Találatok a következő kifejezésre: Meddig normális után a (64 db)

A terhesség beigazolódása után még kb meddig észlelhetők ezek a hasszurka, mindjárt megjön tünetek? Úgy értem meddig normálisak ezek a jelek?

Vasárnapra nem vártam. És nem is jött :) Ma reggel teszteltem, halvány ugyan, de azért ott van. Ezeket a tüneteket 1 hete produkálom, és utalhatott volna mensire is, de általában a vérzés el?tt 1-2 nappal ezek a tünetek megszünnek. Most nem szünt meg :) Meddig normális ez a tünethalmaz?

Legjobb válasz: a gravi HCG az egyik legjobb teszt. nekem is kimutattam hamar! gratulálok. A hasszurka és a mindjárt megjön érzés természetes, mert nyúlnak a méhtartó izmaid, nõ a méhed, stb.... nekem a 10. hétig volt meg majd késõbb is néha.

a gravi HCG az egyik legjobb teszt. nekem is kimutattam hamar! gratulálok. A hasszurka és a mindjárt megjön érzés természetes, mert nyúlnak a méhtartó izmaid, nõ a méhed, stb.... nekem a 10. hétig volt meg majd késõbb is néha.
Szia! álltalában azért maradnak meg ezek a tünetek terhesség elején mert a szervezet emlékszik a mensire, nekem a lánynál 10-12 hétig volt, azt mondta a doki hogy akkor meg azért van mert a méh tartóizmai tágulnak.Szóval addig amig nem elviselhetetlen és görcsös addig nincs probléma. Milyen tesztet használtál?
vagyis lányomnál! :) Most kistesóért küzdünk, de sajna ebben a hónapban sem jött össze, immáron 12 hónapja! :( Boldog babavárást kívánok! 1 válaszoló :)
A kérdező hozzászólása: Szia! A teszt Gravi HCG volt. Ha minden igaz, három napos terhességet már kimutat. Nekem már 2 napot késett eddig. És kicsit más ez mint a mensi elõtti fájdalom. Nagyon hajtottam ezt a Gabrielt amit itt annyit említenek a lányok, de sehol nem kaptam. Remélem azért nem a legrosszabb tesztet használtam.
Megnyugodtam... már féltem hogy valami ratyi tesztet csináltál, de a Gravi HCG is van olyan jó mint a Gabriel! :)
Nekem ezek a tünetek a 12-ik hétig megvoltak. Amíg nem erõs görcs, nincs vérzés, addig teljesen normális. Gratulálok a két csíkoshoz, nekem is halvány volt, de annyira, hogy azt hittem képzelõdöm. 37 hetes kismama.

Szoptatás után, meddig normális hogy időnként tej csöpög a mellemből?

Elképzelhető hogy hónapokig?

Legjobb válasz: 8,5 hónapja nem szoptatok,és ha megnyomom akkor még jön olykor 1-1- csepp.Én sem tudom meddig normális,de szerintem 1 év körül.

8, 5 hónapja nem szoptatok, és ha megnyomom akkor még jön olykor 1-1- csepp.Én sem tudom meddig normális, de szerintem 1 év körül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! 14 hónapja nem szoptatok, és még mindig néha megduzzadnak a melleim, és jön pár csepp tej. Elõtte, 10 hónap szünettel: 2*16 hónapig szoptattam. Aggaszt! Orvoshoz csak jövõ hónapra kaptam idõpontot.
Ne aggasszon. Ha nem okoz semmilyen fájdalmat, nincs begyulladva sem, mûködõ ciklusod van, akkor biztos semmi baj nincs ezzel.
Én is pont 14 hónapja nem szoptatok és reggel néha még most is folyik valami... A dokim amúgy nekem annyit mondott, hogy ez még jó ideig lehet normális, ha nem okoz fájdalmas, nagyon furcsa tüneteket, mivel hormonálisan nagyon sok idõ míg visszaáll a szervezet. Ha zavar, akkor kérj gyógyszert rá, ami teljesen elapasztja.

Meddig normális a 2 honapos oltás után a nyügösség és meddig okozhat höemelkedést? Ti voltatok ugy hogy visszament az orvoshoz mert sokáig nyügös volt a baba az oltás után, mit csináltak vele?

Multhét csütörtökön kaptuk meg az oltást és 2 napja beszéltem a dokival hogy nyügös a fiam azt mondta 5-6 napig is elhuzodhat az oltás hatása,de ma még mindig azt érezné mert tegnap már jobb volt kicsit de ma megint nyüglödik nehezen alszik el és 38,4 volt a höje posijában(-0.5 = 37,9)akkor ez még az oltástol van és meddig tartott nálatok mit lehet csinálni?Minden oltás utánn ez várhato?

Legjobb válasz: Szia, majdnem egy hete kaptátok akkor...ha doki azt mondja akkor bizti úgy van, nekünk semmi bajunk nem volt egy oltás után se...minden baba más....de ha péntekig elhúzódik sztem vidd vissza.

Szia, majdnem egy hete kaptátok akkor...ha doki azt mondja akkor bizti úgy van, nekünk semmi bajunk nem volt egy oltás után se...minden baba más....de ha péntekig elhúzódik sztem vidd vissza.
Az én babám a 2 hós oltás után egy hétig tiszta idegbeteg volt :(
Lehet az oltástól, de talán ennek ennyire nem szabad elhúzódni.Azért nem árt megnézetni.Talán most kezdõdik nála valami.Az oltáson más babákkal is találkoztatok, ezért amikor ilyen járványos idõszak van oda kell figyelni.Most volt beteg a kisfiam lázzal, hasmenéssel, torokfájással járó vírus garázdálkodik felénk.Tele volt a rendelõ.Mi idõben mentünk, mert láza az már 38.4 volt, de még csak picit volt piros a torka és hamar meggyógyult a sziruptól.Nem akartalak megrémíteni, ne vedd magatokra.Lehet csak a front hatása és pont rosszul jött ki az oltással kombinálva.Csak leírtam a mi bajunkat, hátha vkinek hasznos.:)

Meddig "normális, " hogy lábközépcsonttörés után kis megerőltetés után is fáj a törés helye, dagad a lábfejem?

Az V. lábközépcsontom tört, nem mozdult, viszonylag könnyen-gyorsan átvészeltem a gipszes időszakot. Három hete vették le, egy darabig javult, de most megállt. Kevés séta után is fáj, elnehezedik, estére bedagad. Kinek mi a tapasztalata ezzel a töréssel?

Legjobb válasz: Nem normális, lehet vmi gond van a csont összeforrásával. De nekem is fájt és elmúlt, én fásliztam utána egy ideig

Nem normális, lehet vmi gond van a csont összeforrásával. De nekem is fájt és elmúlt, én fásliztam utána egy ideig

Ebéd és desszert után a vércukor szintem 5, 7 volt. Ez normális? Meddig normális a vércukorszint?

Legjobb válasz: Ez teljesen jó. Még éhgyomrinak is tökéletes lenne. Étkezés után 1-1,5 órával a legmagasabb a vércukor-szinted, ennek max 6,5-nek szabad lennie. :o)

Ez teljesen jó. Még éhgyomrinak is tökéletes lenne. Étkezés után 1-1, 5 órával a legmagasabb a vércukor-szinted, ennek max 6, 5-nek szabad lennie. :o)

Meddig normális hogy fáj a fogam tömés után?

Tegnap előtt voltam fogorvosnál, kitisztította a fogam, és kaptam bele gyógyszeres tömést. Azóta fáj a fogam még mindig, de enyhén és nem folyamatosan. Ez meddig normális? Nagyon félek a húzástól, és kedden kell mennem röntgenre, majd szerdán vissza dokihoz. 17/L

Legjobb válasz: 1 hétig normális.

1 hétig normális.

Meddig normális a vérzés, egyáltalán normális a vérzés a szüzesség elvesztése után egy nappal?

még menstruációs görcseim is vannak. :S A vérzés nem vészes, épp hogy csak meglátszik a tisztasági betéten, de én azért aggódom. :/

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj.

Teljesen normális, ne aggódj.
Normális. Bnõmnek 1 hátig volt pecsételõ vérzése utána. De ha nagyon aggódsz látogasd meg a nõgyógyászodat. Õ elmond mindent:) Mi nem tudhatunk semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Meddig normális a barnázás méhszáj vizsgálat után?

Dokit hívtam,azt mondta csak, hogy majd elmúlik...:-/ De kb mikor? Félek,nehogy baj legyen :( /tegnap voltam vizsgálaton,fájt is,most 37 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Nekem úgy mondta az orvosom,hogy 1-2 napig normális.Viszont ha esetleg vérezni kezdenél akkor irány az ügyelet.

Nekem úgy mondta az orvosom, hogy 1-2 napig normális.Viszont ha esetleg vérezni kezdenél akkor irány az ügyelet.

Eü. Küret után meddig normális hogy érzékeny kicsit a hasam alja? Másfél hete volt!

Nem nevezném fájdalomnak, csak pl. ha lehajolok és megnyomom, vagy ha kislányom (1 éves) ráfekszik a pocakomra, (igy nagyon szeret elaludni)akkor érzem hogy nem az "igazi"! Nem fáj, csak érzékeny!

Legjobb válasz: Nekem is fájt másfél hétig, ez normális.

Nekem is fájt másfél hétig, ez normális.
Nekem is két hétig volt olyan "nem az igazi" érzésem, teljesen normális, ahogy a barnás-esetleg véres folyás is.

Teherbeeses utan meddig marad fenn a reggeli ho? 15 hetesen meg normalis, vagy beteg vok?

37 egyebkent...

Legjobb válasz: Nem vagy beteg, teljesen normális!

Nem vagy beteg, teljesen normális!
szerintem végig fennt marad, én 31 hetes vagyok, néha én is mérem, mert forrónak érzem magam, de nekem is 37, söt 37, 3is volt, és még ez mindig normális.kellemes baba várást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!