Találatok a következő kifejezésre: Meddig mehet tovább (14 db)

Válás után szex? Meddig mehet így tovább?

Zajlik a válásunk és mi még mindig szexelünk.Ezt mire véljem most?Nekem nincs ellene kifogásom.Nem kérek kioktatást.Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: Nincs ezzel nagy baj, csak annyi, hogy amíg ez az állapot van, addig nem keresel valódi társat, illetve nem teszel ebbe annyi energiát, mint amennyit akkor tennél, ha nem így lenne. Valamint ez rombolja az önbecsülésedet is. Ezekhez képest mellékes, hogy a többiek mit gondolnak? Meddig mehet? Akármeddig. Akár lehetsz a szeretõje is az új kapcsolata mellett, volt már ilyen is a világtörténelemben. Majd kiderül, mi hogyan lesz...

de õ nem azért engedi magát "kihasználni " hogy hátha nem akar majd vállni. Nem ez a lényege. Vagy ez kedves kérdezõ? Mert akkor vakvágányon vagy. Dugni minden férfinek jó. Fõleg tudod mi nagy dicsõsség egy volt feleséget vagy egy válófélbe lévõt? Csak mondom a te érdekedben. Nagyon nagy!!!!!
Nincs ezzel nagy baj, csak annyi, hogy amíg ez az állapot van, addig nem keresel valódi társat, illetve nem teszel ebbe annyi energiát, mint amennyit akkor tennél, ha nem így lenne. Valamint ez rombolja az önbecsülésedet is. Ezekhez képest mellékes, hogy a többiek mit gondolnak? Meddig mehet? Akármeddig. Akár lehetsz a szeretõje is az új kapcsolata mellett, volt már ilyen is a világtörténelemben. Majd kiderül, mi hogyan lesz...
Én értelmetlenségnek tartom. Ha olyan jól megvagytok, annyira nem tudtok meglenni egymás nélkül, minek elválni? Ha meg súlyos dolgok történtek, minek kefélni? Én még nem váltam, de sose sült ki abból semmi jó az életemben, ha ilyen zsákutcában ragadtam és nem tudtam dönteni.
Sajnos én is azt tudom mondani, mint az elõttem szóló. Nekik érzelem nélkül is megy! Hamar lesz neki más, vagy már most is van. Neked így is belefér? Hiszen nem vagytok egy pár simán élhet büntetlenül mással is szexuális életet.
Elsõ vagyok. A kommented alapján 100% biztos vagyok benne, hogy azt tanácsolnám, NE CSINÁLD EZT! Ez sima kihasználás. Nem fog visszamenni Hozzád. Akkor már mondta volna, hogy mégse váljatok el. Feltételezem, Te a nõ vagy. (De ha a férfi, akkor is ugyanezt mondom, tökmindegy.) Azt csinálnám, hogy amikor megint szexet kezdeményez, megkérdezném, hogy ezt miért csinálja, mire véljed. Õ tudja, hogy Te nem akarsz válni, szereted? Mondd meg neki, hogy Te szívesen élnél továbbra is vele, ha õ ezt nem akarja, váljatok el, és ne legyen közötök egymáshoz DE döntse el, hogy mit akar, Te érsz annyit, hogy teljes emberként kelljél a másiknak, nem csak dugásra, mert Neked ez kevés, nem vagy ágymelegítõ. Most nyeregben van - nincs kötöttség, de ki van elégítve. Nincs érdeke ezen változtatni, ez így neki tök kényelmes. Ha kiszolgálod, Neked nem lesz jobb.
"meddig mehet így tovább?" Röviden? Ameddig nem talál más lyukat... A pasik az érzelmeket és a [email protected] külön tudják választani, a nõk nem, úgyhogy ne gondolj bele többet mint ami: csak kefél...
Na jó errõl azért van véleményem. Most figyelj. Elfogtok vállni. 1. okés, az embernek szüksége van szexualitásra, fõleg ha igényli is az ember, stb stb. de szerintem válófélben lévén nem igazán erkölcsi morálba beleférõ dolog, testi igénylés ide vagy oda. Én nekem egy barátnõm valotta be egyszer, hogy a rég elvállt férjével dugott mikor még az elején jártunk a kapcsolatba. mert hogy õt tíz éve ismeri, a gyereke apja, és ebbe nem talál semmi kifogást, mi úgyis lazának indultunk. Hozzáteszem dugni mégsem dugott velem. Egy szó mint száz: Tudod te, hogy ez nem jó, és jól is érzed. Milyen dolog már ez????
Én meg amondó vagyok, hogy ez a ti életetek, és ha ez így most jó nektek, akkor csináljátok, erõt, egészséget hozzá.
Egyetértek az elõttem szólóval: EZ SZÍNTISZTA KIHASZNÁLÁS!!!! VEDD MÁR ÉSZRE!
Szerintem a kérdezõ a férj, nem? :) Hát nézd, van egy haverom, mondjuk inkább ismerõs, õ mesélt ilyen történetet nekem a saját válásával kapcsolatban. 35-40 között voltak a feleségével, amikor a nõ közölte hogy nem akarja folytatni, váljanak el, aztán kiderült hogy valami fickót is beszerzett közben. Szóval õk is válófélben voltak, meg már el is váltak, a nõnek voltak pasijai, de az ismerõsömmel idõrõl idõre egymásnak estek. A vége az lett, hogy a nõ kiköltözött külföldre valami hapihoz. Szóval lehet hogy a párodra rájött a hódíthatnék, és te ebben ugye nyilván akadályozod, mert azért nincs olyan vastag bõr a képén hogy melletted folyamatosan szeretõzzön, úgyhogy inkább el akarna válni, viszont ettõl még jó veled lenni. A lényeg az hogy nem szerelmes beléd, és nagyon vágyik az hódításra, ezért válik el. Nem veled van baja. A saját érdekedben azonban azt tanácsolom, hogy ne folytasd ezt a viszonyt, keress mást, mert így még inkább táplálod benne azt az érzést, hogy te mindig ott vagy neki és bármit megtehet veled. 32/N
Én nem tartanék igényt a "szánalomszexre", de te tudod....Ha neked így jó.... Én megalázónak érezném. Egyszer csak eljön az ideje, hogy bejelenti, ennyi volt, van más és rosszul venné ki magát a dolog....akkor lesz nagyon kellemetlen!
Szerintem egy tizen- vagy huszonévesnek se jó, ha szerelmes, a másik meg csak dug vele, kihasználja. A csak szex kapcsolat csak akkor korrekt, ha mindkettõnek ennyi, de itt a komment alapján nem errõl van szó. Hallod, az durva, ha csókkal köszönti a volt feleséget, miközben van neki más!!! És akkor még azt hittem, a barátom családja fura, amiért a szülei válás után barátok maradtak, pedig mindkettõnek van más. De furikázzák egymást autóval, segítenek egymásnak, stb. Sajnos ezt átörökítették a barátomra is, mert õ is barát az exével. Oké, nem örülök, de elfogadtam. De egyszer látom, hogy csókkal köszöntik egymást, vér fog folyni, az biztos!
Azért ne felejtsétek el, akik bíztatják, hogy lehet tínédzserként meg fiatal huszonévesként okés, de harmincon felül már van mit veszteni. szóval: lehet nemet mondani, van más farok is a földön. vagy akkor ne válj el.
na ez is apám. ez az utolsó hozzászólás. még megszokásból. pfff én meg ha az barátnõmet észrevenném, hogy megszokásból csókkal köszönti a volt férjét. négyszemközt lehet lehordanám minden ringyónak az tuti. pfff
Szerintem akármeddig. Szexelni jó, és kell is. Miért lenne jobb valami idegennel csinálni, ha nem utáljátok egymást? Simán elképzelhetõ olyan helyzet, hogy már házasok nem bírtok lenni, de a szex mûködik. A házasság ugyanis nem csak szexbõl áll. Ha úgy érzed, hogy ez neked rossz, vagy hogy így nem tudsz válni, akkor mondj nemet. De ha képes vagy csak maga a szex miatt csinálni, akkor hajrá :)
Nekem a szüleim váltak el már 10 éve. Nem tudom hogy ha kettesben találkoznak történik-e valami, mert hát nem vagyok ott. De a mai napig, amikor úgy futnak össze hogy nincs apuval az élettársa, akkor csókkal köszöntik egymást, mintha még házasok lennének. Apám erre mindig azt mondja hogy megszokásból.
Tudjuk nem kértél kioktatást, de vélemény mondáskor az ember elmondja hogy miért is ez a véleménye. Remélem nem veszed okoskodásnak. De hidd el, férfiként mondom, hogy ebbõl kevesebb jó dologgal csak te mint nõ jöhetsz ki. Elváltok, után mi lesz? Amíg nem találsz mást vagy ismerkedel, közben tudsz úgy lenni, hogy szexelni viszont ugyanúgy szexelsz az exxeddel, miközben "kezdesz" kialakítani egy másikat? És ennek az újnak ezt fogod mondani? Vagy ha nem. Eleve hazugsággal indítod az újat? Vagy szerinted ez nem lenne hazugság? Írj már valamit légyszíves.
Kérdezõ. valami reagálás? Hogy érzed?
9, 20 ui Elolvastam az elõzõ hozzászólásokat, és még annyit tennék hozzá a saját hsz-hoz, hogy ha a kérdezõ ezt visszaszerzés céljából csinálja, akkor igazatok van, pofára fog esni. Ha csak azért csinálja, mert jó neki a szex, akkor ámen.
de ha közben meg õ is mint nõ ismerkedik az meg az ujjal nem fer, mert õ meg dug a volt férjével közben. Ez hol erkölcsös? Sehol. már bocs..
Miért lenne kihasználás? Gondolom a kérdezõ sem nagyon ellenkezik, nem megerõszakolják. Csak egy házasságban nem minden a szex. Hiába mûködik minden jól az ágyban, ha a mindennapokban nem értitek meg egymást. Nekem volt egy barátom, akivel a szexben mindenben nagyon-nagyon összepasszoltunk. Teljesen azonosak voltak az igényeink. De egy napig nem éltem volna vele együtt.
Ki használ ki és kit? A kérdezõ a válótársát, mert megkérte, hogy szexeljenek? Ha a szex mindkét fél beleegyezésével és kedvére történik, az NEM kihasználás és senkinek nem róható fel. Ha minkettõjüknek jó, csinálják. Ettõl persze még lehetnek negatív következményei. A kérdezõ akkor fogja magát megalázottnak és kihasztnáltnak (meg eldobottnak) érezni, amikor az exe talál egy másikat, és onnantól fogva rá nem tart igényt. De ez sem biztos, ha képes úgy felfogni a dolgot, hogy ez csak szex. Ha férfi, akkor sikerülhet neki, ha nõ... akkor is, de kicsi rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Súlyos dolgok nem történtek.Csak a párom azt állítja hogy már nem szerelemmel szeret és nem akar velem élni.A szexet én mondtam hogy legyen mert szükségem van rá, és ezek szerint neki is.Hogy mi sül ki belöle azt nem tudom.De lehet hogy magamnak ártok vele.
Ezt a válóokot nem értem: már nem szerelembõl szeret. És? Mit várt? Sírig tartó lángoló szerelmet? Ilyen csak a filmekben létezik. Ennyi erõvel akkor egész életében járjon nõrõl nõre/hapsiról hapsira, mindig amikor elmúlik a szerelem, álljon tovább! Mert a szerelem mindig elmúlik elõbb utóbb! De akkor családja se legyen!

Meddig mehet igy tovább?

fél éve vagyunk együtt...amikor tehetjük, mindig találkozunk...nagyon apró dolgokon kiakad, és képes a fél napot "végighallgatni" miközben engem esz a fene...állandóan bocsánatot kérek t?le sokszor akkor is mikor nem tettem semmit. Mikor én haragszom meg valamiért akkor is Õ "puffog", mert én "puffogok". Nagyon nehéz természete van, ezt Õ is tudja. kért már bocsánatot emiatt és próbál változtatni rajta, de állandóan "hozza a formáját" belékötne a hajszálamba is ha tudna...mindennél jobban szeretem, és tudom hogy Õ is engem, de néha az ?rületbe kergetjük egymást...apró dolgokat fújunk fel mindig, viszont ha KELL mindig ott vagyunk egymásnak...és aki ismer minket mindenki azt mondja "álompár"...

Legjobb válasz: Addig mehet ez így tovább, amíg bírjátok egymás mellett. Egy veszekedés folyamán majd valamelyikõtök kimondja a szakítást és ennyi. De azt mi nem tudjuk megmondani, hogy ez mikor fog bekövetkezni.

Addig mehet ez így tovább, amíg bírjátok egymás mellett. Egy veszekedés folyamán majd valamelyikõtök kimondja a szakítást és ennyi. De azt mi nem tudjuk megmondani, hogy ez mikor fog bekövetkezni.
hát szerintem ez a tipikus megszoksz vagy megszöksz helyzet. te döntsd el h mit szeretnél és ugy cselekedj ahogy te jonak látod
Huha--mintha az en baratomrol beszelnel...Ez a nagyon zarkozott tipusu ferfi..sajnos ezzel nincs mit nagyon tenni..ehez hozza kell szokni.1, 5 eve a baratommal vagyok, o is sokszor csak a rossz tulajdonsagaim hozza fel, aztan megtudtam h azert, mert ha elhiszem magam h szep es jo vagyok, akkor tobbet nem fogok kelleni neki??!!en sem ertem meg a ferfiakat..Ha viszont szeretned h neha megbeszeld vele az aprosagokat ami idegesiti...hat amikor ideges ugyse fogja elmondani..ezert egy nyugodt kornyezetet kell teremts ahol jol erzi magat, es konnyebben elmondja gondjait...maszirozd meg olyankor, vagy valami...es ne ugorj egybol a gond koyepebe mert akkor megijed. en kiprobaltam, es ez jo taktika
Ottvagytok egymásnak, ez nagy szó. Próbáljatok összecsiszolódni és gondolj(atok) arra, van akinek még az sem adatott meg, h veszekedhessen a szerelmével :(

Meddig romolhat még a Forint értéke? Meddig mehet még tovább így a svájci frank és az euro?

Legjobb válasz: Kedves elõzõ,azért vettem fel lakáshitelt mert nem akarok albérletbõl albérletbe költözni egész életemen át és nem azért mert hülye,felelõtlen vagyok

Kedves elõzõ, azért vettem fel lakáshitelt mert nem akarok albérletbõl albérletbe költözni egész életemen át és nem azért mert hülye, felelõtlen vagyok
"KIt érdekel ?" te hülye vagy???? nagyon sok embert érdekel
KIt érdekel ? egy épesszü normális embernek nincs hitele és nem forintba van a pénze nagy része (nekem is csak azért van belöle elfekvöbe itt ott mert itt még az euro-t nem ismerik a boltosok...)
Ez ugye csak egy költõi kérdés :)
"Meddig romolhat még a Forint értéke?" Lebegõ árfolyamrendszer van, akármeddig "romolhat". 310-320 körül szerintem már beavatkozna a nemzeti bank, mert az már veszélyeztetné az inflációs célkitûzéseket.
Ez egy nagyon bonyolult kérdés, ha valaki tudná, akkor csomó pénzt kereshetne az árfolyam ingadozásokon (a spekulánsok is ezt csinálják). De valószínûleg hamarosan megint nõni fog. Görögöknek adnak egy halom kölcsönt, a lázongások meg szép lassan megnyugodnak. De Görögország is nagy vicc amúgy 53-55 év a nyugdíjkorhatár, de csomóan már ötvenévesen elmentek nyugdíjba (és nem a rendõrök meg a katonák). Meg háromszor olyan magas a nyugdíj, mint Szlovákiában, szóval no comment. DE nem tudom lehet-e, de ha lehet, akkor érdemes lenne valahogy forintalapúra átváltani a hiteledet, a devizahitelek mindig iszonyúan veszélyesek.
A kérdező hozzászólása: 8:00 Igen is sok embert érdekel, akinek lakáshitele van. Sajnos nem mindenkit tud anyuci és apuci támogatni, és a feneke alá tenni a lakást, valakinek "küzdeni" kell érte, és az megint más kérdés, hogy kinek a megtakarított pénze milyen devizában van, és rohadtul senkit itt nem érdekel hogy a pénzed miben van, meg az se, hogy van pénzed.
Pontosan Nincs maximálva felmehet akármeddig
Gyakorlatilag akármeddig. Elméletileg akár 1000Ft is lehet a svájci frank és/vagy az euro is.
tegnap 08:47 Nehogy azt hidd, hogy a lakáshitelek törlesztõrészletei a forintárfolyam változásai miatt emelkednek. Ez csak duma.


Meddig mehet ez így tovább?

Úgy érzem megõrülök, van két kisfiam, már a kisebbik is bölcsis, így egész nap egyedül vagyok itthon. Szeretnék menni dolgozni, de eddig nem jött össze, és már megörülök a négy fal között. Csak egy barátnõm van, és vele nagyon ritkán tudok csak beszélgetni. Férjem csak este ér haza, maikor már hazahoztam a fiukat, így vele se tudok szinte beszélni, mert akkor szeretne õ is a gyerkõcökkel lenni, mire õk elalszanak akkor meg már csak esünk be az ágyba. Nem tudom mit csináljak, ha napközben elmegyek itthonról, akkor sem bírok cél nélkül bolyongani, inkább hazajövök, itthon meg nincs annyi házimunka, hogy egész napra lekössem magam. Nem tudom mi lesz ha nem találok nagyon hamar munkát. Mit lehet ilyenkor csinálni? Hogyan foglaljam el magam?

Legjobb válasz: Keress magadnak olyan közösséget, akik hasonlóak hozzád. Ha netezõ ember vagy, akkor pl. a facebookon van egy csomó facebook csoport...baba-mama csoport és hasonlóan kiborult anyukával. Ott biztosan találnál barátot, vagy beszélgetõtársat, jobban éreznéd magad tõle...sõt talán valaki a közeledben is lakik és napközben összejárhatnátok. Megértem, hogy unod magad...szar otthon dekkolni egyedül. De találsz munkát és vége lesz ennek hidd el!!! De ajánlom a facebook csoportokat, komolyan tud segíteni!

Keress magadnak olyan közösséget, akik hasonlóak hozzád. Ha netezõ ember vagy, akkor pl. a facebookon van egy csomó facebook csoport...baba-mama csoport és hasonlóan kiborult anyukával. Ott biztosan találnál barátot, vagy beszélgetõtársat, jobban éreznéd magad tõle...sõt talán valaki a közeledben is lakik és napközben összejárhatnátok. Megértem, hogy unod magad...szar otthon dekkolni egyedül. De találsz munkát és vége lesz ennek hidd el!!! De ajánlom a facebook csoportokat, komolyan tud segíteni!
Minek a bölcsöde? Muszáj? Na nemár. Fess, rajzolj, zenélj, sétálj, kirándulj, olvass, töprengj.

SOS! Meddig mehet ez így tovább?

5 éve vagyunk együtt a férjemmel, van 2 közös gyermekünk egy fiú aki márciusban lesz 3 és egy kislány aki most 4 hónapos. A férjemnek mostanában kb 1 éve az a mániája hogy játszásból vállon üt, vagy harapdál, vagy csipked, stb amivel fájdalmat tud okozni nekem a fiam ezt mind látja és ö is elkezdte ezt mert ugye most van az utánzós korszakban. Hiába mondtam a férjemnek hogy hadija ezt abba, de nem teszi. Imádja a gyermekeit õket puszilgatja meg játszik velük meg mindent megtesz, (gyógyszerbeadás, éjszaka tápszer csinálás..stb.) de nem tudom hogy a gyerekek lelkének mennyire tesz jót ha ezt látják, hogy az anyjukat bántják, még ha csak játszásból is ami néha kék foltokkal jár( azt sem tudom hogy ez már kimeríti-e a családi bántalmazás fogalmát!) Attól is tartok, hogy ez egyre rosszabb lesz. Nagyon sokat gondolkoztam és egyszerûen nem tudom mitevõ legyek!

Legjobb válasz: Amikor nem látják a gyerekek,csináld te is ugyanazt neki játszásból.Majd ki derül mit szól hozzá.Ha nem tetszik neki,mondhatod,hogy akkor õ is abba hagyhatja!Hú nagyon nem szeretem az érthetetlen embereket!

Amikor nem látják a gyerekek, csináld te is ugyanazt neki játszásból.Majd ki derül mit szól hozzá.Ha nem tetszik neki, mondhatod, hogy akkor õ is abba hagyhatja!Hú nagyon nem szeretem az érthetetlen embereket!
Ne haragudj, de ez nagyon gáz, és nem tûnik apró problémának, fõleg ha nem tudod vele megbeszélni. Én szakértõ segítséget kérnék (pszichológus, családvédelem), mert komoly mentális bajokra utalhat. Ki tudja nem csinál-e valami betegeset a gyerekekkel is késõbb.
Mond meg neki hogy [email protected] nézd már meg a kék-zöld foltjaimat, nem veszed észre hogy ez fáj????? Ne hagyd magad!!Késõbb írd már meg kérlek hogy mi lett a vége, hogy abba hagyta-e!Sok sikert!:/
Nem igazán értem. Ha az én férjem ilyet csinálna játszásiból, és szólnék neki hogy többet ne, akkor tuti nem fordulna elõ többet. Ez nem játszásiból van hogy kék-zöld foltjaid vannak meg hogy úgy csinálja hogy te nem akarod. Mi az hogy ha te is adsz neki akkor még nagyobbat kapsz? És ha adnál neki még egyet akkor meg behúzna egy nagyot? Én a legközelebbi után nagyon komolyan elbeszélgetnék a férjeddel és kitalálnék valami szankciót hogy mit fogsz csinálni ha ezt nem hagyja abba.
A férjed perverz. Beszélgess el vele. Normalis ember nem bántja a párját jtszásiból, ha annak nem jó. Mellesleg játszásiböl nem lennének zold foltjaid.
Ez nagyon gáz. Komolyan el kéne beszélgetned a férjeddel :S
nem tudom megérteni, miért nem hagyja abba a férjed, ha neked fáj. Ez bejön neki szerinted szexuálisan? Nem az a fõ gond, hogy a gyerekek eltanulják, hanem hogy a férjed akaratod ellenére csinálja.
akkor csapj oda, amikor a vasaló van a kezedben ... biztos elgondolkodik
A kérdező hozzászólása: Ha én is csinálom akkor még nagyobbat üt a vállamba és nevet.
Utolsó jól beszél. Szakember segítsége kell, mielõtt játszásiból a fogaidat veri ki.

Meddig mehet ez így tovább?

Nem tudom eldönteni hogy tényleg ez-e az igazi szerelem.. Alig várom hogy együtt legyünk ha csak 1 órára is egy nap.. mikor nincs velem mindig rá gondolok féltem és mindentől óvnám őt! Nekem csak az ő boldogsága a legfontosabb neki meg az én boldogságom.. Nem nagyon sokat tudunk találkozni max naponta 1-2 órát de nem mindig...De minden hétvégét együtt töltünk és minden nap több órát beszélünk skypen.. Ha igazán szeretjük egymást akkor egy ideig működhet ez a kapcsolat így míg nem költözünk össze??

Legjobb válasz: Hogyne mûködhetne :) Olyan párok is vannak, akik nem találkoznak minden nap, mégis együtt vannak :)

Hogyne mûködhetne :) Olyan párok is vannak, akik nem találkoznak minden nap, mégis együtt vannak :)
Fülig szerelmes vagy.
Pont ilyen egy normális kapcsolat az elsõ idõkben! Ha napi szintén tudtok talizni mért ne mükuködhetne így? Hogyan máshogy kéne lennie?
A kérdező hozzászólása: Persze h jó h majdnem minden nap talizunk 1-2 órát ha tudunk csak sokkal többet igényelnék egymást társaságát.. Ez gondolom normális h ennyire ködödünk egymáshoz..
Az lenne a baj ha nem így éreznétek
Ha nem minden nap tudtok találkozni, még akkor is mûködhet.Ez csak rajtatok múlik:)

Meddig mehet még tovább ez a folyamat?

Gyakorlatilag azért van [email protected] a világ mert a tőke egyre kevesebb ellensúlyokat kell hogy mozgasson, mert a munka egyre súlytalanabb és kiszolgáltatottabb. Ezt ma már a tőke is pontosan tudja, de foggal körömmel tartja fen a rendszert, ami már a számára is káros.

Legjobb válasz: Hallottál te már olyat, hogy a sáska ad?A sáska(tõke) csak falni képes.Majd megdöglik, miután már felzabált mindent.

Hallottál te már olyat, hogy a sáska ad?A sáska(tõke) csak falni képes.Majd megdöglik, miután már felzabált mindent.

Meddig mehet ez így tovább?

Apa egész nap gépezik vagy xboxozik (játszik a gépen is), a hugom is egész nap gépezik ha van rá lehet?sége, anya már totál letargiában van több hete, amiatt, hogy beszélni sem lehet velük. Ma például 6-kor értem haza a mamáméktól (mert már csak ott vagyok normális hangulatban) bementem a szobába, még hozzá sem szóltam apához, de már mondta, hogy nem! Erre megkérdeztem, hogy mit nem? Hogy nem enged oda az xboxhoz. Nem akartam játszani csak úgy bementem oda. Aztán ezek után ki is mentem, nem vagyok kíváncsi rá, hogyan dühöng ha lelövik... Nemtudom, mit tegyek, hogy végre újra a régi legyen a család... Apám 39 éves, én 17, a húgom 15. Nem azt akarom, hogy mindenképp menyjenek szét (legrosszabb esetben válás), hanem, hogy 39 évesen az ember ne egy rohadt játékkal foglalkozzon, amikor ott a családja...szerintem csalja is anyát, de erre nem tudok tárgyilagos bizonyítékot sajnos...kezdem megutálni...anya meg hagyja magát. Mivel a nappaliban van az xbox, néha este 10-11-kor is az megy. Anya gondolom ku*vára nem kíváncsi rá, de mégis elviseli. Id?nként úgy beszél velünk, mint a kutyákkal se szokás. :( Kíváncsi lennék a véleményetekre és ha tudtok valami tanácsod adni akkor arra is! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Kapcsoljátok ki az áramot és vegyetek elõ kártyát,társast. Ha házban laktok csináljatok egy bográcsozást,kerti sütögetést.

Kapcsoljátok ki az áramot és vegyetek elõ kártyát, társast. Ha házban laktok csináljatok egy bográcsozást, kerti sütögetést.
A kérdező hozzászólása: Lakásban lakunk sajnos. Társasozni szoktunk, igaz ritkán. Ne gondold, hogy közbe nem játszik.
Persze, mert egy függõnek meg tudod magyarázni hogy na most Monopoly lesz....ezen nem tudsz változtatni, legalábbis apukásnál. Felnõtt ember ha nem akar nem változik meg, még ha belegebedsz is. A húgod még esetleg kinövi, mikor majd a külsõ meg a srácok lesz a fontos, de apukád...valami nagyon nagy dolognak kell történnie, mondjuk egy válókereset meglátása....
A kérdező hozzászólása: Belegondolni sem merek, mit kapnék ha elõállnék a válásos ötlettel...anyám meg... nemtudom, hogy mit hisz?!
Egész nap gépezik?Tehát nem dolgozik?
A kérdező hozzászólása: amikor dolgozik természetesen nem, de amikor nem akkor 1folytában
Azért nem könnyû dolog hetente 5-ször 6-7 körül felkelni aztán végig gürizni 8 órát.Utánna hidd el hulla fáradt lesz az ember és kell neki egy kis kikapcsolódás is.Most melyik a jobb, ha nem dolgozik és éhen hal a család vagy ha dolgozik de utánna egész nap játszik? Persze az sem jó ha túlzásba viszi a dolgot, de valamilyen szinten õt is meg lehet érteni.Nálunk is hasonló volt a helyzet, mármint nem sokat foglalkozott velünk apám de mégis elvoltunk Próbáljatok legalább hétvégén szervezni valamilyen programot a családdal vagy játszatok valamit együtt xbox-on, próbálj meg valahogyan beszélni vele

Meddig mehet ez így tovább?

Szóval az van, hogy 2hónapja szakítottam a barátn?mmel, és azóta nem is láttam ?t. Szakításkor 85kg voltam, most 75 vagyok (182cm magas). Egyszer?en semmi étvágyam, ma ettem 1tányér levest, és semmi mást, és csak inni tudok teát, vagy tejet, a szilárd kajától hányingerem van és alig bírom legy?rni, de nincs bajom, pl er?s vagyok és régebben ugyan volt, hogy elszédültem, de már nem. Nagy hasam volt és úszógumim, úszógumi elt?nt 100%-osan csak csont van helyette, hasam meg lapos, csak akkor látszik ha felülésezek. De ha továbbra se tudok enni, akkor mi lesz??? Még van rajtam némi felesleg a mellkasomon, combomon, de az is elt?nik remélem hamar.

Legjobb válasz: Háh élvezd ki, amint megjön az étvágy a duplája megy vissza...am meg egy csitri miatt nem érdemes.

Háh élvezd ki, amint megjön az étvágy a duplája megy vissza...am meg egy csitri miatt nem érdemes.
Legrosszabb esetben kórházba kerülsz meg pszichiáterhez, ha nem bírsz elkezdeni enni De javasolnám, hogy szerezz valami jó hobbit ami lefoglal és visszaadja az életkedved
Egyél bébi kaját, van egy csomó táp, kalóriát számolsz, átnézed, hogy miket kell bevinned, néha pedig eszel mondjuk szilárd halmazállapotú, de nem nehéz-pl puffasztott rizst.Szépen lassan visszaszoktatod magadat a rendes kajára.Javaslom, hogy gyûjtögess, vegyél egy motort, új értelmet nyer az életed, minden gondodat bánatodat elfeledteti, vagy sportolj rengeteget.
A kérdező hozzászólása: Ja és 3.-án tudtam meg, hogy FIÚJA lett neki új, és azóta mégkevesebbet eszek :S Mostanihoz képest képest, múltkor még faltam. De hasam összement szóval nem hiszem, hogy visszahízom, mert nem tudok enni.
Tudom milyen érzés ez, mikor egyszerûen semmi nem megy le, mert a kaja láttán is hányingered van. Ez az állapot akkor múlik el, ha a kiváltó oka...mérséklõdni fog, ne aggódj. Friss még a dolog, majd ahogy telik-múlik az idõ, úgy alább hagy a fájdalom is. Le kell zárnod magadban a dolgod, függetlenítsd magad tõle. Rendezd el magadban, hogy nem érdemel meg téged, nem lett volna neked jó ez a kapcsolat, stb. Nyugi, nem lesz baj. De akármennyire is nehéz, erõltesd a kaját, meg igyál sokat. Nehogy tönkre tedd az egészséged!

Párkapcsolatban élek 4 és fél éve. Mostanában (kb 1 éve megy ez így) nagyon sokat veszekszünk. Meddig mehet ez így tovább?

Szeretem ? is szeret(állítólag) én már bevallom nem nagyon érzem. Ha pl valamin összekapunk amiben ? volt a hülye és én ezt szóváteszem már rögtön megy h el kéne gondolkoznunk a kapcsolatunkon. Meg h ? ezt már nem bírja. Aztán persze hív h ne haragudjak ? volt a hülye, meg h nagyon szeret. Bevallom kezdek belefáradni ebbe a hercehurcába. Úgy érzem nem mondhatom el a saját véleményem mert akkor mindig szóba jön a szakítás. Régebben nagyon rettegtem attól h elhagy, sokszor én hívtam ?t h beszéljük meg, mostanában már hidegen hagy, mármint nem visel meg annyira, de persze így is szar érzés. Annyira tanácstalan vagyok, mert szeretem és néha nagyon jó vele lenni, de amint adódik valami probléma már rögtön ez megy. Hogyan javítsam meg a kapcsolatot? Mit tegyek? Érdemes nekem ezzel foglalkozni? Lépjek vagy mi legyen? Adjatok tanácsot, f?leg olyanok válaszát várom akik átéltek már hasonlót.

Legjobb válasz: azt hiszi õ használhatja csak ezt az övönaluli fegyvert és mindig te hátrálsz meg. Szerintem mutasd meg, hogy ez nem így van, akkor talán korrigál is magán.

azt hiszi õ használhatja csak ezt az övönaluli fegyvert és mindig te hátrálsz meg. Szerintem mutasd meg, hogy ez nem így van, akkor talán korrigál is magán.
Én hat éves kapcsolat után voltam így. Egy évig húztam a szakítást. Utólag látom, hogy kár volt. Ellenségek lettünk. Azt javaslom vess véget a kapcsolatnak. Ne várd meg, hogy elfajuljon. Nehéz, de kevesebb szenvedéssel jár, mint, ha húznátok. 26/F
Szia! Úgy érzem én is hasonló szituációban vagyok. Ne szeretném leírni , de hasonló a szituáció megspékelve avval, hogy egyik idõszakban minden rendben egy ideig, másik idõszakban meg nem vagyunk biztosak kettõnk kapcsolatában.Nem is a másikat illetõen, mert mindketten imádjuk a másikat , hanem abban , hogy nem biztos , hogy a másikunknak elég jók vagyunk -e. Remélem érted . Ha adhatok tanácsot, én most is azon vagyok egy ideje, hogy megszilárdítsam ezt a kapcsolatot( közel fél éve), és szerintem õ is ezen van. Ha két ember megakarja tartani a másikat , akkor mindent megkell tenni a másikért és önmagunkra is gondolni kell. És a kapcsolatot is ápolni kell, különben megkopik. Volt már több barátnõm , de úgy érzem hogy Õ az a nõ, akiért újra és újra megküzdenék és ebbe nem fáradnék bele. Én 25 , Barátnõm 44 éves.
az anyád lehetne b.azd -.-" széép
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem akkor minek mondja nekem hogy szeret? Azt is mondja én vagyok a legfontosabb neki a világon. Ezek szerint hazudik. Lehet már õ is szakítani akar egy ideje, és lehet azt várja h én mondjam ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!