Találatok a következő kifejezésre: Meddig nyújt egy (2 db)

Meddig nyújt védettséget a beszedett egy havi fogamzásgátló?

Yadine-t szedek már évek óta,most szeretnék kihagyni pár hónapot, mert már odáig jutottam, hogy alig van vérzés. Szóval: Ha most abbahagyom, a legutóbb szedett levél meddig nyújt védettséget? Holnap kéne kezdenem az újat. Köszii.

Legjobb válasz: Hát ezt így nehéz megmondani. De ha nem szeretnél még babát, érdemes védekezni óvszerrel. Az a biztos. Hallottam olyat, hogy valakinek hónapokig nem jött utána a baba össze, de volt akinek nemsokkal utána.

Hát ezt így nehéz megmondani. De ha nem szeretnél még babát, érdemes védekezni óvszerrel. Az a biztos. Hallottam olyat, hogy valakinek hónapokig nem jött utána a baba össze, de volt akinek nemsokkal utána.
nem nyújt védettséget ha nem szeded. mert így nincs hormon ami elnyomja a ciklust. szóval sajnos más úton kell védekezni.
Elsõ voltam: persze nem biztos hogy azért nem jött össze egy ideig, mert a gyógyszer még hatott. Szerintem nem sokáig hat,
Ha rendesen beszeded a levelet, akkor abban a 7 napban véd még, amikor meg kell jönni a vérzésednek. A vérzés után már nem véd tovább!!! Amúgy meg nem jó szünetet tartani, beszéld meg az orvossal!
A kérdező hozzászólása: Pont az orvosok mondták, hogy tartsak szünetet.. Évek óta szedem folyamatosan, és egyre csökkent a vérzés.. Mostmár ott tartunk, hogy tulajdonképpen meg sem jött... Jelzés szinten egy pecsét és ennyi...

Meddig nyújt biztonságot egy tampon a strandon? Kaphatok- e fertőzést? Milyen időközönként cseréljem, úgy mint normálisan?

Legjobb válasz: Sûrûbben cseréld, és ne úgy fürdõzz, mintha nem lenne meg. Igen nagy fertõzési lehetõséget jelent ugyanis.

Sûrûbben cseréld, és ne úgy fürdõzz, mintha nem lenne meg. Igen nagy fertõzési lehetõséget jelent ugyanis.
Amikor kijössz a vízbõl, érdemes kicserélni. A fertõzésveszély tényleg nagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!