Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell lenni (77 db)

Van a "Vérmérgezés" azt olyan modón is el lehet "kapni", hogy vagdosással? Mármint pl: egy rozsdás penge? És ha igen akkor azt a kórházban meddig kell lenni vagy azt, hogy mulasztassák el, hogy el múljon?

Legjobb válasz: Egy oltás, de minél sürgõsebben. Ha már elõrehaladott, abból tényleg kórházi kezelés lesz, minél késõbb mégy, annál hoszabb.

Egy oltás, de minél sürgõsebben. Ha már elõrehaladott, abból tényleg kórházi kezelés lesz, minél késõbb mégy, annál hoszabb.
azt nem tudom, hogy vérmérgezést-e, de valamit biztos elkapsz a rozsdás pengétõl. ne azzal vagdosd magad. én vettem egy teljesen új szikét, egy százas volt.
Szerintem is a szike jó és én minden egyes vágás után fertõtlenítem a sebeket. Ha teheted még most állj le vele
Dehogyis. Én is vagdostam magam rozsdás pengével, meg késsel, üveggel, és nem fertõtlenítettem le, és nem fertõzõdött el soha.

Februárban vár rám egy laparotómiás műtét. Méhben való myoma eltávolítása. Írjatok le mindent amit tudtok ezzel kapcsolatban. Meddig kell bent lennem? Meddig tart a lábadozás? Fájdalom? Stb

Legjobb válasz: Ez egy nagy hasi mûtét (mondjuk nem értem, miért nem laparoszkóppal csinálják) és kb 5-6 napig kell bent lenni. Hasi mûtét után kb 6 hét a lábadozás, és az elsõ pár napban nagyon fáj. 12 óra után kell elõször felkelni, nem kellemes. Ha mindez laparoszkóppal történne, akkor max a 3. napon menetnél haza, és fájdalmad sem lenne igazán. engem így mûtöttek, rá egy hétre már dolgoztam, igaz, ülõ munka.

Ez egy nagy hasi mûtét (mondjuk nem értem, miért nem laparoszkóppal csinálják) és kb 5-6 napig kell bent lenni. Hasi mûtét után kb 6 hét a lábadozás, és az elsõ pár napban nagyon fáj. 12 óra után kell elõször felkelni, nem kellemes. Ha mindez laparoszkóppal történne, akkor max a 3. napon menetnél haza, és fájdalmad sem lenne igazán. engem így mûtöttek, rá egy hétre már dolgoztam, igaz, ülõ munka.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Hát nem kecsegtetõ.Azt mondta a doki a myoma elhelyezkedésére és méretére való tekintettel kell így mûteni.
Baromság. Valszeg nem tud laparral mûteni. Nekem gyerekfejnyit vettek ki laparral, gond nélkül.
A kérdező hozzászólása: Na akkor erre rá fogok kérdezni.
Hol mûtenek?
A kérdező hozzászólása: Nyíregyházára tartozok, de ott csak hentesek vannak.Átmentem Debrecenbe
Na, ez azért fura nekem, hogy ott nem csinálnak laparoszkópiát. Elég felkészült a kórház. És az, hogy mekkora, az csak duma.
Engem amúgy a Péterffy-ben mûtöttek, pesten. Ha nem sürgõs a mûtéted, én tuti, hogy nem mûttetném meg magam hasi mûtéttel. Ahhoz képest a laparoszkópos csak sétagalopp, nagyon gyors felépüléssel.

Meddig lenne ildomos, illetve meddig kell kibírni az ágyban és hogy lehet kitolni ezt a bizonyos tűrőhatárt?

Hali! Nekem az lenne a problémám, hogy kicsit félek hogy "gyorstüzel? vagyok" és erre kérdeznék rá hogy ezt lehet e valahogy befolyásolni, vagy addig kell csinálni amíg ki nem alakul?

Legjobb válasz: Elvileg minden fejben döl el.A maszturbáciot kell elhuzni gyakorolni kell a késleltetést.A sexhez is hozzá szokik tanulja az ember.Csak a megfelelõ turelmes lányt kell keresni akivel együtt fedezi fel az ember a sexet.

Elvileg minden fejben döl el.A maszturbáciot kell elhuzni gyakorolni kell a késleltetést.A sexhez is hozzá szokik tanulja az ember.Csak a megfelelõ turelmes lányt kell keresni akivel együtt fedezi fel az ember a sexet.
Legalább addig illik kibírni az ágyban, amíg a partnernõnek nincs orgazmusa. Én nem ragszkodom a több órás menetekhez (persze az is jó), ha a partnerem fél óra alatt ki tud elégíteni, akár többször is. 22/L
lehet még tapasztalan vagy e téren, minden nõnek más az igénye, van aki a maratonit szereti van akinek 10 perc is elég.intim tornával segithetsz a gyorstüzelésen.
A szex az nem a "gyorsan kiverem" dolog. Hozzá kell szokni a hosszú élvezethez.
néminemû ital általában jóval kitolja az idõt. persze nemkell talajrészegnek lenni, de pár feles terminátorrá tesz ='D (engem, meg akiket kérdeztem azokat is, szal elvileg általában mûködik.) f/17
Ja , csak a problèma utàna az, kedves legutolsò vàlaszolò, hogy utàna a csaj ùùùùùtàlja a piaszagod :D
Meg nem is biztos, hogy fel fog állni, ha meg feláll, akkor sem lesz az igazi...


férfi vagy nõi?
A kérdező hozzászólása: Férfi
http://www.google.hu/search?q=f%C3%A9rfi+ing&tbm=isch&tbo=u&.. Szerintem kb ilyen a megfelelõ hossz.
A slicc közepéig kell árnie kb. hogy normálisan be tudd tûrni a nadrágba.
A kérdező hozzászólása: szuka :)
Másfél éves korára fogja befejezni a fejlõdést, nem hiszem hogy találsz olyan szakirodalmat ahol leírják hogy 10 hónaposan mennyi az ideális mértet. Ez nagyon egyénfüggõ. Esetleg érdeklõdj a tenyésztõnél.
KÁBÉ legyen 20kg...

Arthroskopos térd műtét után meddig tart a felépülés, meddig kell kórázba lenni?

Legjobb válasz: Attól függ, mit csinálnak. Ha csak kopott vagy diagnosztikus artorszkópia, akkor mûtét után 1-2 éjszakát. Ha szalagpótlást csinálnak, akkor 2-10 éjszakát. Orvostól, kórháztól, sérüléstõl, mûtéti megoldástól függ.

Attól függ, mit csinálnak. Ha csak kopott vagy diagnosztikus artorszkópia, akkor mûtét után 1-2 éjszakát. Ha szalagpótlást csinálnak, akkor 2-10 éjszakát. Orvostól, kórháztól, sérüléstõl, mûtéti megoldástól függ.

Meddig kell a kórházban (Szolnok, Hetényi) lenni a babának, ha 2120 gr-mal született?

Úgy tudom, hogy a gyermek intenzíven van a kicsi. Addig kell ott lennie, míg el nem éri a 2500 gr-ot? Vagy Szolnokon máshogy megy?

Legjobb válasz: Nem, jól tudod. Addig kell ott lennie, amíg nem éri el a 2500gr-ot. Emellett persze a funkcióit, apgar értékeit is figyelik, ha minden rendben kikerülhet a koráról.

Nem, jól tudod. Addig kell ott lennie, amíg nem éri el a 2500gr-ot. Emellett persze a funkcióit, apgar értékeit is figyelik, ha minden rendben kikerülhet a koráról.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm szépen a válaszod. A 39. hétre született, így is a koraszülött osztályon van?
Ha 39 hétre született, és átlagos baba, semmi betegséget fertõzést nem kapott el, akkor az anyukával van. Vagy nem értem, mire gondolsz, fejtsd ki kérlek. 1.
nálunk 2500 alatt elviszik a korára. enyém is idõre 2150 lett, 2400gmal 2 hetesen engedték haza.
A kérdező hozzászólása: A 39. hétre született, 2120gr-mal, és 48 cm-rel. A városi kórházból vitték el Szolnokra a gyermekintenzívre. Nem kapott el semmi fertõzést, csak a kis súlya miatt vitték el oda. Ja, az édesanya császárral szült, így is ott lehet vele, ugye?

Szerződéses katona szeretnék lenni, leadtam a regisztrációs lapot, de a toborzó irodában nem mondták hogy meddig kell várnom a behívásra? !

Sz?kítem a kérdést: Milyen id?közönként van behívás? Vagy egyáltalán hogy m?ködik ez az egész rendszer..? Sajnos az irodában nem voltak segít? készek.

Legjobb válasz: Nincs olyan hogy rohamlövész. :D Az csak egy tanfolyam. A 19 perc!!! pedig nagyon sovány! Ha valaki csak annyi idõ alatt futja, akkor inkább ne is jelentkezzen.(nem azért mert nem vennék fel, hanem azért mert olyanra nincs szükség) Türelmesnek kell lenni. Lehet hogy egy hónap múlva hívnak, de az is lehet hogy egy év múlva sem. Egyébként ha a toborzóiroda nem tudja, akkor senki.

Nincs olyan hogy rohamlövész. :D Az csak egy tanfolyam. A 19 perc!!! pedig nagyon sovány! Ha valaki csak annyi idõ alatt futja, akkor inkább ne is jelentkezzen.(nem azért mert nem vennék fel, hanem azért mert olyanra nincs szükség) Türelmesnek kell lenni. Lehet hogy egy hónap múlva hívnak, de az is lehet hogy egy év múlva sem. Egyébként ha a toborzóiroda nem tudja, akkor senki.
Én több mint egy éve voltam alkalmasságin ami nagyon jól sikerült. Fõiskolai végzettséggel, mûszaki oktatóival, KRESZ tanárival, jármûoktatóival, könnyû és nehézgépkezelõivel, Iskolavezetõivel stb.Nem volt helyem sehol. 13:42 alatt futottam a 3200.-at, 61 fekvõtámasz, 77 felüléssel végeztem az alkalmasságit./2 perc/. Abbahagytam a várakozást, mert nincs értelme ennek így.
Nem ültem biciklin csak szeretek futni meg ilyesmi. Szerintem nem igazán azokat válogatják be akik tényleg odavalók! Sem fizikailag, sem pedig végzettség alapján.
13:42 volt a futásod??:O Biciklin ültél, vagy mi??
Igen, bocsánat, nem rohamlövészt akartam írni, hanem gépesített lövészt. Azt kell beírni a lapra - de meg is kérdezik tõled egyébként - hogy milyen szakirányban akarsz szolgálni. Nem rangot. Hanem például "tortahegesztõ akarok lenni Debrecenben" vagy "vákuumkormozó akarok lenni Hódmezõvásárhelyen". A 19 perc silány, igen, én is mondtam. Írtam is, hogy az a minimum, amit teljesíteni kell, de ha csak annyi idõ alatt megy, akkor a fekvõre és a felülésre kell rágyúrni.
Az pedig, hogy tiszthelyettest írtál be, szerintem nem helyes. Egyébként ezt jobb helyeken (Fehérvár) maga a toborzótiszt tölti ki a válaszaid alapján, neked csak alá kell írnod... Persze, trehányság mindenhol van. Sajnos. Ha tiszthelyettes akarsz lenni, annak két módja van. - Vagy jelentkezel a Kinizsire (de akkor viszont nem te döntöd el, hogy hova kerülsz, hanem õk, aszerint, hogy abban az évben mibõl van éppen hiány - pl tüzér, vegyvédelmi, stb) - Jelentkezel sima honvédnek oda, ahova kerülni akarsz, és aztán évek alatt elvégzel különbözõ tanfolyamokat, továbbképzéseket, stb. És azzal megkapsz mindig egy adott rangot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Így már érthetõbb számomra a helyzet :) A lövész és a felderítõ ami engem igazán érdekel. Már csak azt nem értem hogy a reg. lapon be kell írni a beosztást, ez alatt mit értenek? Tisztes-Tiszthelyettes- stb, vagy õrmester-fõtörzs-stb...? Mert én Tiszthelyettest írtam és azóta nem szóltak hogy rosszul töltöttem ki.
A kérdező hozzászólása: Most már mindent értek, igazán köszönöm a hasznos válaszokat! :) Igen a trehányság ebben a térségben jellemzõ, de talán most majd rendet tesznek, mert tegnap elmentem a helyi lokátorhoz ahol van egy kis laktanya, egybõl rákérdeztek hogy a toborzó irodában kaptam-e megfelelõ naprakész eligazítást/információkat, mondtam hogy nem nagyon foglalkoztak velünk (mert voltak még 3-an rajtam kívül akik pont akkor jelentkeztek) azért jöttem ide inkább. Egybõl egybõl betelefonált a parancsnok, kivizsgálást emlegetett...:D Remélem engem azért nem kevernek bele :)
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg remek teljesítménynek tûnik! Igen már én is eljutottam arra a szintre hogy felfogjam ez nem egyik napról a másikra történik sajnos, de nem adom fel, 1 évet még én is kibírok várakozással, de addig sem ülök a tökeimen, valamit kezdek magammal azért :) Keresek egy munkát vagy nem is tudom, max jelentkezem fõsulira, bár addig sem keresek pénzt, de megéri. :)

Tüzel a kutyám életében először. A pérája az 3-or nagyobb mint szokott lenni, ez normális? Nagyon vérzik. Medig fog tüzelni. Meddig kell rá vigyázni, hogy ne legyenek kölykei?

Legjobb válasz: Szia! Igen ez normalis. 3 het a tuzelesi ido. Es amasodik heten veszi fel a kanokat. Keruld a 3 het alatt a kan kutyak tarsasagat mert csak megbolondulnak, es feltetlenul kosd meg mert amikor felveszi, akkor akar el is rohanhat! Ha vege a tuzelesnek mindenkepp furdesd meg alaposan.

Szia! Igen ez normalis. 3 het a tuzelesi ido. Es amasodik heten veszi fel a kanokat. Keruld a 3 het alatt a kan kutyak tarsasagat mert csak megbolondulnak, es feltetlenul kosd meg mert amikor felveszi, akkor akar el is rohanhat! Ha vege a tuzelesnek mindenkepp furdesd meg alaposan.
normális. ha lakásban van, adj rá tüzelõbugyit. Amúgy is jobb lenne most bevinni a lakásba, még ha kint is van, hogy a szomszédból ne jöjjenek át a kan kutyák... 3 hét az egész, az elsõ naptól, de a kan csak a középsõ héten érdeklõdik, de akkor nagyon. 5-6 nap a kritikus, akkor minden kan rá akar ugrani. Csak pórázon sétáltasd most, amíg tüzel. Ja, és sétánál, pisilésnél ne felejtsd el levenni a tüzelõbugyit :) Én párszor elfelejtettem az elején...
Most elképzeltem a kutyád. -Vau, vau, durr durr durr, menj gazdi én fedezlek! - majd tárat cserél a gépkarabélyban és tüzel tovább.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Váci kórházban hogy zajlik a vércukor szint mérés? Szóval mit kell enni/inni? Hányszor vesznek vért? Mettől meddig kell benn lenni?

Legjobb válasz: Én cukros vok, sûrün járok mérésre ,igaz nem Vácra.De mindent elszoktak mondani elõtte,pl,hogy kell e kaját vinni,vagy éhhgyomorral kell menni ,stb. Neked is elmondják majd ha oda kerülsz.

Én cukros vok, sûrün járok mérésre , igaz nem Vácra.De mindent elszoktak mondani elõtte, pl, hogy kell e kaját vinni, vagy éhhgyomorral kell menni , stb. Neked is elmondják majd ha oda kerülsz.
Szia! Sima vérvételes vércukorszintnél csak éhgyomri vérvétel van, egyszer vesznek vért. Ha terheléses a cukormérés, akkor kétszer vesznek, de legkésõbb 6.45-re menj oda, mert két óra elteltével ismét vesznek vért, de 9 óra után már kidobnak. Ha terhelésesre mész, és sokan vannak, a sorszámhúzás ellenére be kell "pofátlankodni", mert engem egyszer úgy lecsesztek, hogy kivártam a sort, és nem is vették le a vért, mert 9 óra után lett volna a második vérvétel. Terhelésesnél cukorszirupot kell inni, utána vagy kivárod ott a 2 órát, vagy ha kocsival vagy kísérõvel mész, eltöltesz valahol 1, 5 órát és igyekszel vissza. Nem tudom pontosan, hogy erre gondoltál-e vagy a kórházi befekvéses egész napos programra, azt szerencsére nem tudom hogy mûködik. De azért remélem segíthettem.
Az elõzõnek igaza van, csak még annyit, hogy nem kell bepofátlankodnod, mert 7h-kor legkésöbb kijön egy nõvér és megkérdezi, hogy vár e valaki vércukor terhelésre és hiába van sorszámod , , késöbbre, , behívnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!