Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet vezetni (3 db)

Meddig lehet vezetni terhese? Én most 26+5 vagyok. Néha érzem hogy bekeményedik a vezetéstől a hasam. Ti hogy vagytok vele? JA és van hogy a gyaloglástól is. Pedig annyira minimálisat megyek.

Legjobb válasz: Én terhesen csináltam meg a jogsit:) A forgalmin alig fértem be a kocsiba, és jót nevettünk, mikor a vizsgáztató aláíratta velem a papírt, h nem vagyok alkoholos állapotban:) A szülés elõtti napon még vezettem, akkor 3 napja hordtam túl a picit:)

Én terhesen csináltam meg a jogsit:) A forgalmin alig fértem be a kocsiba, és jót nevettünk, mikor a vizsgáztató aláíratta velem a papírt, h nem vagyok alkoholos állapotban:) A szülés elõtti napon még vezettem, akkor 3 napja hordtam túl a picit:)
Én a terhesség végéig vezettem, még a szülésem napján is. Igaz nekem kényelmes a kocsim, és automata, lehet ezért nem volt semmi panaszom vezetés közben. Bár a végén amikor már voltak joslók, az azért nem volt kellemes amikor vezetés közben jött a görcs, de én imádtam vezetni, kikapcsolt:)
39+4 hetes vagyok, sokat csavargok a városban, ma délelõtt is sokat vezettem. A barátnõm nem tudott vezetni az utolsó hónapban, mert nem fért el a pocakja a kormánytól, igaz, hogy õ ikreket várt. Én semmilyen hátrányt nem vettem észre, eszembe se jutott, hogy esetleg nem kellene vezetnem.
Én a szülés elõtti napon is vezettem még, pont egy hetet hordtam túl a lányom. De ha neked nem esik jól, akkor, ha nem muszály, ne vezess. Nekem a gyaloglással sem volt semmi bajom, de azt azért nem mondom, hogy ne sétálj, mert azért fontos, hogy mozogj! Kitartást kívánok!
De jo, hogy nincs autóm, csak jogositványom.nincs ilyen gondom.én sétálok, és vásárolok.a sofõrjeim(aki minden nap más)hazahoznak.nagyért sétálok a suliba, viszem edzésre.apa viszi az autót dolgozni. 39km
34 hetes vagyok. Még mindíg vezetek. Bár már hosszútávra nem megyek, mert nem jó így ülni.
Én végig vezettem. Egyetlen problémám csak a tolatással volt, mert tükörbõl utálok tolatni, mindig meg szoktam fordulni, és ez nagy hassal már nehéz volt. Ha nem esik jól és sokat keményedsz tõle, akkor kérj meg valakit hogy vigyen el. De a keményedés normális ha nem sûrû, magnéziumot szedjél rá. Boldog babavárást!
Én a 35. hétben vagyok és semmi gondom a vezetéssel, bajban lennék ha nem lennék rá képes, mégis ki intézné a bevásárlást és cipekedést... Bár nekem is automata az autóm és jó magas, nyögve szállok be a nagy hasamtól, de ha már egyszer bent vagyunk akkor megy minden simán. Hetente járok a fogszabályzom miatt fogdokihoz ami fél óra oda és fél óra vissza utazással jár. Ha már most elhagynám magam és csak otthon feküdnék akkor lennék gondban. A haskeményedésed miatt meg kérdezd meg a dokidat, korai még a sok keményedés, fõleg ilyen kevés dologtól. Nekem is bekeményedik a hasam amikor cipelem a 10 kilós kosaramat, na de ez van, magától a kosár sem jön haza a boltból :-)))
Én is vezettem az utolsó hétig. 34.hétig dolgozatam, majd amikor itthon voltam, nem ültem itthon mente ide-oda éa minde nap vittem- hoztam a fiamat suliból. Szerncsére nem keményedtem, mg-t sem szedtem. "Csak" cukros voltam és a szokásos itt fáj, ott fáj-on kívül nem volt semmi bajom.
Lehet, hogy kivétel vagyok, de én így 36 hetesen már nem vezetek. Pár nappal ezelõtt akartam vezetni, akkor jöttem rá, hogy már akkora a hasam, hogy nem tudom magam elég közel húzni a kormányhoz és így meg éppen csak, hogy elértem a pedálokat. Bár az az igazság, hogy én elég alacsony vagyok, rövid a lábam és a hasam meg óriási.

Terhesen meddig lehet autót vezetni?

Legjobb válasz: Szerintem amig kényelmesen tudsz a volán mögé ülni, és nem nyomja a hasad. Ha pedálokat is eléred, akkor nincs orvosi oka, hogy ne vezess.

Szerintem amig kényelmesen tudsz a volán mögé ülni, és nem nyomja a hasad. Ha pedálokat is eléred, akkor nincs orvosi oka, hogy ne vezess.
Nekem nagyon hiányzik, de nem merek vezetni a kezdetek ota.Azelött kétszer volt balesetem önhibámon kivûl.Minkétszer hátúról nagy erõvel jöttek belém.Ez jut mindig eszembe és nem merek kockáztatni.
Szia! A reflexek tompulását (amit elõttem is írtak) egy idõ után már magam is tapasztaltam. Igazából a szülés elõtti napig vezettem, de csak rövidebb távolságokra és mindenféleképpen lassan. A reakció idõm az idõ elõrehaladtával egyre nõtt, ezért a kórházba (, ami tõlünk kb 40 km-re van) már inkább vitettem magam. Remélem, tudtam segíteni. Zita (31 hetes kislány anyukája)
Szerintem végig, amíg Neked kényelmes. Tilláéknál is a feleség vezetett be a kórházba, amikor megszületett a baba. Nekem sajnos nincs jogsim, így másokra vagyok utalva. Minden jót!
Engem a védõnõ már rögtön az elején letiltott róla. Azt mondta, ebben az esetben nemcsak a poci/baba miatt nem túl jó vezetni, hanem mert egy terhes nõ reflexei nem olyanok mint normál állapotban, tehát hiába figyel oda jobban, a "teste nem tud engedelmeskedni az agya parancsának". 38 hetes
Én a fiammal csak az utolsó hónapban nem vezettem, már nem volt kényelmes. Most is így tervezem.
Szia! Én még a 39 héten vezettem. Pont a kórházba igyekeztem terepszemlére az orvosomhoz. Aztán bennt is tartott, másnapra megvolt a bébi. Nekem inkább széltébe nõtt a hasam és bõven befértem a volán mögé. Mondjuk hosszabb utakra nem nagyon mentem csak itt a városba furikáztam. tymy
Én még vezetek(félidõs vagyok)de mivel friss a jogsim csak a városunkban.Kintre csak ha a férjem is velem van.De ha úgy érzem szerintem még 1-2 hónap (ahogy elnézem a pocakom)akkor már nem megyek a városban sem.Biztos nem fogok odaférni kényelmesen.Meg folyton pisilnem kell és nagyon ráznak az utak és csak erre tudok koncentrálni.
Anyum a nõvérem születése elõtt 1 héttel vizsgázott le és kapott jogsit.
38 és fél hetes vagyok, még mindig vezetek. Csak az a baj, hogy nem tudok a hasamtól hátra fordulni, tükörbõl meg nem látszik minden. Így próbálom elkerülni az olyan szitukat, hogy forgolódnom kelljen, pl. parkolóhelynél. Meg azt is utálom, hogy akárhányszor rámegyek egy buckára, vagy úthibára, egybõl bekeményedik a hasam. Ennek ellenére inkább autózok, mint bkv-zzak, az sokkal rosszabb lenne.
Én még szülés elõtti napon is vezettem, pedig azon a napon szültem amikorra ki voltam írva.Addig vezes ameddig kényelmes és a kisbabád is jól érzi magát a pocakodban.

Meddig lehet autót vezetni?

34. hetes vagyok, mindennap vezetek, igaz nem túl sokat, de szinte mindig egyedül vagyok közben.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy érzed magad. Ha nincs semmi gondod, szerintem nyugodtan vezethetsz, de ha bármi furcsát érzel, inkább állj meg, vagy el se indulj. Én 37. hétben vagyok és még vezetek gond nélkül. Van kismama biztonsági öved? Én használom, mióta terhes lettem, szerintem nagyon praktikus és kényelmes is. Az meg nagyon nem mindegy, hogy egy esetleges balesetnél (elég egy apró koccanás) be vagyok kötve, megvéd az öv, de a pocakomat nem tudja megnyomni, megszorítani, így a babának se eshet baja.

Attól függ, hogy érzed magad. Ha nincs semmi gondod, szerintem nyugodtan vezethetsz, de ha bármi furcsát érzel, inkább állj meg, vagy el se indulj. Én 37. hétben vagyok és még vezetek gond nélkül. Van kismama biztonsági öved? Én használom, mióta terhes lettem, szerintem nagyon praktikus és kényelmes is. Az meg nagyon nem mindegy, hogy egy esetleges balesetnél (elég egy apró koccanás) be vagyok kötve, megvéd az öv, de a pocakomat nem tudja megnyomni, megszorítani, így a babának se eshet baja.
Szia! Én 39 hetes vagyok és vezetek minden nap.Igaz pár hete már csak itt a városban, hosszabb úton az anyósülés kényelmesebb.Néha elõfordul, hogy átmenetileg csökken a koncentrációm, ilyenkor ha tehetem nem ülök kocsiba.Ha mégis muszály, akkor meg nagyon összeszedem magam és odafigyelek.Akár végig is vezethetsz, ezt Te érzed.Az ülést már nehezebb visszaállítani a párunk után az biztos.:)
Én 5 hete volt vasárnap, hogy szültem, de még szombaton este vezettem. Igaz nagyon fájt a hátam a terhesség alatt, hosszú útra nem vállalkoztam. Ha bírod akkor nyugodtan! Csak nagyon óvatosan!!Bár ezt a többi idegbeteg sofõrnek kellene mondani.!!
Én túlhordom a babámat, és naponta járok a kórházba vizsgálatra, kocsival. Jobb mint a buszra menni, várni, átszállni, nincs bérletem, a jegy rengeteg lenne. Párom doglozik, mama el szokott jönni velem, bár vezetni nem tud, de megnyugtatja, hogy ott van velem. Én egyáltalán nem érzem bizonytalannak magam, simán vezetek, ha gond lenne, nem mernék vezetni. Ezt mindenki maga érzi, bár nem javasolják az utolsó idõkben, de hát tudok mást tenni?...
Szia, én 41. hét+5 napig vezettem, akkor jött a babóca. a lényeg, hogymindig legyen nálad mobil (feltöltve), ha baj van telefonálhass!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!