Találatok a következő kifejezésre: Meddig tarthat olyan kapcsolat (2 db)

Van olyan, hogy az ember nagyon szereti a párját, ennek ellenére külsőleg mégsem találja vonzónak? És meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha a külsõ lényegesebb a belsõnél,a szeretetnél,akkor az a kapcsolat már régen rossz.

Ha a külsõ lényegesebb a belsõnél, a szeretetnél, akkor az a kapcsolat már régen rossz.
Attól függ mennyire vagy érett. Ha kinõtted már a tiniséget (ez lehet akár 20 de akár 40 évesen is!), akkor örökké is és sokkal boldogabb is lehetsz, mint ha egy olyan adonisz lenne a párod, akivel nem jösz ki jól.
Nem kell telhetetlennek lenni. Ha van annyira szép, hogy belekezdjetek, ami esetetekben megtörtént, az tökéletesen elég. Just minimal - olyan lány kell, akivel szeretsz lenni és akit tudsz szeretni, na meg viszontszeret. Ennyi kell, nem több, nem a szépség szobra a boldogság útja. 24F
nem tagadom, nekem a parom a kulsoje miatt tetszett meg, de a fantasztikus belso tulajdonsagai miatt maradtam vele 4 evet, raadasul tini fejjel. idokozben sokat valtozott kulsore, az elso nagy valtozas fel utan volt, leborotvalta a vallig ero gondor hajat, amit imadtam, volt egy zokkeno de hamar tulleptem rajta. kesobb pocija is lett, de az se zavart kulonosen. kulsore neha nem lattam szepnek, de ha kozel kerultem hozza nagyon vonzott. szepseg nelkul siman meg lehet lenni, vonzalom nelkul nem hiszem, mivel akkor a szex is kimiaradozik vagy nem olyan jo, az pedig kihat a kapcsolatra.
Exem eleinte egyáltalán nem tetszett, aztán megismertem jobban és nagyon oda lettem érte. Onnantól már nem érdekelt, hogy néz ki, olyannak imádtam, amilyen :)
Nekem két évig volt egy ilyen kapcsolatom és akkor voltam 12-14 éves :)

Meddig tarthat egy olyan kapcsolat amiben hárman vagyunk? Vagy ez egyáltalán nem normális ahogy élünk?

Mióta összeköltöztünk 3an érdekesen alakultak a dolgok, eddig minden jó, mert imádjuk egymást, de lehetnek ebb?l gondok? Én 23 vagyok és lány, együtt élek két 19 éves fiúval és mindkett?jüket szeretem, nem tudnék dönteni ha arra kerülne a sor.

Legjobb válasz: Addig tart amíg mind a hárman így érzitek jól magatokat. Egymást.

Addig tart amíg mind a hárman így érzitek jól magatokat. Egymást.
minél elõbb fejezd be az egyikkel!!!!! ebbõl nagyon rossz fog kisülni majd meglátod! hallgass rám, én is ugyan ebbe a helyzetbe voltam, csak nem éltem együtt velük és nem tudtak egymásról.vagy is csak az egyik.de egy idõ után elpattan valamelyík agya és akarva akaratlanul de végleg tönkre teszi az életedet!!!!!:(
Szerintem nem megy ez így sokáig mert tuti kialakul valami kapcsolat valamelyik sráccal és ha az egyikkel össze jössz a másik féltékeny lesz. Egyszer volt egy film pont ugyan ez volt a szitu, mind két fiú bele eset a lányba pedig nagy barátok voltak így hárman és tönkre ment a barátság meg minden. Szóval ha még most jól is alakulnak a dolgok az nem megy sokáig, DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
fiatal vagy, ez természetes , hogy nem tudsz dönteni.ha nyomasztónak érzed esetleg a késõbbiekben, akkor hagyd rá.
Velem is volt ilyen, de a két fiú késõbb nagyon összemelegedett és én kellemetlenül érzetem magam, mert többet foglalkoztak egymással mint velem.
Ha biszex a két fiú, akkor minden oké. Ha nem, akkor lehet hogy lesz féltékenységi jelenet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!