Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet szedni a (48 db)

Meddig lehet szedni a magnéziumot?

Magnézium citrátot szedek, nem MagneB6-ot.

Legjobb válasz: Betöltött 36. hét után már nem kell szedni.

Betöltött 36. hét után már nem kell szedni.
A 36-ik hét után célszerû elhagyni, mert a görcsoldó hatása van.

Miben segít az E-vitamin szedése kisbabára vágyó nőknél? Mire fejti ki hatását? Mennyi az optimális adag belőle, és meddig lehet szedni? A ciklus melyik felében kell szedni? Talán állandóan szedni kell?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek,ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)

Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek, ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)
én naponta 1et szedek 100mg-osat, sejtmegújító, érdemes a párodnak is szedni, ha épp a babaprojekten dolgoztok!
az E-vitamin antioxidáns, sejtvédo hatásu. én szedtem napi 100 mg-ot, még az elso harmadban is, illetve napi egy tbl folsavat (csokkenti az idegcsoelzarodas eselyet, pozitívan hat a setnovekedésre, fejlodésre). csak aztan keztem szedni a terhes multivitamint. Egyébként kaphato csak E-vitamint és folsavat tartalmazó készítmény, vagy ugyanezt a célst szolgálja, ha mondjuk Elevitet szednél a terhesség elott ill. alatt is.

Meddig lehet szedni a Cypromix fogamzásgátlót, hogy ne okozzon meddőséget?

Legjobb válasz: Nem okoznak feltétlenül meddõséget a fog.gátlók. Viszont tény,hogy az abbahagyás után,pláne,ha vki sok évig szedte,jelentkezhetnek kellemetlen mellékhatások. Az ismerõseim közül pl.majdnem mindenki cisztás lett, na nem azonnal, volt h sok év után.Persze nem bizonyított,h a gyógyszertõl, vagy mástól,de egy külsõleg bevitt mesterséges hormon nem kedvez a szervezetnek semmilyen irányban.Ez tény.

Nem okoznak feltétlenül meddõséget a fog.gátlók. Viszont tény, hogy az abbahagyás után, pláne, ha vki sok évig szedte, jelentkezhetnek kellemetlen mellékhatások. Az ismerõseim közül pl.majdnem mindenki cisztás lett, na nem azonnal, volt h sok év után.Persze nem bizonyított, h a gyógyszertõl, vagy mástól, de egy külsõleg bevitt mesterséges hormon nem kedvez a szervezetnek semmilyen irányban.Ez tény.

Meddig lehet szedni a Magne B6-ot?

Hallottam hogy 35. hét körül abba kell hagyni mert hogy nem érzi az ember a fájásokat ha esetleg vannak. Igaz?

Legjobb válasz: 37 hétig!De nem kell magne B6,mert B6 hányinger ellen van.Helyette Magnerot vagy vmi,de persze csak orvosi konzultáció után:)

37 hétig!De nem kell magne B6, mert B6 hányinger ellen van.Helyette Magnerot vagy vmi, de persze csak orvosi konzultáció után:)
Én úgy tudom, hogy a 36.hétig lehet szedni és igen, ezért kell majd abbahagyni, hogy ne lazítsa az izmokat, mert már nincs szükség ilyesmire a vége felé :)
Igen, a 36 héttõl abba kell hagyni, mert túlhordás lehet belõle... 39 hetes km.

Kézzsibbadásra és fájdalomra jó a magnézium? Meddig lehet szedni a magnézium pezsgötablettát?

Legjobb válasz: A magnézium fõként görcsök ellen jó. Sok található a banánban és a dióban belõle. Ezekbõl természetes úton kerül a szervezetbe a megfelelõ mennyiség, nem lehet túladagolni :)

A magnézium fõként görcsök ellen jó. Sok található a banánban és a dióban belõle. Ezekbõl természetes úton kerül a szervezetbe a megfelelõ mennyiség, nem lehet túladagolni :)

Meddig lehet szedni a grapefruitmag cseppeket hüvelygomba miatt?

Legjobb válasz: Bármeddig, de használni nem fog, csak a nõgyógyász.

Bármeddig, de használni nem fog, csak a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: nõgyógyász 2 év alatt nem mulasztotta el..ez viszont pár nap alatt..
Nekem is így volt. Jöttök itt egyfolytában h menjél nõgyógyászhoz, pedig az lósz*rt sem ér, én is vettem egy ideig a krémeket, akiket felírt, sokat mondok, ha 2 hétre elmulasztották. Aztán elkezdtem a grapefruitmagot és pár nap alatt teljesen elmúlt a folyásom. Csak az volt a baj, hogy amint abbahagytam, visszajött, mondjuk csak egy üveggel szedtem be, szerintem rendszeresen kell szedni.

Meddig lehet szedni a MagneB6-ot?

most vagyok 34 hetes, 2 hete voltam utoljára orvosnál, ? nem mondott semmit, és csak a 36. héten kell hogy menjek hozá megint. Nem szeretném tovább szedni, mint ahogy lehet! Elég sokat keménydik a hasam, de gondolom ez ilyenkor már nem baj...

Legjobb válasz: Szia! Általában a 36. hétig javasolják. Nyugodtam szedd még, és ha mégy az orvosodhoz kérdezz rá. Boldog babavárást! 36 hetes kismami

Szia! Általában a 36. hétig javasolják. Nyugodtam szedd még, és ha mégy az orvosodhoz kérdezz rá. Boldog babavárást! 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
36. hétig.
A kérdező hozzászólása: +ez "Z" a hozzához:)

35 hetes vagyok, meddig lehet szedni a magne b6-ot?

Legjobb válasz: 36.hétig! Tovább azért nem mert elnyumja a fájásokat ami ilyenkor már nem jó mert ekellenek!

36.hétig! Tovább azért nem mert elnyumja a fájásokat ami ilyenkor már nem jó mert ekellenek!
36 hettol nem szaban szedni.
36, de van aki a 38 hetet mondja. Én is abbahagytam a 36. héten, és semmi bajom nincs:-)

Meddig lehet szedni a K2 vitamint?

Legjobb válasz: Amíg világ a világ! Vitamin túladadgolás csak a gyógyszerlobby képzeletében létezik.

Amíg világ a világ! Vitamin túladadgolás csak a gyógyszerlobby képzeletében létezik.
Szép sztori, de szerencsére nem készülök az egészségügybe, csak a barátnõm. Én inkább mérnök leszek. De ettõl függetlenül a túl sok C-vitamin igenis vesekövet okozhat. Ha beveszel 1 gramm nem retard vitamint, akkor annak a nagy része egy az egyben átmegy rajtad, kipisálod. Így okozhat vesekövet. De ha azt az 1 grammot szépen adagolva veszed be, valamilyen retard kapszula formájában, akkor hasznodra válik. Nem tudom, hogy a 8 grammra is igaz-e ez, de az 1-re tuti.
Fiatal vagy és idealista. Én is így kezdtem. Sok-sok csalódás árán tanultam meg, mennyit is ér az egészségügy. Pedig valaha én is orvosnak készültem, de 4 félév után pályát váltottam, mint ahogy késõbb a lányom is. Javaslom neked, hogy ne fogadj el kapásból mindent ezen a téren. Egyébként a pajti nem pejoratív felhanggal íródott, de azért, ha nem tetszik, természetesen visszavonom.
Pajti ...
PTE-ETK-s infó, nem légbõl kapott dolog a C-vitamin túladagolás.
No, ennek sürgõsen nézz utána, pajtikám. Egyetlen (!) 29 éves lánynál állapították meg LEHETSÉGES okként a C vitamin "túladagolást". Mellesleg Szengyörgyi Albert (a C vitamin atyja) élete végéig 8g (8000mg) C vitamint evett naponta!
rõl* elõzõ voltam
Létezik vitamintúladagolás. Miért lenne érdeke egy gyógyszergyárnak, hogy leszoktasson a túl sok bogyó szedésétõl? A túl sok C-vitamin pl vesekövet okoz. Már az 1000mg is.
Amddig szügséges.
Üdv, leendõ szaktársam! Fiatal vagy és idelista. Ez nem baj, ennyi idõsen én is az voltam. Istenítettem az orvosokat. Elhiheted, nekem fájt a legjobban, amikor lerombolódott bennem a nimbuszuk, és ezzel elveszítettem a hátországomat is. Néhán yéve még nem foglalkoztál ilyen dolgokkal, így valószínûleg nem emlékszel rá, hogy a gyógyszeripar milyen kétségbeesetten ragaszkodott a napi 50mg C vitaminhoz, ami pedig bizonyítottan csak arra elég, hogy a skorbuttól megóvja az embert. Csak amikor már a hülye is tudta, hogy ez túlhaladott álláspont, akkor adta be a derekát. Mindegy, ráérsz még ezzel foglalkozni, természetes, hogy ilyenkor még más köti le a figyelmedet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!