Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet Samsung (21 db)

Samsung Corby memóriáját meddig lehet bővíteni?

Legjobb válasz: Maximum 8gb-os kártyát tud kezelni a telefon. Gyártó oldala: http://www.samsung.com/hu/news/newsRead.do?news_seq=14483&gl..

Maximum 8gb-os kártyát tud kezelni a telefon. Gyártó oldala: http://www.samsung.com/hu/news/newsRead.do?news_seq=14483&gl..
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Egy Sony Xperia Z-vel vagy egy Samsung S4-el meddig lehet felvenni a versenyt a technológiával?

HA most veszek egy Z-t vagy egy S4-et. Az meddig lesz "hűdejó" telefon? A technológia fejlődik egyre jobban, gyorsabban. Meddig lesz ez a telefon jó? Lehet jövő Tavasszal már jön egy S5 vagy m,ás, ami MÉG sokkal jobb mint az S4 és akkor majd fogom a fejem, hogy "b*szki, olyat kellett volna vennem!..."

Legjobb válasz: Nem lehet, biztos, hogy jövõre lesz SGS5. De 2 év múlva meg SGS6, szóval vagy sosem veszel telefont, mert a következõ évszázadban kijön egy jobb, vagy veszel, fél évig van egy csúcsnak számító telefonod, amíg nem jön ki egy újabb, jobb, de attól még ugyanúgy jó a telefonod, 2-3 évig simán vinni fog mindent.

Nem lehet, biztos, hogy jövõre lesz SGS5. De 2 év múlva meg SGS6, szóval vagy sosem veszel telefont, mert a következõ évszázadban kijön egy jobb, vagy veszel, fél évig van egy csúcsnak számító telefonod, amíg nem jön ki egy újabb, jobb, de attól még ugyanúgy jó a telefonod, 2-3 évig simán vinni fog mindent.
Egy jó pár évig (azért gondolom hogy 2-3 évig)jó lesz. Itt rá a példa: mondjuk a Sony Xperia u, p, ilyen tudású telefonokat vesz átlagosan az ember. Ezek "fényévnyire" vannak az Xperia Z-tõl, és az S4-tõl...(tudásilag) mire még oda fejlõdik a világ, hogy ezek a telók olcsóbbak lesznek, vagy újak lesznek(amik drágák)ez még 2-3 év... szerintem megveheted!
Megnyugodhatsz, évente fognak jönni az újabb csúcsmodellek. Három dolgot tehetsz: -vársz egy évet, hogy megvedd a GS5-t, pontosabban feltedd magadnak ugyanazt a kérdést: megvárd-e a GS6-ot, amelyre csak 1 évet kell várnod... -megveszed most a GS4-et, és örülsz, hogy jajjdejó telefonod van -elgondolkozol, hogy mit is akarsz valójában. Azért venni telefont, mert valami konkrét célod van vele, vagy csak azért, hogy elmondhasd, egy csúcs telefon van a birtokodban? Elõbbi esetben azt vegyél, ami megfelel, utóbbi esetben viszont spórolj sokat, hogy évente tudj az aktuális iterációra váltani.
maximum 1év és jön egy jobb még márkán belül is szerintem. más gyártótól meg lehet hogy még korábban. már csak ez is azt mutatja hogy még korán sincs vége a telefonok hardvereinek a fejlesztése. http://mobilarena.hu/hir/keszul_az_uj_tegra_sorozat.html

Samsung Galaxy Tab 10.1n-t meddig lehet overclockingolni?

1400 mhz-ig lehet a packel amit leszedtem.

Legjobb válasz: próbáld ki

próbáld ki
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam. 1200mhz-n még nagyon nem melegszik.
overclockolni addig lehet míg el nem füstöl... 1400 -ig lehet elvileg, de nincs 2 egyforma, így rád van bízva meddig húzod. mindezek nem arról híresek, hogy élettartam növelõ megoldások, így a döntés és a felelõsség is a tied. Szerintem ne menj tovább 1200-nál, de ez is csak saját vélemény. Én középutat javaslom! ez mindnekinek máshogy van mert aki azt mondja "lássuk mit bír", az megteheti, hogyha tönkremegy akkor van másik, vagy vesz másikat, ha nem bírná. https://www.youtube.com/watch?v=E2H4s3rsfRg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most is 1200-on van. Nem melegszik, nem is meríti az akkut annyira, úgyhogy ez lesz az állandó. Viszont 1400-on Antutuban 1000 ponttal többet produkál. Néha felhúzom oda. De mivel régi a gép (najó nem. 2-3 éves) mirelittel hútve benchmarkolom több mhz-n is.
"mirelittel hûtve" :) fõ a mértékletesség és minden rendben!


Meddig lehet bővíteni egy Samsung galaxy ace telefon memóriáját?

Legjobb válasz: ha a memóriakártyára gondoltál, maximum 32 gigás microcdhc kártyát kezel

ha a memóriakártyára gondoltál, maximum 32 gigás microcdhc kártyát kezel

Samsung Galaxy Mini-t (GT-S5570i) meddig lehet frissíteni?

Ez az i változat, tehát a húzott 832Mhz-es Mini. Most 2.3.6-os android van rajta, de felajánlott egy frissítést. Ez egy újabb 2.3.6, vagy egy 2.3.7?

Legjobb válasz: tudtommal a 2.3.6 a legújabb

tudtommal a 2.3.6 a legújabb
2.3.6

Samsung GTS5570 Galaxy Mini processzorát meddig lehet húzni?

Legjobb válasz: Nofrills-el próbáld, ne állítsd be az apply on bootot, és próbálkozz. Szerintem 700 fele vége van. Ha beállítassz egy órajelet, futtass egy antutut le, ha nem fagy ki akkor stabil.

Nofrills-el próbáld, ne állítsd be az apply on bootot, és próbálkozz. Szerintem 700 fele vége van. Ha beállítassz egy órajelet, futtass egy antutut le, ha nem fagy ki akkor stabil.
A kérdező hozzászólása: oké kipróbálom
rootolni kell hozzá
A kérdező hozzászólása: rootolva van
ha jól tudom kb +20-30%-ot bírnak ki a mobilban a procik

A samsung galaxy gio android rendszerét meddig lehet frissíteni?

elérhető rá a 4.0-ás android ?

Legjobb válasz: Nem és nem is lesz! Komolyan mennyivel több idõ lenne használni a google-t? Nem kell tõle félni! Õ a barátod!

Nem és nem is lesz! Komolyan mennyivel több idõ lenne használni a google-t? Nem kell tõle félni! Õ a barátod!

Meddig lehet a T-mobileban samsung s5230-at kapni?

Legjobb válasz: Te képes vagy azért a telefonnak nevezett valamiért pénzt kiadni? Addig, amíg a készlet tart.

Te képes vagy azért a telefonnak nevezett valamiért pénzt kiadni? Addig, amíg a készlet tart.
A kérdező hozzászólása: hát a mostani Lg telefonom elég rossz...de hát nem tudom miylen telefont vegyek ami így kb iylen árban van és lányosabb
Hát s5230-at ne. Mennyi a max keret rá? Elõfizetéses, vagy domino-s ár érdekel?
Amúgy nem is találtam s5230-at már a t-mobile oldalán.
A kérdező hozzászólása: hát olyan 30.000 ezer körül..de fent van csak ott hogy a régebbi telefonok
A kérdező hozzászólása: ja és dominós
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. Ez ugyan annak aaz újabbja, de már normális kijelzõvel, és wifivel. http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. kb most így ennyi, ami árba megfelel neked.
A kérdező hozzászólása: köszi..és én még errõl a diváról at hallotam hogy lassú igaz ez?
Hát az s5230-asnál gyorsabb. Mondjuk a star ii a legjobb ezek közül.

Meddig lehet kapni a t-mobilnál a samsung i8910 hdt?

??????

Legjobb válasz: Hát ezt csak az ügyfélszolgálat tudja megmondani, vagy még õk se. De a karácsonyi szezonban szerintem még marad.

Hát ezt csak az ügyfélszolgálat tudja megmondani, vagy még õk se. De a karácsonyi szezonban szerintem még marad.
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy nem.Mert én nyáron szeretnék egy olyat venni remélem hogy tudok szerezni valahonnan majd újonnan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!