Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart fázis (3 db)

Mi az a luteális fázis? Mettől meddig tart? Bővebben mindent amit tudtok róla.

Ne nézzetek tudatlannak,csak nem hallottam két egyforma verziót.

Legjobb válasz: Szia! A luteális fázis a peteéréstõl számított,elvileg 14 nap a menzeszig.Ez változó,valakinek hosszabb,valakinek rövidebb.De átlagba a luteális fázis 14 nap szokott lenni.

Szia! A luteális fázis a peteéréstõl számított, elvileg 14 nap a menzeszig.Ez változó, valakinek hosszabb, valakinek rövidebb.De átlagba a luteális fázis 14 nap szokott lenni.
én is igy tudom, de akinek állt 26 napos a ciklusa ott belefér a 12 nap, de álltalában ez állando. 32
Hát elvileg nem kéne többet kihoznia...

Meddig tart egy fázis?

Legjobb válasz: egyezek az elõzõvel

egyezek az elõzõvel
ameddig véget nem ér:/
Konkrétan mi a kérdés, mi az a fázis?
addig tart, amíg te szeretnéd!:) Az elsõnek minimum 2 hétig kell tartania.Ennyi kell, hogy "beálljon" a szervezeted, és Te is kezd hozzászokni, ez a legkeményebb rész, aztán ezt addig csinálod, amig csak akarod, ilyenkor lehet a legtöbbet is fogyni.Ha már lassítani szeretnél a tempón és már vágyakozol más ízek után is jöhet a 2 fázis, de ez is min.1 hét, majd a 3. Ha elkezdenél hízni, kb 4-5 napra térj vissza az elsõhöz, majd ha visszament a plusz, lassabban térj át a 3.fázisra (ne minden nap emeld a ch adagod, pl csak 3 naponta 5 g-mal).
fázisceruzávan megtudod nézni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!