Találatok a következő kifejezésre: Meddig mutat terhességet (5 db)

Meddig mutat ki terhességet a teszt? Hanyadik hónapig vagy terhesség alatt végig ki kell mutassa?

Legjobb válasz: Végig ki kell mutatnia, hiszen a terhesség alatt végig jelen van a HCG nevû hormon a szervezetben, és az otthoni vizelettesztek is a hormon mennyiségét mérik.

Végig ki kell mutatnia, hiszen a terhesség alatt végig jelen van a HCG nevû hormon a szervezetben, és az otthoni vizelettesztek is a hormon mennyiségét mérik.

Meddig mutat halványat a pozitív terhességi text?

A napokban kellene megjönnie és én 3 napja reggeli vizeletből csináltam egy halvány pozitív textet ami 5 percen belül látszódott is.Ma is csináltam nemrég és megint ugyanolyan halvány mint az előző.De most nem reggeli vizeletből.Ezt nem értem.Ez a mostani textem:

Legjobb válasz: hát azért a mostani erõsebb. A hcg 2 naponta duplázódik. Ez teljesen jó eredmény Csak egy jó tanács: nem text, hanem teszt

hát azért a mostani erõsebb. A hcg 2 naponta duplázódik. Ez teljesen jó eredmény Csak egy jó tanács: nem text, hanem teszt
Én is szeretnék sok mindent máshogy írni, de a helyesírásnak vannak szabályai. Azért a válaszolókat megtisztelhetnéd azzal, hogy a kérdésed helyesen írod le.
Ne háborogj! Örülj neki, hogy egyáltalán valaki válaszolt az értelmetlen kérdésedre. Nem is tudom miért kellett megkérdezni, amikor te is látod, hogy erõsebb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 24 hetes kismamának, aki mellettem állt és nem akadt ki a x betûn!
Sajnálom a korábbi babád, de nem szabad ennyire aggódnod! Fontos a terhesség ezen szakaszában, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyél! Minden rendben lesz és ahogy írtam, remélhetõleg szívhangja is lesz már a kis embriónak, ha elmész dokihoz! :-)
Nagyon szívesen.Persze h kiállok melletted! Nem tudom miért járnak sokan kötekedni ide :( Szorítok neked, minden rendben lesz! nekem ugyanilyen tesztjeim voltak, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek aranyosak vagytok! :) 24 hetes kis mami Tudjátok már, hogy mi lesz? :) Vigyázzatok magatokra! :)
Na nekem is így indultak...én hármat csináltam, mire megerõsödött a csík, kiderült hamar teszteltem! voltam orvosnál, szerencsére semmi gond. jövõhéten meg mehetek már 12hetes ultrahangra. A teszted pedig tuti hogy babát mutat!gratula :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!És neked is gratula!Vigyázzatok magatokra! :)
24 hetes kismama vagyok, még nem tudjuk a nemét, kis szégyenlõs nagyon. majd megyünk 4dre 2 hét múlva, ott biztos kiderül :) Szerintem is hamar teszteltél, de nekem talán még ettõl is halványabb volt :) Nagyon szorítok! Én 2hét múlva mentem dokihoz, akkor voltunk 6 hetesek.
A kérdező hozzászólása: Én kb 4 hetes vagyok.De azért majd írd meg mi lesz.Elsõ baba? :) Köszike :)
24 hetes kismama vagyok, igen, halvány tesztnél még én is 4hetes voltam, azért vártam még 2 hetet vele, mire mentem 6 hetesen már volt szívverés :) Második baba, már van egy kisfiam :)
A kérdező hozzászólása: :) Mennyi idõs a kisfiad?Nekem is van már egy kislányom :)
decemberbe tölti az ötöt be! és a te lányod? mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Úgy látom jól érzitek magatokat, hogy többen összefogva a másikat támadjátok......Szép dolog.
A kérdező hozzászólása: Igen az én kérdésem, csak tudjátok tavaly sajnos volt egy vetélésem.És mikor egy orvosnak mutattam neten a tesztem nem mondta, hogy ez pozitív lenne.Orvosnál még nem voltam.Mert még túl korainak gondolom.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem az sz-t x-nek írni.
Most már meg kell kérdeznem, hogy mi az a "TEXT"? Sok kérdésnél láttam már ezt a szót. Gondolom egy a kérdezõ. Helyesen "TESZT"-nek írjuk. Eddig nem akartam szólni, de már nagyon bántja a szememet. Bocsi, nem kioktatás, de ez az igazság :) Amúgy én úgy látom erõsödött már a teszted. Én a fenti tesztet már pozitívnak látom. Ha nagyon idegesít, két-három nap múlva csinálj másikat! Bár én úgy gondolom, ennél jobban már nem nagyon fog erõsödni. Ez mondjuk teszt függõ is. Gratulálok!
Lehet, hogy szereted, de az x kiejtése ksz és nem sz. Olyan mintha azt mondanád, hogy tekszt. Szóval így elég értelmetlen!
A kérdező hozzászólása: Már voltam terhes és akkor egybõl kimutatta.Ez nem egybõl és nem is erõs.Ezért aggaszt.Másrészt tudok helyesen írni......De én direkt így írom!Sokszor az sz-t x-nek írom.És a kérsésem ugye nem arról szól, hogy hogyan kell helyesen írni.Köszi a gratulációt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem belehetne bejezni a kioktatást vagy nem kell kiírni, mert 1 elkezdi a többi meg folytatja!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ha én nem értem a kérdést, akkor nem válaszolok rá.
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenki azt kérdez amit akar, és mindneki arra válaszol amire akar!
A kérdező hozzászólása: A kérdésem szerintem megvan fogalmazva!Egy x eltéréssel......Elnézést, ha annyira bántja a szemeteket!Mást is kioktattok vagy csak engem találtatok meg?
Én sem értem egy x betûn mit akadtok ennyire ki.. :) mindegy, ti tudjátok! amugy ez egyértelmû pozitív és erõsödött is! Nekem is így volt anno. Most 24+5napos kismama vagyok!
Az hogy a teszt az teszt, a text pedig szöveg Szóval a kérdés így hangzik: Meddig mutat halványat a pozitív terhességi szöveg ? :-D :-D
Akkor ne nézd, ha ennyire zavar. Értetted te is hogy mirõl van szó, nemde? És a kérdés a lényeg! Minden ember más és más! Segítsünk inkább egymásnak, ennyi!
A kérdező hozzászólása: :) 6 éves :)
Onnan, hogy felkeresed a dokid! A vetélés nem mindig rendezõdik magától!
Menj dokihoz, az megmondja, hogy tényleg terhes voltál-e, vagy vagy-e, mert elõfordulhat jóindulatú vérzés is, nem csak vetéléskor.
A kérdező hozzászólása: reggel voltam dokinál, éppen amíg vártam rá kezdtem el vérezni. Amikor elindultam még nem volt semmi, de elmentem a wc-re, és akkor vettem észre. Tehát mondtam ezt neki, annyit mondott menjek haza, és pihenjek, valószínû spontán vetélésrõl van szó.
Nekem volt spontán vetélésem...1-2 napig csak vérezgettem hébe-hóba aztán "bedurvult" , erõsebb lett és eltartott vagy 7 napig.Erõsebb volt mint egy sima menses. Aztán rá 1 hónapra visszaállt minden.A tesznek még kell egy kis idõ, míg ki nem ürül a hormon, addig mutatni fogja a 2 csíkot. Nagyon sajnálom amúgy:(hány hetes vagy?
Kérlek ne vedd sértõnek, hogy megkérdezem, de honnan tudod, hogy elvetéltél??:-S Én úgy lettem terhes, hogy 5 napig véreztem, igaz nagyon minimálisan, (kb, mint mikor a mensim 5 napja volt) úgyhogy én azt gondoltam, hogy késett és kész, most meg megjött. Rá két hétre iszonyú hányinger tört rám ekkor sem gyanakodtam, már olyan régen (1éve) szerettünk volna babát, hogy nem is gondoltam álmaimban sem, hogy összejött. Azért mentem el a nõgyógyászhoz, mert barnás folyásom lett és féltem, hogy valami gyulladás vagy ilyesmi. Akkor közölte velem a nõgyógyász, hogy gratulál, mert kismama vagyok. Potyogtak a könnyeim, annyira örültem neki!! Szóval ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, a nõ test "kifürkészhetetlen"!!

Lányok.4 hete és 4 napja volt miss ab-om, még nem jött meg a vérzésem. De a mütét óta még mindig viszket a mellbimbóm, meddig normális ez a tünet, mennyi idö mulva mulnak el a terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.

Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.
Én a mûtét után 3-4 hétig még rosszul voltam a kávétól és a szagoktól, - persze nem olyan erõsen, de a reggeli elsõ konyhába vezetõ út mindig félelmetes volt... A melleim is fájtak kb 1, 5 hónapig míg! Vérvételbõl kiderült, kicsit magas a prolaktin, ami a tejtermelés miatt emelkedett meg. Ez visszamegy magától, csak légy türelemmel! Kicsit olyan a szervezetnek most minden, mintha szültünk volna...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ kicsit megnyugodtam, még van elötejem , megpróbálok türelmes lenni.aztmég hadkérdezem meg neked mikor jött meg?hány hétre?
2. vagyok. Nekem épp 11 héttel a mûtét után jött meg! Azt hittem, már sosem fog megjönni... De nem volt erõs egyáltalán, sõt... De legalább valami volt. Nagyon jó a prolaktin visszaállítására a barátcserje kapszula, azt ajánlom!! És a méhnyálkahártya felépítésére és peteérésre pedig a méhpempõ nagyon jó! Én ezeket szedem. Meg a mûtét után a vérveszteség és vitaminpótlás miatt 2 hónapig szedtem napi fél Gravidát, és napi 1 folsavat, és Cetebe C vitamint is nagy adagban (500 mg). Úgy éreztem, ez kell az erõsödéshez!

Ha a doki korai terhességre gyanakszik (megvastagodott nyálkahártya 12mm ez volt hétfőn). Akkor meddig várjak a tesztel? Mikor mutat vajon valós eredményt? (mai teszt negatív). Akkor már tuti hogy nincsen baba?

Menzinek semmi jele.a cicim kicsit kemény,és puffadok.A ciklusommal eddig minden rendben volt.aug-ban hagytam abba a gyógyszert,de utána is beállt pontosra.Van még remény?

Legjobb válasz: Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4,5mm-es petezsákot,de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!

Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4, 5mm-es petezsákot, de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!
Szerintem minden másnap lõjj el egy tesztet:) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: 3 napja késik már
12 mm az még nem megvastagodott ennyi kell kb a beágyazódáshoz. nekem 15-20mm szokot lenni 5-6 nappal a tüszõrepedés után.
Szia. Ha 3 napja késik, akkor nyugodtan csinálhatsz holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztet, már mutatnia kellene valamit.Bár mondjuk, ha a ma reggeli teszt nega lett, akkor várj vagy 4 napot a következõ teszttel. Nekem 13 mm-es volt a nyálkahártyám, vissza kellett mennem 2 hét múlva, akkor voltam pont 6 hetes és akkor már szívhang is volt :) 23+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves utólsó.és a két hét alatt te teszteltél?vagy már elõtte?mikor lett pozi a teszted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!