Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart a versenyzőkkel a (1 db)

Meddig tart ezekkel a versenyzőkkel a Nagy fogyás tévéműsor?

Legjobb válasz: szerintem egy-két hónaoig tuti de nézd meg a tv2.hu-n

szerintem egy-két hónaoig tuti de nézd meg a tv2.hu-n
Szia 10 het most neztem az elso reszt !nagyon jo volt ! nekem tetszett!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Keresek egy régi TV reklámot, nem tudnátok segíteni?

Nagyon régen láttam ezt a reklámot, talán több mint 10 évvel ezelött, de azóta sehogy sem sikerült rátalálnom, se youtube-on, se máshol. A reklámban egy fazon ül egy asztalnál és eszik, talán valami tésztát. A háttérben van egy ablak, odakint sötét van és zuhog az eső. A sötétben megjelenik egy gyanús alak, majd lassan az ablakhoz sétál és meredten bámulja a zabáló fazont. Az egy idő múlva észreveszi ezt, fog egy távirányítót és átkapcsolja a TV-t valami gyerekműsorra, ugyanis mint kiderül az nem ablak volt. Végül elveszi a borsszórót az asztal közepéről, hogy beborsozza az ételét, és ekkor látszik a TV márkajelzése is. Értelemszerűen valami TV reklám volt, de azt sem tudom, hogy melyik cégé. Nem ismerős valakinek esetleg ez a reklám? Az is sokat segítene talán, ha legalább a márkát meg tudnátok mondani.

0

Hol lehet megnézni a 2013-as Teen Choice Awardsot?

1

Az Echo tv is olyan orbán seggnyalo mint a hirtv?

1

Régen láttam a Discovery n egy sorozatott ami egy roncstelepen játszodott és egy adott feladat volt pl egy homokfutót kellet építeni de csak az ott található anyagokból . Ennek mi volt a címe?

1

A fairy tailből hányadik rész az amikor luxust száműzi a mester és a végén visszaemlékszik amikor gyerek volt és hogy lett az a kéz mutatás amit szoktak mutatni az melyik részben van?

1

Irnátok nekem jó kaland és történelmi filmeket?

1

A Cartoon Network mikor lesz HD felbontásban Magyarországon?

mert már amerikában meg angliában úgy van meg még németországba is és kiváncsi vagyok nálunk mikor lesz HD felbontásban elérhető??

3

Akkor ez hogy is van?

Aki nézi a Grimm sorozatot, az meg tudná nekem magyarázni hogy az 1. évad 22. részben ott van hogy előző részek tartalmából és ott van az a jelenet amikor Nick beleharap Adalind ajkába és ezzel elveszi az erejét, de én nem láttam azt a részt. Most én hagytam ki vagy a sorozat készítők kavartak be.. ?

0

Melyik ez a műsor?

A TLC-n szokott menni, de én még csak a bemutatóját láttam, azt is egyszer.
Különös szexproblémákról szól. Emberek jelentkeznek, és szexterapeuták vagy micsodák segítik őket. Arra határozottan emlékszem, hogy a bemutatójában mondják, hogy: "Itt nem lehet semmi eléggé különös/furcsa"
Köszi a válaszokat előre is!

1

Szemtelen szentanukban milyen zenék mennek?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!