Találatok a következő kifejezésre: Meddig van az (718 db)

Várpalotán a Faller Jenő középsuliban, mikor mettől meddig van az őszi szünet?

normális válaszokat pls.

Legjobb válasz: Teljesen normálisan: ha oda jársz, miért itt kérdezed? Ha ismersz ott valakit, miért nem tõle kérdezed, amikor hamarabb kapnál rá választ. Harmadik lehetõségként ott van az iskola honlapja, mindegyiken feltüntetik a tanmenetet. És ezen kívül még van egy nemzeti tanterv, ami szintén kijelöli a tanév eseményeit, szintén elérhetõ a neten. Ne keresse már meg helyetted más azt, amit te is tudnál.

Teljesen normálisan: ha oda jársz, miért itt kérdezed? Ha ismersz ott valakit, miért nem tõle kérdezed, amikor hamarabb kapnál rá választ. Harmadik lehetõségként ott van az iskola honlapja, mindegyiken feltüntetik a tanmenetet. És ezen kívül még van egy nemzeti tanterv, ami szintén kijelöli a tanév eseményeit, szintén elérhetõ a neten. Ne keresse már meg helyetted más azt, amit te is tudnál.
A kérdező hozzászólása: az iskola honlapját már néztem, de nem találtam, és nincs ott ismerõsöm, csak barátnõmet szeretném meglepni :)

Meddig van az a pont, amíg az embernek "el kell" viselnie egy párkapcsolatban a másik félt?

Úgy értem, hogy alapvetõen nyilván mindenkinek vannak hibái...kisebbek, nagyobbak, amelyek a párkapcsolatok során elõbb-utóbb felszínre kerülnek. Nem egy hosszabb párkapcsolaton vagyok túl, viszonylag toleránsnak is mondanám magam, nagyon nehéz nálam kihúzni egy gyufát. Most mégis egy frissebb kapcsolatba lépve (4 hónap), úgy érzem, hogy valami nem stimmel. Szeretem a páromat, talán most elõször érzem magam szerelmesnek, mégis ennyi együtt töltött idõ után már jelentkezik néha néhány apróság, amivel úgy érzem néha a földbe döngöl egy-két kijelentésével...hol voltam ekkor meg akkor, szeretem-e õt és stb. Nem féltékeny, de mégis néha rátör ez a bizonytalanság. Mindketten nehezebb kapcsolatokon vagyunk túl, ahol mi voltunk a mindig csak adó, de cserébe semmit nem kapó fél...én még mindig szeretek adni, jobban, mint kapni ( szex terén is), rajta mégis azt érzem, hogy ellustult picit, és "csak" élvezi, amit kap.

Legjobb válasz: Így van, ellustult. Én is ilyen típusú ember vagyok, aki jobban szeret adni, mint kapni. Viszont egy bizonyos határ után, ha látom, hogy a másik fél már elvárja, és ellustul tõle, akkor ott megszakítom a kapcsolatot. Ez már ismerkedési fázisban ki is szokott derülni számomra. Nekem nincs szükségem olyan lányra, aki csak elvár, de adni nem képes szinte semmit. És ezek érzelmek, nem testiség, nekem ez fontosabb. 23/F

Így van, ellustult. Én is ilyen típusú ember vagyok, aki jobban szeret adni, mint kapni. Viszont egy bizonyos határ után, ha látom, hogy a másik fél már elvárja, és ellustul tõle, akkor ott megszakítom a kapcsolatot. Ez már ismerkedési fázisban ki is szokott derülni számomra. Nekem nincs szükségem olyan lányra, aki csak elvár, de adni nem képes szinte semmit. És ezek érzelmek, nem testiség, nekem ez fontosabb. 23/F
Lépj, mert a lelked érzi, hogy nem az igazi.
Ez még nem feltétlen szakító ok. Próbálj meg felnõttesen viselkedni elé állni és elmondani neki ezt a problémádat azt amit ide leírtál nekünk. Egy kapcsolat ugye arról is szól h õszinték a felek egymáshoz és megbeszélik a problémáikat. Amennyiben ez a jövõben sem fog változni azután miután tisztáztátok a dolgokat akkor talán érdemes a szakításon elgondolkodni.
Ha 4 hónapos kapcsolatban problémák ütköznek ki, akkor valószínûleg nem a legideálisabb pár vagytok. Nem azt mondom, hogy évtizedekig hangos szónak nem szabad elhangzania, de nagyon fiatal vagy még (nem biztos, hogy nem lesz több kapcsolatod). Ha már az elején nem vele, hanem a gyakorival beszéled meg a gondokat, akkor õszinteség híján nehéz lesz tovább építkezni. N/34
Próbálj vele komolyabban elbeszélgetni. Nem kell rögtön otthagyni.


Meddig van az az akció a DM-ben, hogy két Garnier hajfesték van egy áráért?

Vagy ez már lejárt? 2 hete voltam, akkor még tartott.
kijavítalak. 7-22-ig. :)
7-14 14-15 legalabbis nekem szamlan ezt irja.
A kérdező hozzászólása: köszi
Munkanap 7-20 óráig.
jah, akkor bocs. én idáig abban a tudatban éltem, hogy 22-tõl, bár lehet régebben volt így, mert t-perceket használtam régebben, és emlékeztem, hogy hétköznaponként mindig 22tõl lehetett ingyenesen beszélni.

Üdv, idén májusban végeztem az iskolámmal, ám munkát még nem kaptam, így az a kérdésem hogy a TB-m meddig van az állam által fizetve?

Hallottam olyat hogy októberig,de olyat is hallottam hogy összesen 45 napig!

Legjobb válasz: Ha nappalis voltál, akkor december 15-ig. (október 31 vagy jogosult a diákigazolványra, utána még 45 napig passzív jogon jogosult vagy az eü. ellátásokra)

Ha nappalis voltál, akkor december 15-ig. (október 31 vagy jogosult a diákigazolványra, utána még 45 napig passzív jogon jogosult vagy az eü. ellátásokra)
A kérdező hozzászólása: Igen, nappalin voltam, vendéglátás technikumon! köszönöm a választ!

Meddig van az, hogy a baba felkel éjszaka is enni? Nálatok hogy volt?

Enyém 5 hós és még csak anyatejes! Volt már egy kis időszaka,amikor átaludta az éjszakát (este 9-10től reggel 5-6ig) kaja nélkül. Most viszont az utóbbi időben éjfél után mindig eszik!

Legjobb válasz: Ez más minden gyereknél.Elsõ fiam addig kel éjjel,míg le nem szoktattam az éjszakai cicirõl(14 hós volt).Pici fiam születésétõl 3 hónapos koráig 1x kelt hajnalban,aztán átaludta az éjszakákat 9 hónapos koráig,azóta 3-4x kel.

Ez más minden gyereknél.Elsõ fiam addig kel éjjel, míg le nem szoktattam az éjszakai cicirõl(14 hós volt).Pici fiam születésétõl 3 hónapos koráig 1x kelt hajnalban, aztán átaludta az éjszakákat 9 hónapos koráig, azóta 3-4x kel.
6 hetes koráig. Utána pár hónapig átaludta az éjszakákat , aztán fogzás és éjszakai ébredések de nem kaja miatt, hanem mert nyugtalan volt vagy fájt a foga. De volt hogy nagyon nehezen aludt vissza és adtam neki enni éjszaka.
A lányom 19 hósan szokott le a ciciról, onnantól aludta végig az éjszakát.A kisfiam 16 hónapos, még szopizik, de 2 napja nem ébred éjszaka.
7honapos a fiam, voltak olyan ejszakak mikor ataludta kb 5honapos koraig nagyon jo alvo volt 1szer kellt 4-5 korul es aludt is tovabb, de azota katasztrofalis 5-6 alkalommal is folebred :(
Amíg ill. amikor szüksége van rá. ;) De az evés az csak egy része a dolognak. Ha nem csak etetésre szoptatod meg, hanem bármikor, amikor igényli, akkor az éjszakai ébredések jóval tovább is eltarthatnak, mint a konkrét éhség miatti kelés. A lányom 11 hós korától aludta át az éjszakát, de õ alapból elég jó alvó, rám ütött. Onnantól csak ritkán (betegségnél, fogzáskor) kelt újra vigaszért. A fiam 16 hós, de még sose aludt át. Õt már teljesen igény szerint és kizárólagosan szoptattam, valószínûleg ezért is ilyen kis cicimumus. De õ könnyebben meg is ébred, apjára hasonlít.

Dragon Ball-ba meddig vannak az SSJ-k?

Legjobb válasz: SSJ4. Az utána lévõk már csak ilyen fan-made szarságok.

SSJ4. Az utána lévõk már csak ilyen fan-made szarságok.
SSJ4-ig van, de az eredeti Toyble fele DBAF-ben lehet hogy lessz tovabb is...
SSJ4-ig, az SSJ5 is megvan papíron, de már nem volt lehetõség beleilleszteni a GT szotrijába, mivel meg lett rövidítve, ugyanis sokkal kisebb sikert aratott mint amekkora a "túléléséhez" kellett volna, így GT sztoriját 64 részre rövidítik, hol Goku elmegy Shen Long-gal (Szent Sárkány". Nem nagyon hiszem hogy lesz folytatás, mert a sztorit lezárták, bár ha akarják fel lehet éleszteni. Én nagyon örülnék neki :)
miért mondja mindenki hogy nincs benne a az ssj5?! igen is benne van a 60/61. részben amikor goku átváltozik ssj5-té!!!
Direkt megnéztem azt a két részt hogy ne mondjak hülyeséget. Abba csak SSJ4-es szintet érik el, max amit te SSJ5-nek titulálsz az Gogeta SSJ4 megjelenése.
jó lehet hogy nem pont a 60-61. részben van.. akkor már hogy mindenki megértse írom úgy hogy syn shernon saga..

Az ELTE ÁJK munkaügyi társadalombiztosítási levelező szakán mikor és mettől meddig vannak az órák?

Legjobb válasz: péntek szombat http://www.ajk.elte.hu/file/FelvTajek_Munkaugyi_TB_BA.pdf http://www.ajk.elte.hu/file/Munkaugyi_es_tarsbizt_igazg_BA.pdf

A kérdező hozzászólása: és mettõl meddig?
én jogász szakra jártam pontosan nem tudom itt hogy van de ált. 8-14h-ig min.

Meddig van az érettségire való jelentkezés határideje?

Legjobb válasz: Marcius 1., ha jol tudom.

Marcius 1., ha jol tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!