Találatok a következő kifejezésre: Meddig nőhet államadóság (1 db)

Meddig nőhet az államadóság?

Pl.:ha nekem van adóság a házamon és nem fizetem,azt elveszik! Mi van az állammal?Az n?het,de nem foglalja le senki?Akkor miért izgulnak azon ha van államadóság?

Legjobb válasz: a csõdig

a csõdig
Nagyon egyszerû. A Nagy-Magyaroroszágból lett Magyarország, abból lesz a gyarmat Magyarország, vagy Kis-Magyarország, vagy csak simán megmarad a DunaTisza köz. Akkor én román leszek a családommal együtt, a gyõriek pl meg osztrákok. dejóóóóóó :S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért védi a Fidesz a kommunista ügynököket? Miért nem hozzák nyilvánosságra az aktákat?

Különösen a habzó szájjal komcsizók véleményére vagyok kíváncsi...

8

A Fidesz szegények vagy a középosztály kormánya?

Természetesen egész Magyarország kormánya, és biztosan, mint minden kormány és miniszterelnök, jót akar a népnek, én egyikről sem tudom elképzelni, hogy direkt rosszat akarjon a saját népének!

19

Mi az oka, amiért a baloldali ellenzék képtelen a normális összefogásra (DK, Együtt, MSZP, stb. )?

6

Hova fognak menni a magyar bedőlt hitelesek ha a nyugati államok szigorítják a munkavállalást külföldieknek?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Magyarországon tényleg 10-millió "gyerek" van?

10

Hogyan merészeli a kormány megtenni, hogy mialatt a közalkalmazottak zöme 2008 óta nem kap egy fillér béremelést, addig a nyugdíjakat évről-évre pofátlanul emelik?

27

Amennyiben a FIDESZ & MSZP egy koalícióban egyesítené erejét, milyen hamar állna talpra az ország?

Nézem a Hír TV és a ATV-t és nagyágyú közgazdászok, hol a FIDESZ, hol pedig az MSZP gazdaságpolitikáját, elképzeléseit dícsérik és elmondják, azt is hogy nem állnak egymástól messze, pusztán filozófiai különbség van.

11

Az elcigányosodás mennyire veti vissza a gazdaságot? Hogyan lehetne megállítani a hanyatlást?

Megfigyeltem, hogy az elcigányosodó régiók (Ormánság, Somogy, Nógrád, Heves, borsodi roma települések-Ózd, Edelény) az ország legszegényebb részei és folyamatos a hanyatlás.

10

Ha bebizonyosodna, hogy a jobbik az mszp által gyártott párt, akkor be lehetne tiltani az mszp-t és a jobbikot is megtévesztés miatt?

Mit kellene kezdeni ezzel a dologgal? Az öszödi beszéd után csak nem tűrné el a nép és a kormány ezt az aljas átverést?!

16

A sorkatonaságos kérdéseket ugyanaz a troll írja ki?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!