Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet alatt (39 db)

Hogy lehet szexelni terhesség alatt és szülés után? Mármint nem a mód, hanem hogy mettől meddig lehet illetve nem lehet

Legjobb válasz: Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)

Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)
Terhesség alatt szinte végig lehet szexelni, kivéve, ha orvos megtiltja, mert veszélyt jelentene. De amúgy meg mindenki érzi, hogy meddig esik jól neki, van akinek a végén már nem, illetve akár a szülést is beindíthatja, de azért ez nem egy általános dolog. Szülés után pedig 6 hétig nem ajánlott a szexuális együttlét.
Terhesség alatt hallottam ezt is, azt is. Én elvileg veszélyeztetett vagyok, az orvos mégsem mondta soha, hogy nem szabad. Többnyire az elsõ és utolsó trimeszterre mondják, hogy nem szabad, mert beindíthatja a vetélést/szülést, de egyén függõ is, ki mennyire érzékeny. Szülés után 6 hétig nem szabad, habár pár hónapig bizony az ember lánya inkább egy kicsit aludni szeretne, mint szerelmeskedni kevés szabadidejében :)
Én már vártam h leteljen a 6 hét mert már a 33.héttõl nem szexeltünk. Kicsit már hiányzott a testi közelség ezen formája :) Így mikor letelt szorítottunk rá idõt. :) Szerintem fontos h legyen meg gyerek mellett is mert a végén elhidegülünk egymástól. :) De terhesség alatt addig szexelsz ameddig jól esik, kivéve ha tiltva van. Az elején is nyugodtan lehet ha nincs vérzés vagy más egyéb veszélyeztetés. De ezeket a doki mondja. Ha meg nem mondja konkrétan h tilos és mégis talál vmi gondot akkor mindig rá kell kérdezni. MErt az sem mindegy h a szextõl tiltanak el vagy az orgazmustól. Mivel az orgazmus okozhat méhösszehúzódásokat de ha ez nincs tiltva csak a behatolás ugye más módon is lehet örömet okozni. Szóval sok mindentõl függnek a dolgok :)

Terhesség alatt meddig lehet vagy meddig ajánlott a szeretkezés és mikortol nem lehet?

Legjobb válasz: bármeddig, amíg az orvos nem tiltja ettõl nem lesz baja a babának és a szülést is csak akkor indítja be a spermiumban található prosztaglandin, ha a baba már elég érett rá

bármeddig, amíg az orvos nem tiltja ettõl nem lesz baja a babának és a szülést is csak akkor indítja be a spermiumban található prosztaglandin, ha a baba már elég érett rá
Ha nincs gond, akkor végig... Bár nekem az elsõ babámmal 7 hónaptól elvonást javasolt a doki. Ilyenkor már a sperma beindíthatja a szülést.
Végig, kivéve, ha az orvos megtiltja. Mi mind a 4 gyerekkel az utolsó napig együtt voltunk. Mindegyik baba idõre született. A sperma csakis akkor indítja be a szülést, ha a baba már amúgy is jönni akar.
Mi végig szexeltünk, igaz a végén már ritkábban, mert mindenhogy kényelmetlen volt. :)
Mi is végig szexeltünk, feltankoltunk az ínséges hetekre:)

18 év alatt meddig lehet szórakozóhelyen (kocsma/söröző, pub) tartózkodni? Van erre egyáltaalán konkrét szabályozás?

Lehet?leg szakért? válaszát várnám (jogász, ügyvéd, stb), még jobb lenne, ha tudna pontos paragrafust/cikkelyt/pontot is írni, linkelni err?l. Köszönöm!

Legjobb válasz: 18-év alatt tartózkothatsz kocsmában.. vagy sörözõben... bármikor..csak persze nem szolgálnak ki... csak 18 év felett!!!

18-év alatt tartózkothatsz kocsmában.. vagy sörözõben... bármikor..csak persze nem szolgálnak ki... csak 18 év felett!!!
elsõ vagyok... nem vagyok szakértõõ, , , , , csak szólók, :D
A kérdező hozzászólása: véégre egy válasz:D köszi^^

Meddig lehet meg verzesem, terhessegi ido alatt is?

Nemtudom normalis dolog e, ha meg a terhesseg elso honapjaban is van verzesem. Igaz nem olyan hosszu ideig tart, de az elozo terhessegeimnel sosem volt ilyen.

Legjobb válasz: Ritkán, de elõfordul. Ha nagyon nyugtalanít, akkor keresd fel az orvosod, õ megvizsgál, mert lehet más miatt van a vérzés (lehet haematóma is, vagy sok más).

Ritkán, de elõfordul. Ha nagyon nyugtalanít, akkor keresd fel az orvosod, õ megvizsgál, mert lehet más miatt van a vérzés (lehet haematóma is, vagy sok más).
A vérzés terhesség alatt nem normális dolog! Keress fel egy orvost!

Meddig lehet terhesség alatt strandolni? (én most 25 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Ha zárva van a méhszáj,akkor az utolsó hónapig lehet!

Ha zárva van a méhszáj, akkor az utolsó hónapig lehet!
Szia. De nem termálvízben. Azt nem ajánlják terhesség alatt.
Én azt hallottam, hogy ha strndolsz, akkor inkább tavon, mintsem egy zsúfolásig emberekkel teli medencében.
Én pont tegnap kérdeztem az orvosmtól, hogy fürödhetek-e a Balcsiban. Azt mondta, hogy fürödhetek. Szerinte a medencés strandokon van fertõzésveszély. Azt is mondta, hogy kint a parton csak árnyékban legyek. Boldog babavárást. 16 hetes kismama.
Nekem is azt mondta az orvos, hogy a Balatont ajánlja, idén nagyon tiszta. A strandok veszélyesek, a termálvizek pedig tiltva vennek a kismamáknak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Szia!Természetesen lehet csak vigyázni kell néhány dologra mint pl:Ne legyen nagyon meleg a víz se hideg.Ne legyél benne sokáig kerüld a gyógyvízet.Én még azt csináltam, hogy a strandolás után intim mosakodó gélél lemosakodtam.

Meddig lehet az ellipszis trénert használni terhesség alatt?

6 hetes terhes vagyok s amikor rossz idõ van sem szeretném abba hagyni a mozgást.Szerintetek meddig lehet a trénert használni?Persze nem nagy nehézségi fokozatra gondoltam.

Legjobb válasz: Szerintem a dokid kérdezd meg, hogy nincs e akadálya !

Szerintem a dokid kérdezd meg, hogy nincs e akadálya !

Meddig lehet tornázni terhesség alatt?

35 hetes vagyok még szinte minden nap csinálok ilyen Rubint Réka tornát.45-50 perc.

Legjobb válasz: ha bírod és nincs panaszod, akár a szülés napjáig

ha bírod és nincs panaszod, akár a szülés napjáig
Csatlakozom az elottem szolohoz. Egy ismerosom 1 hettel hagyta abba szules elott a tornat. Minden elismeresem, hogy foglalkozol a testeddel! :-)
A kérdező hozzászólása: Igazából jól esik.Persze ahogy telik idõ muszáj 1-2 gyakorlatot kihagynom mert nem esik jól néhány mozdulatsor.

Meddig lehet elmenni az ex témakörben ismerkedés alatt?

Van egy csaj, és szépen alakul a dolog. Csak kicsit jobban érdekelne, hogy az exe mit rontott el. Szerintetek meddig lehet kérdezősködni ilyen téren?

Legjobb válasz: "Mi nem tetszett az exeidben?" Probléma letudva, ha elmondja elmondja, ha nem, ne erõltesd.

"Mi nem tetszett az exeidben?" Probléma letudva, ha elmondja elmondja, ha nem, ne erõltesd.
Egyszer rákérdezel kettesben, nyugodt körülmények között aztán többet ne hozd fel. Azért ex mert el akarja felejteni õket, nem pedig beszélni róluk, szóval óvatosan ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Meddig lehet szedni terhesség alatt a Béres Magnézium + B6 tablettát?

Mert a Magne B6-ot csak a 36. vagy a 37. hétig lehet!

Legjobb válasz: Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.

Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.
36.hétig, utána a minden magnéziumot el kell hagyni, hogy a méh készülhessen a szülésre.
Hát nekem annyira ugrált a lábam, ha lefeküdtem, hogy az utolsó napokig napi 1000 mg Mg-ot szedtem. Kérdeztem a dokit is, mondtam, hogy nemhogy aludni, de feküdni sem tudok tõle, úgyhogy engedélyezte. Gondolom, ha görcsöl a lábad, szintén elõbbre való a görcsmentesség. Az meg, hogy Magne B6 vagy Béres Mg, vagy akármilyen más Mg-készítmény, ebbõl a szempontból mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem nem szokott görcsölni a lábam olyan sûrûn...max 2x ha begörcsölt eddig! Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

1 csomag szénát meddig lehet tárolni? Nektek mennyi idő alatt fogy el?

Azért kérdezem,mert nekünk már lassan 1 hónapja meg van,kb a fele fogyott el, az erkélyen tárolom, de olyan ,mintha kezdene kiszáradni,sárgulni, pedig mindig visszacsomagolom. Ez baj,vagy adhatom neki (tengerimalac) amig el nem fogy?

Legjobb válasz: Adhatod neki így is. Nálunk ez elég hamar fogy mert az én tengeri malacom nagyon szereti sõt olyan is volt hogy oda tettem a ketrece mellé és a zacskóját szaglászta persze etetés idõn kívül hogy õ olyat kér, és adtam neki egy marékkal. Volt hogy én szereztem egy nagyobb zsákra valót, kicsit száradt de ugyanúgy megette és semmi baja nem lett.

Adhatod neki így is. Nálunk ez elég hamar fogy mert az én tengeri malacom nagyon szereti sõt olyan is volt hogy oda tettem a ketrece mellé és a zacskóját szaglászta persze etetés idõn kívül hogy õ olyat kér, és adtam neki egy marékkal. Volt hogy én szereztem egy nagyobb zsákra valót, kicsit száradt de ugyanúgy megette és semmi baja nem lett.
Az a baj ha nem szárad, a másik lehetõség ugyanis, hogy berohad, akkor meg használhatatlan.
hát mivel mindig kell, hogy legyen elõttük ezért nálunk ilyen, hogy kiszárad stb. nincsen (2 kislány malackám van) én a ketrec alatti asztal alatt tartom:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!