Találatok a következő kifejezésre: Meddig mutatható a (27 db)

A dohányzás meddig mutatható ki egy vérvételben?

csak 2 dobozt szÍvtam el az elmult 2-3 hétbe, de nagyon kimutatható vagy lehet valamire ráfogni h miért van ?

Legjobb válasz: Nem tudom meddig mutatható ki, de egy általános vérvételen biztos hogy nem fogják vizsgálni.

Nem tudom meddig mutatható ki, de egy általános vérvételen biztos hogy nem fogják vizsgálni.
Szerintem ilyet nem szoktak vizsgálni. Vagy direkt erre mész?
Miért vizsgálnák ezt? Nem szokták nézni a vérvételen.
Ha a fûre gondolsz az kb egy hétig.
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm csak még hallotam h észre vehetõ mondjuk a szén-dioxid meg ilyenek és kicsit félek amugy nem tudom igazábol nem biztos h lesz vérvétel mrt pár napja teljesen beállt a jobb karom és senki se tudja h mi van vele és felmerült az is h vérvétel lesz és kicsit félek h esetleg nézik vagy valami :(
És miért baj, ha tudja valaki, hogy dohányzol? Egyébként szerintem vérvétel nem mutatja ki. Hanem szénmonoxid mérõ, amit meg kell fújni. De ilyen nincs orvosi vizsgálatnál.
A tüdõben az a szénmonoxid már rég nincs jelen. Toxikológia vizsgálattal ki lehetne mutatni, de az nem része egy általános vérképnek.
vsak ha évek ota dohányzol azt lehet kimutatno sima vérvételllel. Akkor picit magasabb a vörösvértest szám. ennyi. De a kezednek semmi köze a cigihez illetve nem fogják megtudni. nagyon fiatal lehetysz. Ne cigizz mert ..rvanehéz leszokni és eccer le kell.

Az LSD meddig mutatható ki a szervezetből?

vér? vizelet? sz?r? gerincvel?? gerincvel?t amugy bármilyen esetben csapolhatnak? v az csak halál után lehetségeS?(bocs ha hülyeséget kérdeztem)

Legjobb válasz: Gerincvelõt bármikor csapolhatnak... A neten meg simán utána olvashatsz hogy meddig mutatható ki...

Gerincvelõt bármikor csapolhatnak... A neten meg simán utána olvashatsz hogy meddig mutatható ki...
Vizeletbõl, vérbõl néhány napig, 2-5 nap tudtommal. Hajból valszeg tovább. Gerincvelõt meg nem csapolnak drogteszt miatt, ugyanmár.
Bár szerintem alapból arról szól a fáma, hogy a THC ugye 3 generáción át kimutatható, de nem gerincvelõbõl, hanem liquorból, ami nem ugyanaz. De biztos vagyok benne, hogy ilyenre nem vetemedik senki, hogy ezért csapoljon liquort.
A kérdező hozzászólása: mi az a liquor? a lady gaga koncerten vlt egy ilyen neon szöveg, aki ott volt tudja mirõl beszélek:D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Agy-gerincvel%C5%91i_folyad%C3%.. Az agy és a gerincvelõ körül három rétegnyi burok helyezkedik el. Ezek közül középsõ a pókhálóhártya, melyen belül helyezkedik el a gerincvelõi folyadék, azaz a liquor.
A kérdező hozzászólása: milyen okos vaaagy:O

Csak erdeklödöm. A füvescigi meddig mutathato ki laborvizsgalat alapja. Es egy sima vervetelnel, vagy vizeletvizsgalatnal eszreveszik akkoris, ha nem azt kereseik?

Legjobb válasz: Csak akkor mutatható ki, ha külön keresik. Tehát ha doki elküld vérvételre, és nem kéri külön a drogtesztet, akkor nem is vizsgálják. Amúgy legjobb tudásom szerint vérbõl másfél hónapig mutatható ki.

Csak akkor mutatható ki, ha külön keresik. Tehát ha doki elküld vérvételre, és nem kéri külön a drogtesztet, akkor nem is vizsgálják. Amúgy legjobb tudásom szerint vérbõl másfél hónapig mutatható ki.
Úgy tudom vizeletbõl 3 hétig, vérvizsgálat talán több, de gerincvelõbõl egy életen át.
A kérdező hozzászólása: Az komoly. De ha nem azt keresik, akkoris latjak, hogy valaki szivott?
Csak direkt tesztvizsgálattal kimutatható. De! A hatóanyag felezési ideje 72 óra, tehát ha valaki 3 naponta szív egyet, akkor sem ürül ki teljesen, ha ennél gyakrabban, akkor halmozódik a szervezetben. Ajánlom, nézd meg a: Marihuana az új évezredben c. ismeretterjesztõ filmet! Üdv!
De ha még észre is vennék akkor nincs joguk másnak kiadni az informáicót. Én úgy tudom.


A speed (amphetamin) pontosan meddig mutatható ki a szervezetben?

vér, vizelet

Legjobb válasz: És az agysejtek még meddig mutathatók ki a szervezetedben?

És az agysejtek még meddig mutathatók ki a szervezetedben?
Én ma elõször próbáltam ki de most meg nem tudok aludni...
amphetamin származék úristen ha gyökér vagy legalább ne komizz :D
metanphetamin? :D kivagyte csicska bujjel :D fulljó a kérdés idióta -.- :D
a speed metamfetamin te szerencsétlen
Azok a nyomik mind a te sírodon fognak táncolni :D
A kérdező hozzászólása: mondtam h nyomik ne irjanak.hát változo van h hetente van hogy havonta :D
A kérdező hozzászólása: fa...opók ne írkáljanak csak ojanok akik tudják köszike:)
Milyen rendszeresen tolód?
heJesIrást hol tanulatad?
A kérdező hozzászólása: igen szoktam:Dmiért?xd csak pár óra a vérben?:D azt hittem ijen fél évxd
haj: több hónap, akár év
Vér pár óra, vizelet pár nap.
tán speed-ezel v micsoda?v csak érdekel?
Az biztos, hogy jóval tovább mint ameddig Te pörögsz tõle! A hajból, gyakorlatilag ameddig nõtt! Légy kopasz! A többi, meg hamarább nyilván. De biztosan napok után is kimutatható egy profi (igazságügyi) vizsgálat esetén.
igen gyógyszertárba kapható. 4500 ft. vizeletbõl mutatható ki.

Marciusba megyek egy nagy vizsgalatra Kanadaba ver vizelet. Meddig mutathato ki a szervezetedbe a kokain? Mit tegyel hogy ne lehesen ki mutatni?

Legjobb válasz: Az én szervezetemben nem mutatható ki, ugyanis nem használtam soha. És nem kell tennem semmit.

Az én szervezetemben nem mutatható ki, ugyanis nem használtam soha. És nem kell tennem semmit.
a hajdól pontosabban a hajhagymákból 5 évig..vérbõl 6 hónap.vizeletbõl 3 hónap, mocskos egy anyag. vegyszer nem vitamin,
Pontosak az adatok amiket leírt az elõzõ válaszadó. DE, ha egészségügyi kivizsgálás lesz, akkor nem csinálnak drog tesztet külön, csak ha kimondottan ilyesmi miatt mész, vagy ha rosszak lesznek a májeredményeid, akkor talán. Különben meg is mondhatod én meg szoktam mondani a dokimnak régen, hogy füveztem (most már nem élek vele), köti a titoktartás és kész.
A kérdező hozzászólása: Az az igasag hogy kimondodtan drog tesztet fognak nezni.
uch...sajnálom, azt viszont nem tudod kijátszani... esetleg egy méregtelenítés, de az is inkább halottnak a csók.

Mennyibe kerül a vérvételes THC teszt, nemtudom hogy van e más féle is és meddig mutathato ki vérböl?

Legjobb válasz: Az áráról nem tudok tájékoztatást adni , viszont az biztos , hogy a thc 3 napig mutatható ki vérbõl , vizeletbõl pedig 1 hétig :)

Az áráról nem tudok tájékoztatást adni , viszont az biztos , hogy a thc 3 napig mutatható ki vérbõl , vizeletbõl pedig 1 hétig :)
A kérdező hozzászólása: hmmm köszi szepen:)
én ugy tudom h vérben 4 hétig.

Meddig termel a szervezetünk HCG-t? Meddig mutatható ki teszttel?

Megvolt legutóbb is a menzeszem (okt. 1-jén jött meg és rendesen), de azóta olyan furán érzem magam. Nincs semmilyen tünetem (mellfeszülés, hányinger, émelygés) csak a hasam alján érzek szurkálásokat meg a hasam tetején (a mellem alatt) olyan fura.

Legjobb válasz: Orvosom 2 extrem esetrol (mindkett holgy az o paciense volt termeszetesen) szamolt be nekem: a) a holgynek egesz terhessege alatt SOHA egyetlen egy terhestesztje sem lett pozitiv, pedig az volt..... es b) vegig a terhessege mindharom trimeszterjeben es meg szules utan par hetig volt a vereben HCG. Ezek extrem esetek, de altalaban csak az elso trimeszterben, esetleg a 4. honapig, nagyon max. az 5. honapig, de orvost kerdezz, ok tudjak megvalaszolni ezt.

Orvosom 2 extrem esetrol (mindkett holgy az o paciense volt termeszetesen) szamolt be nekem: a) a holgynek egesz terhessege alatt SOHA egyetlen egy terhestesztje sem lett pozitiv, pedig az volt..... es b) vegig a terhessege mindharom trimeszterjeben es meg szules utan par hetig volt a vereben HCG. Ezek extrem esetek, de altalaban csak az elso trimeszterben, esetleg a 4. honapig, nagyon max. az 5. honapig, de orvost kerdezz, ok tudjak megvalaszolni ezt.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor 6 hét eltelte után még van annyi, hogy egy teszt kimutassa, ha jól értem. Tudom, hogy megjött és elvileg nem lehetek terhes, csak nagyon furcsán érzem magam. Jövõhéten kell megjönnie, ha nem jön meg vagy más lesz, akkor csinálok tesztet. Azért kérdeztem, hogy megtudjam érdemes-e akkor (8 hét elteltével) tesztet csinálni. Köszönöm a választ.

Xanax meddig mutathato ki a szervezetben?

a sportorvosnal a vizeletvizsgalat kimutathatja???

Legjobb válasz: Csak ha kimondottan valamilyen gyógyszerre vizsgálnak. Te annyira jó vagy, hogy nyugtatni kell magadat verseny elõtt?

Csak ha kimondottan valamilyen gyógyszerre vizsgálnak. Te annyira jó vagy, hogy nyugtatni kell magadat verseny elõtt?
A kérdező hozzászólása: nem dehogyis!!!:D csak kivancsi voltam mert az ehyik ismerosom kiprobalta...
Milyen volt?
A kérdező hozzászólása: király:D

Valami erõs, kevert fû, Bio-Herbal meddig mutatható ki a szervezetben? Többi lent.

Múlthéten 1x, ezen a héten pedig 3 egymás utáni nap elszívtam 3-4 slukkot. Ez szerintetek kimutatható? Ha igen, meddig? > A felesleges energia pazarlásokra, pl. "oltásaitokra" nem vagyok kíváncsi! :)

Legjobb válasz: ehh, a herbal szar :D annyira mû. Na mindegy, van egy honvéd ismerõsöm, mesélte, hogy elég sokáig kimutatható.

ehh, a herbal szar :D annyira mû. Na mindegy, van egy honvéd ismerõsöm, mesélte, hogy elég sokáig kimutatható.
körülbelül 3 hónapig mutatható ki a zsírszövetbõl, pisibõl 1 hónap talán, vérbõl pár nap, gerincvelõben pedig életed végéig benne lesznek a nyomai
a bionak meg herbálnak köze nincsen a "marijuana"-hoz... hígítóba áztatott gaz a bio, a herbál meg hullalazítóba.. a kérdés így érthetõbben hangzik a többiek számára: ha az elõzõ 2hétben 4 alkalommal szipuztam az meddig mutatható ki a szervezetben? szerintem nem igazán mutatható ki, annyi hogy elzárja az agyadtól az oxigént és bekábulsz tõle, de drogként kimutatható mellékterméket szerintem nem hagy a szervezetben. meg 3-4 slukk meg igazán nem nagy dolog.
egyébként én is szívtam nemrég herbalt. Utcán találtam egy szál cigarettát. Gyanús volt mert illata emlékeztetett a herbára. Aztán fõsulin rágyújtottam, gondoltam hogy nem szokványos cigi. Rögtön bekábultam kb 1, 5 órán keresztül lestem kia fejembõl, vérvörös lett a szemem, szédültem és lelazultam. De nagyon rossz élmény volt. Vlszeg utolsónak igaza van hogy az ilyen herbákba meg biokba minden sz*r van!
a hajadban örökre kimutatható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!