Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet egy (441 db)

Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?

Ha volt már valaki így akkor hogyan vészelte át és egyáltalán ki bírta a kapcsolat?

Legjobb válasz: Nagyon nehezen hiszen lelkileg is megviseli az ember, mert egy idõ megalázóvá válik, hogy nem kellek. A gyerekek miatt viszont áldozatot kell vállalni, hiszen már egyszer elváltam és tudom milyen a gyereket otthagyni. Tehát fizikailag és lelkileg is nehéz.

Nagyon nehezen hiszen lelkileg is megviseli az ember, mert egy idõ megalázóvá válik, hogy nem kellek. A gyerekek miatt viszont áldozatot kell vállalni, hiszen már egyszer elváltam és tudom milyen a gyereket otthagyni. Tehát fizikailag és lelkileg is nehéz.
Én is ilyet szeretnék, de tapasztalatom még nincs róla... A konkrét problémát le tudnád írni? melyik fél vagy, hány éves, mi az akadálya a szexnek? 19/L
18 (F) éves vagyok, nem volt még párkapcsolatom, de nem is szeretnék. Fizikálisan nincs semmi problémám, nem tudom, mi lehet az oka, de jól érzem magam, az a lényeg. "Örök szûz" leszek. :)
Nálunk nem menne.17 év után is naponta van szex. 35/N
helyes!!!
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:33 Nem akarja elmondani hogy miért nem kívánja, próbáltam róla beszélni.De ugyanakkor amikor próbálkozom akkor érzem hogy milyen nedves szokott lenni, ha egy nõ semennyire nem kívánja akkor nem hiszem hogy benedvesedik! Már pedig elég nedves szokott lenni... De már próbálkozni sem próbálkozom mert nincs értelme és elegem van a vissza utasításokból....
A 78%-os vagyok! Kérdezõ, elég buta lehetsz. Épp azt írtam, hogy érthetõ, hogy nem bírod. DE nem az a megoldás, hogy félred.gsz, hanem akkor szakíts a barátnõddel és keress más nõt. Mi értelme annak, hogy megcsalod? Így tiszta sor. Ami nem mûködik, nem kell erõltetni. Ennyi.
egy nõ gyakrabban szexel ha egy pasit meg akar tartani õ nem akar téged megtartani alig várja, hogy valami kiderüljön és legyen oka kidobni ezt nem észre venni jó úton haladsz felé...
A kérdező hozzászólása: Ja és nincsenek olyan igényeim hogy napi 2-3 szor csináljuk!Én megelégednék a heti 4-5 nappal is vagy alkalommal is!
14:17-es válaszoló vagyok Szerintem az egy nagyon szép dolog, ha az ember soha sem él/élt szexuális életet. Engem zavarba hoznak az ilyen dolgok, ugyanakkor idegesít, hogy hogy lehetnek ilyenek ("szexmániások") az emberek.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:34 Hát nem tudom férfi vagy e vagy nõ!De kíváncsi lennék te meddig bírnád szex nélkül! Nem csaltam meg eddig még!Eddig!De már nagyon szakad a cérna!Nem csaltam meg soha senkit eddig az életemben és nem is áll szándékomban de ezt így nem lehet idegekkel bírni!Ki verhetem magamnak napi 3-szor is, az nem úgyanaz mintha valakivel együtt lennék.... Bocsi a primitív megfogalmazásért de már nagyon unom az a helyzet!
14:28 vok Ne haragudj, egyáltalán nem biztos az amit mondtam, csak furcsáltam a helyzetet. De aztán az is lehet, hogy tényleg fáradt hozzá.. Ezt igazából õ tudná megmondani, hogy miért nem, de persze õszíntén.
Azt azért remélem te is tudod, hogy nem túl korrekt dolog félrelépni. Érthetõ, hogy ki vagy akadva, fõleg, hogy fiatalok vagytok, de akkor zárd le a kapcsolatot és keress más nõt. Annak semmi értelme, hogy megcsalod.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:42 Kedves válaszoló örülnék ha nem butáznál le miközben azt sem tudod hogy ki vagyok!Ennyi tiszteletet adjunk már egymásnak ha lehet! Nem mellesleg mondtam hogy nem áll szándékomban megcsalni mert az nem az én stílusom, de már nagyon nem jó ez a helyzet így....
Akkor talán megváltozott a teste, elhízott/nagyon lefogyott, narancsbõrös lett.Sok nõ csúnyának érzi ezek miatt magát.
A kérdező hozzászólása: Véget vetettem a szenvedésemnek és új utakra indultam!:)
Nos mi a helyzet??
Én válaszút elé állítanám a helyedben. El kéne mondanod hogy mennyire szenvedsz ettõl a helyzettõl, és ha nem lesz változás, akkor vége. Egyértelmû, hogy ha veled akar maradni, akkor változtatni fog a dolgon. Ha pedig igen, akkor jobb ha most derül ki, mint még pár év szenvedés után.
Oké értem mi a gondod DE ezt miért velünk akarod megbeszélni?????? miért nem az illetékessel aki ha nem kerüli a témát és nem terel egyenest megmondaná mi a helyzet. Senki mással nem tudod ezt megbeszélni CSAK vele... 27 évesen vedd már elõ a zsebedbõl az eszed.
Elég nehéz helyzet, és elég furcsa, hogy nem is akar róla beszélni.Lehet, hogy csak megszokásból vagytok együtt, nem kíván már téged, csak nem mer lépni.Ahogy te sem, hiszem évek óta élsz vele úgy, hogy nem vagy boldog.Amúgy sokat veszekedtek?Milyen egyébként a szexet leszámítva?Vidám, szomorú, olyan mint az elején?
Szerintem az a legjobb megoldás, ha megmondod neki, hogy szereted, de szex nélkül nem tudsz élni, szükséged van rá. Ha õ nem adja meg akkor megkapod mástól, de nem muszáj szakítanotok. Ha erre sem reagál semmit ( pedig ez elég ütõs egy nõnek) akkor ez készen van, le kell lépni.
Én is így voltam elõzõ pasimmal.Lelki okokból fakad szerintem, sõt tuti.Vagy lehet unja a megszokott dolgokat, nállam ez is szerepet játszott. 4 éves kapcsi volt az is.A mostanival meg ihajjj:D:D Most mondok neked vmit!Csald meg nyugodt szívvel megérdemli, aztán ha valami kis esélyt lát arra h félre mentél észbe fog kapni tapasztalat ez is.Ha erre sem reagál akk nem szeret ennyi.!!
Szerintem próbáld meg még egyszer utoljára megbeszélni vele, ha nem megy szaktíts. Mert ez tényelg elég ok rá. A szexualitás hozzátartozik egy kapcsolathoz. Én nõ vagyok, 5 éve vagyok a párommal együtt, és még most is nagyon sokszor vagyunk együtt. Biztosan rossz lenne, ha nem így lenne. És nem csak maga a szex hiánya, hanem az érzés, hogy a párom nem kíván. Megértem, hogy ez nem lehet könnyû...
Nem szed fogamzásgátlót?Az én libidómat eléggé lehuzza. Amikor meg gyógyszer mentes hét van, akkor bezzeg kívánom, csak akkor meg nem lehet.Illetve mi nem szoktunk olyankor.
14:13-as vagyok. Csak arra tudok gondolni, hogy van valakije.Nálunk tényleg naponta van szex, és "azokon" a napokon sem tagadom meg az örömöt a férjemtõl, csak nem behatolós olyankor az aktus, hanem máshogy kényeztetem Õt.Ez nálunk természetes, és úgy gondolom, ha valaki szeret valakit, akkor az nem kérdés, hogy a kedvében járok. Nem tudom, mi járhat a párod fejében, vagy nem is érdeklik a következmények.Egy értelmes nõ feltudja fogni, hogy elõbb-utóbb megfogják csalni, elfogják hagyni.De lehet, hogy nem is bánná. Egyáltalán szoktatok a problémáról beszélni?Mert lehet hogy Õ azt hiszi, hogy neked ez a helyzet megfelel.
A kérdező hozzászólása: Õ is 27 éves és 4 éve vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:16 Ok hogy nem a legfontosabb de azért nehogy már mellõznöm kelljen egy évig miközben van párom és semmi baja nincsen!Csak egyszerûen mindig fáradt hozzá..... Nem terhes nem beteg semmi baja nincsen....
Az embernek a biológiai szükségleteit ki kell elégítenie. Ha a partner erre nem megfelelõ, akkor keresni kell egy másikat, mert így nem lehet egy párkapcsolatban élni. De ha a partnered nem közösül veled, annak valami oka csak van. Hány éves a partnered és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:11 27 éves férfi vagyok és a párommal nem szexeltünk kb 1-1.5 éve!Nem az én hibámból én nem híztam el és igényes vagyok magamra, tehát nem ilyenrõl van szó!Nála lehetnek valami gondok vagy én nem tudom!Már le vesztettem a türelmem és már azon vagyok hogy vagy meg csalom vagy pedig el hagyom és el megyek egy [email protected]ához mert már meg õrülök.Az hogy én magamnak el intézem az nem elég, mert meg látok egy nõt az utcán szoknyába, legszívesebben letépném róla!:) :) Szóval már nagyon meg vagyok feszülve!
Lényeges lenne, hogy miért nincs szex? Mert mondjuk nálunk is elõfordult egészségügyi probléma, ami miatt nem lehetett, errõl nem tehetünk, nagyon hiányzott de ki lehetett birni azt a pár hetet "ideiglenes megoldásokkal":) Ha az egyik fél nem akarja, ott már valami gond van, ki kell deriteni az okát, megoldást keresni, ha nem sikerül akkor hosszútávon szétbombázza a kapcsolatot, ezt tapasztalatból mondom. nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban, de ha már olyan szinten nem kivánja a másikat a párja, hogy hetekig nincs, az már nem normális..A szex nagyon fontos, de nem a legfontosabb ebben egyetértek.
Bizony, írhatnál konkrétumokat. Egyébként egyénfüggõ, van akinek már egy hét is megterhelõ szex nélkül, de van akinek bõven elég egy hónapba egyszer. Ha viszont az egyik fél huzamosabb ideig ok(betegség, várandósság stb.)nélkül nem kívánja a másikat, ott már bajok vannak.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: Ezzel én is tisztában vagyok, de azért az embernek vannak igényei még ha nem is naponta!Nyilván az ember magának is el tudja intézni ha nagyon akarja de azért az nem ugyan az!Tehát mi az az intervallum amikor egy ember már azt mondja hogy nem bírom és most már keresek magamnak egy szex partnert vagy egy új társat akivel ki tudom élni szexuális vágyaimat?
Sok mindentõl függ, elsõsorban hogy átmeneti-e a szexnélküliség vagy végleges.
nem lehet h megcsal? miért nem beszéled meg vele? ez így nem mehet tovább, én már 2 hónap után szóltam volna neki h ez így nem jó!
Én nõ vagyok, 3éve párkapcsolatban. Egyálltalán nem igénylem a szexet.Élvezem ha együtt vagyunk, van orgazmusom is, de ha soha többet nem szexelnénk abba sem halnék bele, nem hiányzik. Nem tudom mitõl lehet, pedig tetszik a párom és szeretem is. Biztos bennem van a hiba.De a barátom elég fehérmájú(ha férfiakra szoktak ilyet mondani), ezért hetente 2-szer, 3szor összehozunk valamit és a lelkemet is beleadom, hogy neki jó legyen. Ha szeret a párod, Õ is figyelembe venné az igényeidet, akkoris, ha neki nincs szüksége szexre. Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de most már nem bírom az a helyzet! Viszont most van egy lány akivel el kezdtem ismerkedni még semmi nem volt köztünk, de még nekem van lelkiismeret furdolásom, pedig még csók sem volt...
A kérdező hozzászólása: Nem azért hogy magamat nyugtassam mert már az sem érdekel lassan hogy megcsalt vagy megcsal, de inkább frigid lett de mitõl azt nem tudom.... Hiszen volt hogy órákig szexeltünk nem bírtunk le szálni egymásról....Nem értem....
"Ok hogy nem a legfontosabb de azért nehogy már mellõznöm kelljen egy évig miközben van párom és semmi baja nincsen!Csak egyszerûen mindig fáradt hozzá..... Nem terhes nem beteg semmi baja nincsen...." Persze, nem a legfontosabb, de ez érdekes. Szerintem itt más oknak is kellene lennie, amellett, hogy egyszeûen mindig fáradt hozzá. Persze mindenki akkor csinálja, amikor szeretné/kedve van hozzá, de ez akkor is fura. Legalább is nekem.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:24 Az elején? Az elején vagy is elég sokáig nagyon jó volt köztünk a szex, ezt õ is és én is megmondtam hogy ilyen jó még egyikünknek sem volt senkivel! Azért nem is értem!Mert nagyon megértettük egymást az ágyban és nem nagyon játszotta meg magát, vagyis párszor biztos, de nem kényszerbõl csinálta és azt is be vallotta hogy sokszor volt hüvelyi orgazmusa is! Nem hiszem hogy megcsalna....én úgy ismerem õt hogy nem tudna rá vetemedni erre...
Kedves Kérdezõ! Én napi szintem igénylem a szexet nõ létemre, évek óta, töretlenül. Az ilyen fajta nõ nem mítosz, létezik csak az olyan férfinak, mint te meg kell találnia. Nagyon fontos, hogy ugyanakkora vagy legalább hasonló étvággyal rendelkezzenek a párok, mert ha nem így van az tönkreteszi a kapcsolatot. Javaslom beszélj vele, hogy ha nem lesz szex továbbra sem akkor neked ez így nem mûködik. Nyilván kényszernek érezné így, de azért 1, 5 éve minden nap fáradt akár egy gyors 15 percesre is? Ugyan már. Vagy van valakije, vagy frigid. Lépj le és légy boldog valaki más/mások mellett. 28/N
Úr isten, hát én eddig biztos nem húztam volna..sõt , most azonnal otthagynám, mert ez nem normális 2 felnõtt ember között. És aki szerint 1.5 év szex nélkül nem szakitook, az szûz, vagy kamasz és nem volt még normális kapcslata
Ja látom, 4 éve.Hát akkor annyira még nem unhatott meg... A kapcsolat elején is ilyen volt?
Az ilyen választ le szokás pontozni, de a én azt tapasztaltam, hogy a házasságig ki lehet bírni :) Nálam 2 év volt. Szex nélkül is lehet teljes egy párkapcsolat. Egy házasság nem igazán, de egy párkapcsolat igen.
A szex nem minden! De szerintem nem sokáig. :-)

Meddig lehet egy kismamanak folyasa?

Milyennek kell lennie??Az meg nembaj ha feher es suru??vagy akkor ne is remenykedjek?Kesik a bajom mar 5ik napja!Es ma ilyen kezdodott,de a hasam nem faj csak neha mintha beleszurna!!Koszonom!!!!

Legjobb válasz: Azt nem tudom meddig lehet, de azt tudom és doki is mondta, hogy többnyire bõ a folyás a terhesség és bármilyen más hormonális zavar esetén szintén.

Azt nem tudom meddig lehet, de azt tudom és doki is mondta, hogy többnyire bõ a folyás a terhesség és bármilyen más hormonális zavar esetén szintén.
Ezt már sokan leírták! Nincs olyan, hogy terhességi folyás. Ez annyira egyéni. Pl. nekem bõ vizes folyásom volt, mint mensi elõtt szokott. Barátnõm meg totál száraz volt. Tehát pusztán a folyásból, semmit nem lehet leszûrni!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!Akkor mar neis remenykedjek ugye??Egy ujabb szomoru honap!:(
De, szerintem reménykedj. :) Nekem a kezdetektõl volt folyásom, és egyre bõvebb lett... naponta háromszor cseréltem bugyit, meg betétet is hordtam. Nekem is fehér ill. átlátszó volt, sokszor sûrû, máskor inkább vízszerû. Ha ötödik napja késik, miért nem teszteltél még? :)
A kérdező hozzászólása: 11.18 Koszi, aranyos vagy!!Hat azert nem, mert felek!nagyon sokat remenykedtem mar, vagy hamarebb megjott vagy pontos volt, de mar kesett is akkor 2napot!Most van a legtovabb!Ha ma nemjon meg akkor holnap csinalok, lesz ami lesz!!Mindig azt mondom magamnak, h a remeny hal meg utoljara, de mar lassan ebben sem bizom!:(De tenyleg koszonom, most megnyugtattal engem, h meg van egy kicsi remeny!!!
11.18 vagyok ismét. Nekem is a 4-5. napon lett pozitív a teszt, szóval igazad van, várj holnap reggelig. És addig se idegeskedj, ne is szomorkodj! Szerintem ennyi késéssel jó esélyed van, megy a drukk!
Teszteltél? Remélem ++++++ :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Bocsanat, h csak most irok!Hat nemkellett tesztelnem, tegnap hajnalban megjott a bajom!Egy ujabb szomoru honap!Koszonom, h drukoltatok es gondoltatok ram, remelem a jovo honap szerencsesebb lesz!!!
Biztosan így lesz, és azért ne legyen szomorú a hónap! Gondolj arra , hogy talán ezek az utolsó kettesben töltött esték a takaró alatt! ;) Használjátok ki!
amig menstruál. mig nem lép át a változó korba akár 50 éves korába is
Mindig vannak kivételek, 19 és 40 évesek között is van aki ezerszer jobb anya lenne sok kortársánál, ez tény. De aki a 40 évesek fizikumáról írt, hát szerintem azért egy 40 éves még nem öregnéne hogy a fizikumával BÁRMI baj legyen......sõt azt mondják 40-es korban van az emberek életének virága, amikor a legtöbb dologra képesek. Nem mondom hogy mindenkinél így van, de ahány 40 körülit ismerek, senkinek nincs semmi baja a fizikumával..azért egy negyvenest nem szabad keverni egy idõs hölggyel!
Pont hogy egy 40 évesnek nincs már türelme és energiája sem megfelelõ fizikuma egy gyermek felnevelésére. Legalábbis elsõ gyermeknél elég veszélyes. De tényleg nem szabad föladni, mert annál nagyobb öröm nincs mint ennyi idõ várakozás után a kezedben tartani azt a csöppséget.
Az én egyik legjobb barátnöm nagy lánya 17éves a fia 15 és a legkisebb lánya most 6és fél éves...a harmadik gyeremeket 40évesen szülte két nappal a saját 40. szülinapja után...Ök úgy voltak a férjével hogy leteszi egy évre a tabit és ha összejön a baba akkor összejön, ha nem az se tragédia...és összejött, teljesen egészséges kislány... Az hogy kinek mennyi türelme van egy gyerekhez szerintem nem korfüggö.Ismerek sajnos olyan fiatal nöt aki 19évesen szült és veri a csöpp gyermekét - a gyámhatóság meg elnézi neki- mert nincs türelme hozzá.. Az én 47éves barátnöm pedig hihetletlen hogy három gyerek mellett, sportolni jár, egy egyesület vezetöségébe van benne, dolgozik, háztartást vezet..és..és..és...hihetetlen sok energiája van, egy huszon éves is megirigyelné! Kívánom neked hogy, mielöbb anya lehess és nagyon boldog legyél a gyermekeddel.
Hát nem tudom..nekem anyukámnak és anyósomnak is több türelme van mint nekem vagy férjemnek :) ))) Imádjuk a fiunkat, de õk valahogy képesek akár 2 órán át folyamatosan hallgatni a bõgõ babát és közben mosolyogni és ringatni és motyogni hozzá. Énszégyenszemre volt hogy a tehetetlenségtõl elsírtam magam. Férjem 10 perc ringatás után átadja hogy nem bírja elaltatni, mit csináljon? :) Egyszerûen a kor elõrehaladtával a legtöbb ember kiegyensúlyozottabb, bölcsebb, nyugodtabb lesz.
19 évesen nincs türelme a gyerekhez. Ez is aranyos példa :) De a 19 éves is még gyerek a babavállaláshoz. Csak nagyon kevesen képesek ilyen fiatalon normálisan felnevelni egy gyereket és ugyanez a helyzet a 40 évessel is. Másik véglet. Van aki képes rá és többedik gyereknél nem is nehéz, mert van tapasztalatod, tudod mire vállalkozol, de elsõ gyereknél... Még megszülni sincs erejük rendesen, nemhogy rohangálni utána, folyamatosan foglalkozni vele, éjszakánként felkelni hozzá stb stb stb. Egyszerûen fizikálisan nem bírják.
Nem hiszem, hogy kor függõ lenne, hogy elbírod-e viselni a gyereket. Én 20 évesen napi 80-10 órákban hallgatom 40-45 újszülött sírását és nem zavar. Én is motyogok és gügyögök nekik és kivétel nélkül mindet fölveszem és addig ringatom míg meg nem nyugszik. :) Csak megszülni és felnevelni egy gyereket teljesen más dolog, mint néha mikor nagy ritkán látod (vagy naponta akár, de akkorsem a te "terhed") az unokád akkor kedvesnek és türelmesnek lenni vele.
mindkét eset közel áll hozzám... 19 évesen szültem a lányomat, 21 évesen már a kisfiamat. szeretettel, türelemmel, esetenként nem könnyû körülmények között neveltük fel õket. most 39 múltam a gyerekeink felnõttek és szeretnénk még kisbabát. a télen elvetéltem, azóta is próbálkozunk, néha nehezen viselem, hogy megint nem jött össze, de nem adjuk fel. neked sem szabad feladni! szorítok nektek, aztán majd valamikor találkozunk a 40 feletti anyukák fórumon :)
Nem is általános fizikumról beszéltem hanem konkrétan a szülésrõl és a várandóságról. Egyszerûen nem tudják megszülni a gyereket. Vagy császárosak lesznek vagy nagy ritka esetben ha sikerül hüvelyi úton, akkor vákuumozni kell a babát arról nem is beszélve, hogy ha elsõ... A születési rendellenességek megnövekedett arányáról ebben a korban inkább meg sem említeném... Nagyon-nagyon ritka, hogy ilyen korban valaki bírja ezt. Egyszerûen nem erre van bekalibrálva egy 40 éves nõ szervezete. Még sokadik terhességnél is borzasztó kockázatos (genetikai vizsgálatok 35 éves kor felett stb), nemhogy elsõnél. Senkit nem szeretnék megbántani, de emberek vagyunk és nem gépek. Öregszünk, ez van.
40 évesen még az a határ amikor simán belefér, hiszen akkor még fiatal vagy, ne keseredj el!! Anyának lenni nemcsak huszonévesen lehet, sõt 40 körül már több a türelmed, a tapasztalatod, szóval sok olyan elõnye is van amit sok huszonéves anya nem mondhat el. (nem akarok általánosítani, én 25 évesen lettem terhes és most 8 hetes a kisfiam)
A férjem féltestvére akkor született, amikor az anyukája 42 lett. Hosszú kesereves próbálkozások után, spontán terhesség. Azt hitte, hogy klimax. A lány most kezdte az egyetemet. Nem szabad feladni!
Anyósom kolléganõje késõn találta meg az igazit. Már volt egy nagy lánya, aki velem egy idõs, s 50 évesen hormonkezeléssel született 3 ikrei. Na õ jól bevállalta!
45-50 éves kor között, valóban. Viszont azt a gyereket valahogyan fel is kell nevelni. Egy anyának és nem egy nagymamának.
én azt gondolom, amíg menstruál, addig lehet baba, akár idõsebb korban is. én nem ítélek el senkit, aki késõbben vállal mint más. azért néha bele kellene többeknek abba gondolni, tegyük fel nem jön össze a baba csak mondjuk negyvenévesen. akkor már vetesse el? mikor egész életében erre vágyott? ez a fel kell nevelni szöveg se állja meg a helyét. legjobb barátom 29 évesen hagyta itt a családját. nagynéném meg simán felnevelte a késõn jött harmadik gyereket, még az unokát is megérte.
Szia! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy rólad van szó. Nagyon sajnálom, hogy még nem sikerült teherbe esned. Én csak biztatni tudlak, hogy próbálkozz még mert amíg van méhed addig kell próbálkozni. Van az ismeretségi körömben anyuka aki 42 éves egy idõsek a fiaink, 15 hónaposak. Õ 41 évesen szült, idõre, teljesen spontán, könnyen, néhány óra vajúdás után 3 nyomásra kint volt a baba. Jobb késõn mint soha. Láttam egy riportot a tv-ben egy fiatal nõrõl aki elveszítette a kisbabáját és egyben a méhét is, nagyon megrázó volt végig nézni is, soha nem akarom átélni. Neki már nincs esélye egy saját gyerekre, de neked még van! Aztán láttam egy magyar házaspárt is akiknek 16 év próbálkozás után született gyerekük! Azt mondták ha akkor nem jön össze még mindig próbálkoznának! SOHA NEM SZABAD FELADNI NEKED SEM!
Szia! Az én édesanyám 43 évesen szülte meg az öcsémet!Mondjuk így fiatalabb az öcsém mint a fiam!De tényleg nem szabad feladni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. 40 éves vagyok..
Egy ismerosom evekig probalkozott teherbe esni, kulonbozo orvosokat es kezeleseket probalt, mindhiaba. Aztan cfeladta, beletorodott, hogy nem lehet kisbabaja, aztan spontan teherbe esett 40 evesen, sot, 2 evvel kesobb mar a masodik babajat varta. Tenyleg nem szabad feladni! Sok sikert kivanok!
Én is 40 éves vagyok, most töltöttem be a nyáron. nekem már nagyok a gyerekeim, de most szeretnék, és mindent megteszek érte. Nem szabad feladni.:) )
Ismerõsöm 42 évesen azt hitte, elkezdõdött nála a klimax. Hát közben egy baba volt. Komplikációk nélkül kihordta, egy okos, egészséges babája lett (és én sem ítélem el érte, inkább ölte volna meg, mint sokan huszonévesen, mert nem jókor jött)? Fel fogja szépen nevelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek.Nem adom fel, amíg még egy csekély kis reményem is van, köszi a biztatást!

Meddig lehet egy ovszert használni?

Meg nincs barátnöm csak kivancsiságbol kérdezem mert biztos többször fogok elmenni egy alkalommal es kiváncsi vagyok,hogy meddig lehet használni.

Legjobb válasz: ha elmentél egyszer, akkor óvatosan lehúzod, kidobod, és felhúzol egy másikat egy óvszert egyszer lehet használni

ha elmentél egyszer, akkor óvatosan lehúzod, kidobod, és felhúzol egy másikat egy óvszert egyszer lehet használni
úgy 2 év után kezd kicsit kellemetlen és büdös lenni, de addig nyugodtan
Keddig
Barátnõd legalább egyszer eljuttatod a csúcsig..?
Javaslom hogy húzz a fejedre is egyet!
Ha még ezt sem tudod akkor szerintem ne sexelj még! :S
A kérdező hozzászólása: ertem köszi ezt akartam tudni !
A kérdező hozzászólása: Meg soha nem csinältam azert kerdeztem...
A kérdező hozzászólása: De azt tudtam, hogy ha leveszed az ovszert hasznalat utan akkor azt mar nem hasznalhatod!

Meddig lehet egy 1 hónapos babát a babahordozóba hagyni?

Mostanában nem alszik el evés után,szeret nézelödni.Ilyenkor jó lenne a babahordozóba rakni,hogy tudjam vinni magammal,például ki a konyhába.Csak nem tudom,hogy mennyi ideig lehet benne,hogy ne ártson a derekának.

Legjobb válasz: Picit béleld ki, hogy ne görnyedjen össze benne annyira a baba és akkor egy 20 percet- fél órát lehet benne. Bár a lányommal 1 hónaposan már bevásárolni is voltunk, volt hogy 1-2 órát is benne volt, de nem minden nap és egy nap csak egyszer. Üdv, Gyógytornász anyuka

Picit béleld ki, hogy ne görnyedjen össze benne annyira a baba és akkor egy 20 percet- fél órát lehet benne. Bár a lányommal 1 hónaposan már bevásárolni is voltunk, volt hogy 1-2 órát is benne volt, de nem minden nap és egy nap csak egyszer. Üdv, Gyógytornász anyuka
Az én nagyobbik fiam egész nap abban nézelõdött mert nem maradt meg a kiságyban a hordozóban meg mindig oda vittem ahol épp én is voltam. ha fõztem akkor ki a konyhába, ha mostam a fürdõbe...stb És nagyon szeretett benne lenni, ma már 5 éves, teljesen egészséges csontozatú kisfiú.

Meddig lehet egy ügyletet nyitva tartani Plus500-on?

Azt hallottam hogy a Plus500 daytradingre való, namost ha veszek valamit és pár napon belül nem megy feljebb az értéke akkor meddig tarthatom nyitva?

Legjobb válasz: Lejáratig, vagy a fedezeted mértékéig, viszont a napon túli pozíciótartásért meghatározott díjat számolnak fel. A daytrade csak egy lehetõség a sok közül.

Lejáratig, vagy a fedezeted mértékéig, viszont a napon túli pozíciótartásért meghatározott díjat számolnak fel. A daytrade csak egy lehetõség a sok közül.

Szerintetek meddig lehet egy kapcsolatban bírni szex nélkül? Tegyük mondjuk fel, hogy két ember elhatározza, hogy nem akar lefeküdni x-ig (pl. : házasság vagy akármi).

Ez egy elméleti kérdés, kérlek NE írjatok arról, hogy szerintetek miért jó vagy rossz ha a házasság előtt nincs szex! Az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye, hogy ezt meddig lehet bírni, esetleg ismer példát a helyzetre, vagy saját tapasztalat alapján meddig bírta, illetve mióta bírja? Ha gondoljátok hozzá lehet tenni, hogy pl szüzesség hogy változtatna a dolgon, mert szerintem befolyásolja, hogy az illetők szüzek-e. Azt is írhatjátok, hogy ti meddig bírnátok ki ha ilyen helyzetbe kerülnétek (tegyük fel, hogy a párotok is partner ebben, és nem zsigerből ellenzi).

Legjobb válasz: Attól függ, hogy szüzek-e mert ha igen akkor könnyebb hosszabb ideig lehet bírni. De ha nem, akkor tudják h mi a jó és nehéz megvonni magadtól a jót !

Attól függ, hogy szüzek-e mert ha igen akkor könnyebb hosszabb ideig lehet bírni. De ha nem, akkor tudják h mi a jó és nehéz megvonni magadtól a jót !
pár nap, semmi értelme várni vele 21L
haverom másfél éve vár a cdsajra, mert a lány dagi és nincs megelégedve magával
Nálunk ez érdekes volt. A barátom nem volt szûz, de elítéli a házasság elõtti szexet én pedig nem ítélem el és szûz voltam. Remélem érzékelhetõ itt egy kis ellentmondás :D Szerintem fölösleges ez a házasság elõtti no-szex dolog, mert a szeretkezés az életnek természetes velejárója. Persze nem kell mindenkivel folyton, mert az undorító, de ha rendes párkapcsolatban élsz akkor miért ne? :) Amúgy hamar megdõlt az, hogy nem szexelünk házasságig. Nem bírtuk ki :)
A kérdező hozzászólása: 4-es mennyi idõ volt ez?
nyugodtan maradj szuz a hazassagodig. ha ugy erzed ez a helyes. ismerek embereket akik suzek voltak amikor osszehazasodtak (fiu 28, lany 22) de bevallom szerintem a kozeput a jarhato, az is-is.
en nem birnam sokaig mivel ha valakit szeretek akkor azt kivanom is. le lehet mondani a fizikai vonzalomrol es a kej iranti vagyrol, de ketlem hogy teljesen hatat lehet fordittani neki. es mi van akkor ha megcsokolod ot? mi lessz ha megsimogat? minden cselekedetbol megprobalod kiuzni a vagyat? miert?! ez olyan mint a puliszka so nelkul... IZTELEN.
Lehet szex nélkül élni, de az olyan együttlétnek nincs értelme. Csak ha nagyon vallásosak, és esküvõ elõtt nem akarnak lefeküdni.

Meddig lehet egy honlapot magánszemélyként működtetni, mikortól kell hozzá céget alapítani, bevétel, vagy kiadásfüggő esetleg a dolog (van valamilyen konkrét összeg is)?

Egy olyan honlapot szeretnék készíteni, amelyen több ember játszhat (nem szerencsejátékot) egyszerre, és mondjuk havi nyertes(ek) lenné(nek) max 8000 Ft/hó értékben. Bevételt pedig reklámból/esetleg fizet?s tartalomból szeretnék szerezni.

Legjobb válasz: Mint minden szolgáltatásért, ezután is adóznod kell. Bár ez így elég zavarós, hogy mégis mit akarsz. Szerverbérlés helye pedig lényegtelen, gondolom fõként magyarokra irányulna az oldal, így mindenképp tanácsos itthon bérelni egy gépet, vagy összerakni és elhelyezni egy szerver parkban.

Mint minden szolgáltatásért, ezután is adóznod kell. Bár ez így elég zavarós, hogy mégis mit akarsz. Szerverbérlés helye pedig lényegtelen, gondolom fõként magyarokra irányulna az oldal, így mindenképp tanácsos itthon bérelni egy gépet, vagy összerakni és elhelyezni egy szerver parkban.

Meddig lehet egy fiú "nyuszi"? Mit lehet még erre fogni, és mi jelenti azt, h nem tetszem neki?

néha azt érzem tetszem neki, máskor nem is foglalkozik velem..ez most csak a nyuszisága? Azt hittem bátorítottam eleget, többet nem tudnám, mert nem vagyok az a típus, már nyomulásnak érezném..

Legjobb válasz: A nyúlon túl? Nem, a nyúl az.

A nyúlon túl? Nem, a nyúl az.
Talán õ sem tudja mit akar. Folyton elbizonytalanodik, de ne kérdezd miért. Túl álmos vagyok hozzá. :D Megyek is feküdni. Jó éjt! :)
Hány évesek vagytok? Mivel bátorítottad? Én a másik oldalon állok, van egy lány, és pont nem tudom eldönteni, hogy bátorít-e vagy csak eleve kedves. Szerintem valahogy hozd fel pl hogy van egy film vagy színdarab, amit szívesen megnéznél, de épp senkit nem érdekel annyira. Persze ezt valahogy ne túl feltûnõen, csak épp valahogy említsd meg, én erre szerintem lehet lépnék:) .
Szerintem maximum az elsõ csókig lehet egy fiú nyuszi. És ez nem függ össze azzal hogy tapasztalt e vagy sem, mert minden nõ iránt máshogy érez az ember. de hány éve mert ha ez a 15-19 éves akkor ok???

Meddig lehet egy kengurut használni? Van valami súlyhatár vagy ilyesmi?

Nem mi vettünk hanem kett?t örököltünk és nem tudom.

Legjobb válasz: Szia! Ha nincs meg a csomagolása, amin fel van tüntetve, hány kilóig használható, akkor addig használd, míg kényelmesen elfér benne a baba, és neked se okoz semmi kellemetlenséget pl: szorít, ha megkötöd, vagy húzza a hátad, ha benne van a baba! Üdv egy 23 hónapos Kislány és egy 3 hetes Kisfiú anyukája.

Szia! Ha nincs meg a csomagolása, amin fel van tüntetve, hány kilóig használható, akkor addig használd, míg kényelmesen elfér benne a baba, és neked se okoz semmi kellemetlenséget pl: szorít, ha megkötöd, vagy húzza a hátad, ha benne van a baba! Üdv egy 23 hónapos Kislány és egy 3 hetes Kisfiú anyukája.
szia! Általában 12-13 kilóig javallott használni.
A mienk 0-13 kilóig van (chicco). De én kb 6 kilóig cipeltem így a babámat, utána már nem.
nekünk Chicco Go van, a lányom 10 hónaposan nõtte ki, akkor volt 9 kiló. Most hátihordozónak van, 14 hónapos és majdnem 11 kilós a csaj. A párom szokta cipelni:-))) Nagyon sokat kirándultunk a kenguruval.
Valamelyik 9kg-ig valamelyik pedig 12kg-ig jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!