Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell csecsemőkre (3 db)

Csecsemőknek meddig kell vasalni a ruháit?

Legjobb válasz: nem kell.de gondolom magatokra is vasalsz.úgy szebbek a ruhák.

nem kell.de gondolom magatokra is vasalsz.úgy szebbek a ruhák.
Szerintem 1 éves korig mindenképp.Nekem 5 éves a lányom de uú.mindenét kivasalom.Szebb, rendezettebb és a vasalás is fertõtlenítõ hatású.
Az én fiam 10hós. Én már csak azokat vasalom, amik közvetlen a testével érintkeznek(body, nadrág) ill. textilpelusok.
Szia! Ebben a kérdésben is mindenki maga dönt.Én magam úgy gondolom, hogy igenis vasaljuk a kicsikéink ruhácskáit, mert egyrészt szebb is és higiénikusabb is. Na de indulj csak ki magadból.Te szívesen öltesz magadra egy vasalatlan, nagyon gyûrött ruhát?Ugye nem. A bábáinkért pedig mindent!!!5 hónaposak vagyunk.

Meddig kell a csecsemőkre sapkát adni?

és mikor, illetve milyen id?ben? Lányom 11 hetes 4 cm-es s?r? haja van. Így is olyan fontos a sapi-merthogy állandóan lejön a fejér?l ahogy forgolódik, bármilyen típusú sapka is legyen rajta.

Legjobb válasz: 11 hetesen, nagy hajjal, 30 fokban, sztem már ne rakj rá! Ha kint babakocsiztok, míg odavagytok esetleg kis kalap, de bent a lakásban nem kell semmi. Ha szeles, hûsi az idõ, mint ma is, akkor óvd sapival!

11 hetesen, nagy hajjal, 30 fokban, sztem már ne rakj rá! Ha kint babakocsiztok, míg odavagytok esetleg kis kalap, de bent a lakásban nem kell semmi. Ha szeles, hûsi az idõ, mint ma is, akkor óvd sapival!
A kisfiam 7 hetesen már meleg idõben nem kapott sapit. A doki néni azt mondta, hogy ha meleg van és nincs szél már nem kell sapi. Szerencsére semmi baja.
Én adok a fiamra sapkát, pedig már 7 hónapos, de persze nem télit, hanem nyárit, vékonyat, nem is a szél miatt, hanem hogy ne kapjon napszúrást. De ha a buksija árnyékban van, és nincs szél, akkor persze nem kell melegben.

Milyen vitaminokat kell kötelezően szedni Szlovákiában a csecsemőknek/kisbabáknak és meddig?

Legjobb válasz: amit az orvos ír fel: Vigantol csepp (D-vitamin) a 2. héttol, napi 2 cseppet 1 éves korig. Kanavit csepp (K-vitamin) - az 1. héttol, hetente 2 csepp, amig csak anyatejes a baba, ált. 6. honapig.

amit az orvos ír fel: Vigantol csepp (D-vitamin) a 2. héttol, napi 2 cseppet 1 éves korig. Kanavit csepp (K-vitamin) - az 1. héttol, hetente 2 csepp, amig csak anyatejes a baba, ált. 6. honapig.
Nemtudom nekem az orvos azt mondta, hogy a kanavitot minden heten 1szer 1cseppet kell adni 1eves korig...
ahogy az elsõ válaszoló írta, nekünk is úgy mondta a doki néni: Vigantol napi 1 x 2 csepp, Kanavit heti 1 x 2 csepp
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!