Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell védekezni a fogamzásgátló gyógyszer (3 db)

Meddig kell másképp védekezni a fogamzásgátló gyógyszer abbahagyása után? Mikor lehet baba?

Legjobb válasz: Valójában nincs szükség védekezésre, mert a mai fogamzásgátló tabletták minimális hormontartalmúak. Azért szokták ajánlani a 2-3 hónapos várakozást, mert a tabletta abbahagyása után "virgonckodnak" a "felszabadult" petesejtek és így nagyobb a valószínûsége az ikerterhességnek. Baba tehát azonnal megfoganhat! (A termékeny idõszakban.)

Valójában nincs szükség védekezésre, mert a mai fogamzásgátló tabletták minimális hormontartalmúak. Azért szokták ajánlani a 2-3 hónapos várakozást, mert a tabletta abbahagyása után "virgonckodnak" a "felszabadult" petesejtek és így nagyobb a valószínûsége az ikerterhességnek. Baba tehát azonnal megfoganhat! (A termékeny idõszakban.)

Ha Duomox gyógyszert 2 napig szedtem és aztán abbahagytam mennyire csökkenti a fogamzásgátló hatását? Meddig kell más módszerrel védekezni? Cypromix a fogamzásgátlóm neve.

Legjobb válasz: Miért két napig szedted? Antibiotikumot végig kell szedni, különben lószart sem ér. Ezt nem mondta el az orvos? Nem lehet kibírni szex nélkül,míg meg nem gyógyulsz?

Miért két napig szedted? Antibiotikumot végig kell szedni, különben lószart sem ér. Ezt nem mondta el az orvos? Nem lehet kibírni szex nélkül, míg meg nem gyógyulsz?
Duomox nem csökkenti. Én is azt szedtem. Miért hagytad abba? Igaza van az elõzõnek, szart se ér így, de ami rosszabb, ha legközelebb is írnak, akkor meg egyáltalán nem fog hatni.
Logikusan amíg szeded a gyógyszert. Utána már nincs ami gyengítse.
ha abbahagyod a gyógyszert és már csak a fogamzásgátlót szeded akkor minden oké

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!