Találatok a következő kifejezésre: Meddig marad a hőmérséklet (3 db)

Meddig marad fent a hőmérséklet terhesség alatt, pár hétig, hónapig vagy esetleg egész idő alatt?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 21. hétben vagyok és még mindig magas, 36,8-37,0 között ingadozik, alapesetben 36,3 körül volt megtermékenyülés elõtt. Azóta nem ment le, szerintem nem is fog szülésig.

Én 21. hétben vagyok és még mindig magas, 36, 8-37, 0 között ingadozik, alapesetben 36, 3 körül volt megtermékenyülés elõtt. Azóta nem ment le, szerintem nem is fog szülésig.
Szia! Nekem az orvosom azt mondta, hogy végig. Persze 1-2 tizedfokos ingadozással.
Szia! Én úgy hallottam hogy kb. a 14-15. hétig mert a placenta kb.ilyenkor kezd hormont termelni és a hõemelkedés a hormonok miatt van azért is "dilisek" :D addig a kismamik. De csak egy sejtés mert nem jártam utána. 29hetes kismama

Meddig marad fenn a hőmérséklet ovuláció után?

Nekem 13 napja(ovu óta) 36,8-36,9 között mozog, ma kellett volna megjönnie. Tapasztalatokat várok,kinek hogy alakult, illetve normális hogy ilyen sokáig fenn van? Terhességi tesztem negatív. Babát terveztük már ebben a hónapban.

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy az a jó, ha ovu után legalább 10 napig fennmarad a hõmérséklet.Nekem sajna volt olyan, hogy a nemvárt mensi után is még pár napig fenn volt és azt hittem terhes vagyok, aztán megjött.Szerintem tesztelj két-három nap múlva ismét, akkor már tuti kimutatja, ha baba van.

Azt mondják, hogy az a jó, ha ovu után legalább 10 napig fennmarad a hõmérséklet.Nekem sajna volt olyan, hogy a nemvárt mensi után is még pár napig fenn volt és azt hittem terhes vagyok, aztán megjött.Szerintem tesztelj két-három nap múlva ismét, akkor már tuti kimutatja, ha baba van.
A kérdező hozzászólása: az ovu teszt szerinti elsõ negatív napon voltunk együtt, csak az a baj, hogy ez egy ilyen gyors döntés volt h. na most próbáljuk meg, különben jövõ hónapra terveztük az elsõ próbát, elötte nap is voltunk együtt, de azokat a "katonákat"ellõttük)..szval valamennyire számítottam rá, de azért reménykedtem.. van két gyönyörû kislányunk, gondoltuk megpróbálkozunk ezzel az ovu teszttel belõni az ovut, mert ugye akkor nagyobb az esély a kisfiúra..persze egyáltalán nem baj ha kislány lesz, neki is ugyanúgy fogunk örülni.a petesejt válogat.. egyébként a pozitív nap voltak egész nap hasi fájdalmaim, lehet hogy akkor volt az ovum?
A kérdező hozzászólása: köszi, ma 36, 7 és megjött..(
sajnálom nagyon.Viszont következõ hónap, következõ remény...Drukkolok továbbra is!
Sajnálom! nekem úgy szokott lenni, hogy ovu után magas hõmérséklet mesi napjáig, akkor lesz alacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: és az ezután lévõ elsõ negatív nap voltunk együtt.persze megfogyadkozott katonákkal..

Meddig marad fent a reggel hőmérséklet?

Tegnap voltam dokinál aki egy 4 hetes babát mutatott nekem a pocakomban. A reggeli h?nek meddig kell fent maradnia? Ennek most már így kell maradnia 40 hétig?

Legjobb válasz: Na én errõl megkérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy nem muszáj fent lennie egy hõnek amikor már bekövetkezett a terhesség...csak addig amíg nem jön a mensi egy esetleges teherbeesésnél...fura de nekem ezt mondta.

Na én errõl megkérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy nem muszáj fent lennie egy hõnek amikor már bekövetkezett a terhesség...csak addig amíg nem jön a mensi egy esetleges teherbeesésnél...fura de nekem ezt mondta.
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni! Nekem 37, 1-2 volt a hõm egésznap, mindaddig amíg 6 hetesen elnem ment a babám sajnos. Annyit tudok, hogy a progeszteron nevü hormon miatt magas a hõ és addig jó amíg szép magasan van!
Négy hetes terhesség az amikor nem jön meg, tehát a mensi kimaradásának napja, azt egy doki se tudja megmutatni neked ultrahangon, mivel még a petezsákot sem látják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!