Találatok a következő kifejezésre: Meddig szabad az elkészített (2 db)

Az elkészített tejpépet meddig adhatom oda babámnak? Melegíteni szabad?

Kb a felét megette és bealudt, ilyenkor kb fél órát szokott aludni. Ha felébredt megeheti a maradékot vagy inkább készítsek neki másikat?

Legjobb válasz: Én nekiadnám, de tapasztalatom szerint, ha áll egy darabig, lotty lesz belõle.

Én nekiadnám, de tapasztalatom szerint, ha áll egy darabig, lotty lesz belõle.
fél óra az semmi... nyugodtan add neki oda ha megeszi! nem tudom te milyen fajtát veszel, de mint azt az egyes válaszoló is írta én is észrevettem h folyós lesz
én úgy emlékszem, rajta van a dobozán, nem nézted ott? Mint ha úgy emlékeznék a Milupáról, hogy kettõ vagy három óra van írva. Melegítés kérdés eszembe sem jutott, ilyen esetben mindig melegítettem (max. 1-szer).
Jaaaj, bocs, hülye vagyok! tápszert olvastam!!! (Nem tudom, hogy lehet ezt félreolvasni...) A tejpépet sajnos soha sem tudtam késõbb odaadni, a fent említett ok miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, valóban trutyi lett, így a kukában landolt:-)

Meddig szabad tárolni az elkészített tápszert?

Még csak alig van rá szükség, akkor se kiszámítható, mennyi kell. Betehetem a h?t?be a maradékot és újramelegíthetem majd? Miel?tt bárki megszídna, még nem adtam így a babának!! Egyébként milupa vaníliás tejpép, hipoallergén. A dobozán nem írnak err?l semmit. Fél éves a baba.

Legjobb válasz: Elvileg azt mondják ki kell önteni a maradékot. Én sosem öntöttem ki.A köv etetésnél felhasználtam addig hûtõben volt. Nem hiszem hogy ezzel ártanál a babádnak,az enyéimnek sem lett semmi bajuk! Nem beszélve róla hogy mekkora pazarlás mikor a fele a lefolyóba kerül.

Elvileg azt mondják ki kell önteni a maradékot. Én sosem öntöttem ki.A köv etetésnél felhasználtam addig hûtõben volt. Nem hiszem hogy ezzel ártanál a babádnak, az enyéimnek sem lett semmi bajuk! Nem beszélve róla hogy mekkora pazarlás mikor a fele a lefolyóba kerül.
Az elözövel egyetértek, én se öntötem ki hanem hütö és következönnél melegitettem, persze ráirják a dobozára a gyárto mert akkor nem fogyna olyan sok:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!