Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell azt, hogy (183 db)

Én most fogom 1. nek használni a ZYNERIT-et és nem tudom, hogy meddig kell az arcon hagyni. Nem kell lemosni? Aki tudja kérlek írjon.

Legjobb válasz: nem kell lemosni, de elõször csak kicsit tegyél, nehogy nagyon égessen :) nagyon jó szer, remélem segíteni fog. utána ne nyúlj az arcodhoz, ne vidd a szád közelébe, mert fertelmes íze van! tényleg! :)

nem kell lemosni, de elõször csak kicsit tegyél, nehogy nagyon égessen :) nagyon jó szer, remélem segíteni fog. utána ne nyúlj az arcodhoz, ne vidd a szád közelébe, mert fertelmes íze van! tényleg! :)
A kérdező hozzászólása: És DIFFERIN-t használtatok?Ja és alapozót vagy krémeket használtatok a kezelés mellett?
ja, és az van ráírva, hogy 5 hét után dobjam ki, de sosem dobtam, 5 hét után már szép volt az arcom, és a maradék (már gyengébb) oldatot használtam de csak heti 1x-2x, hogy ne is jöjjenek vissza. aztán ha tudtam, hogy 1 hét mulva meg fog jönni, már kezeltem is a fejem, és nem is jöttek elõ. de akkor már nem is kell olyan hatóerõ :)
igen!:) szintén!:)
igen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És nektek teljesen elmúlt utána a pattanás vagy hogy?
Ha orvos/kozmetikus úgy rendeli használhatod 2x5 hétig, de általába a kúrához elég az egyszeri adag(ami 5 hét!:)
Reggel is este is tehetsz belõle, ha nagyon csúnya a bõröd, (és nem sminkeled magad), nem kell lemosni, csak a szokásos napi arcmosásokkor. Tényleg ne kerüljön a szád közelébe, vagy bele, mert iszonyatosan irritálja a nyálkahártyát. Remélem beválik!:) ..nekem bevált anno!:)
Én is használom, este lefekvés elõtt szoktam egy kicsit felkenni és utána csak reggel mosom meg az arcom hideg vízzel :) Tényleg jó, szinte teljesen eltüntek a pattanásaim :)
max, 3 hónapig használd, mert utána már nagyon száraz lessz a böröd:)
differin? nem tudom miaz, csak zyneritet használta, bõõõven elég volt. igen, én alapozom az arcom, és úgy oldom meg, hogy zyneritet esti arcmosás után használom, és reggelig rajta van, majd reggel arcmosás, és alapozás. ha vészes a helyzet, nem alapozok, és egész nap zynerit. de ilyen már nagyon régen volt :)

Ha nem vagyunk házasok, meddig kell elintézni, hogy ha megszületik a pici, automatikusan az apukája nevére kerüljön?

Legjobb válasz: Hát ez engem is érdekelne, bár én még csak 10 hetes terhes vagyok, de mi sem vagyunk házasok. És egyáltalán, hogy kell intézni a szülés után ilyen esetben a dolgokat??

Hát ez engem is érdekelne, bár én még csak 10 hetes terhes vagyok, de mi sem vagyunk házasok. És egyáltalán, hogy kell intézni a szülés után ilyen esetben a dolgokat??
Az apaságit az anyakönyvezetõnél kell elintézni. Amint megvan a kiskönyv nyugodtan meg lehet csináltatni kell a személyi lakcím(párodé és a tiéd is) a kiskönyv és egy igazlás a dokitõl, hogy mikor fogant a kicsi hány hetes vagy és a szülés várható idejérõl. Mi 32 hetesen csináltattuk meg! Ami fontos!Tévhit az, hogy 30 napnál nem lehet régebbi ezt maga az anyakönyvvezetõ mondta! Ha nncs meg az apasági és a kicsi megszületik akkor automatikusan a te nevedre kerül a pici! És utána már kicsit bonyolultabb elintézni, hogy az apa nevére kerüljön persze ennek sincs akadálya!Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Igen tudtál segíteni.Lassan el kell kezdeni intézni.

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy 51-éves vagyok, szeptember óta nem menstruálok, nem vagyok terhes szeretném tudni, hogy meddig kell védekeznem, hogy ne esek teherbe?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a menstruáció már egy éve nem jelentkezik, Ön már biztosan a klimaxban van, így peteérés sem lehetséges.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a menstruáció már egy éve nem jelentkezik, Ön már biztosan a klimaxban van, így peteérés sem lehetséges.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

T-mobile új SIM kártyát meddig kell aktiválni, hogy az ajándék 100MB internet még meglegyen?

Dec 28.-án kaptam meg a telefonnal együtt.

Legjobb válasz: Átvételt követõen 5 napon belül aktiválják, onnantól fogva van 30 napod felhasználni. Tegyük fel, hogy 2013. jan. 7-én aktiválták, van még kb 17 napod felhasználni.

Átvételt követõen 5 napon belül aktiválják, onnantól fogva van 30 napod felhasználni. Tegyük fel, hogy 2013. jan. 7-én aktiválták, van még kb 17 napod felhasználni.

Egy átlagos ember hány szót tud megtanulni (angolul), és mennyit-meddig kell ismételni, hogy az tuti meg is maradjon?

Én régen nem tanultam szavakat, hanem úgy rámragat(mondjuk nem tudok sokat),mert sokszor láttam.Most el akarok kezdeni szavakat tanulni,de fogalmam sincs mennyi az ami még tanulható.Mert egyértelm? h.napi 10-t azért úgy-ahogy az ember meg tud tanulni,de ennyivel évekig tanulhatnék.Illetve mennyi ideig kell gyakorolni, hisz minél több szót tanulok, akkor egyre több szót is kell ismételnem,aztán a végén már nem is marad id? tanulni csak az ismétlésre... AKi most tanul vagy tanult idegennyelvet az kérem írja le a tapasztalatait!

Legjobb válasz: Én kártzyás módszerrel volt, hogy napi 50-100-at megtanultam. Ezzel a módszerrel úgy 1000-1300 szóig ment, de utána nem.

Én kártzyás módszerrel volt, hogy napi 50-100-at megtanultam. Ezzel a módszerrel úgy 1000-1300 szóig ment, de utána nem.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam, hogy valami "játékos"(rajzos, kártyás vagy vmi más)módszerrel kezdek el hétköznapi dolgokat tanulni v. minden ami a házban van az angol nevét használom (mint a csecsemõknél) és talán akkor meg tudom tanulni, az igékkel és egyéb fogalmakkal nem tudom mi lesz...
Én gimiben tanulok angolt. Egy-egy dolgozatra 100-120 szót kell megtanulnunk. általában 2-3 olvasás után már tudom, viszont amiket sulin kívül kijegyzetelek magamnak szövegekbõl, azt nagyon nehezen tanulom meg. :s A legjobb ha nem egyesével tanulod a szavakat, hanem kifejezésekben vagy mondatokban, esetleg csoportosítva, hogy tudd valamihez kötni az adott szót.
állítólag ahhoz h tényleg a szókincsed része legyen (és ne felejtsd el a következõ szódogára), kb 7-8x kell találkoznod egy adott szóval olvasás, beszéd, ... közben
A kérdező hozzászólása: köszi
Szerintem felesleges igy szavakat tanulgatni, inkabb olvass, nezz filmeket, beszelgess, irj angolul, nezz meg egy szot a szotarban akar hatszazszor is, mikozben irsz, hasznalj egynyelvu szotarat es egyszeru lesz a szotanulas, ha korabban ragadtak rad a szavak :)

Valak*i Próbálta már azt hogy hosszú volt a haja de kipróbált egy rövidebb stílust és tökre bejött neki meg a környezetének? Ha nem jön be meddig kell várni hogy megnőjön, vagy mit lehet tenni ha nem tetszik?

Nekem most hosszú hajam van.(ennél picivel hosszabb:

Legjobb válasz: Mondjuk én lány vagyok, de mikor a párom tett hasonlóan, nekem nagyon tetszett. Persze esete válogatja.

Mondjuk én lány vagyok, de mikor a párom tett hasonlóan, nekem nagyon tetszett. Persze esete válogatja.
én vállig érõ hajamat nyírtam le fejbõrig és nagyon nem bántam meg, mindenkinek tetszett.
Hát ez a te döntésed. Itt igazából rajtad múlik, vállalsz-e kockázatot. A legtöbb lánynak szerintem tetszik a rövid haj (bár az elsõ képen bemutatott fazon is), és nem valószínû, hogy "nem áll majd jól" vagy a környezeted negatívan reagálna, mert a rövid haj férfiakon elég megszokott. Ha nem vágatod nagyon rövidre (ha jól értem, ez eszedben sincs) akkor mindig lehet még igazítani rajta, és nem a hossztól hanem elsõsorban a formától függ, hogy áll. Másrészt az, hogy 1 év alatt visszanõ, azt jelenti, hogy folyamatosan nõ vissza, pl. néhány hónap alatt majdnem a régi lenne... Szerintem nem lehet ebbõl olyan nagy baj, ha van kedved, csináld, ha nincs kedved, ne.
A kérdező hozzászólása: Ja 1 év alatt:( De mi van ha szarul áll? az a baj hogy már ált. 5. óta ilyen a hajam és már nem tudom magam elképezni rövid hajjal
nekem a második képen lévõ haj nagyon tetszik, szerintem irtó vagány. sosem fogod megtudni, hogy hogyan áll ha nem próbálod ki :P mellesleg nem olyan hosszú most sem a hajad, még ha lassan is nõ 1 év alatt biztos visszanõne ilyen hosszúságúra. 20/L
Váagasd lee! Ismerösöm kb ugyan ezt tette és hidd el tuti sikered van a lányoknál :DD
ez nem mondható hosszúnak ami neked van sztem, szóval nagyon másabb nem lennél
az elsõ kép: http://divat-trend.info/wp-content/uploads/2009/01/ferfi-hos.. így befogja tölteni hát nekem nem tetszik a másik kettõ én nem tudnám magamon elképzelni...én most növesztem hosszúra :D 14/F
Az elsõ képet nem tölti be, de a két rövidebb kép nagyon jóóóóó :)
17f

Mi a feltétele annak, hogy benn maradjunk az A csoportban? Úgy értem meddig kell eljutnunk, hogy ne kerüljünk vissza a B-be? Vagy hogyan működik ez? Bocsi a laikusságomért!

Legjobb válasz: ha a vilagbajnoksagra gondolsz es hokira akkor igy ; az elso 3 jut tovabb a csoportbol az utolsok pedig osztalyozot jatszanak ha onnan tovabb jut akkor mar a magyar valogatott nem esik ki de ha ha 4 dik is lesz a csoportbol es megnyer 2 merkozest akkor bent marad

ha a vilagbajnoksagra gondolsz es hokira akkor igy ; az elso 3 jut tovabb a csoportbol az utolsok pedig osztalyozot jatszanak ha onnan tovabb jut akkor mar a magyar valogatott nem esik ki de ha ha 4 dik is lesz a csoportbol es megnyer 2 merkozest akkor bent marad
A kérdező hozzászólása: Igen-igen, arra gondolok. És köszönöm a válaszodat.

Mik a jó és rossz hatásai a bimbó védőnek? Miért nem jó ha azzal szoptatok? A bimbó kiemelőt meddig kell használni hogy legyen hatása?

Legjobb válasz: Nekem a bimbókiemelõ sem használt. Bimbóvédõvel tudtam csak szoptatni, azt is csak két hónapig, de ez is kínszenvedés volt. A babám egyszerûen nem bírta megszokni, vagy én nem tudom miért nem volt hajlandó enni vele, de fejnem kellett neki, mert a végén már a szájába sem vette. A védõnõm azt mondta, hogy nagyon kevés baba tud rendesen enni bimbóvédõvel, de hátha valaki tud neked jó tapasztalatot is írni.

Nekem a bimbókiemelõ sem használt. Bimbóvédõvel tudtam csak szoptatni, azt is csak két hónapig, de ez is kínszenvedés volt. A babám egyszerûen nem bírta megszokni, vagy én nem tudom miért nem volt hajlandó enni vele, de fejnem kellett neki, mert a végén már a szájába sem vette. A védõnõm azt mondta, hogy nagyon kevés baba tud rendesen enni bimbóvédõvel, de hátha valaki tud neked jó tapasztalatot is írni.
Bimbóvédõ: rossz hatása, h a gyereknek nagyobb erõvel kell szívnia, macerás a használata kicsit. jó hatása, ha nem tudsz mással szoptatni, mert nem jó a bimbód (mint nekem), akkor kénytelen vagy használni. Ezért jó hatása az, h végre meg tudod szoptatni a babádat!!! Ezen kívül nem ázik fel a melled. A bimbókiemelõrõl nem tudok nyilatkozni.
Én elejétõl kezdve bimbóvédõvel szoptatok, most múlt 4 hónapos a kislányom. A kórházban azt mondták, hogy nem valószínû, hogy tudok szoptatni ilyen bimbóval (ellaposodó+ ödémás is volt a mellem), talán-talán bimbóvédõvel, de szerintük az sem biztos. Ehhez képest mint mondtam 4 hónapja csak anyatejes a bébim. Szóval hajrá! Egyébként én Avent Minit használok.
Szia! A bimbókiemelõrõl tudok nyilatkozni: nekem teljesen lapos volt a mellbimbóm, nem tudott mit bekapni a kisfiam. Kb. 1-2 óra alatt pont kiemelte annyira a mellbimbóm, hogy tudtam szoptatni. Néhány napig használtam csak, azóta nem kell. Most 3 hónapos a kisfiam, gond nélkül tud szopizni, segédeszközök nélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Nekem a védõnõ azt mondta hogy 2hét után biztos kiemeli a bimbómat!A bimbóvédõvel egyébként tökéletesen tudok szoptatni, ezért nem is értem hogy miért mondta a védõnõ hogy a bimbóvédõ nem annyira jó!
Szerintem tökéletesen lehet szoptatni a bimbóvédõvel. Én 3-4 hónapig csak azzal szoptattam, mert lapos volt a mellbimbóm. Aztán a sok szoptatás miatt megváltozott a mellbimbóm alakja és apránként átszoktunk a sima cicire. Azóta is szoptatok, már lassan 11 hónapja. Ha nem lett volna bimbóvédõ, lehet, hogy nem is ment volna a szoptatás.
A kérdező hozzászólása: köszi ez az utolsó válasz is megnyugtató mert a védõnõ azt mondta egy idõ után majd nem fogadja el a cicit a bimbóvédõvel és nem lesz elég tejem de ha te tudtál szoptatni 11hónapig akkor ez nem lehet igaz
A bimbóvédõt azért nem szokták javasolni, mert sokan azért használják, mert az elején fáj a szoptatás. Viszont valóban nem tud vele olyan hatékonyan szopni a baba, éhes marad, elapad a tej. (mi majdnem így jártunk a bimbóvédõ miatt.) Tehát ha valakinek nincs problémája a mellbimbóval, az ne használja, inkább kínlódja végig az elsõ 2 hetet, aztán megszokja a mell. De ha valaki a mellbimbó formája miatt nem tudna egyébként szoptatni, akkor mindenképpen kell, nem értem, hogy a védõnõ miért nem látja ezt be.
Ennyi idõ alatt ki kellett alakulni a teljes hatásnak. Az lenne leghatásosabb, ha elkezdenéd a pszichoterápiát, és a betegséged OKÁT szüntetnétek meg, mert azzal megszûnik a betegség is, és közben lassan abbahagyhatod a gyógyszerezést.

Meddig kell az ébredési hőnek magasan lennie ahhoz, hogy terhességre utaljon?

Van már egy halvány pozi esti tesztem, de sajna volt már ilyen és ugyan úgy megjött, de most a görbém nagyon szép

Legjobb válasz: Minimum 14 napig. Ha már meghaladta a menzesz esedékességét, és még mindig magasan van, az már babagyanús. Holnap tesztelj szerintem még egyet. Ha már amúgy is van egy halvány pozitív teszted, szerintem sikerült, de egyenlõre én is csak halkan gratulálok!

Minimum 14 napig. Ha már meghaladta a menzesz esedékességét, és még mindig magasan van, az már babagyanús. Holnap tesztelj szerintem még egyet. Ha már amúgy is van egy halvány pozitív teszted, szerintem sikerült, de egyenlõre én is csak halkan gratulálok!
Gratulálok (halkan). Elvileg a hõnek végig magasnak kell lennie, de az enyém is leesett pedig babás voltam. Egy 5 hós anyukája. :-)
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsi, úgy értettem a kérdést, hogy pé után hány nap magas hõ jelzi hogy baba van a dologban! Ma tartok a 15. dpo-n és még fent van. Mára vagy holnapra nem várom, de az is lehet hogy tegnapra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!