Találatok a következő kifejezésre: Meddig normális szülés utáni vérzés (2 db)

Meddig normális a szülés utáni vérzés?

Van olyan, hogy 6 hétnél tovább tart? Egy hónapja szültem, valamit mérsékl?dött, de még mindig olyan, mint egy normális menzesz.

Legjobb válasz: szia!nekem 4 hétig volt meg!!de olvastam már olyat hogy akinek 6 hétnél is tovább tartott!!vagy meg szoptasz még?mert nekem tápszeres volt a babám sajnos,és mikor elmult megjött rá 2 hétre rendesen!!szóval ezen is múlik!!de szerintem jó lenne ha lassan beszélnél az orvosoddal!!

szia!nekem 4 hétig volt meg!!de olvastam már olyat hogy akinek 6 hétnél is tovább tartott!!vagy meg szoptasz még?mert nekem tápszeres volt a babám sajnos, és mikor elmult megjött rá 2 hétre rendesen!!szóval ezen is múlik!!de szerintem jó lenne ha lassan beszélnél az orvosoddal!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Javarészt tápszert kap, alig van tejem...a dokim azt mondta, 6 hétig türelem - aztán majd meglátjuk...

Szülés utáni első menses meddig tart? Mi a normális? NEM a gyermekágyi vérzésre gondolok. Az elmúlt már.

Legjobb válasz: Szia! Ha szerencsés vagy 5 nap,ha nem akár 7 nap is lehet. Nekem mindegyik szülésem után normális volt az elsõ mensesem,csak már nem 5,hanem 7 napig tart némelyik hónapban :( és elsõ felért egy szüléssel,úgy görcsöltem :(

Szia! Ha szerencsés vagy 5 nap, ha nem akár 7 nap is lehet. Nekem mindegyik szülésem után normális volt az elsõ mensesem, csak már nem 5, hanem 7 napig tart némelyik hónapban :( és elsõ felért egy szüléssel, úgy görcsöltem :(
Nekem 6 napig tartott. De általánosságban elmondható, hogy 10 napnál tovább tartó vérzés már semmilyen esetben sem normális. Tehát ha már több, mint 10 napja menstruálsz, még akkor is, ha gyengén, akkor keresd fel a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem császárom volt és elõtte 18órás vajúdás, lehet ez a gáz, de már 2hete tart. :( Ugyhogy akkor holnap doki. De remélem nincs baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!