Találatok a következő kifejezésre: Meddig mutat terhességet a teszt (3 db)

Meddig mutat ki terhességet a teszt? Hanyadik hónapig vagy terhesség alatt végig ki kell mutassa?

Legjobb válasz: Végig ki kell mutatnia, hiszen a terhesség alatt végig jelen van a HCG nevû hormon a szervezetben, és az otthoni vizelettesztek is a hormon mennyiségét mérik.

Végig ki kell mutatnia, hiszen a terhesség alatt végig jelen van a HCG nevû hormon a szervezetben, és az otthoni vizelettesztek is a hormon mennyiségét mérik.
Onnan, hogy felkeresed a dokid! A vetélés nem mindig rendezõdik magától!
Menj dokihoz, az megmondja, hogy tényleg terhes voltál-e, vagy vagy-e, mert elõfordulhat jóindulatú vérzés is, nem csak vetéléskor.
A kérdező hozzászólása: reggel voltam dokinál, éppen amíg vártam rá kezdtem el vérezni. Amikor elindultam még nem volt semmi, de elmentem a wc-re, és akkor vettem észre. Tehát mondtam ezt neki, annyit mondott menjek haza, és pihenjek, valószínû spontán vetélésrõl van szó.
Nekem volt spontán vetélésem...1-2 napig csak vérezgettem hébe-hóba aztán "bedurvult" , erõsebb lett és eltartott vagy 7 napig.Erõsebb volt mint egy sima menses. Aztán rá 1 hónapra visszaállt minden.A tesznek még kell egy kis idõ, míg ki nem ürül a hormon, addig mutatni fogja a 2 csíkot. Nagyon sajnálom amúgy:(hány hetes vagy?
Kérlek ne vedd sértõnek, hogy megkérdezem, de honnan tudod, hogy elvetéltél??:-S Én úgy lettem terhes, hogy 5 napig véreztem, igaz nagyon minimálisan, (kb, mint mikor a mensim 5 napja volt) úgyhogy én azt gondoltam, hogy késett és kész, most meg megjött. Rá két hétre iszonyú hányinger tört rám ekkor sem gyanakodtam, már olyan régen (1éve) szerettünk volna babát, hogy nem is gondoltam álmaimban sem, hogy összejött. Azért mentem el a nõgyógyászhoz, mert barnás folyásom lett és féltem, hogy valami gyulladás vagy ilyesmi. Akkor közölte velem a nõgyógyász, hogy gratulál, mert kismama vagyok. Potyogtak a könnyeim, annyira örültem neki!! Szóval ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, a nõ test "kifürkészhetetlen"!!

Ha a doki korai terhességre gyanakszik (megvastagodott nyálkahártya 12mm ez volt hétfőn). Akkor meddig várjak a tesztel? Mikor mutat vajon valós eredményt? (mai teszt negatív). Akkor már tuti hogy nincsen baba?

Menzinek semmi jele.a cicim kicsit kemény,és puffadok.A ciklusommal eddig minden rendben volt.aug-ban hagytam abba a gyógyszert,de utána is beállt pontosra.Van még remény?

Legjobb válasz: Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4,5mm-es petezsákot,de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!

Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4, 5mm-es petezsákot, de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!
Szerintem minden másnap lõjj el egy tesztet:) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: 3 napja késik már
12 mm az még nem megvastagodott ennyi kell kb a beágyazódáshoz. nekem 15-20mm szokot lenni 5-6 nappal a tüszõrepedés után.
Szia. Ha 3 napja késik, akkor nyugodtan csinálhatsz holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztet, már mutatnia kellene valamit.Bár mondjuk, ha a ma reggeli teszt nega lett, akkor várj vagy 4 napot a következõ teszttel. Nekem 13 mm-es volt a nyálkahártyám, vissza kellett mennem 2 hét múlva, akkor voltam pont 6 hetes és akkor már szívhang is volt :) 23+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves utólsó.és a két hét alatt te teszteltél?vagy már elõtte?mikor lett pozi a teszted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!