Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart hasizom (2 db)

A videót nem lehet megnézni, írd el még egyszer a címét
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 TESSÉK :)
Elég, ha megcsinálod minden második nap, hétvégéket kivéve. Ez egy teljesen jó hascentrikus edzés, ha mellette megedzed a többi izomcsoportodat legalább fele ilyen részletességgel, teljesen rendben leszel. Egyénenként változó hogy mennyi idõ alatt alakul ki jó hasizom, sõt azt is jó lenne tudni, hogy mi számít neked jónak, és hogy most milyen a hasad. Ha zsírpárnák vannak rajta, akkor az a tévhittel ellentétben NEM fog eltûnni, ha gyakorlatokat végzel rá, ez hihetetlen nagy hülyeség. A zsír eltûnését kizárólag megfelelõ étrenddel lehet elérni, ÉS emellett ezekkel a gyakorlatokkal. Viszont ha nincs normális diétád(ami nem azt jelenti hogy kevesebbet eszel mint máskor) akkor semmi nem fog látszani.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, szerintem nem vagyok kövér, nem is azért akaro hasizmot, hogy fogyjak!! Meg ez a normális diéta, azt is fel akartam már keresni, esetleg tudsz e linkelni valami oldalt, ahol ezt leírja?

Meddig tart a hasizom?

Arra lennék kiváncsi, hogy a csíp?csont melletti részen még ugye ott az alsó hasizom. Nem tud valaki véletlenül olyan képet a neten, ahol le van rajzolva a hasizom szerkezete?

Legjobb válasz: http://www.abs-exercise-advice.com/images/Muscle-anatomy.jpgHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!