Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart tüzelés a macskáknál (1 db)

Meddig tart a tüzelés a macskáknál?

Lánycicáról van szó, és kb. 2hete voltunk dokinál vele és akkor még ne volt semmi baja. Állítólag csak akkor lehet ivartalaníttatni ha nem ivarzik éppen. Honnan tudom hogy vége?

Legjobb válasz: Én írtam a kérdést.Azt még élvezi is ha a farka tövét simogatom.Hát elég fura macskám van.

Én írtam a kérdést.Azt még élvezi is ha a farka tövét simogatom.Hát elég fura macskám van.
"Akció" nélküli tüzelés sokáig elhúzódhat. Akkor van vége, ha már nem nyávog úgy és engedi, hogy a hátán a farka tövéhez hozzáérj.
A miénk kb egy hétig tüzel, utána abbahagyja, viszont ha nem találkozott kandúrral akkor kezdi elölrõl pár nap múlva. Nagyjából a végtelenségig :)
Az én cicám 7 hónapos, 3 napig tartott nála, hempergés, nyávogás, mindenbe "szerelmes" volt, ma pedig olyan, mint elõtte! Ivartalanítani tényleg 2 tüzelés között lehet, tehát amikor abbamarad, akkor tanácsos!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nincs kötés vagy tölcsér?

Ma délelőtt ivartalanították a nőstént macskámat. Nem tettek a cica fejére tölcsért és a sebre sem tettek kötést. Igy birja nyalogatni a heget.Csak valami kék színű fogyadékot öntöttek a sebre.

7

Meg tudnátok saccolni ebből a képből, hogy kb mennyi idős ez a macska?

http://kepfeltoltes.hu/130926/DSCF5287e_www.kepfeltoltes.hu_..

4

Kandúr macska tulajdonosok! Kandúr macska ivartalanítása után marad here vagy nem? Mit jelent az hogy saját bőrével "vartuk"?

Tegnap voltam ivartalaníttatni,de a nagy stresszbe mindenfélét megkérdeztem de ezt nem! Nem látok neki semmi változást,csak hogy nincs szőre és piros neki! A keresztanyám macskájának nincs heréje! Van hogy máshogy csinálja a doki? Felhívtam volna ma szívesen,de egésznap nem volt elérhető! És a másik kérdésem? Lehet hülyeség de mintha ezt mondta volna...úgy tudom nem varrják össze,de hát nem nyílik neki szét ha esetleg erősebben nyalogatja? Tudom hogy nem szabad hagyni hogy nyalogassa,de reggel elmegyek dolgozni és du. jövök haza,hát addig szét nyalhatja,nem tudok vele mit csinálni!olyan hülye vagyok,a gondolataimat sem tudtam összeszedni,úgy aggódtam a cicámért! Normális válaszokat előre is köszönöm!

6

SOS! Vodkát ivott a macskám, mit csináljuk vele?

Nem sokat ivott, csak magáról nyalogatta le, egyenlőre nincs baja, de még csak 10 perc telt el!

11

Nőstény cicát mennyi idősen ajánlott ivartalanítani?

A nagyszüleim cicája most kb 4-5 hónapos, az én befogadott ciáim felnőttek voltak mikor ivartalanítva lettek, kivéve a kandúr, ők kb 7 hónapos volt. Annyi féle véleményt olvastam, de én úgy tudom 6 hónapos kortól ajánlott!

4

A ti nőstény cicáitok megváltoztak az ivartalanítás után?

természete ,viselkedése ,szokásai stb.

5

Ez normális? Nedves kell, hogy legyen a kötés?

Ma ivartalanították a lány cicámat. Kötést tettek a sebre. Na most az nekem a gyanús ,hogy ez a kötés nedves. Ez természetes-e.Azt az orvos át itatta valamivel vagy ez a seb váladéka.

2

Hol lehet a legolcsobban beszerezni macskanak a dolgokat?

Panel hazban elek a 4.emeleten!
Elore is koszi a valaszokat.

4

Ma a kiscicám antibiotikumos oltást kapott, felső légúti gyulladásra. Azóta kétszer hányt már :/ Ez az antibiotikumos oltástól van?

3

Ti beszoktátok tartani a macskáknak való bolhanyakörveknél az 1 hónapos szünetet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!