Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell babát olajozni a (3 db)

Meddig kell egy babát olajozni a hajlatokba fürdetés előtt?

Legjobb válasz: Szia! A helyzet az, hogy én egyik gyermekemet (3) sem olajoztam a hajlataiban. Egyébként miért ajánlják az olajozást?

Szia! A helyzet az, hogy én egyik gyermekemet (3) sem olajoztam a hajlataiban. Egyébként miért ajánlják az olajozást?
Hello! A kisfiam 5 hetes, a gyogyszertarban azt ajanlottak es a vedono is mondta, hogy a furdovizbe kell onteni egy keves olajat es a pici bore felszed, annyit amennyire neki szuksege van. A hajlatokba, mivel melegek vannak, szerintem inkabb babapudert szorjal, hogy ne tudjon izzadni a picur. Minden jot!

Meddig kell olajozni a babákat fürdés előtt? Mikor lehet ezt elhagyni?

Legjobb válasz: Ó-ó-ó!Kellett volna olajozni? Én sosem olajoztam, miért kell?

Ó-ó-ó!Kellett volna olajozni? Én sosem olajoztam, miért kell?
Azért kell olajozni, hogy ne legyen koszmós a fejbõre és ne pirosodjanak be a hajlatai. Én minden fürdés elõtt beolajozom. 5 hónapos
Jó minõségû fürdetõt használunk, La roche posey-t, és Babét, ezért sose kellett olajozni.
É sem olajozom, heti 1x olajozom a fülét :) Meg a koszmoját olajoztam 2-3 hónap között most 8 hós :)
Én fürdés után olajozom. Elõtte nem látom értelmét, egy picibaba nem koszos azért hogy azzal jöjjön ki a hajlatból a kosz..
Sose olajoztam :) és sohamsemmi baj nem volt a bõrével. Nem volt száraz, nem volt kiütéses... :)
Én se olajozom. Szép a bõre.
A kérdező hozzászólása: Hát én úgy tanultam, hogy a hajlatokat kell a kiszáradás miatt, illetve a koszt az könnyebben kiszedi onnan. Ezek szerint nem mindenki csinálja...
Maradi dolog. Az én babám ekcémás, száraz a bõre, mégsem olajozom. Persze tüntementes :)
Igen de itt az egész testett kérdezik szerintem.. és felesleges mindig a fejét az é kislányomnak 2-3 hó között kelet csak koszmo miatt meg 7 hónaposan 1 napra és le is jöt.

Meddig kell olajozni a babák hajlatait fürdés előtt?

Most két és fél hónapos a kisfiam.Kell még?Miért kell egyáltalán?Ráadásul napraforgóolajjal?!

Legjobb válasz: Az én fiam is ennyi idõs, még olajozzuk mi is. Azért kell, hogy ne száradjon ki, ne repedezzen be a bõre. A hajlatokat fürdés után púderezed? Mert arra is jó, hogy könnyen kitöröld a maradványait és az oda berakodott szöszöket. Hogy meddig, gondolom amíg van mit kitörölni és amíg érzékeny a babád bõre a kemény vízre.

Az én fiam is ennyi idõs, még olajozzuk mi is. Azért kell, hogy ne száradjon ki, ne repedezzen be a bõre. A hajlatokat fürdés után púderezed? Mert arra is jó, hogy könnyen kitöröld a maradványait és az oda berakodott szöszöket. Hogy meddig, gondolom amíg van mit kitörölni és amíg érzékeny a babád bõre a kemény vízre.
Ha fürdetõ krémet használsz, akkor egyáltalán nics szükség olajozásra. Mi mikor áttértünk a bolti fürdetõkre, csak akkor olajoztunk, amikor ki volt száradva a bõre.
Én egyik gyerekemet sem olajoztam, és nem is hintõporoztam. Semmi baj nincs a börükkel.
Azt mondják, azért tanácsos olajozni, mert az olaj jobban oldja a szennyezõdéseket és a krém maradványokat a bõrrõl.Én viszont soha nem olajoztam, hanem a fürdésnél nagyon alaposan megmostam a bõrt a kis hurkák között, és soha nem volt semmi probléma belõle (fél éves a kisfiam).
Ez számomra új, nekünk nem kellett. :o
Én is pont ezt akartam most kérdezni, csak az én fiam még fél éves. Mi azt a fürdetõ krémet (ami egyben testápoló is) használjuk kezdettõl, de olajozom is a hajlatait. De mi paraffin olajat használunk erre.
Én vagyok, aki pont ezt akarta kérdezni. Tegnap rákérdeztem a védõnõnknél és azt mondta, hogy ha nem száraz a bõre, akkor már nem kell. 6, 5 hónapos baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!