Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet szedni a tablettát (3 db)

A Homeogene 9 szopogató tablettát meddig lehet szedni?

Csak napokig, vagy akár egy hétig is, ha elhúzódik a torokfájás, betegség? Még nem szedtem homeopátiás szert, és nem vagyok benne biztos...

Legjobb válasz: ezt lehet szedni addig amíg el nem múlik a torokfájás, általában pár nap alatt hatni szokott. legalább 6db-ot szopogass el 1 nap alatt!

ezt lehet szedni addig amíg el nem múlik a torokfájás, általában pár nap alatt hatni szokott. legalább 6db-ot szopogass el 1 nap alatt!
1 hétig is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerencsére 2 nap alatt elmúlt! :)

Meddig lehet szedni terhesség alatt a Béres Magnézium + B6 tablettát?

Mert a Magne B6-ot csak a 36. vagy a 37. hétig lehet!

Legjobb válasz: Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.

Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.
36.hétig, utána a minden magnéziumot el kell hagyni, hogy a méh készülhessen a szülésre.
Hát nekem annyira ugrált a lábam, ha lefeküdtem, hogy az utolsó napokig napi 1000 mg Mg-ot szedtem. Kérdeztem a dokit is, mondtam, hogy nemhogy aludni, de feküdni sem tudok tõle, úgyhogy engedélyezte. Gondolom, ha görcsöl a lábad, szintén elõbbre való a görcsmentesség. Az meg, hogy Magne B6 vagy Béres Mg, vagy akármilyen más Mg-készítmény, ebbõl a szempontból mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem nem szokott görcsölni a lábam olyan sûrûn...max 2x ha begörcsölt eddig! Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

Meddig lehet folyamatosan szedni a tablettát?

Nem hagytam szünetet, így nem is mentruáltam már 4hónapja, de most 1-2 napja elkezdtem vérezni, szexuális együttlétkor. Ez azt jelenti, hogy lassan most már fejezzem be és szedjem NORMÁLISAN?

Legjobb válasz: Szerintem már az is nagyon-nagy felelõtlenség volt, hogy 4 hónapig folyamatosan szedted! Borzasztóan felboríthatod ezzel a szervezet hormonháztartását! Szerintem ez a vérzés azt jelenti, hogy sûrgõsen menj orvoshoz, és ne hallgasd el elõtte, hogy mennyi ideig szedet a tablettát folyamatosan! Nagyon beteg lehetsz tõle!!!

Szerintem már az is nagyon-nagy felelõtlenség volt, hogy 4 hónapig folyamatosan szedted! Borzasztóan felboríthatod ezzel a szervezet hormonháztartását! Szerintem ez a vérzés azt jelenti, hogy sûrgõsen menj orvoshoz, és ne hallgasd el elõtte, hogy mennyi ideig szedet a tablettát folyamatosan! Nagyon beteg lehetsz tõle!!!
Ez igy van ahogy az elõttem válaszolo mondta!!! Ennek nagyon-nagyon súlyos hatásai lesznek... Nem is tudom felfogni, hogy egy felnõtt ember ennyire felelõtlen és HÜLYE legyen (már bocs), de saját magadat tetted tönkre ezzel. Lehet hogy nem is lehet már gyereked
Ez Tényleg így van! ORVOS!!!!!!4 Nem szabad így szedni a gyógyszert. Nekem a gyógyszer ugy betett a hormonháztartásomnak, hogy 20 kg-ot szedtem fel. Kell ez neked, de lehet az ellenkezõje is. Nem is értem hogy jutott eszedbe így szedni a gyógyszert??????
ezt nem értem miért csináltad?! azért, hogy ne jojjon meg a mensid? Ki mondta neked, hogy így szedd a gyogyszert? Hol hallotad? Ennek tényleg sulyos kovetkezményei lehetnek, én szoritok, hogy ne így legyen, de tényleg nagyon felelotlen voltál! tobbet ne tegyél ilyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!