Találatok a következő kifejezésre: Meddig lehet, ajánlott (7 db)

Egy i7 920 processzort szeretnék húzni Meddig lehet maximum húzni biztonságosan lég hűtéssel? És milyen hűtőt ajánlotok hozzá?

Asus sabertoot alaplapban van haf 922 házban, gtx 295 video kártyával..

Legjobb válasz: Minden processzor más,nem lehet megmondani hogy meddig fogod tudni húzni.

Minden processzor más, nem lehet megmondani hogy meddig fogod tudni húzni.
A kérdező hozzászólása: körülbelül se? olyan 3.6 ghz ig szeretném minimum de jo lenne a 4.0 ghz milyen hütö kéne hozzá?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Akkor a nakuta a jo? En coolrer master v6 vagy v8 at néztem, de csak azert mert jol éznek ki semmi tapsaztalatom nincs. Azok nem olyan jók ?? Meg amugy egy kis segitség is kéne magához a huzáshoz :)
http://ipon.hu/?group_id=389&postedBySearchForm=On&srcMinPri.. Ezek mind jók a procidra. (LGA-1366 foglalat) Ezek közül a legolcsóbb is bõven megteszi.
A tuninghoz meg ha fogalmad sincs, hozzá se fogj. Sok leírás van a neten, kutakodj egy kicsit. És csak saját felelõsségre - ha elrontasz valamit, könnyen hazavághatod a gépet. A garancia erre nem terjed ki.
A kérdező hozzászólása: Találtam egy használt corsair h50 hûtõt jobb mint a lég hûtõk ?
Nem. Pl egy Alpenföhn Brocken jü lenne hozzá.

Terhesség alatt meddig lehet vagy meddig ajánlott a szeretkezés és mikortol nem lehet?

Legjobb válasz: bármeddig, amíg az orvos nem tiltja ettõl nem lesz baja a babának és a szülést is csak akkor indítja be a spermiumban található prosztaglandin, ha a baba már elég érett rá

bármeddig, amíg az orvos nem tiltja ettõl nem lesz baja a babának és a szülést is csak akkor indítja be a spermiumban található prosztaglandin, ha a baba már elég érett rá
Ha nincs gond, akkor végig... Bár nekem az elsõ babámmal 7 hónaptól elvonást javasolt a doki. Ilyenkor már a sperma beindíthatja a szülést.
Végig, kivéve, ha az orvos megtiltja. Mi mind a 4 gyerekkel az utolsó napig együtt voltunk. Mindegyik baba idõre született. A sperma csakis akkor indítja be a szülést, ha a baba már amúgy is jönni akar.
Mi végig szexeltünk, igaz a végén már ritkábban, mert mindenhogy kényelmetlen volt. :)
Mi is végig szexeltünk, feltankoltunk az ínséges hetekre:)

Meddig lehet bent egy kontaktlencse, ami nem egész napos? A papírra nincs ráírva, hogy meddig ajánlott, az orvosom nem mondta, én pedig elfelejtettem megkérdezni.

Legjobb válasz: Én úgy 10-12 óra után ki szoktam venni. Semmi bajod nem lesz, ha tovább marad bent, de érezni fogod ha már nem kényelmes.

Én úgy 10-12 óra után ki szoktam venni. Semmi bajod nem lesz, ha tovább marad bent, de érezni fogod ha már nem kényelmes.
Amíg érzed hogy kényelmes addig nincs baj. Én 14 órán keresztül szoktam hordani.


A sony ericsson xperia mini pro overclocking ha birja akkor medig lehet pörgetni és milyen programot ajánlotok?

Legjobb válasz: Szerintem ne húzd fel mert már több ismerõsömtõl hallottam hogy vagy elromlott vagy pedig qnnyira akad hogy ki sem lehet belõle menni.

Szerintem ne húzd fel mert már több ismerõsömtõl hallottam hogy vagy elromlott vagy pedig qnnyira akad hogy ki sem lehet belõle menni.

Miskolcon a hősök téri postán ajánlott elsőbbségi küldeményt meddig lehet feladni?

Van a Kömal matekverseny, azt ma fel kellene adni, mert ápr. 10. a beküldési határidő. És az oké, hogy a posta 8-ig nyitva van, de ajánlott küldeményt, úgy, hogy még a bélyegzőn ma szerepeljen, meddig lehet feladni? Előre is köszönöm a válaszokat! :D

Meddig lehet, illetve ajánlott szedni a Magne B6-ot?

Ma töltöm be a 37. hetet.

Legjobb válasz: Szia!Akkor már ne szedjed,nekem azt mondta az orvosom,hogy a 36.hétig utánna nincs értelme. 36hetes kismama

Szia!Akkor már ne szedjed, nekem azt mondta az orvosom, hogy a 36.hétig utánna nincs értelme. 36hetes kismama
Nekem végig kellett szednem, mert sokat keményedett a hasam. Ráadásul a max adagot, vagyis napi 3*2 db-ot. Ha nem keményedsz, el is hagyhatod, vagy szedjél csak reggel 1-et.
Én úgy tudom utolsó hónapban már nem ajánlott szedni. Egy ismerõsöm sem szedhette már akkor. De kérdezd meg az orvosod is. További boldog babavárást! 18 hetes kismami
Nekem is a koleganõm mondta, aki nemrég szült, hogy az utolsó hónapban már nem ajánlott szedni, mert nem enged kitágulni. De azért kérdezzél rá!

Mikortól lehet a babáknak villával összetört zöldséget adni? Meddig ajánlott turmixolni?

7,5 hónapos elmúlt a lányom és villával törtem össze hétvégén a cékláját, megette nem volt semmi baja. A végtermék is a megszokott állagú volt. Az Apósom pont akkor jött át amikor ettetük a lányt és majdnem leszidott, hogy miért nem turmix-szoltam neki össze. Majd másnap délután Anyósomtól is megkaptam csak t?le a fejmosást.

Legjobb válasz: egy-két dolgot már lehet ebben a korban villával összenyomkodni. gondolom miközben eteted, odafigyelsz arra h ne nyeljen férre(mint eddig is). ha meg nem tetszik neki(a babának) akkor úgyis kiköpi. ekkor próbáld azt a fajtát turmixolni. a nagymami meg azt a gyereket etesse úgy ahogy akarja, amelyiket õ szült. egyenlõre te vagy az anya... :)

egy-két dolgot már lehet ebben a korban villával összenyomkodni. gondolom miközben eteted, odafigyelsz arra h ne nyeljen férre(mint eddig is). ha meg nem tetszik neki(a babának) akkor úgyis kiköpi. ekkor próbáld azt a fajtát turmixolni. a nagymami meg azt a gyereket etesse úgy ahogy akarja, amelyiket õ szült. egyenlõre te vagy az anya... :)
Szia! én mindegyik gyerekemnek villával törtem az elsõ perctõl a fõzelékeiket. Soha semmi problémájuk nem volt ebbõl. Én inkább a turmixolást nem tartom jónak, mivel elõfordulhat, hogy késõbb is csak ilyen állagú ételt fogad majd el. Most a 4. babámat várom, s nála is így szeretném csinálni. Az a lényeg, hogy olyan ételt kapjon, ami a korának megfelelõ.
Kérdezdd mag a mamát az õ idejükben volt turmix? Szerintem jól csinálod, ha megeszi adhatod neki nyugodtan.Külömben is már van négy foga, hadd tanuljon rágni egy kicsit. Birom hogy mindenki jobban tudja hogy mikor mit kell tenni a babával, mint a saját anyja. Nem kiflit nyomtál a kezébe , hogy rágjad babám. Egyébként nálunk is mindig beleszólnak mindenbe. Anyós már ott tartott, hogy ne takarjam be, ha alszik mert magára húzza és megfullad. Kész agyrém! Engedd el a füled mellett, mert nem lehet mindenkinek megfelelni. Hallgass az ösztöneidre, és akkor biztos mindent jól csinálsz.
Ha megeszi úgy, hogy villával összetöröd, akkor úgy add neki. Az én kisfiam még ennyi idõsen csak turmixolva ette meg a kaját, pedig én is próbáltam darabosan adni. Õ 10 hónapos volt mikor már nem kellett turmixolni. Örülj, hogy megeszi így, anyósék meg le vannak szarva!Már elnézést:) Pedig én jóban vagyok az enyémmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát. Akkor innentõl fogva a turmixot csak a húsihoz fogom használni. Ma átjött és azt is mondta, hogy tönkre teszem a gyomrát ha villával töröm a kaját neki össze. Nem mondtam semmit erre, csak azt vártam mikor megy ki a házból. Mindenkinek boldog babázást kívánok!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!