Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet szedni (67 db)

A homeós bogyót meddig lehet szedni, ha beindult a tej abba kell hagyni, és utána mikor lehet ismét elkezdeni szedni?

Legjobb válasz: A védõnõm akkor kezdte el szedni,mikor 3 hó körül apadni kezdett a teje és ezután a szoptatás(8hó!) végéig megszakítás nélkül szedte.Azt itt olvastam,hogy a ch 15-t nem szabad szedni,mert az apaszt.

A védõnõm akkor kezdte el szedni, mikor 3 hó körül apadni kezdett a teje és ezután a szoptatás(8hó!) végéig megszakítás nélkül szedte.Azt itt olvastam, hogy a ch 15-t nem szabad szedni, mert az apaszt.
Nekem egy homeopátiával foglalkozó orvos mondta , hogy a bogyót amit szedek szedhetem sokáig csak 5 naponta tartsak 2 nap szünetet.Én tejserkentésre az Urtica Urens 9 Ch-t szedem és nekem így bevált.

Meddig lehet szedni tejszaporításra az Alf Alfa D6-ot ill. az Urtica Urens CH5-öt? És hogy kell szedni pontosan?

Nem akarok ellenkez? hatást kiváltani vele.

Legjobb válasz: Az elsõt nem ismerem. Az urtica urens-t kúraszerûen a legjobb szedni. Az elsõ 3 napban 3x5 bogyó. Majd 2 napig 2x5 bogyó, végül 2 napig 1x5 bogyó. Utána szünet pár napig, és kezdheted újra ha szükséges.

Az elsõt nem ismerem. Az urtica urens-t kúraszerûen a legjobb szedni. Az elsõ 3 napban 3x5 bogyó. Majd 2 napig 2x5 bogyó, végül 2 napig 1x5 bogyó. Utána szünet pár napig, és kezdheted újra ha szükséges.

Miben segít az E-vitamin szedése kisbabára vágyó nőknél? Mire fejti ki hatását? Mennyi az optimális adag belőle, és meddig lehet szedni? A ciklus melyik felében kell szedni? Talán állandóan szedni kell?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek,ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)

Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek, ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)
én naponta 1et szedek 100mg-osat, sejtmegújító, érdemes a párodnak is szedni, ha épp a babaprojekten dolgoztok!
az E-vitamin antioxidáns, sejtvédo hatásu. én szedtem napi 100 mg-ot, még az elso harmadban is, illetve napi egy tbl folsavat (csokkenti az idegcsoelzarodas eselyet, pozitívan hat a setnovekedésre, fejlodésre). csak aztan keztem szedni a terhes multivitamint. Egyébként kaphato csak E-vitamint és folsavat tartalmazó készítmény, vagy ugyanezt a célst szolgálja, ha mondjuk Elevitet szednél a terhesség elott ill. alatt is.

A Homeogene 9 szopogató tablettát meddig lehet szedni?

Csak napokig, vagy akár egy hétig is, ha elhúzódik a torokfájás, betegség? Még nem szedtem homeopátiás szert, és nem vagyok benne biztos...

Legjobb válasz: ezt lehet szedni addig amíg el nem múlik a torokfájás, általában pár nap alatt hatni szokott. legalább 6db-ot szopogass el 1 nap alatt!

ezt lehet szedni addig amíg el nem múlik a torokfájás, általában pár nap alatt hatni szokott. legalább 6db-ot szopogass el 1 nap alatt!
1 hétig is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerencsére 2 nap alatt elmúlt! :)
Folyamatosan, napi egyet.és nem szedni mellé másfajtát.
Persze hogy lehet folyamatosan! Sõt, ajánlott is. Szerinted vitaminokat csak kúra szerûen kell magadhoz venni? Fontos, hogy természetes alapanyagú, jó minõségû készítményt szedj!
"csak" addig szedd, amig úgy gondolod, hogy mûkajákkal nem lehet jól tartani a szervezetünket. Amit most élelmiszerként vásárolunk, az mind ipari termék, moslék, ami mellé feltétlenül kell értéket bevinni, de természetes alapanyag tartalommal.Én ezt teszem 11 éve, 58 éves vagyok, kirobbanó formában, ha érdekel mit fogyasztok irj a [email protected]-ra

A Diane 35-öt meddig lehet szedni? És utána melyik lenne a leghatékonyabb fogigátló, ami pattanásokra is jó?

Úgy tudom, csak 3-6 hónapig lehet a Dianét szedni. Még csak most fogom kezdeni.

Legjobb válasz: Ezt a gyógyszert csak akkor ajánlott szedni ha tényleg van vmi hormonális bajod, ha csak az a gondod h pattanásos vagy arra van más megoldás is, menny el egy bõrgyógyászhoz. Fogamzásgátlók felõl pedig a nõgyógyásztól érdeklõdj, õ megfogja mondani melyik lehet neked jó.

Ezt a gyógyszert csak akkor ajánlott szedni ha tényleg van vmi hormonális bajod, ha csak az a gondod h pattanásos vagy arra van más megoldás is, menny el egy bõrgyógyászhoz. Fogamzásgátlók felõl pedig a nõgyógyásztól érdeklõdj, õ megfogja mondani melyik lehet neked jó.
Szia! Pont egyik nap olvastam errõl a Diane35 nevû gyógyszerrõl, hogy maximum 6 hónapig ajánlott szedni és hogy nem is igazán fogamzásgátló. Másik érdekességet is írtak róla: eredetileg hererákban szenvedõ férfiak részére fejlesztették ki az elõdjét. Ezért én nem merném beszedni, de egy doki biztos többet tud mondani. Amúgy nekem is volt hasonló problémám és a bõrgyógyász Roacutan-t írt, ami hasonlóan erõs szer, de az nekem segített és ajakszáradáson kívül nekem nem okozott problémát. Javaslom a bõrproblémákra én is inkább a bõrgyógyász felkeresését!

Meddig lehet szedni terhesség alatt a Béres Magnézium + B6 tablettát?

Mert a Magne B6-ot csak a 36. vagy a 37. hétig lehet!

Legjobb válasz: Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.

Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.
36.hétig, utána a minden magnéziumot el kell hagyni, hogy a méh készülhessen a szülésre.
Hát nekem annyira ugrált a lábam, ha lefeküdtem, hogy az utolsó napokig napi 1000 mg Mg-ot szedtem. Kérdeztem a dokit is, mondtam, hogy nemhogy aludni, de feküdni sem tudok tõle, úgyhogy engedélyezte. Gondolom, ha görcsöl a lábad, szintén elõbbre való a görcsmentesség. Az meg, hogy Magne B6 vagy Béres Mg, vagy akármilyen más Mg-készítmény, ebbõl a szempontból mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem nem szokott görcsölni a lábam olyan sûrûn...max 2x ha begörcsölt eddig! Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

Femibion800 magzatvédő vitamint meddig lehet szedni?

Elmúltam 12 hetes, és pont most fogyott el a magzatvéd?m. Most femibion 800-at szedek, és megint azt vettem. Most látom, hogy rá van írva, hogy a terhesség 12-ik hetéig lehet ezt szedni. A 13 hétt?l már a femibion 400-at kell. De most ugye abból nem lesz baj, hogy az elkövetkez? 30 napban még a 800-ast szedem, és utána kezdem csak a 400-ast?

Legjobb válasz: nem, én is egy-két héttel tovább szedtem, a doki azt mondta nyugodtan szedhetem, nem lesz baj. de ha aggaszt vegyél 400-asat ezt meg tedd félre a szoptatásra, akkor is kell szedni valami vitamint.

nem, én is egy-két héttel tovább szedtem, a doki azt mondta nyugodtan szedhetem, nem lesz baj. de ha aggaszt vegyél 400-asat ezt meg tedd félre a szoptatásra, akkor is kell szedni valami vitamint.
Szia nekem azt mondta doki ha elfogy akkor váltsak át a 400 ra, és ebbõl nem lesz probléma!A 400 ban van tabletta és kapszula is átlátszó, de drágább mint a 800 as ! minden jót!
A 12.hét végéig ajánlott a Femibion 800, utána váltani kell!Az nem baj ha pár napig még szeded, de azért még 1 hónapot ráhúzni nem szabad! Én ma vettem Femibion 400-at , 5042Ft volt(30 napra való). 12hét+5 nap
Én Hipp natal-lal kezdtem, aztán váltottam Femibion 800-ra. Most 14+4 vagyok és kezdem a Femibion 400-at. A helyedben megpróbálnám átcserélni. Persze, ha még nem bontottad fel. Most néztem az összetevõket és, úgy tûnik nem véletlen, hogy cserélni kell.
Nincs igaza annak, aki azt írja, hogy 1 hónapnál tovább ne szedd a 800-ast. Mivel a 400-asban is uaz van + a másik kapszula, amit a 13 héttõl már kettesével lehet szedni. Szóval probléma nincs belõle. Nem kötelezõ ráadásul végig sem szedni. Viszont szoptatásnál valamilyen vitamint biztos nem hátrány!
a 800és a400-as közt az a különbség, hogy a folsav a 400-asban már csak fele mennyiségben van benne. Ezért ajánlják a 400 ast a 13. héttõl, mert akkor már nincs szükséged annyi folsavra, de semmi bajod nem lesz ha tovább szeded mert a felesleges folsavat kipisiled és nem raktározza a szervezeted. Ennyi :-), nyugodtan szedd tovább!

Meddig lehet szedni a magnéziumot?

Magnézium citrátot szedek, nem MagneB6-ot.

Legjobb válasz: Betöltött 36. hét után már nem kell szedni.

Betöltött 36. hét után már nem kell szedni.
A 36-ik hét után célszerû elhagyni, mert a görcsoldó hatása van.

Meddig lehet szedni az E-vitamint (200 mg-osat)?

Babát szeretnénk, szedek Gravidát és E-vitamint. Csak a teherbeesésig lehet szedni, vagy utána is? Lehet ez akár több hónap is?

Legjobb válasz: Ha várandós leszel, elég a Gravida, a barátnõm elég fiatal, neki pl. mondta is a nõgyógyásza, hogy elég 2 naponta szednie, mert fiatal. De az E-vitamint addig szedheted szerintem, amíg nem leszel babás, bár nem tudom, mennyi a javasolt. Zsírban oldodó, nehogy felhalmozódjon!

Ha várandós leszel, elég a Gravida, a barátnõm elég fiatal, neki pl. mondta is a nõgyógyásza, hogy elég 2 naponta szednie, mert fiatal. De az E-vitamint addig szedheted szerintem, amíg nem leszel babás, bár nem tudom, mennyi a javasolt. Zsírban oldodó, nehogy felhalmozódjon!
ha terhes leszel sztem nem kell, van gravidában is..de ekkora adgban csak kúraszerûen lehet szedni egy két hó max
Szia! Talán még elolvasod a kicsit késõi válaszom:) Én is szedem az E vitamint és Hál' Istennek pocakos lettem:) Még egy pár hétig szedem tovább, mert úgy tudom, hogy progreszteron termelésre készteti a szervezetet, úgyhogy szerintem nem árt. Nekem 400mg-os van, 2, max. 3 naponta veszek be egyet! De mindenképp meg kell kérdezni a dokit, hogy mit javasol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!