Találatok a következő kifejezésre: Meddig taranak terhességi (16 db)

Meddig tart terhesseg alatt a "mindjart megjon" erzes es a menstruacios fajdalonhoz hasonlo gorcs? Kulonben is ezek normalis doldok?

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).

Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).
Nekem még mindig elõfordul, pedig már 15 hetes vagyok. Elsõre ne hallgass, nekem is doki erõsítette meg, hogy teljesen normális. Egyénenként változik, hogy ki mennyire érzi a méh növekedését, méhszalagok nyúlását. Nekem napi 3 x2 magne b6- ot ajánlott rá a doki.
Elõzõ vagyok: ja, és nemcsak a volt mensi idején fájt, hanem kb minden nap.
Valóban normális mert én is éreztem minden hónapban.
Én is így vagyok, a terhesség elsõ heteibe járok, de mindig úgy érzem mintha meg fog jönni fõleg este, még görcsöl is.Nem tudom jó-e ez dokihoz ezután megyek s õ megmondja.
06.42-nek "Elsõre ne hallgass" Elsõ vagyok.Nekem ilyen nem volt a terhességem alatt, és nem tudom mennyire jó az ha valaki görcsöl.De ha az orvos szerint nem gond akkor valószínûleg úgy van.
Nekem ilyen csak akkor volt mikor meg kellett volna jönnie.
Ja és nem hinném hogy normálisak lennének terhesség alatt ezek az érzések.

Terhesség elején meddig tart ez a megjön érzés? 5 hetes vagyok és ezt érzem, és a méhen kívüli terhesség mikor lehet észre venni?

Legjobb válasz: Szia! Akár hetekig tarthat, egyedi dolog. Ha erõsebb görcsök, esetleg barna, vagy vérzés van, érdemes orvoshoz menni. A méhen kívüli uh-gal zárható ki csak, jó mielõbb elmenni, 5 hetesen nekem már simán látták a dolgokat! De annyit mindenképp látnak, hogy jó helyen van-e, ez azért is fontos, mert a méhen k.t. életveszélyes állapot. Próbálj magnéziumot szedni, hátha segít, késõbbiekben is aki görcsölget, ezt javasolják. MagneB6-ból 3x2 is akár, és ne aggódj, nem lehet túladagolni (ha túl sok, kijön hasmenésként). De a 3x2, vagy 3x1 nyugodtan. Jó a Mg pezsgõtabletta is. Minden jót 26h km

Szia! Akár hetekig tarthat, egyedi dolog. Ha erõsebb görcsök, esetleg barna, vagy vérzés van, érdemes orvoshoz menni. A méhen kívüli uh-gal zárható ki csak, jó mielõbb elmenni, 5 hetesen nekem már simán látták a dolgokat! De annyit mindenképp látnak, hogy jó helyen van-e, ez azért is fontos, mert a méhen k.t. életveszélyes állapot. Próbálj magnéziumot szedni, hátha segít, késõbbiekben is aki görcsölget, ezt javasolják. MagneB6-ból 3x2 is akár, és ne aggódj, nem lehet túladagolni (ha túl sok, kijön hasmenésként). De a 3x2, vagy 3x1 nyugodtan. Jó a Mg pezsgõtabletta is. Minden jót 26h km
Azért görcsölsz, mert nõ a babád és tágul a méhed, ha nincs vérzés, nem kell aggódni. A Magnéziumot késõbb szokták javasolni, de bajt biztosan nem csinálsz vele. A méhen kívüli terhességet az elsõ UH-n már megállapítják. Én 6, 5 hetesen voltam UH-n. Megállapították a terhességemet, a petezsák méretét és hogy jó helyen tapadt meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Szia! Én 10+2 hetes vagyok, és még midnig fáj a pocim. Most voltam orvosnál, aki azt mondta, ez a front miatt erõsödhet! És tényleg magnézium kell rá! Amúgy szerintem is mehetsz dokihoz lassan, én 4+4 hetesen voltam elõször, már látták a petezsákot! Hajrá:D

Mar 2hete hogy nem szoptatok. Mikor fog megjönni? Meddig tart az 1. mensi? Sokkal fajdalmasabb mint terhesseg elött? Nekem ugyanis akkor is fajt mindenem ha megjött.

Legjobb válasz: Eltolódhat a ciklusod hossza,nekem szinte nem is fájt viszont rengeteg vér volt és több napig tartott mint terhesség elött.

Eltolódhat a ciklusod hossza, nekem szinte nem is fájt viszont rengeteg vér volt és több napig tartott mint terhesség elött.
Én még szoptatok, mégis megjött. Sokkal fájdalmasabb volt, erõteljesebb, több. A 2. is sajnos.
Szia!Én is szoptatok még , de a szülés után 7.héten jött meg elõször.Azóta már kétszer volt meg, mind a kétszer szinte észre sem vettem, egyáltalán semmi fájdalom nem járt hozzá, pedig elõtte elsõ nap bizony megéreztem.3-4 napig tartott, kb ugyan annyi vérzéssel.

Meddig tart a sűrű vizelési inger+pisilés a terhesség alatt?

Én 8 hetes vagyok, de még mindig szinte 5 percenként kell mennem, éjjel is min. 3x!

Legjobb válasz: Teljesen egyéne válogatja. LEginkább az elején és a végén jellemzõ, de van akinek végig megmarad, egész terhesség alatt. nekem pl se az elején nemvolt ellemzõ, se most, 37 hetesen nem járok többet...

Teljesen egyéne válogatja. LEginkább az elején és a végén jellemzõ, de van akinek végig megmarad, egész terhesség alatt. nekem pl se az elején nemvolt ellemzõ, se most, 37 hetesen nem járok többet...
Hát nálam egész idö alatt.Pláne az utolsó 2 hónapban.sehová sem tudtam menni, hogy ne kellett volna wc-re mennem.+Sokat is ittam. de egyéne válogatja.
Én kb a 6 héttõl a 12 hétig jértam nagyon gyakran. Most napi 3-4 szer és éjszaka is csak egyszer kelek fel. 22 hetes kismama
Én az 1. és a 3. trimben tapasztaltam erõsebb pisilési ingert. Különben tényleg egyéni, de logikusnak tûnik, hogy majd a 3-ban is elõjön, mert akkor már súlya lesz a babádnak és nyomja a hólyagod.
Én már túlvagyok a terhességen!!!(szerencsére)És miért???Mert én is 5 percenként mentem pisilni, sõt a 30, héttõl volt, hogy felálltam a WC-rõl, húztam fel a nadrágom és jött az inger megint és szinte csak cseppeket pisiltem, pedig úgy éereztem majd bepisilek. Éjjel meg fél óránként keltem pisilni!!! Bármerre mész akár étterem vagy üzletház, mindig mérd fel a helyet, tudd mindig merre van a WC!!!!! Boldog babavárást!
Egy hetem van még hátra a szülésig és szinte minden pillanatban tudnák pisilni. Éjszaka 5x 6x felkelek tényleg igaza volt az elõttem szólónak tudd hogy merre vannak a Wc-k.
Szia, sajnos nálam elejétõl van ez az inger, de most mégrosszabb mert vizeletszivárgásom is van.üdv 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hu én tegnap este/éjjel is 5x voltam pisilni...

Puffadás mindenkinél jelentkezik a terhesség elején? Mióta érzitek és meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(

Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Espumisan ezek szerint szedhetõ az elejétõl kezdve? Nincs semmilyen negatív hatása az elsõ hetekben?
Nekem is van puffadás, nagyobb a hasam, illetve még nem a baba látszik...nem olyan nagymértékû, tehát annyira nem zavar.Remélem elmúlik....
ráhibáztál.bmelyik lehet a 3 közül. majd csinálj tesztet, ha nem jön meg

Terhességem 2ik hónapjában vagyok. Nagyon kellemetlen gyomorégésben szenvedek. Az elsö terhességemnél semmi gond nem volt. Valaki tud mondani valami jo megoldást hogy könnyebben teljenek a napjaim? és kb ez meddig tart? Vagy végig kisér?

Legjobb válasz: Én 17 hetes múltam, de nekem most kezd durvulni. Nekem a Rennie tablettát ajánlotta a doki, meg néha egy kis szódabirkabóna is mehet. Ami nálam még bevált az a tej, langyosan!

Én 17 hetes múltam, de nekem most kezd durvulni. Nekem a Rennie tablettát ajánlotta a doki, meg néha egy kis szódabirkabóna is mehet. Ami nálam még bevált az a tej, langyosan!
Nekem az elején volt, kb a 4 hó végéig, majd a 7. hónaptól ismét. Nagyon szenvedtem tõle, alig tudtam dolgozni. Akkor még nem lehetett itthon kapni, külföldrõl hozattam GAVISCON-t, ez volt az egyedüli, ami segített. A Rennie [email protected] sem ért nálam, sem a keksz, sem a pattogatott kukorica, sem semmi más. Próbáld ki szerintem.
Jaj, hogy én ezt hogy utálom! Nekem is az elején volt, meg az utsó trimeszterben. És persze éjszaka jelentkezett, amikor édesdeden aludtam volna. Rennie nekem is használt, de mostanában a hideg ráz az ízétôl. Szódabikarbóna is jó, de a tej nekem nagyon kevés ideig segít.
Nekem semmi nem hazsnált, aztán elkezdtem inni a Salvus vizet. nem mondom hogy ízlet, de az megoldás volt egy kis idõre. kisüvegben vittem a munkahelyre belõle és naponta kétszer lehúztam egy decit...de ezen kívül semmi más nem hazsnált.
Az elsõ terhességemet végigkísérte a gyomorégés (és a hányás). Nekem a Rennie vált be azóta is mindig van a táskámban. Nyugodtan lehet terhesség alatt os szedni nem árt a babának és gyorsan hat (nekem kb 5-10 perc kellett). Egy gyönyörû 2 éves és egy 14 hetes magzat anyukája
nekem egész terhességem alatt volt és sajnos meg is maradt de ha egy kis kanál szobabikarbonát bekapsz az egy másfél két hétig jó lesz nem tudom de nekem nem segítet a rennie tabletta de génektõl függ vagy próbáld meg még a cvamatelt az is jó rá!!!
Nekem a várandóság végére rosszabb lett.Olyan szinten, hogy megmarta a nyelõcsövemet a gyomorsav, és 2 hónapig köhögõ rohamaim voltak.Nekem jávor port írt fel a doki.Gusztustalan íze van, de jó és kb 170 ft.De szedtem tisacidot is.nekem az is jó volt, bár volt, hogy kettesével ettem.A tej szintén jó.Talán a második trimeszter volt az amikor minden tekintetben könnyebb volt a várandóság.
A Rennie-t nekem is ajánlotta a nõgyógyász.
Nekem csak a pattogatott kukorica segített.
Citromos víz, lúgosít...

Meddig tart a pecsételő vérzés? És ha ettől van vérzésed, akkor lehet használni terhességi tesztet?

Legjobb válasz: Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.

Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi válaszod.Ma is végeztem 1 tesztet és negatív lett.

Meddig tart a terhesség alatti barnázás?

Duphastont kaptam rá,de mára sem múlt el.félek,nehogy baj legyen bel?le.:( Most 5-6 hetes vagyok.Van köztetek olyan, akinek van/volt és baj nélkül megsz?nt?

Legjobb válasz: szia! nekem a 6. héttõl a 9. hétig volt, minden pisi után pár csepp, de magától nem, tényleg csak pisi után. aztán egyik napról a másikra hirtelen elmúlt. most 29 hetes vagyok, és semmi baja a babának.

szia! nekem a 6. héttõl a 9. hétig volt, minden pisi után pár csepp, de magától nem, tényleg csak pisi után. aztán egyik napról a másikra hirtelen elmúlt. most 29 hetes vagyok, és semmi baja a babának.
szerintem menj vissza a dokihoz.
Szia! Ha izgulsz, vagy nem vagy biztos magadba, akkor jobb, ha az orvosod sûrûbben lát! Én is kaptam az elején Duphastont, Nos-pa-t;Magne-B6-ot és szigorú ágynyugalomra ítéltek. A vérezgetés, barnás folyás csak a 12. hét után szûnt meg végleg. Addig kéthetente nézte az orvos a babát. Most tartok a 30.hétnél, már nem kell feküdni, de nagyon óvatos vagyok, féltem a bébit. Vigyázz magadra, és pihenj sokat!
Sajnos elhúzódhat a 12. hétig is. Szedjél magnéziumot is és pihenj sokat!
Nekem 5-6 hetes kortól a 12-ik hétig tartott, néha 1-2 nap kihagyásokkal. Mivel 6 hetesen már pirosas volt, kórházba kerültem, és egy hétig voltam bent. Semilyen gyógyszert nem kaptam, csak feküdni kellett. Nálam ezt a lepény mellett egy bevérzés okozta és azt mondták, hogy kell is, hogy teljesen kiürüljön onnan. Most 25 hetes vagyok, és minden oké! Remélem így is marad, persze nagyon óvatos vagyok! Drukkolok, hogy nálad is minden rendben legyen! Minden jót!
nekem az 5. héten volt, utrogestant kaptam rá.most már 5 hónapos és egészséges a kisfiam.ha bizonytalan vagy, menj vissza a dokihoz!
Én 2x barnáztam a 2. terhességem alatt, a korai hetekben, pár nap múlva el is ment a bébi:(( Menj dokihoz, szedj mg-ot, és pihizz, amennyit csak tudsz!!
szia, en a 6ik hettol a 11ig szedtem a dupahstont, beverzes volt a baba mellett, es agynyudi kellett, szabin voltam 1 honapig, aztan halistennek elmult, mostmar minden rendben. 16hetes vagyok azota es minden ok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Kaptam Duphastont, szedtem pár napig, de semmi nem változott. Majd kaptam Utrogestant, a második szem bevétele óta nem jelentkezett a barnázás. Remélem, a köztes idõben sem történt semmi baj :S Majd UH-n kiderül, de addig is még jópár napot várnom kell :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!