Találatok a következő kifejezésre: Meddig várjak, elég (7 db)

Meddig várjak, hogy elég lesz-e a tejem?

Napok óta úgy veszem észre, nem elég a tejem. Próbáltam fejni, teát iszom, gyakrabban szoptatok, mégis éhes a baba. Meddig szabad várni? A súlyából még nem vesztett.

Legjobb válasz: Én azt modnom, egy hét kell, hogy rendesen beinduljanak a dolgok. Nekem kb. annyi kellett, addig sem éhezett a baba, elég volt neki az elõtej. Pedig teljesen bepánikoltam, hogy nem lesz elég, de végülis minden rendben volt. Amúgy gratula a babához.

Én azt modnom, egy hét kell, hogy rendesen beinduljanak a dolgok. Nekem kb. annyi kellett, addig sem éhezett a baba, elég volt neki az elõtej. Pedig teljesen bepánikoltam, hogy nem lesz elég, de végülis minden rendben volt. Amúgy gratula a babához.

Két hónapja van barátom. Tulajdonképpen inkább szexuális kapcsolat, de én már érzek valamit és azt gondolom két hónap már elég, hogy benne is megmozduljon valami érzelmileg. Meddig várjak még? MIkor mondja hogy szeret?

Hetente kb. kétszer talizunk (két kisgyermekem van többre nincs id?m), voltunk már kirándulni, filmezünk, beszélgetünk...de még egyszer se mondta hogy szeret...csak hogy hiányzom, vágyik rám stb. Mit csinálja, nem merek rákérdezni

Legjobb válasz: reménykedjél csak...balga hiszékeny nõ.

reménykedjél csak...balga hiszékeny nõ.
Azt is akartam írni, hogy ha ez nem jó így neked, akkor keress egy másikat... Én nemrég léptem le egy hölgytõl teljesen hasonló ok miatt. Egy teljesen korrekt, baráti komoly, kizárólagos szexkapcsolat volt, de annyira nyomasztó kezdett lenni ez az érzelmi nyomulása. Jó, valami baráti értelemben persze szeretem. Ha viszont így kezdünk beszélni, akkor nincs vége, mert ha õ szeret, és én is, akkor már mire föl ne költöznénk össze.... és még ott sincs vége. Szóval, ha van valaki a láthatáron, akirõl felteszed, hogy feleségül vesz, akkor legyél kemény, és ne engedd kitérni. Ha nincs, akkor meg azt mérlegeld, hogy ez a feszültség benned, hogy te többet akarsz tõle, miként áll azzal a feszültséggel, hogy még ennyire se lesz senkid?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...akkor nem kérdezek még rá...hátha mondja....de nem tudok sokáig egy olyan pasival lenni, akinél nem látom az érzelem részét, vagy nem mondja...tényleg nem tudom meddig várjak...
Pasinál ilyesmire rákérdezni... Necces, szerintem ne csináld. Hagyd, majd mondja magától, ha õ is úgy érzi.
Döntsétek el kõ-papír-ollóval, hogy melyikõtök mondja elõbb, hogy: szeretlek.
De hát miért gondolod, hogy benne is megmozdul valami érzelmileg? Úgy kérdezed ezt a két hónapot, mintha nyilvánvaló volna, hogy egyszer biztosan.... pedig nem.
reménykedjél csak...a nök erröl hiresek. reménykednek, ömagukat álltatják...utána meg sirnak.
A kérdező hozzászólása: És mi van ha azt mondja, neki több idõ kell, vagy még nem tudja....akkor?? Ez nem számonkérés?? Meddig várhatok még vele?
ha komolyan gondolod, beszélgessetek errõl. kérdezd meg tõle, mit érez irántad. akkor el kell mondania, szeret-e.
A kérdező hozzászólása: Én azért reménykedem....
A kérdező hozzászólása: Még együtt vagyunk....:) . Bevallotta hogy szeret már egy jó ideje...és és is szeretem õt. Remélem sokáig együtt maradunk. Elváltam. Két kisgyermeket nevelek egyedül...de idõm sincs másra, csak néha-néha talizunk. Köszönöm a hozzászólásokat.
A nyelvtanóráig!
Szebb nálatok, mi? Féltékeny kis hülyék vagytok még. :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként az ellenkezõje de mind1 :D
Szerintem kettõ-hárman kezdjetek el haverkodni vele. Õk "felderítik", hogy milyen, mit gondol, vagy legalábbis mit mond. Utána eldönthetitek, hogy hogyan fogadjátok be. Mindenképp gondoljátok végig azt, hogy Ti hogyan viselkednétek ha hasonló helyzetbe kerülnétek, és nektek kellene beilleszkedni. Sokkal jobb, ha Ti kezdeményeztek, és megkönnyítitek a dolgát.


Szerintem hívd fel Õket, mert 3 hó az nagyon sok idõ.
Elég a papír amit adtak. Rajta van minden adat ami a foglalkoztatási járulék kedvezményhez szükséges. Mi november elején igényeltük, de még mindig nem jött meg a kártya. Mondta az APEHos, hogy 3-4 hónap, de lehet hogy több, mire megkapjuk, mart alapanyag hiány van a kártyákhoz.
A kérdező hozzászólása: És hogy kell inni ezeket a teákat?milyen gyakorisággal?
megint uccsó vagyok.Ha a 2 mensi között kevesebb mint 25 vagy több mint 35 nap telik el, akkor ott nem volt peteérés.Csak egykis kiegészítõ info volt.Talán hasznos
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz! Szorítok!
Ha 30napos volt eddig a leghosszabb, akkor szerintem már tesztelhetsz holnap reggel elsõ vizeletbõl. Szorítok! :)
Én még várnék. Nekem így alakult, mióta abbahagytam: 35, 29, 45, 45... Baba persze nem volt. Na, itt kezdtem el a cickafark, palástfû teát inni. A 45 napból már az elsõ hónapban 33 napos ciklust "csinált", eztán pedig 28 nap lett már kétszer! Csinálhatsz tesztet, szorítok, hogy + legyen, de szerintem jelen esetben játszadozhat veled a gyógyszer is. Érdemes a hõmérsékletet is nézni. Az mennyi reggel?
Hello.A gyógyszer abbahagyása után elvileg 3 hónap kell, amíg kiürül a szervezetbõ.Ezután lehet, hogy nem rendes a ciklus, ugyanis a testednek "újra meg kell tanulni" az eddig bevitt hormonok nélkül mûködni. Nálam nem sikerült ez a folyamat, ugyanúgy össze vissza mensistem, mint te.A dokimnak elmondtam mi a pálya, hogy babaát szeretnénk, de így elég nehéz számolni. belõtte a ciklusom, és onnantól elsõre sikerült a babó.
A cickafark teát mensi utolsó napjától a pé-ig, a palástfû teát pé-tõl mensiig, vagy ha közben terhes leszel akkor nem is kell abbahagyni, mert akkor is hasznos. Napi két csésze, 1-2 teáskanálnyi teát leforrázol 2-2, 5 dl vízzel. A palástfû teánál fontos hogy ne érintkezzen fémmel. Csak mûanyag eszközöket használj!
A kérdező hozzászólása: Lányok, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Nem lett baba, a mensim késett(elég sokat ezek szerint).Kipróbálom a teákat, hátha az majd segít.

Késik 3 napja. Meddig várjak? Egy hét múlva ha megcsinálom a tesztet, akkor lesz már elég hcg-m?

Késik 3 napja, de nem merek tesztet csinálni, mert amikor meg kellett volna jönnie, akkor negatív lett. Úgy gondoltam várok egy hetet.Már nem szeretnék csalódni.

Legjobb válasz: Várd ki azt a hetet,van hogy egyeseknek késõn mutatja ki a teszt. Bár nekem volt olyan, hogy egyik hónapban görcsösen akartam, hogy összejöjjön a baba, és ezért késett a mensi. Azóta boldog négy hetes vagyok. Sok szerencsét kívánok neked!

Várd ki azt a hetet, van hogy egyeseknek késõn mutatja ki a teszt. Bár nekem volt olyan, hogy egyik hónapban görcsösen akartam, hogy összejöjjön a baba, és ezért késett a mensi. Azóta boldog négy hetes vagyok. Sok szerencsét kívánok neked!
Énelég türelmetlen típusú lány vok, én szerintem már holnap, vagy szerdán vszek egy tesztet, pedig csak a hétvégén kéne megjönnie. Elég sok terhességi tünetem van, és már nayon kíváncsi vok! :) ) Mert már volt olyan, hogy vkinek ilyenkor is kimutatta a terhességet már. Ha negatív lesz, akkor a hétvégén majd csinálok egy másikat, reméelm az már +lesz! :) ) Sok sikert neked is, kitartás!
Ha lelkileg még nem vagy felkészülve, akkor szerintem is várj még egy hetet. Ne csalódj feleslegesen. Ha ott a baba, meg fog várni:)

Szerintetek reggel kétszer fél orás és elég erős fájásaim voltak és be keményedet a hasam a védőnö szerint várjak vele még a bemenetelel még a fájások tiz percesek nem lesznek. Még meddig huzom ki most péntekre vagyok kiirva?

Legjobb válasz: A védõnõnek igaza van, felesleges bemenni, lehet, haza is küldenek. Az is lehet, hogy jósló volt, és elmúlik, de lehet, beindul. Ezt így nem lehet tudni.

A védõnõnek igaza van, felesleges bemenni, lehet, haza is küldenek. Az is lehet, hogy jósló volt, és elmúlik, de lehet, beindul. Ezt így nem lehet tudni.
Én sem mennék még be. Még ha be is indul a szülés inkább otthon tölts egy pár órát, mint a kórházban tizen, meg huszon órákat. Fogod tudni, ha menni kell. Írd fel egy papírra mikor jönnek a fájások és abból látod hány percesek, vagyis hány percenként jönnek.
Én már másfél hete küzdök (kicsit már több is, majdnem két hete) a félóráig-ráig tartó fájásokkal, a legkomolyabb az volt amikor 1 órán keresztül 6 percenként jöttek. Mind jósló volt....szóval sajnos nem lehet semmire semkövetkeztetni. Nekem is azt mondták várjak amíg órákig tartanak és legalább 10 percesek (de inkább) 5 mert az mjár jelent valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!