Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart után a vérzés (18 db)

Meddig tart szülés után a vérzés?

Múlt pénteken, tehát több mint egy hete szültem. Még mindig eléggé vérzek. Ez normális?

Legjobb válasz: Miért nem világosítja fel senki a kismamákat !? A gyermekágyi folyás 6 hétig tart!Az elsõ hetekben jobban aztán egyre kevesebbet ,majd barnázgatás és vége.Van akinek letellik a 6 hét és rendesen megjön a menstruációja,van akinek addig nem míg szoptat,tehát egyénfüggõ!Válasz a kérdésedre:normális hogy még vérzel , majd csillapodik .

Miért nem világosítja fel senki a kismamákat !? A gyermekágyi folyás 6 hétig tart!Az elsõ hetekben jobban aztán egyre kevesebbet , majd barnázgatás és vége.Van akinek letellik a 6 hét és rendesen megjön a menstruációja, van akinek addig nem míg szoptat, tehát egyénfüggõ!Válasz a kérdésedre:normális hogy még vérzel , majd csillapodik .
Nekem bõ négy hét volt a konkrét vérzés, és után 3 hét folyás.Nyugalom, ez még el fog tartani egy darabig, úgyhogy tankolj fel betétbõl...
Nagyon is jól írták az elõttem szólók. Én 12 hete szültem, a gyermekágyi vérzés 5 és fél hétig tartott, majd öt nap szünet és mivel nem szoptattam, ezután meg is jött a menzeszem, ami hat hétig tartott. Tehát összességében 11 hétig véreztem. És nem kicsit hanem nagyon. Tehát tarts ki és tampont még két hónapig minimum TILOS használni! Gyors gyógyulást és boldog babázást kívánok: T.
Szia!Én is 11én szültem:) Nekem a 7dik napig volt jelentõs vérzésem, hol evesebb hol több.Most már tisztasági betét is elég-igaz gyakran cserélem.., de én császáros vagyok, nem tuddom ez menniyt számít, bár a nõvérek azt mondták semmit, mert úgyanúgy ki kell tisztulnom.amúgy nekem a dokim azt mondta a normális az, hogy 5-8napig bõ vérzés majd utánna olyan sárgás folyás, ami lehet véreskés is-ez eltarthat 6hétig is..egyén függõ...
Hmmm...Nekem 2 és fél hét volt vérzés és folyás együtt..
Én 3.5 hete szültem és már alig van valami kis folyás a tisztasági is elég.
Mindenkinél más kb.2 héttõl 8-ig.Nálam pl.1 hónap volt.

72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?

Legjobb válasz: Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.

Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.
Elaszakadt a gumi. (DUREX!!) be vettem a 72 órásat aztán megjött a pecsételõ vérzés a tabletta miatt. majd semmi. 22. ére vártam a normál mensest de semmi.. már a tesztért indultam volna amikor végre megjött! 12 napos késéssel :S soha nem voltam még ilyen ideges mint akkor. 19/L
17:25 Az én esetemben az volt a baj, hogy lecsúszott a gumi(lifestiles), és bár a párom aktus közben szokta ellenõrizni, mégis valahogy leesett és nem vettük észre és úgy ment el bennem. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, mivel már 5 napja meg kellett volna jönnie (alapból késõs vagyok) és összetéveszthetetlenûl éreztem ennek tüneteit is, mégis szülõi nyomásra rám lett kényszerítve(mivelhogy ha mégis lett volna baba, semmi pénzért nem vetettem volna el), hogy bevegyem a tablettákat, úgyhogy sajnos ez nem rajtam múlt. :( Azóta fogamzásgátlót szedek. Elsõ voltam
Nálunk felelõtlenség volt sajnos. Nem vagyok rá büszke, de mit kerítsek? Tanultam belõle elég rendesen, azóta annyira vigyázok, hogy még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg terhes lehetek. Nem akarom még egyszer átélni azt amit akkor. Az orvos elõtt is azt hittem elsüllyedek. 17 voltam, hát istenem, megesik az ilyen...
Nyugi nem vagy egyedül!Durex Love... ugyan így a gumi felmondta a szolgálatot!Esemény utánit vettem be!Nekem egy héten belül megjött!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. nálunk kiszakadt a gumi, durex márkájú volt. Pedig elég megbízható, nekünk mégis sikerült kifogni egy rosszat :(
megkérdezhetem, h. mi miatt kellett ehez a tabihoz nyúlnotok? a válaszaitok mellé írjátok már oda, a gumi márkát is ha az volt a hibás!
mennyi baleset...:-(
Nekem 10 nappal késõbb jött meg , már én is tiszta pánikba voltam esve!Nem volt annyira erõs a vérzésem utána. Amúgy rendes idõben kellene megjönni a menstruációdnak! De ne idegeskedj, mert az is okozhatja a késést!(nyugi, tudom könnyû azt mondani)
nekem akkor jött meg amikor rendesen is meg kellett jönnie, pont az utolso napon, tehat az utolso napon, amikorra már vártam. pár napig tartott, ugy mint rendesen. de minden esetre menj el orvoshoz.
Az én tabimra az volt ráírva, hogy 9 napon belül meg kell jönnie, ha nem, akkor irány a doki. Olvastad el a betegtájékoztatót, azon is biztos rajta van valahol. Amúgy nekem 11. nap jött meg és már tiszta ideg voltam. Görcsök nélkül, az elsõ napomon durva vérzés volt, utána egyre kevesebb... Az én szervezetemben gyakorlatilag "normális" menstruációként zajlott, és utána ehhez a vérzéshez képest jött meg 27 nappal késõbb a következõ.
A kérdező hozzászólása: vagyis válaszod, sorry
A kérdező hozzászólása: a kérdésed köszönöm, várom még a tapasztalatokat
A kérdező hozzászólása: a menstruációt mennyiben befolyásolja a tabletta?
20:06 - nalunk elszakadt a gumi. ha jol emlekszek, durex select.

Szülés után meddig tart a vérzés?

Holnap lesz 2 hete,hogy szültem de még mindig nem múlt el.

Legjobb válasz: Ez változó. Tarthat akár 6 hétig is. Én 3 hét után már csak nagyon kicsit véreztem 4 hét után pedig teljesen megszünt a vérzés.

Ez változó. Tarthat akár 6 hétig is. Én 3 hét után már csak nagyon kicsit véreztem 4 hét után pedig teljesen megszünt a vérzés.
Szia, én a 6 hetes kategóriába tartozom. 5 hétig és 4 napig tartott. A poén az, hogy rá 4 hétre meg is jött, és azóta rendszeresen megvan. Emellett a lányom csak anyatejes, tehát szerintem a szoptatás egyáltalán nem befolyásolja. egy 4, 5 hónapos lány anyukája
Én 5hétig véreztem és aztán semmi 8hónapig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor még nekem is biztos van még hátra 1-2 hetem!
nekem 2 és fél hétig tartott (abból kb. másfél hét volt olyan komolyabb mennyiség)
Szia. Nekem 2 hétig tartott, aztán 1 hét szünet, majd megin 5 nap normál mennyiségû vérzés, 3 napja megint semmi.

Fogamzásgátló tabit 3 hete kezdtem.2 hét után vérzek (csak egy kicsit) és ez a vérzés már 1 hete tart. Meddig vérezhetek még? És ilyenkor véd a fogantatástól?

Legjobb válasz: Elolvastad a betegtájékoztatót? Nincs esetlegvéletlenül leírva, hogy pecsételõ vérzés felléphet? Nem tudjuk, meddig vérezhetsz még. Van akinek elmúlik, van aki visszamegy a dokihoz, hogy nem jó ez így. Elvileg védve vagy, ha rendesen szeded, és lejárt a betegtájékoztatóban megszabott idõ.

Elolvastad a betegtájékoztatót? Nincs esetlegvéletlenül leírva, hogy pecsételõ vérzés felléphet? Nem tudjuk, meddig vérezhetsz még. Van akinek elmúlik, van aki visszamegy a dokihoz, hogy nem jó ez így. Elvileg védve vagy, ha rendesen szeded, és lejárt a betegtájékoztatóban megszabott idõ.

Lehetséges, hogy a szűzhártya csak a 3.4. alkalom után szakad át? Meddig tart a vérzés?

Csak mert nem tudom h ez a mensi vagy a sz?zhártya..

Legjobb válasz: Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.

Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.
Elõfordulhat, hogy 2-4 alkalommal még tovább szakad, és vérzik egy kicsit. Csak akkor kell orvoshoz menni, ha sokadszorra is nagyon fáj (hiába sikerül ellazulni), vagy nagyon vérzik.
Lehet, van aki csak szüléskor veszti el a szüzességét.
az utolsó válaszadót meg kell cáfolnom, én az elsõ aktus után 4 napig véreztem, és azért pár cseppnél több volt. olyan gyengébb mensi típusú. persze szerintem ez azért annyira nem szokványos. és biztos, hogy nem a mensim volt, mert annak az elsõ napján iszonyúan szokott görcsölni a hasam, és ezt is megtapasztaltam 2 hétre rá.
a szuzhartya nem szakad at mar eleve lyukas csak kitagul
A kérdező hozzászólása: de az a világos színû pirosas, rózsaszines folyás meddig van?
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki szûzhártya volt. 4. alkalommal, elõtte nem vérzett, elsõre picit fájt, de utánna már nem. Már nem rózsaszínes, hanem barnás...
A kérdező hozzászólása: Berepedezik a gyûrû...
vannak emberek, akiknek sportolásnál vagy akár alvás közben szakad át a szûzhártyájuk. ha sokáig nem akar elmúlni a vérzés akkor szerintem menj dokihoz

Tulajdonképpen hogyan megy ez a szülés utáni vérzés? Meddig tart és milyen jellegű? Mikor jön meg az első menstruáció? Mikor lehet szülés után először szeretkezni? Bocsi a sok kérdésért, de sokmindent hallani.

Nekem rendszeres 28 napos a ciklusom és 4-5 napos a mensim. Ez változni fog ?

Legjobb válasz: mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem,szal sok volt,de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét,mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel,de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája

mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem, szal sok volt, de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét, mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel, de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája
Nekem 6 hétig tartott a szülés utáni vérzés. Bár maga a vérzés csak 2 hétig, utána erõs majd egyre gyengébb barnázás. Szexelni a 6.hét után lehet. Nekem a babám 1 éves szülinapja körül jött meg elõször. Nem lett egybõl 28 napos ciklus, mint régen.
A vérzés 2-3 hétig tartott. A mwnstruációm elõször a baba 3, 5 hónapos korában jött meg, majd 5 hónaposan és utána minden hónapban 28 napra. 10 hónapos és még szoptatok. Viszont az elsõ 2 napon ömlik belõlem a vér (tampon+be betét), nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Spirált akarok felrakatni, az elsõ szülésem után is az volt fent 6 évig.
Nekem 4 hétig tartott, már azt hittem sose lesz vége. Kb. 5 napig elég erõs volt, tena extra betétet használtam. Egy hét után már elég volt a normál egészségügyi betét, és utána már csak a szoptatások után vérezgettem. A 4. hét után már csak "barnázás" volt.
nekem kb 5 hetig tartott a verzes, a vege mar barnazas volt.az elsö mensi a masodik honapban jött, szexelni meg elvileg 6 het.de nekem 2 honappal szüles utan meg nagyon fajt, alig birtam, fajt belül is a mehszajam tajan es a gatseb is, ami 5 ölteses volt.es neha meg most is verzek szex utan, 3 honapja szültem de a varrat helyen most is faj, hiaba...nem mulik könnyen az eletre szolo kaland.a mensid meg ha minden igaz nem fog jönni mert amit majd felirnak fogamzasgatlot attol nem lesz amig szeded

Meddig tart a vérzés terhesen szex után?

tegnap este szeretkeztünk a párommal, utána kicsit véreztem. Gyengén, rózsaszíneset. Utána elmúlt, éjjel 2-szer is voltam wc-n és semmi nem volt. Ma reggel ismét elkezdődött, nagyon gyengén rózsaszínesen. Picit görcsöl a hasam is. 7 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia Én pont így jártam a mainap. Annyi különbséggel, hogy én 15 hetes terhes vagyok. Velem az volt, hogy tegnap reggel felkeltem (este szeretkeztünk, nagyon finoman) elmentem pisilni, akkorra már a combom, a bugyim és apizsamám is jó nagy foltban barnás-enyhén pirosas véres volt. Azonnal hívtam a férjemet és irány a klinika. A dokim megvizsgált, csinált Uh-t, minden rendben a babával! Annyi történt, hogy a méhszájam gyenge és emiatt vérzett. Két napig teljes ágynyugalom és két hétig nem mehetek dolgozni. Egy csomó dologtól el vagyok tiltva a terhesség végéig. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármilyen vérzés, barnázás vagy rózseszínes vérzés miatt menj kórházba és nézzenek meg. Nehogy valami baj legyen!!

Szia Én pont így jártam a mainap. Annyi különbséggel, hogy én 15 hetes terhes vagyok. Velem az volt, hogy tegnap reggel felkeltem (este szeretkeztünk, nagyon finoman) elmentem pisilni, akkorra már a combom, a bugyim és apizsamám is jó nagy foltban barnás-enyhén pirosas véres volt. Azonnal hívtam a férjemet és irány a klinika. A dokim megvizsgált, csinált Uh-t, minden rendben a babával! Annyi történt, hogy a méhszájam gyenge és emiatt vérzett. Két napig teljes ágynyugalom és két hétig nem mehetek dolgozni. Egy csomó dologtól el vagyok tiltva a terhesség végéig. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármilyen vérzés, barnázás vagy rózseszínes vérzés miatt menj kórházba és nézzenek meg. Nehogy valami baj legyen!!
Szia! Én még ma elmennék a helyedben a dokihoz a kicsi érdekében!!! Lehet kerülnötök kell majd az együttléteket!
Szerintem a biztonság kedvéért keress fel mihamarabb egy dokit, nehogy baj legyen belõle!!!
na akkor szerintem menj a kórházba!mert az nem normális hogy szeretkezés után vérezzél!én a helyedben mennék a dokihoz mert még korai terhes vagy nehogy megtörténjen a legrosszabb!!
Nem normális a vérzés terhesen semmikor, szex után se. Szerintem menj be az ügyeletre mindenképpen!
Nem szabadnál vérezz szex után. Fordulj orvoshoz.
Én mind a három babámmal igy voltam.Szeretkezés után, mindig véreztem és berohantam az ügyeletreahol jól letolt a doki, hogy merek a párommal együtt lenni, ha vérzek.Na teljesen kikészültem aztán azt mondta a saját orvosom, hogy a nyálkahártya sérült , a terhesség alatt elõfordul, de én másnap soha nem véreztem csak szex után.Szerintem menny el dokihoz egy ultrahang nem árt.
11:05-öshöz hasonló véleményem van, terhességben duzzadtabbak, érzékenyebbek a nyálkahártyák, fõleg a méhszájon, elõfordulhat szex után picike vérzés, de ha másnap is van, meg görcs is van, akkor uh! és jobb, ha az elsõ harmadban szüneteltetitek a házaséletet, utána óvatosan
Az utolsót jól lepontoztátok, pedig ez a leghasznosabb válaz. Nekem 2 doki mondta 2 terhesség alatt, hogy vérbõbbek a nyálkahártyák, emiatt óvatosabban legyünk együtt, a rózsaszín váladék arra utal, hogy 1-2 csepp vér összekeveredett az egyebekkel, emiatt ilyen világos, és amíg ez ki nem tisztul, lehet rózsaszín kis pecsételés. Nyilván ha úgy érzi a kérdezõ, el fog menni orvoshoz, aki majd ugyanezt elmondja, csinál neki egy UH-t és megnyugtatja hogy semmi gond :) Piros vér csak úgy magában is, vagy barnázás ÉS görcs együtt, na ezek tényleg indokolják az azonnali kórházba rohanást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszadó megnyugtatott valamennyire! Mindenképpen menni fogok dokihoz!
én nem mentem dokihoz vele sosem, ha terhesen véreztem a sex után. egy órán belül elmúlt mindig.

A beágyazódásos vérzés mit jelent? Mikor van, a beágyazódás végén, tehát 10-ik napon a fogantatástól? Vagy amikor elkezdődik a beágyazódás pár nappal a megtermékenyítés után? És meddig tart? 1napig, vagy pár napig is eltarthat?

Legjobb válasz: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)

A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: http://www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A babatervezõk oldalát ismerem, és meg is szerettem volna nézni mielött kérdeztem, de nem jön be az oldal. Tegnap sem és most sem tudtam belépni. :( Nem értem. Megnéznéd, hogy Te betudsz-e lépni?
Szia! Nekem volt beágyazódásos, azt hittem sajnos megint megjött....közben meg nem...:) Pár csepp vér, mint amikor kezd megjönni.. A babatervezõs oldalt én is csak úgy tudom egy ideje elérni, hogy a google-be írom be, és onnan klikkelek!

Egészségügyi küret után meddig tart a vérzés?

06.05.én végeztek rajtam egészségügyi kaparást ami után csak egy napig véreztem de ma megint vérzek, friss piros vér jön t?lem.

Legjobb válasz: Nekem a mûtét napján már el is állt a vérzés, de két nap elteltével ismét volt pár csepp. A menstruációm pedig két és fél hét elteltével már meg is jött.

Nekem a mûtét napján már el is állt a vérzés, de két nap elteltével ismét volt pár csepp. A menstruációm pedig két és fél hét elteltével már meg is jött.
Nekem is igy volt, elso nap szinte alig, aztan ra egy par napra kezdtem el es 2 napig eros majd 3 napig gyenge verzesem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nagyon megijedtem, hogy ez valami rosszat jelent!
Ne aggódj, ez még teljesen normális.7-10 napig is eltarthat a vérzés.

Császár után meddig tart a vérzés? Vagy kinek meddig tartott?

Engem 2 hete császároztak, és még mindig vérezgetek :S

Legjobb válasz: köszi a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
6 hét múlva kellett visszamenni kontrollra, addigra múlt el teljesen.
4, 5 hétig tartott nálam
Ez egyén függõ, nekem gyenge vérzésem volt, kb két hét után múlt el teljesen.
Engem 3 hete császároztak és még mindig tart
8 hétig, de az utolsó 2 hétben már nagyon gyenge volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!