Találatok a következő kifejezésre: Meddig tüzel görény (1 db)

Meddig tüzel a görény?

Mikor vettük, azt mondták, hogy a göri nem hagyja abba a tüzelést. Hívtunk állatorvost, hogy szeretnénk ivartalaníttatni, erre azt mondta, hogy akkor vigyük, ha már nem tüzel. Most akkor abbahagyja, vagy nem?

Legjobb válasz: Igen abba fogja ahgyni egy hónap után de akkor hamar vigyed mert ujbol kifog indulni!

Igen abba fogja ahgyni egy hónap után de akkor hamar vigyed mert ujbol kifog indulni!
A kérdező hozzászólása: Köszi! És honnan tudom, hogy már nem tüzel? (Bocsi, ha hülye a kérdés, de még kezdõ göri tulaj vagyok :-) )
Ember szerintem meg válts állatorvost a görények nem hadják abba a tüzelést, addig tüzelnek amíg bele nem pusztulnak.(vannak kivételek olyan görik akik abba hadják de ez elég ritka) ivartalanítani egyébként akkor kell amikor már legalább egy hete tüzel de nem sokkal régebb óta. a tüzelést csak ivartalanítás vagy pároztatás esetén hadja abba (utóbbit nem ajánlom) látom nem olvastál túl sokat a görikrõl mielõtt megvetted volna ugyhogy állj neki nehogy túl késõ legyen http://www.goreny.hu vagy http://www.mvk.hu az pl. tudtad hogy nem szabad se kukoricát se borsót adni neki mert könnyen bélelzáródást kaphat? hol vettétek állatkereskedésbe? vagy tenyésztõtõl? a görény nem olyan mint egy macska vagy egy kutya!! különleges bánásmódot igényel. nem ehet bármit nem fürdetheted bármivel kutya samponnal vagy valami mással ha csak felnem higítod eléggé mert a bõrük nagyon érzékeny. olvasss!!!!!!
a görik a behatolás után már nem tüzelnek! :) Vnnak oylan íhmek, amiknek el van zárva az ondó csatornái :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit mókuskerekezik a hörcsög éjszaka?

2

Milyen jellembeli/viselkedésbeli különbségek vannak a törpehörcsög és az aranyhörcsög között?

1

Ki az akinek van nyuszija? -mit szeretsz benne és mik a tulajdonságai?

3

Normális, hogy ezt csinálja a csincsillám? (lentebb bővebben)

Kb. egy hete a csinim ,,úgy csinál",mint egy nyuszi,ha hozzáérek ,,nyüsszent"(olyan hang,mint mikor kicsi volt,és folyton nyüszögött:) ) egyet.Ezt idáig még sosem csinálta.Mióta ez tart több mindent megenged amit idáig nekem soha. Meg magának is többet megenged.Ráugrik a fejemre,amit idáig sosem mert megcsinálni stb. Nem tudom..lehet,hogy felfújom a dolgot,de azért légyszi nyugtassatok meg,hogy nem beteg vagy ilyesmi!Nagyon szeretem a picúrkámat.:(

2

Nektek mennyi időt vesz igénybe a hörcsögketrec takarítása?

5

Milyen ketrec kell az aranyhörcsögnek? (pls képet! )

Ezek jók?

4

Mindennap ki kell cserélni a hörcsög vizét?

4

Tudtok Törpesüni tenyésztőt Sopronban vagy Győr, Moson-Sopronban?

Egyébként mennyi az eltartása 1 hónapban a süninek? (becslés)

0

Mi okozhatja a rángatózást?

A húgom egere kiszökött és a macskánk elkapta.
Még időben észrevettük és elvettük tőle.Akkor nem mozgott, de pár másodperc múlva felkelt.A füléből leszakad egy kis darab és mivel a macska erősen szorította gondolom valamiféle belső sérülése is lett.
Tegnap nem volt baja, szaladgált, evett, ivott, tisztálkodott.
Ma is evett és mókuskerekezik, azonban a teste nem engedelmeskedik neki.Oldalra dől kerekezés közben és rángatózik a kis teste is.
Nem tűnik úgy, mintha fájdalmai lennének, élénk és mozgékony.
Nem tudom mit tehetnék, valami idegi probléma lehet?Vagy a gerincét nyomhatta meg?

3

Emlékszik egy tengerimalac arra ami 6 hetes korában történt?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!