Találatok a következő kifejezésre: Meddig tart 5 percenként (2 db)

A 10 perces fájásoktól, mennyi idő mig 5 perces lesz? Vagy ez mindenkinél más? Hogy vannak ezek a fájosok? 5 percenként jön de meddig tart?

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom, hogy mennyi idõ telik el a 10 perces és az 5 perces fájások között, mert én már 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba, de igazi fájást nem éreztem. Csak furi volt a pocakom, az nst mutatta a fájásokat. Burokrepesztés után azonnal jöttek a 2 perces fájások, ezek nálam 30-60 mp-ek voltak. A 2 perceseket pedig nagyon is éreztem, és igen 2 percenként jön.

Azt sajnos nem tudom, hogy mennyi idõ telik el a 10 perces és az 5 perces fájások között, mert én már 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba, de igazi fájást nem éreztem. Csak furi volt a pocakom, az nst mutatta a fájásokat. Burokrepesztés után azonnal jöttek a 2 perces fájások, ezek nálam 30-60 mp-ek voltak. A 2 perceseket pedig nagyon is éreztem, és igen 2 percenként jön.
Mindenkinél más, van akinél felgyorsul a folyamat. Szerintem még az orvos sem tudja hogyan lesz. Nekem 2 napig voltak 10 percenként majd 5 percenként fájásaim. Nem tudtam megszülni, császároztak.
Ez változó. Elsõ gyerekemnél 4 napig voltak 10-12 perces fájásaim, utána gyorsult fel. A másodikat indították, mert túlhordtam, a harmadiknál reggel jöttek a 10 perces fájások, este 8-ra lett 5 perces, akkor hívtam az orvost, hogy megyek szülni.
Minden nõ más. Nekem speciel mindössze 2 "10 percesem" volt az elsõnél , aztán kb ugyan ennyi 5, és szépen csökkent. A második sem igazán volt másként.
Nekem egyik szülésnél sem volt se 10 se 5 perces fájásom... Elõször jöttek percenként, majd 3 percenként és a végén megint percenként..

Meddig tart az "5 percenként megnézem lélegzik-e" állapot?

Legjobb válasz: Nekem sosem volt ilyen, mert van légzésfigyelõm:) Esetleg néha azt néztem meg, hogy biztosan be van-e kapcsolva:) De azt nagyon sokáig.

Nekem sosem volt ilyen, mert van légzésfigyelõm:) Esetleg néha azt néztem meg, hogy biztosan be van-e kapcsolva:) De azt nagyon sokáig.
A 4 hónapos gyereket már csak félóránként nézem meg :) )))
Szia! Igazi édesanya vagy.Valamelyest enyhülnek ezek a "tünetek", de nem hiszem, hogy hamar múlik.Nekem 4 éves a lányom és sokszor megnézem még a mai napig is:)
A kérdező hozzászólása: Édesek vagytok:) Azt hittem velem van a baj..
Szia! Szerintem nincs veled semmi baj, én is ezt csináltam, pedig 1 évig használtam a légzésfigyelõt.Természetes, hogy aggódunk a babánkért. Én is a bölcsõhaláltól rettegtem, gondolom, te is így vagy ezzel.Egyébként a mi doktornénink szerint a 2-4 hónap közt a leggyakoribb, de pont akkor volt felénk egy 6 hónapos eset, mikor én szültem. Ha figyelmet követelt a drágám akkor azért nem pihentem, ha meg túl nagy volt a csend, akkor azért:-))))) Jó egészséget nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!