Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet másik (49 db)

Vaterán, ha én ajánlottam a legtöbbet a termékért, az aukciónak már vége, meddig lehet másnak leütni a magasabb villámáron?

Miért nem az enyém a termék a licitálás végén?

Legjobb válasz: Ha már az aukció lejárt, és a legnagyobb licitáló te vagy (azaz a te nevedet látod a termék oldalán, mint "Nyertes"), akkor azután már nincs lehetõség villámáron vásárolni.

Ha már az aukció lejárt, és a legnagyobb licitáló te vagy (azaz a te nevedet látod a termék oldalán, mint "Nyertes"), akkor azután már nincs lehetõség villámáron vásárolni.
Az elsõnek igaza van. Viszont ha vége az aukciónak, és bár te ajánlottad a legtöbbet, mégsem nyertél, akkor valszeg van minimálára, ami alatt az eladó nem adja oda. Ebben az esetben a licited mellett ott van, hogy a minimálárat nem érték el.
A kérdező hozzászólása: Ok, értem. Mivel ott a villámár ikon, azt hittem, lehet még rá ütni:) tehát Az enyém a cucc, szuper kiscipõ a fiamnak! Köszi!
Családsegítõ központoknál esetleg kapnál valamit.
15:54-es vagyok, most látom hogy írtad hogy egyedül nem tudod fizetni a hitelt meg mellette meg kell élni... nincsenek ilyen helyzetre segélyek? Egyedülálló anyának három gyermekkel csak jár valami!
Ha a lakás kizárólag a te neveden van, akkor kirakhatod, nem neked kell menned három gyerekkel. A lakás a tiéd. Egyébiránt fentebb már leírták: menj bíróságra, követelje gyerektartást! A polgármesteri hivatalban kérhetsz átmeneti szociális segélyt, gyermekvédelmi segélyt (ezt kötelességük megadni, mivel egyedülálló anyaként három gyereket nevelni annyit jelent, hogy a gyerekek többszörösen hátrányos helyzetûnek számítanak), lakásfenntartási támogatást (ezt akkor adhatják - nem kötelezõ -, ha az egy fõre jutó jövedelem a családban nem éri el a minimálbér felét. Nálatok teljesen nyilvánvalóan nem éri el.). Emeltesd meg a családi pótlékot, egyedüláló szülõnek több jár gyerekenként. Lesz itt pénz, csak ügyesnek kell lenni... Ettõl az élõsködõtõl meg, akinek csak a lakásod kell, szabadulj meg mindenképp!
és hova menjen egyedül minden segítség nélkül? 3 gyerekkel? azt nem lehet valahogy megoldani, hogy õ menjen el, és Ti maradtok a gyerekekkel? mert ahogy olvastam a Te neveden van a lakás, meg a hitelt is Te fizeted! Biztos nem tetszene neki az ötlet, de ez a Te lakásod! Nehogy már, fizeted itt a lakást és még ti mentek el...
Én csak arra vagyok kiváncs: minek szültél neki egy harmadik gyereket? Nem hiszem hogy egy éve romlott meg a kapcsolatotok... Akkor pedig te is eléggé hibás vagy. És elmenni jobb mint itt maradni és éhen halni és végignénzi a gyerekeidnek hogy gyógyszerfüggõ leszel...
Én is csak azt tudom kérdezni amit az elsõ: 30 éves vagy 3 kisgyerekkel, akkor mint a 3 gyerek õtõle van, mert ha valamelyiket is 20 év alatt szülted volna (mert 10 éve vagytok együtt) akkor az már nem kisgyerek. De miért szültél neki ha ilyen rossz a helyzet? És elképzelni sem tudom hogy együtt élek a párommal aki dolgozik ugyan de nem ad haza pénzt.... Én a következõt csinálnám: abbahagynám a hitel fizetését, árverezzék el a fejetek fölül a házat, ha marad pénz akkor az a tiéd mert a te neveden van a ház, és köss eltartási szerzõdést egy idõs párral, és költözz oda. Jobb ötletem nincs...
én is azt mondom, hogy a lelkiismeret a legjobb kritikus, persze aki maga elõtt is hazudik annak nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vallásos.Természetesen nem ítélek el senkit sem. Én a szívem mélyén hiszek istenben. A saját életem a tükörképem.Megpróbálok ugy élni hogy tiszta tükörben bármikor bárkinek megmutathatom az életem, akár isten elött is.
Amiket most leírtál valóban más színben tüntet fel néhány dolgot. Nagyon jól átlátod a helyzetedet. Én tanultam a szociális rendszerrõl, de nem vagyok teljesen naprakész, így tényleg azt mondom, hogy menj el a családsegítõ szolgálathoz, ott mindezt mondd el egy családgondozónak , és õ valószínûleg tud gyakorlatias tanácsot adni. Kérlek, akár még ma lépj, intézd ezt, vidd a gyerekeket is nyugodtan!
Meg a máltai szeretet szolgálat is sokat segíthetne rajtatok! meg van ilyen ingyenes babyszitter is ha orvoshoz kell menned
Nem tudom vallásos vagy-e? Amúgy ha nem , akkor is megpróbálhatsz segítséget kérni a római katolikus egyháztól. Tudom furán hangzik, de nekem elég jó tapasztalatom van-e téren. Ha véletlenül debreceni vagy környéki vagy, akkor tudok segíteni étellel. A plébániától pedig nem fognak üres kézzel elkergetni. Próbáld meg. Mifelénk állást is adtak már nem egy családnak, stb...
Ne félj a párodtól csak a szája nagy szerintem, hogy kitekeri a nyakad. Nyugodtan menj a bíróságra a lakás a tied ki tudod rakni. Egyébként mennyi a gyesed? Szerintem kapnál az önkormányzattól rendszeres gyerekvédelmi támogatást. A gyerektartást meg fizetnie kell, ha nincs bejelentett munkahelye akkor is!!! Különben leültetik

Rendszeresen csalom a baratom, egy masik pasival, aki szinten mar a 3ik baratnojet velem csalja. A sex fantasztikus vele, es szinte nem birunk egymas nelkul. Nem tudom meddig lehet ezt igy. Van jovoje ennek az egesznek?

Legjobb válasz: Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?

Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?
Egyébként ilyen arányszámokat bárki tud kitalálni, felesleges légbõl kapott 99%-okkal dobálózni. Egyrészt rengeteg kapcsolat nem is szûnik meg, másrészt - ismétlem - nem minden kapcsolatban van megcsalás. Ha nem tudsz ellenállni egy harmadiknak, az a te gyengeséged. Ha hazudsz a párodnak és csalsz ahelyett, hogy leülnél vele megbeszélni a gondjaidat a te gyengeséged. Ha nem vagy képes szakítani amikor kell, a te gyengeséged. Persze látom, hogy azzal próbálod védeni az álláspontod, hogy "mindenkivel így van ez", de nincs igazad.
#8: kíváncsi vagyok mi tett téged ennyire cinikussá. Elmondom, hogy egyrészt bõven 30 felett vagyok, másrészt mégcsak a környezetemben sincs senki, akinek tönkrement volna kapcsolata megcsalás miatt. A szüleim a mai napig szeretik egymást, túl a 60-on, talán ez lehet a kulcs, elõttem jó példával jártak vagy nem tudom, sose éreztem késztetést a megcsalásra. Ha más nõ kezdett vonzani, akkor tudtam, itt az ideje szakítani, ennyi. Mi oka lehet annak, hogy valaki nem mer elszakadni, inkább hazudik? Gyávaság? Hiányzó gerinc?
#4: 1. nem, valóban vannak akik nem csalják meg a párjukat (bármily hihetetlen a te saját példád miatt ezt elhinni). Azért csak nyugtasd magad azzal, hogy mindenki ilyen. 2. nem az a kérdés, hogy miért nincs együtt a szeretõjével, hanem hogy miért van együtt a barátjával. Miért jobb hazugságban élni? Sokkal egyszerûbb akkor elválni/szakítani, aztán mindenki azt csinál amit akar tiszta lelkiismerettel.
Kidobnálak a 10.-rõl.
Sose fogom megérteni a nõi logikát... örülnél inkább, hogy van melletted egy férfi, aki szeret, és dolgozik rád, de mint minden nõnek, neked is csak a [email protected] a fontos... Az se szép dolog, ha egy férfi félrelép, trógerség, de tény, hogy a szex a fõ motiváló erõ náluk és aztán jönnek az érzelmek. Bocs, de egy k.csög vagy te is, meg az is, aki jelenleg kurogat téged... Gerinctelen dolog félrelépni, közben pedig hitegetni a másikat, hogy milyen [email protected] a kapcsolatotok. Miért is nem hagyod ott? Mind1...
Birom a sok okos álszent embert... ááá õõõ neeeem. Pedig deee. Jól teszitek egyébként, csak okosan. Amíg nem éri hátrány a párotokat, és nem tudják meg, semmi baj nincs vele. Az a baj az ilyen kapcsolattal, hogy sosem végzõdik jól. Más azt kérdezi, miért nem vagytok akkor együtt? Ez egy jó kérdés, tõlünk is mindig megkérdezik. Mert valami bibi van. Hiába van hatalmas vonzódás, eget rengetõ szex, ez még kevés ahhoz, hogy párnak válassz valakit (35ff)
Gusztustalan r*banc vagy, és a pasi is gusztustalan.
egy h*lye g*ci k*rva vagy, minek szívatod szegény barátodat...... nálam pont egy ilyen derült ki nem rég
de utálom az ilyen ribancokat
edemke: Még egy két ilyen, és te is rájössz amire én :) Majd akkor üdvözöllek a klubban :) Nah majd akkor fogsz örülni, hogy vannak ilyenek...
Nézd te dolgod. De szerintem gerinctelenség amit csinálsz. Én soha nem csaltam meg a barátnõmet egyszer se. Ha valakitõl akarsz ténylegesen valamit az életben akkor felhagysz ezzel az élettel, dobd a barátod és keress magadnak valakit aki minden téren kielégíti az igényeid. Nézd a dolgot az õ szemszögébõl. A hûtlen társ a legkegyetlenebb dolog a világon. Nekem kettéhasadna a szivem, ha megcsalna a barátnõm. Légy vele õszinte beszéljétek meg a bajaitokat és lehet olyan dolgokat is kihozol belõle amit az elõtt nem is gondoltál volna róla.
ribanc.....
szerintem nincs jövöje 1 jó az ágyban de mégse vagytok együt 2 õ meg ugyse maradna veled, vátozatoság, titkok , adrenalin
Szedd már össze magad, és mond el a barátodnak, mert õ igazán nem tehet semmirõl !!! ma 13:10, nem értek veled egyet, az én apukám is csalta az anyukámat és nem lettem riban.c se én sem a nõvérem ! a szomszéd srác és csaj szülei alkoholisták mióta az eszem tudom, és tisztességes családja van mindkét gyereknek! Lehet rossz példa van elõttük és sokat sérültek, mint ahogy én és a nõvérem is , de NEHOGY MÁR KÖVESSEM AZT A ROSSZ PÉLDÁT, AMI ELÕTTEM VAN/VOLT ! Most ha apukám sorozatgyilkos lenne , akkor nekem is annak kéne lenni ? :S
Már elnézést, de félreolvastál valamit. Nekem is apám csalta az anyámat.. én sem vagyok ribanc. de ellentétes esetben, a lányoknak az anyjuk vált egy ribanccá azt a példát látva és ez lett belõle. ezt csak példaképpen hoztam fel, nem pedig úgy hogy na akkor minden gyerekbõl ez lesz. de vannak jobb esetek is, amikor a gyerek van annyira érett, hogy tanul a szülei hibáiból és nem követi el ugyanazokat, de azért ennek a száma is igen csekély.
pontosabban.. Nagyon megsérül, pszichésen is hat a gyerekre(legrosszabb) : ha együtt maradtok a férjeddel úgy, hogy folyamatosan csalod. Megsérül, de még mindig jobb mint az elsõ: 1. változat: a gyerek tudta nélkül cselekszetek, hogy õ minél kevesebbet tudjon meg, elváltok, megmondjátok neki, hogy apa és anya rosszul jöttek ki, ezt kellett tenni. sírni is fog stb. de meg fogja szokni 1-2 év alatt. 2. változat: nagy veszekedésbe torkollik az egész, a gyerek is tudni fogja.. Ez némivel rosszabb mint az 1. változat, de jobb mint az egyes pont..
Tanulság: 18 éves vagyok, lány. Gondolom hasznos lesz számodra a történetem.. 4 éves koromban a szüleim elváltak. Hiba: Apa állandó jelleggel csalta anyát. Ezzel telt el a 2-4 éves idõszakom, hogy azt láttam, semmi sem olyan közöttük amilyen (hiába tûnt minden idillinek). Én is tudtam, a bátyám is tudta(aki akkor 6 éves volt) Végül apám elhagyta anyámat azért a nõért. (megjegyezném, a nõ akivel apám csalta anyámat, szintén csalta az õ férjét, és neki is volt már 2 gyereke(mind a kettõ lány)) A követezõ néhány hónapot úgy töltöttem el, hogy teljesen magamba voltam fordulva, nem csak az apámat veszítettem el, de a bátyámat is egy jó 2 évre. Azt kellett látnom, hogy az anyám milyen szar állapotba került. Ja meg persze a bírósági ügyek, amik késõbb ebbõl keletkeztek.. Az se volt kellemes. (ez a fordított eset.. milyen az amikor a gyerek azt látja hogy az anyja tönkre megy, mert megcsalta õt a gyerek apja) A nõ lányainak a sorsa: Tökéletesen követték az anyjuk példáját.. Az egyiket valami épület elõtt baszták meg 16 évesen, a másikat meg egy diszkó wc-jében szintén 16 évesen( bár õ még arra se emlékszik h ki volt az illetõ.. ) Remélem hogy nem lányod van.. Ha fiad van, legrosszabb esetben elveszíti az anyjában és a nõkben való hitét.. A szülõk tettei nagy mértékben befolyásolják a gyerekek jövõbeli tetteit. Ha most még nem is értik, de hatással van rájuk minden egyes mozzanat. A helyedben csendesen zárnám le az egészet. Elválnék. Még egyszer hangsúlyoznám! : A GYEREKNEK EZZEL JOBBAN ÁRTASZ, MINT EGY VÁLÁSSAL!
Ha ennyire jó vele, miért nem szakítasz a barátoddal?
remélem terhes leszel valamelyiktõl, az meg jól faképnél hagy büdös k*rva
#6: Általában az ilyen válaszokat a 20-30 év közöttiek adják. Ha 40 éves leszel, meglátjuk hogyan vélekedsz majd :) A kapcsolatok 99% nem azér törik ketté, mert a másik fél megmondja: Bocs, már meguntalak, nem tetszik ez vagy az... elhagylak ...stb. 98%-ban egy másik ember miatt törik ketté. Jó arány mi? Azért lehet reménykedni, hogy beletartozz abba az 1%-ba, és tudod ezt is kívánom neked. De az élet sajnos nem ilyen egyszerû.
#9: A szülõket ne hozzd fel, azok más idõk voltak. Én a mostani fiatalokra, és 40-45 éves korig értem. Mi tett cinikussá? A tapasztalat :( (35ff)
#9: És nem a hiányzó gerinc ami miatt nem szakítok, hanem a gyerek. És az esetek többségében bizony ez az a pont amiért nem szakítanak.
csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen hülye szülei vannak, valószínû a gyereknek is ennyi esze lesz...
le merném fogadni hogy azért nem jössz össze vele mert te csak a szexre kellesz neki õ nem mondja de ígyvan
egy harmadik titkos pasihoz nem lenne kedved :)
neked már egész szép gombagyûjteményed lehet !!!! amúgy milyen érzés azt a [email protected] szopni, ami elõtte a másik p.inájából vesz ki ???:D ezen azért elgondolkodnék ! :S
az a szomorú h a lányok többségénél ez teljesen elfogadott helyzet

Tényleg túl toleráns volnék? Meddig lehet elfogadni a másik kilengéseit?

A párommal furcsa kapcsolatunk van, er?sen hullámzó. Tegnap bejelentette, hogy megismert egy lányt, és ma este randizik vele. Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok.

Legjobb válasz: Én pattannék azonnal. Ha valaki ilyet mond a másiknak, akkor szerinted szereti? Ha engem nem szeretne a párom, akkor mi a jóistennek lennék vele? Tudnál úgy vele lenni, hogy a randija nem jól sikerült a lánnyal és akkor jó leszel te is, mert ha nincs ló, jó a szamár is?????

Én pattannék azonnal. Ha valaki ilyet mond a másiknak, akkor szerinted szereti? Ha engem nem szeretne a párom, akkor mi a jóistennek lennék vele? Tudnál úgy vele lenni, hogy a randija nem jól sikerült a lánnyal és akkor jó leszel te is, mert ha nincs ló, jó a szamár is?????
Menj el és hagyj egy cetlit: "jól sikerült egy randim, elköltöztem."
ez nem tolerancia kérdése. neked nincs semmi önbecsülésed. minden helyes önértékelésû nõ gondolkodás nélkül otthagyta volna. ehhez nem kell sem a tesó, sem a gyakoris ismeretlenek véleménye az meg aztán teljesen lesz.rható a te szempontodból, h hogyan sikerül a randi! WTF!? 36/N
Szerintem, ne várd meg. Teljesen mindegy, hogy sikerül a "randi". Ha a kettõtök kapcsolata MÁSTÓL függ és nem kettõtöktõl: az baj. Úgy lépj le, hogy ne is tudja hol vagy. Csak vita veszekedés lenne belõle. Új életet kell kezdened- és ez nagyon nehéz lépés.. drukkolok, hogy ezen a nehézségen túlérve, sikerüljön az új élet. Csak jobb lehet - ez adjon erõt!
Kedves elsõ hozzászóló, nagyon egy rugóra jár az agyunk a témában. :)
Mi lenne? Talál majd egy másikat, akivel jól sikerül a randi. Úgy látom, hogy itt a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete forog fenn. Legyél kicsit öntudatosabb, büszkébb, nem a lábtörlõ alatt van a helyed. Ezek után el tudnád hinni, ha azt mondja szeret és csak téged akar?
Te teljesen agyaroggyant vagy? Komolyan. Ennyire nem lehetsz GYÁVA!!!! Majd találsz valaki mást. Pakolj össze marha gyorsan, és menj el! Vagy külön kell még magyarázni, hogy annyira nem tisztel sem téged, sem a kapcsolatotokat, hogy már rá sem tisztel?
No mi a helyzet kedves kérdezõ? nem voltam eléggé finom? merthogy egyébként ugyanazt írtam, mint mindenki más... gondoltam, ezzel lehet ÉSZHEZ téríteni Téged, mert a finomkodással csak megvárod, hogy hátha mégsem lesz olyan jó az a randi....
akkor már inkább így: "nekem jól sikerült a randim, itt az ágyon dugtunk is egyet. Ugye nem baj? Pusza"
de miért is te cuccolj? hát cserélj zárat a táskáit meg tedd az ajtó elé, ennyi. nem kell ezt túlragozni.
Hat ez durva...Hagyd ott rogton!!!! hol az onbecsulesed???? talalsz majd egy olyan pasit akinek te leszel a mindene es akkor latod majd meg hogy mennyire hulye is voltal !!!! indulj!!! ne felj valtoztatni kesobb meg rosszab lessz.
21 "Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok." - szerintem ez nem kérdés, mert valószínûleg a pasi lakásában élnek
utolsó elõtti nem is rossz ötlet - persze, ha van közös a lakáshoz. vagy legalább lakhelyednek be van jelentve...
azt akartam írni, hogy ha van köze a lakáshoz (vagy közöd)....:)
7. hozzászólás!!! Ennyi! Ne fogd a betegségre, nem alvásra stb.! SOHA nem lesz olyan, hogy felébredsz: Hû, de jó ez egy kiváló nap a szakításra, most érzem, hogy milyen jó lesz... nem. Minél elõbb annál jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok erõs lenni és megoldani ezt :)
Adj neki még egy esélyt! Lehet, hogy csak kimerült, és egy kis lazításra vágyik. Egy randitól még nem dõl össze a világ, úgyis melléd megy haza. Legyél vele kedves, úgy szokták mondani: csábítsd vissza! A hugod meg egy hisztérika, egy kapcsolatba ennyinek bele kell férni.
Hát utolsó... ezt hívják csúszás mászásnak...
Én tuti sos keresnék valami barátot, vagy azonnal költözhetõ lakást (ha a szüleid, testvéred nem jöhet szóba), összepakolnám az összes cuccomat, és amíg õ a randin van, addig elhúznék, nem is szólnék neki. Hogy mondhat már ilyet basszus, meg hogy tehet ilyet, hogy elmegy mással randizgatni, és még közli is veled, meg áá mindegy...felhúztam magam. Szóval összepakolnék ezerrel, és húznék a fenébe, hagynék neki egy cetlit, ez jó, amit valaki írt, hogy "jól sikerült a randim, pakoltam és mentem, szia". Ha meg keresne, nem venném fel a telefont, nem mondanám meg hol vagyok stb. Minden kapcsolatot megszüntetnék vele. Hogy lehet valaki ilyen gyökér, úristen...el se hiszem.
Engem nem érdekelne, hogy beteg vagyok, vagy fáradt. Nem várnám meg míg hazaér. A helyedben azt tenném, hogy amikor elmegy(délután, este, teljesen mindegy), azt megvárnám, és mikor elment, akkor összepakolnám minden cuccomat és elmennék onnan. Barátnõhöz, testvérhez, szülõkhöz, bárkihez. Aztán mire visszaér addigra hûlt helyem lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Így elolvasva tényleg elég egyértelmûnek tûnik a dolog. Az jó megoldás, ha ma még maradok, holnap meg - függetlenül a randi kimenetétõl - költözöm? Kicsit beteg vagyok, plusz éjszaka egy percet sem aludtam, plusz kéne valami lakás. Vagy ezzel csak magammal szúrok ki?
én kapásból elhagynám a párom ha ilyet mondana nekem pedig 2 gyerekünk van...
A kérdező hozzászólása: Én nem értékeltem még senkinek a válaszát... de amikor megteszem, nem az fog befolyásolni, hogy esetleg keményebb stílusban írtad, ami ráadásul sajna még indokolt is.
Csak magaddal szúrsz ki, és valószínûleg jobban sem leszel ha ottmaradsz... Pszichikai okból is kijöhetett egy nyavalya rajtad.
11 vagyok most olvastam a hozzá szólásodat.Menny haza a szüleidhez ne maradj nála holnapig, ne kreálj fáradtságot, betegséget, lakást!!!!!Ne alázd meg magad....gondolom a szüleidhez vagy a tesódhoz mehetsz...
Hát ez szerintem nem tolerancia... Nem toleráns vagy, hanem hülye, a húgoddal értek egyet. Ha ez a randija nem sikerül, akkor majd a következõ.
Ha még egy éjszakát ott tudsz maradni, akkor valószínûleg többet is. Nem fogod elhagyni. Ha el tudnád hagyni, nem minket kérdeznél.
egyértelmûen lelki ok miatt vagy beteg. próbálj meg keresni egy megoldást még ma, és ne legyél otthon mire hazaér. még a végén adsz egy utolsó utáni esélyt. arról nem beszélve, hogy képzeld el, ha jól sikerül a randi, hazaviszi az új nõt, és közli veled, hogy na most menj el, mert itt most mi leszünk..... ja, és dugni fognak azon az ágyon.... (ahol a te cetlidnek kellene várnia...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor keresek megoldást. Sajna szülõk, testvér nem jöhet szóba, de csak találok kiadó szobát. (még csak annyi: a betegségem nem pszichés, napok óta hordom, csak nyilván nem tett jót neki ez az egész, de mindegy)
Nem nõiességnek hívják? Ekkora baj, ha egy nõ nem feminim-soviniszta?

3 hónapos fiús anyukák! Nektek meddig lehet húzni a fütyit? Más ilyen korú kisfiúét se lehet még rendesen húzni? Az enyémnek nem igazán lehet! Ez most nagy baj? Vagy még korai lenne?

Legjobb válasz: ilyenkor még nem kell húzgálni, ha szép íves erõs sugárban kb gyufaszál vastagságú szökõkutat pisil, akkor minden rendben :)

ilyenkor még nem kell húzgálni, ha szép íves erõs sugárban kb gyufaszál vastagságú szökõkutat pisil, akkor minden rendben :)
Nekem is 3 hónapos a kisfiam és a mi dokinénink mondta kezdettõl fogva, hogy óvatosan fürdésné hzzunk rajta egyet, amedig engedi...ma már elég jól fel lehet húzni, semmi gond.
Szia! Nekünk senki nem mondta, hogy húzgálni kell, de minden fürdésnél apuci óvatosan mozgatja. Én nem szeretnék úgy járni, hogy a doki feltépi, nem lesz olyan óvatos mint mi. 3 hónapos kisfiú anyukája
Nekünk a dokinõ is, és a védõnõ is azt mondta, hogy nem szabad 1 éves koráig a bõrt meghúzni rajta, mert felszakadhat, és az nagyon fájdalmas. 4, 5 hósak vagyunk. Mindig alaposan meglötykölöm, de a fütyijét nem piszkálom. Szépen pisil, hang nélkül.
5 hós a fiam, szigorúan tiltotta a doki néni a húzogatást, annyit mondott, hogy majd 6 hónaposan egy picit kell majd neki.
a fiam 10éves, akkor még más volt a "divat", kb két-három hetesen finoman húzkodhattuk.Szerintem ha egy évig nincs felhúzva, az úgy benõ, mint a huzat és a felvágás fájdalmasabb.
Én már két hónapos kora óta hátra huzom neki, mert az egyik ismerösömnek a kisfia 8 hónapos volt amikor figymaszükülete lett, ennyit arrol, hogy ne nyuljunk hozzá...
A kérdező hozzászólása: a pisiléssel semmi gondunk! de nektek is ad ki hangot a kisfiatok amikor pisil? egy picit mintha erõlködne!!! de nem mindig veszem észre, és egyáltalán nem durván csinálja, és amikor befejezte ezt a hang kiadását, mindig vigyorog!!!
Még korai, azt mondták nem kell hozzányúlni 1éves korig. én bevallom, minden fürdetésnél megbirizgáltam egy picit neki, és lassan-lassan megmozdult. most 8 hós, és minden probléma nélkül hátrahúzható. de csak fürdésnél szabad, és amennyit enged a bõr, nagyon keveset. ha úgy reagál, hogy fáj, akkor ne erõltesd! de rád van bízva, hogy mit teszel.
Hát én 3 hónapos kora óta húztam neki, / fürdés után amikor felpuhult a bõr /, most 6 hónapos és a dokinõ lecseszett, hogy nem szabad. Pedig nekem minden kisfiús anyka azt mondta hogy kell..
Nekem csak aznap , meg másnap reggel volt hõemelkedése!Nem lehet hogy elkapott valamit a rendelõben?
A kérdező hozzászólása: Már én is erre gondoltam..Remélem nem..:(Most utána olvastam és elvileg 48órán belül még elfogadható a hõemelkedés, illetve láz..Remélem estére már kutya baja...
Nekem a 3 hónapos óta folyamatosan beteg.6 hós.
Én is erre gondoltam, hogy esetleg elkapott vmit a rendelõben. Még vmi, a végbélben mért hõmérséklet értékébõl 0, 5 °C-ot le kell vonni. Addig is elõször hûtõ-fürdõ, gyakori szopizás, hogy ki ne száradjon, és ha nem megy le továbbra sem a láz 1/2 Germicid-C kúp és a gyermekorvos, vagy ügyelet felkeresése.

Ki tudja meddig lehet krizis segély kérni? Ill ha már egy családtag kért tavaly a másik kérhet-e most?

Legjobb válasz: Január 31-ig. meg lehet próbálni max visszautasítják.

Január 31-ig. meg lehet próbálni max visszautasítják.
Irány be az ügyelet.
A kérdező hozzászólása: Ott voltam tegnap elott! Felirta az antibioticumot szuri es par nap mulva mennyek a hazi orvoshoz ellenorzesre. Most ha vissza megyek ugyan ez lesz kapok meg egy szurit amitol hozza teszem jobban se lettem.
A kérdező hozzászólása: Kedre van idopontom.

10. re másik Gimnáziumba szeretnék menni ezt meddig lehet elintézni nyáron vagy mindig vannak bent az iskolákban?

Legjobb válasz: Nyáron bizonyos idõpontokban van bent valaki. Ilyen "ügyelet" szerû De van ahol csak pl. kéthetente, vagy egy hónapban egyszer

Nyáron bizonyos idõpontokban van bent valaki. Ilyen "ügyelet" szerû De van ahol csak pl. kéthetente, vagy egy hónapban egyszer
Az igazgató(k) nem biztos, hogy olyankor bent vannak. Telefonáljatok be az iskolába megkérdezni, mielõtt mennétek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!