Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell babákat állt (4 db)

Hogy állja a babátok a kötelező kuki húzogatást? Hány éves korig kell azt csinálni? Meddig kell felhúzni? 10 hós babám nem nagyon állja de muszály nem?

Legjobb válasz: Szóról-szóra ugyanezt mondta a mi dokink is, mint a 18.53.-asnak. Még annyit tett hozzá, hogy aki erre hajlamos, annak újra és újra le fog tapadni, amíg pelenkában van. És hogy szobatisztaságig csak annak a babának nyúlnak hozzá, akinél gondot okoz a pisiléskor. Ezért õ is mindig megnézi, de egyelõre nem csinál vele semmit. 1 éves múlt a kisfiam.

Szóról-szóra ugyanezt mondta a mi dokink is, mint a 18.53.-asnak. Még annyit tett hozzá, hogy aki erre hajlamos, annak újra és újra le fog tapadni, amíg pelenkában van. És hogy szobatisztaságig csak annak a babának nyúlnak hozzá, akinél gondot okoz a pisiléskor. Ezért õ is mindig megnézi, de egyelõre nem csinál vele semmit. 1 éves múlt a kisfiam.
Én még sosem húztam hátra, a gyermekorvos nem ajánlja, a védõnõ ellenzi. Olyan mikrosérülést okozhat, ami most nem okoz panaszt, de késõbb valódi fitymaszûkülethez vezet. Az ilyen piciknek élettani szûkülete van, nem szabad bántani. 16 hónapos a fiam, az orvos mindig a vizsgálatnál megnézi, de ennyi. Én azt ajánlom, h ne nyúljatok hozzá, ezt szakembernek kell eldönteni, ha akkora lesz, hogy húzogatni kell.
Az enyém tûri és neveti 9 hónapos!
Szia! A mi Kisfiúnk a napokban talált rá a kukacára (8 hónapos) és nagyon élvezi a "kilógó testrészét". Még Apa kezét fürcsi közben oda is húzza, hogy Õ is részesülhessen az örömben. :) )) Érdekes, ha én fürdetem, nem "kukacozuk". :)
Muszály bizony, addig, amíg õ maga megfelelõen nem tudja majd megcsinálni, ami azért még bõven arrébb van. NEm szereti, de az õ érdeke...
1 éves korig eleve tilos hátrahúzni.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert nekem a dokinéni mondta, hogy fürdéskor huzogassam , mert kicsit le van tapadva

Meddig kell a babákat állt babakocsiban vinni? Vagy esetleg, idő kérdése ki előbb ki később, mennyi az ideális idő?

Legjobb válasz: Ez teljesen gyerek függõ. A nagy fiam 3 volt és még jól esett neki ha hazafelé a hosszabb túrákról beleülhetett a sport kocsoba. Pedig ott volt a motor, meg képes volt km-t szaladgálni.

Ez teljesen gyerek függõ. A nagy fiam 3 volt és még jól esett neki ha hazafelé a hosszabb túrákról beleülhetett a sport kocsoba. Pedig ott volt a motor, meg képes volt km-t szaladgálni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike a válaszodat!! egy 32 hetes kismami
20 évesen már egyedül is beengednek az állatkertbe...
Az én kedvencem az orrszarvú nézzétek meg mindenképpen az orrszarvúakat!!
Sõt, ott kezdõdik, hogy a nyugatinál a metróban ugyan már van mozgólépcsõ, de az aluljáróba le kell bénázni vagy 15 fokon, ami nem mozgó...
Én is maradnék a combino + busz megoldásnál, mert oké, hogy Deákon van mozgólépcsõ, de a földalattihoz nincs, sõt, ha leszállsz a Hõsök terén ott sincs.
De a Deákon a földalattihoz felfelé kell menni a 3-as metrótól. Lefelé a 2-eshez mész.
A 4-6-oshoz csak kisétálsz a Nyugati fõbejáratán, és már látod is a villamos megállót. Csak át kell sétálni a zebrán, ami a Nyugati kijáratához képest bal kéz fele lesz. És a túlsó megállóba kell menned, az megy az Oktogon felé. És tény, hogy van, hogy sokan vannak a Combinon, de én mindig kényelmesen fel tudtam szállni. A metro mozgólépcsõje se sokkal jobb, mert ott meg törtetnek lefele az emberek. Szóval tömeg ott is van...
Mozgó lépcsõn simán le le lehet menni babakocsival. Én úgy vittem a baba kocsit , hogy én voltam háttal és a babakocsit én tartottam.Nem ördöngösség.A villamosra sokkal nehezebb felszállni, mert állandóan dugig van. Deák tértõl a földalattival leszállhatsz a Hõsök terén (mellette van az állatkert) Vagy leszállhatsz a Széchenyi fürdõnél. Ott egy kis séta a parkban és ott az állatkert.
A kérdező hozzászólása: És még egy hülye kérdés, a 4-6os villamosra hol lehet felszállni?
A kérdező hozzászólása: Jaj tényleg, a lépcsõzést azt kihagytam a számitásból...akor lehet hogy marad tényleg a busz meg a villamos.Köszi
A kérdező hozzászólása: Nem.
Egyébként én is 4-6-os combino és busz lehetõséget választanám. Én ugyanis képtelen vagyok levinni a mozgólépcsõn a babakocsit... De ez az én bénaságom...
09:27 A férjedet nem zavarná? :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Én szivesen elviszlek, csak mutasd az utat:-) 25/N :-) Egyébként ha a Deák térig megyek akkor utána ha átszálltam hol kell leszállni?
09:22 vagyok 20/F
Engem nem akar valamelyik anyuka elvinni az állatkertbe? Olyan régen voltam ott. :)
Szia, én a nyugatitól úgy mennék, hogy a 4-6-os villamossal az oktogonig, az csak egy megálló és babakocsival fel lehet szállni és az oktogontól pedig a 105-ös busszal a Hõsök teréig, mert annak is minden második járata alacsony padlós és arra is fel tudsz szállni babakocsival. Onnan pedig kb. 5 perc séta :) (ha ott megkérdezed merre van az állatkert, mindenki úgy is tudja és szívesen segíteni fognak) Jó szórakozást, 2, 5 hós babó anyukája
én metróval mennék. át kell szállni de még mindig kényelmesebb babakocsival mint buszozni Nyugatiból metróval Deák térig és onnan kisföldalattival mennék az állatkertbe
A kérdező hozzászólása: na, közben ugy néz ki mégiscsak autóval megyünk, ugyhogy ez is megoldódott:-) Köszi!


Megmelegítettem a gyűjtőből hozott tejet a babámnak, de aztán mire odaadtam volna neki elaludt. Most már másfél órája tartom a kellő hőmérsékleten a tejet, de még alszik. Odaadhatom neki? Meddig áll így el?

Legjobb válasz: Szerintem odaadhatod neki.Én a helyedben hagytam volna lehûlni a tejet és betettem volna a hûtõbe és akkor melegítettem volna ujra amikor felébredt.Szerintem feleslegesen melegíted 1,5 órán keresztûl.

Szerintem odaadhatod neki.Én a helyedben hagytam volna lehûlni a tejet és betettem volna a hûtõbe és akkor melegítettem volna ujra amikor felébredt.Szerintem feleslegesen melegíted 1, 5 órán keresztûl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!