Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet nyaralni (2 db)

Meddig lehet repülővel nyaralni menni? Ez meg van határozva? Lehet fürdeni az itthoni tavakban terhesen?

köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Hát a itthoni tavakba én nem mernék belemenni, csak tengerbe, de oda is csak valami tamponnal! 25 hetes kismamavagyok Ja és 2-3 órás repülõ utat kibír egy kismama, már vannak repülõtársaságok, akik bizonyos terhességi kor után már nem engednek felszállni, nem vállalják a felelõséget.

Hát a itthoni tavakba én nem mernék belemenni, csak tengerbe, de oda is csak valami tamponnal! 25 hetes kismamavagyok Ja és 2-3 órás repülõ utat kibír egy kismama, már vannak repülõtársaságok, akik bizonyos terhességi kor után már nem engednek felszállni, nem vállalják a felelõséget.
Szerintem mielõtt elmész fürdeni , menj el a dokidhoz és nézesd meg vele a méhszájad !
Mindig kérdezz rá az adott reptársaságnál, hogz milyen feltételekkel reptet. Én Lufthansával repültem 21 hetesen, és kellett orvosi igazolás, hogy minden rendben van. Ilyet a nõgyógyász rutinszerûen kiállít, ha kéred. Mondjuk, nem volt rá szükségem, mivel nem is látszott még a terhességem igazán, de jobb a biztonság. Tudtommal a 36. hét után (ikreseknél a 28.) már egyik társaság sem reptet, igazolással sem. Nem is annyira azért, mert a kismamára veszélyes (legfeljebb a trombózis kockázat miatt, de az is csak hosszabb utaknál), hanem mert egy esetleg megindult szülésnél kényszerleszállásra lenne szükség, és az igen drága dolog. Amúgy én is 2-3 órár repültem, és a világon semmi gondom nem volt. A tóban fürdést már meggondolnám... Jó utat, addig utazz, amíg ráérsz!
Nyugodtan lehet fürdeni, sõt az úszás kifejezetten jót tesz.Amíg zárt a méhszáj, addig semmi gond sem lehet. Nem beteg a kismama, úgyhogy nyugodtan lehet repülni, persze azért az utolsó hónapokban inkább már ne!
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy az itthoni tavakba bátran fürödhetek, sõt szerencsés vagyok ha gyakran el tudok menni úszni, mert az nagyon jót tesz.

Hová lenne drágább kiutazni nyaralni? USÁ-ba, Iránba, vagy Kínába? Melyik helyen meddig lehet maximum maradni túristaként?

Az USÁ-ba elvileg az ESTA engedéllyel 2 hónapig, Iránba meg Kínába valami vizum kell, de nem tudom mennyi ideig adják meg túristának. Valamelyikőtök járt már ezen országok valamelyikébe. Ti melyiket ajánljátok? Az USÁ-ban New York-ot és Los Angelest szeretnénk megnézni, Iránban Teheránt és Iszfahánt, Kínában meg Pekinget és Shenyangot és ha megoldható akkor Dandongból átugranánk egy napra Sinuiju-ba Észak-Koreába, ahová 1 napra van valami egyszerűsített vizum úgy hallottam. Ezen utazások szerintetek milyen árban lennének? Ha Sinuiju-ba 1 napra mész át Dandongból akkor is kell észak-koreai túravezető, vagy annyi időre szabadon mászkálhatsz?

Legjobb válasz: Azt vágod, hogy New york meg LA a kontinens két oldalán van? Ha amúgy nem volna elég drága, még királyul rá is teszel egy lapáttal. Így mondjuk nyilván ez fog nyerni.

Azt vágod, hogy New york meg LA a kontinens két oldalán van? Ha amúgy nem volna elég drága, még királyul rá is teszel egy lapáttal. Így mondjuk nyilván ez fog nyerni.
Los Angeles--->New York vagy forditvaaa... még a legelõnyösebb útvonal is 2790 mérföld... drágaság sztem nem fogtok 2 napot oda utazni, plussz még vissza iss... szted ez igy jolvan? mert sztem nem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!