Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart után (111 db)

Hőhullámok, izzadás szülés után? Medig tart ez? Volt ilyenetek?

Én már 3,5 hete szültem, de még mindig van, hogy csak úgy leizzadok.

Legjobb válasz: Sajnos ezzel én is így vagyok pedig már 7 hónapja szültem.A hormonok miatt van ez, addg amíg helyre nem állnak, de azt én is szeretném tudni, hogy meddig tart.

Sajnos ezzel én is így vagyok pedig már 7 hónapja szültem.A hormonok miatt van ez, addg amíg helyre nem állnak, de azt én is szeretném tudni, hogy meddig tart.
Nekem addig tartott amig szoptattam. Igaz az elsõ pár hónapban nagyon rossz volt. 14 hónapja szültem, de már ritkán jön rám.
22 hó.Még mindig vannak hõhullámaim, mint 1 klimaxosnak.Most javulgat, mert fog.gátlót szedek.A hónalj izzadásra a patikai Solutio antisudorica és a Rexona tini vált be, más semmi.
Nekem is szoptatás végéig tartott. Tél volt, hideg volt, mégis totál leizzadtam, és engem is nagyon zavart. Prolaktin hormontól van állítólag.
Igen, ezt a hormonok okozzák. Állítólag addig tart amíg helyre nem álla ciklusa az embernek, de ez is mindenkinél más. Nekem is iszonyú perceket okozott, fõleg nyáron a kánikulában, egy újszülött babával. :( De legalább télen nem kell annyira fûteni, meg beöltöznöm :D
Nekem is sokáig tartott mig nem folyt a víz rólam állandóan.
A kérdező hozzászólása: Akkor kitartás nekünk. Amúgy én azt hitten, hogy ez a helyre állás MAXXX 1 hét vagy legrosszabb esetben is 2. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
az én kislányom 13 hónapos, és a szülés óta nekem is vannak gondok a hõháztartásommal :) ill talán nem is találom problémának. amikor mások 8réteg ruhában és téli kabátban vacognak, én egy pulcsiban és egy mellényben vígan elvagyok. elõtte is eléggé bírtam a szélsõséges idõjárást, de most aztán még jobban rám csodálkoznak :) ha nagyon fújdogál a szél, esetleg egy nyitottabb kabátot és egy sálat elviselek, de alatta melegítve vagyok az tuti :D kitartás, egyébként a "büdösség" nekem 2-3 hós körül elmúlt.. legalábbis remélem nem csak hozzá szoktam :D

Ha ciklusom 27-28 napos akkor 14-töl van peteérésem? Ez meddig tart? És a beágyazodás ez után mettöl meddig tart?

A hasam szurkál, meg feszül és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni kb: a peteérésem óta és nem tudom mitöl?

Legjobb válasz: Nagyon köszi!Még nem késik,csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az,hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt,meg fehér folyásom van?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!Még nem késik, csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az, hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt, meg fehér folyásom van?
A kérdező hozzászólása: Már nagyon szeretnénk babát a Férjemmel.Egyik este mértem a hömet és 36, 9 volt, nyelv alatt digitálissal!
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Szia! Erre a linkre kattintva megkapod a kérdésedre a választ.:) Sok sikert!
szia. Nem tudom, hogy egyáltalán haszánold még ezt az oldalt, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy alakult a terhességed, ha egyáltalán az voltál. KB. késik nekem is már 4 napot elég furcsán érzem magam, szeretném, ha terhes lennék, de nem tudom, majd csinálok egy tesztet. Válaszolj ha van idõd Köszi és minden jót

Egy szakítás után, meddig tart az embernek míg megint visszajön az életkedve?

Nagyon úgy néz ki, hogy a kapcsolatom véget fog érni 1 év és 3 hónap után, én a lányt nagyon szeretem, csak volt 1 vitánk 1 hete és az egész megromlott. Most azt mondta a lány, hogy szünetet akar, olyan mintha kicserélték volna, érzem, hogy már nem szeret. Látom el?re, hogy nem sok id? van ezért próbálok felkészülni. Valami tipp?

Legjobb válasz: Szakítás után érdemes a barátokra, haverokra, családra támaszkodni. Próbálj olyan elfoglaltságokat keresni, amik lekötnek. Ez az érzés idõvel úgy is enyhülni fog, viszont ez mindenkinél más-más ideig tart.

Szakítás után érdemes a barátokra, haverokra, családra támaszkodni. Próbálj olyan elfoglaltságokat keresni, amik lekötnek. Ez az érzés idõvel úgy is enyhülni fog, viszont ez mindenkinél más-más ideig tart.
Szarj le magasról mindent és érezd jól magad. Mondom úgy, hogy 1 éve nem tudok túl lépni egy szerelmen, de nem érdekel ez sem igazán. 21/N
Attól függ, mennyire szereted. Van, amikor egy élet is kevés. Attól függ, kit veszítesz el.
A kérdező hozzászólása: Olyan rosszul érzem magam, Õ nekem az akit a legjobban szeretek, ha arra gondolok, hogy elvesztem, könnybe lábad a szemem, elszorul a torkom, pedig nem vagyok egy nagy lelkis ember. Mit csináljak, piáljak, vagy próbáljam meg rendbe hozni valahogy, életemben nem éreztem magam ilyen rosszul.
mielott szakitanatok, azert probaljatok helyrehozni. de ha megis megtortenik, akkor munkaba, sportba, hobbiba erdemes temetkezni, meg persze bulizas, baratok. tovabblepni lehet, de ha igazan szereted, sosem fogod elfelejteni
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a barátaim messze vannak tõlem, mióta egyetemre járok, szinte nem beszélek senkivel, vele költöztem össze 1 évre, már házasságot terveztünk a diploma után. Ha õt elvesztem nem marad nekem semmi.
22 évesen még nem is ismertem a nejemet, akivel 19 éve együtt vagyunk. ... Bármi történik, nem halsz bele! Annyi gyönyörû nõ rohangál még azóta is az utcán! Sõt egyre többen lesznek :o) 43F
Ez az a hozzáállás ami miatt el fogod veszíteni leginkább! Kihasználják a nõk ha te kerülsz kiszolgáltatva egy kapcsolatban ösztönösen. Egyébként pedig igen nagyon fog fájni és legalább 1-2 évig ha szereted. Az elsõ hónap a legrosszabb aztán kicsivel jobb de nem sokkal. Azt lehet csinálni hogy megpróbálsz mással foglalkozni és magadat fejleszteni hogy kész legyél egy új kapcsolatra. Az érzés csalóka (tudsz nélküle élni) az egészet tapasztalatból mondom mert volt már 2 ilyen is velem. Ja és ha szeretnél errõl a témáról jó filmet látni akkor ajánlom a "keserû mézet" az sokat fog segíteni megérteni ennek a dolognak a logikáját.
A kérdező hozzászólása: Új fejlemény, ma megcsörgetett, aztán videóhívóztunk, kedveskedett nekem, nagyon jól elbeszélgettünk, olyan jó kedvem lett, hogy csak na, lehet, hogy mégsem lesz szakítás ebbõl.

Beágyazódás után mennyivel lehet/érdemes tesztelni? A beágyazódás meddig tart? Csak egy nap?

Legjobb válasz: 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!

7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nekem volt egy enyhe pirosas vérzésem a 21.napon és utána két napig barna folyásom, ami inkább csak egy "csíknak látszott a bugyin", akkor az lehet az? Bár a pirosas vérzés szex után volt.Ez baj?

Arthroskopos térd műtét után meddig tart a felépülés, meddig kell kórázba lenni?

Legjobb válasz: Attól függ, mit csinálnak. Ha csak kopott vagy diagnosztikus artorszkópia, akkor mûtét után 1-2 éjszakát. Ha szalagpótlást csinálnak, akkor 2-10 éjszakát. Orvostól, kórháztól, sérüléstõl, mûtéti megoldástól függ.

Attól függ, mit csinálnak. Ha csak kopott vagy diagnosztikus artorszkópia, akkor mûtét után 1-2 éjszakát. Ha szalagpótlást csinálnak, akkor 2-10 éjszakát. Orvostól, kórháztól, sérüléstõl, mûtéti megoldástól függ.

Peteérés után mikor van ovu? és az meddig tart?

elöre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A peteérés (menzesztõl az ovulációig tart) hossza a ciklus hosszától függ, a tüszõrepedés a következõ menstruáció elõtt 12-16, átlag 14 nappal van, a petesejt 12-24 óráig életképes, a spermiumok pedig 1-5, átlag 3 napig. De mindettõl nagy egyéni eltérések is elõfordulhatnak (pl. van, aki menstruáció alatt esik teherbe, másnak meg nincs havonta peteérése).

A peteérés (menzesztõl az ovulációig tart) hossza a ciklus hosszától függ, a tüszõrepedés a következõ menstruáció elõtt 12-16, átlag 14 nappal van, a petesejt 12-24 óráig életképes, a spermiumok pedig 1-5, átlag 3 napig. De mindettõl nagy egyéni eltérések is elõfordulhatnak (pl. van, aki menstruáció alatt esik teherbe, másnak meg nincs havonta peteérése).

A 21. sz. Főúton, Salgótarján felé, az apci elágazó után, mielőtt kezdődik a négysávos szakasz, miért van kitéve 60-as tábla és meddig tart a hatálya?

Legjobb válasz: Ha jó emlékszem van ott egy keresztezõdés, az miatt van a 60-as korlát. A hatálya pedig a feloldó tábláig, vagy a keresztezõdés kezdetéig tart!

Ha jó emlékszem van ott egy keresztezõdés, az miatt van a 60-as korlát. A hatálya pedig a feloldó tábláig, vagy a keresztezõdés kezdetéig tart!
Csak hogy pontos legyen: A jármûvek forgalmára vonatkozó tilalmi jelzõtáblák 14. § (1) A jármûvek forgalmát tiltó vagy korlátozó jelzõtáblák: d)63 „Sebességkorlátozás” (30. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az úton a táblán megjelöltnél nagyobb sebességgel haladni tilos. A tábla alatt elhelyezett hóesésre (97/a. ábra) vagy esõzésre (97/b. ábra) utaló kiegészítõ jelzõtábla azt jelzi, hogy a sebességkorlátozás csak a megjelölt idõjárási körülmények vagy nedves útburkolat esetében érvényes. Kiegészítõ tábla jelezheti, hogy a sebességkorlátozás meghatározott idõszakra vagy bizonyos jármûkategóriákra vonatkozik; (6)81 Az (1) bekezdés c)-g) pontjában említett jelzõtábla hatálya a táblánál kezdõdik és a következõ útkeresztezõdés kezdetéig tart, kivéve, ha a jelzõtábla alatt elhelyezett kiegészítõ tábla ennél rövidebb távolságot jelöl meg, vagy a (7) bekezdésben említett jelzõtábla a tilalmat elõbb feloldja. A vasúti átjáró elõtt a 90., 91., 92. vagy 95. ábra szerinti veszélyt jelzõ táblával együtt elhelyezett, az (1) bekezdés d) pontjában említett jelzõtábla hatálya a vasúti átjáró kezdetéig tart.
Én is keresztezõdésre emlékszem, a tábla hatályát maga a keresztezõdés oldja fel, ha nincs ismét kitéve a korlátozó tábla.
A kérdező hozzászólása: A KRESZ szabályokat én is ismerem, azért kérdeztem, mert szerintem csak egy ottfelejtett tábláról van szó.Az általatok említett keresztezõdés nincs.Illetve a jobbágyi keresztezõdés, de az onnan kb.2, 5.Km., amibe benne van a 1, 5.KM négysávos szakasz is.A feloldó tábla csak az elõzési tilalmat oldja fel.Miért kell a 2x2 sávon 60-nal menni?

Meddig tart ez az érzés szoli után?

Az idén el?ször tegnap mentem szoliba 6 percet. Tavaly sokat voltam, de elég gyenge szoliba, 10 perc után se volt nagy hatás. Tegnap elmentem egy másikba, gondoltam kezdek 6 perccel. De nagyon er?s volt és este annyira fájt és pirosas a b?röm és most is fáj:( Nagyon rossz, sokáig fog tartani? Nem volt egy jó húzás, többet soha nem megyek az tutti. :(:(

Legjobb válasz: Én is tegnap voltam,12 percre!2hetente szoktam menni,eddig 8 perc volt a leghosszabb,most nekem is ég az arcom,kend be valami arc krémmel,de holnapra már el fog múlna az égetõ érzés!Nekem is általában 2 napig tart!

Én is tegnap voltam, 12 percre!2hetente szoktam menni, eddig 8 perc volt a leghosszabb, most nekem is ég az arcom, kend be valami arc krémmel, de holnapra már el fog múlna az égetõ érzés!Nekem is általában 2 napig tart!

Szülés útán kb meddig tart az első menstruáció? Bővebben lent

8 hete szültem normálisan, még szoptatok. 11 napja jött meg és még mindig tart. /normális ez?/ kinek meddig tartott?

Legjobb válasz: Szia nekem 3hós volt a fiam mikor elõször menstruáltam, és ha jol emlékszem akkor 7napig tartott, azóta minden hónapban 5napig tart :( Kellemes babázást

Szia nekem 3hós volt a fiam mikor elõször menstruáltam, és ha jol emlékszem akkor 7napig tartott, azóta minden hónapban 5napig tart :( Kellemes babázást
Szia! Sajnos én nem szoptatom a kisfiamat. A 6. héten jött meg elõször és 8-9 napig tartott.
Én 4 hónapig szoptattam, utána jött meg és 3 hétig maradt is. A védõnõ azt mondta, hogy ez nem normális - én is gondoltam - küldött az orvoshoz, de mire megszerveztem a gyerekfelügyeletet, addigra elmúlt. Most 20 hónapos a picikém és csak 2-3 hónapja állt be normálisan.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Tegnap el is mentem orvoshoz, és írt fel cseppet ami elmulasztja.. jó babázást mindenkinek!!!

Lehetséges, hogy a szűzhártya csak a 3.4. alkalom után szakad át? Meddig tart a vérzés?

Csak mert nem tudom h ez a mensi vagy a sz?zhártya..

Legjobb válasz: Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.

Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.
Elõfordulhat, hogy 2-4 alkalommal még tovább szakad, és vérzik egy kicsit. Csak akkor kell orvoshoz menni, ha sokadszorra is nagyon fáj (hiába sikerül ellazulni), vagy nagyon vérzik.
Lehet, van aki csak szüléskor veszti el a szüzességét.
az utolsó válaszadót meg kell cáfolnom, én az elsõ aktus után 4 napig véreztem, és azért pár cseppnél több volt. olyan gyengébb mensi típusú. persze szerintem ez azért annyira nem szokványos. és biztos, hogy nem a mensim volt, mert annak az elsõ napján iszonyúan szokott görcsölni a hasam, és ezt is megtapasztaltam 2 hétre rá.
a szuzhartya nem szakad at mar eleve lyukas csak kitagul
A kérdező hozzászólása: de az a világos színû pirosas, rózsaszines folyás meddig van?
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki szûzhártya volt. 4. alkalommal, elõtte nem vérzett, elsõre picit fájt, de utánna már nem. Már nem rózsaszínes, hanem barnás...
A kérdező hozzászólása: Berepedezik a gyûrû...
vannak emberek, akiknek sportolásnál vagy akár alvás közben szakad át a szûzhártyájuk. ha sokáig nem akar elmúlni a vérzés akkor szerintem menj dokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!