Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart szülés után hajhullás (3 db)

Meddig tart a drasztikus hajhullás szülés után? Érdemes vele orvoshoz fordulni?

5 hónapos a kicsim. Kb. 1,5 hónapja kezdett el hullani a hajam úgy rendesen. Addig még elviselhet? volt. Reggelente azon csodálkozom, hogy még van egyáltalán a fejemen. A lakás tele van a hajammal, az ágy szintén, reggel, este a fésülködéskor tele a mosdó kagyló. Elöl már alig van frufrum, a copfom pedig olyan vékony, akár a kisujjam. Ez természetes? És vajon meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem is hullott nem olyan régen a hajam. Kivizsgáltak rendesen. Mindenképp el kell menni az orvoshoz, mert a hajhullás oka nem csak a vitaminhiány lehet, hanem gyulladás is okozhatja. Ez lehet egy rossz fog is akár. Mivel csak szakorvos küldhet el bizonyos vizsgálatokra, ezért a bõrgyógyászatot javaslom. Szerintem nem természetes. Ne izgulj, kopasz az nem leszel!

Nekem is hullott nem olyan régen a hajam. Kivizsgáltak rendesen. Mindenképp el kell menni az orvoshoz, mert a hajhullás oka nem csak a vitaminhiány lehet, hanem gyulladás is okozhatja. Ez lehet egy rossz fog is akár. Mivel csak szakorvos küldhet el bizonyos vizsgálatokra, ezért a bõrgyógyászatot javaslom. Szerintem nem természetes. Ne izgulj, kopasz az nem leszel!
Hormoánális, nekem is hullik még, 7 hónapos alányom.
Én 7 hónapja szültem, a fodrászom szerint már van apró "babahaj" a fejemen, amit a homlokomnál már én is látok:-). Már nem is hullik.
Nekem is hullik, 5 hós a kisfiam.
8 és fél hónapos a kislányom, csomókban hullik még mindig a hajam, de nekem is van már babahajam.

Meddig tart a szülés után hajhullás?

Szinte ömlik a hajam, és nem túlzok. Nem merek fésülködni, ha mégis, akkor is csak fürd?kád felett, és egy nagy marék hajat szedek ki onnan. Most már 3 és fél hete hogy szültem és 5 napja tart ez a folyamat. Meddig fog még? Marad hajam is?

Legjobb válasz: hát ezzel a kérdéssel jobb ha orvoshoz mész . Most jól megijesztettél, nekem alapvetõen hullik a hajam. A barátnõmnek meg szülés végere nem hullott és tõk dús lett. Kérdezd meg a nõdokidat, vagy a védõnõt, hogy van -e összefüggés.

hát ezzel a kérdéssel jobb ha orvoshoz mész . Most jól megijesztettél, nekem alapvetõen hullik a hajam. A barátnõmnek meg szülés végere nem hullott és tõk dús lett. Kérdezd meg a nõdokidat, vagy a védõnõt, hogy van -e összefüggés.
a hormonok mûvelik és sajnos nagyon sok anyukánál van ez. én az elsõ szülésem után jo egy honappal levágattam fülig érõre a hajamat és fél évig rendszeresen vágattam, 6-7 hónapig pedig revalidot szedtem. mire kicsikém 2 éves lett, gyönyörû hosszú szõke hajam lett megint..
Az orvosom azt mondta, hogy kb 6 hónapig tart ez az állapot. Szedhetsz rá sörélesztõt.

Szülés után törvényszerű a hajhullás? Mindenkinél jelentkezik? Mennyi idővel szülés után? Meddig tart?

Nekem szülés el?tt csomóban hullott, hormonzavar miatt (PCOS, IR). Most 8 hetes a babám és félek, hogy még fokozottabban fog jelentkezni.

Legjobb válasz: általában mindenkinél, változó mértékben, hetek. max egy-két hónapig

általában mindenkinél, változó mértékben, hetek. max egy-két hónapig
Nekem teljesen kimaradt a hajhullás, cserébe 2hónapig túlórázott rajtam a fogdoki, annyira lerongyolódtak a fogaim.. :( :)
Kb 3 honappal a szules utan kezdodott es 2-3 honapig tartott mindket gyereknel. Eleg hosszu a hajam, a hajmosasnal le sem folyt a viz, annyi kijott minden alkalommal. De utana mindig rendezodott a dolog :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!