Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell a tejet egy szoptatás (1 db)

Meddig kell fejni a tejet egy szoptatás után? Amíg teljesen eláll, vagy nem muszáj addig?

Legjobb válasz: Nekem sincs szerencsére begyulladva, én sem fejem ki, sajnos nem tudom ez így jó-e, de mindig csak az egyik mellembõl szopiztatom, és mire kell egyen a másikból annyi van, hogy ha nem teszek melltartóbetétet rendesen folyik utánam. Éjszakára ha érzem, hogy túl kemény a mellem egy nagyon kicsit fejek ki belõle, de csak ha látom, hogy nem bírja ki a következõ szopiig úgy, hogy ne tejben fürödve ébredjek.

Nekem sincs szerencsére begyulladva, én sem fejem ki, sajnos nem tudom ez így jó-e, de mindig csak az egyik mellembõl szopiztatom, és mire kell egyen a másikból annyi van, hogy ha nem teszek melltartóbetétet rendesen folyik utánam. Éjszakára ha érzem, hogy túl kemény a mellem egy nagyon kicsit fejek ki belõle, de csak ha látom, hogy nem bírja ki a következõ szopiig úgy, hogy ne tejben fürödve ébredjek.
De muszáj.Teljesen ki kell fejni, ha hagy benne a baba sokat. Ha nem nagyon hagy benne nincsenek csomók én nem szoktam. De eleinte mindig fejtem, hogy legyen elég. Kb 3 hós korától nem fejek csak 1-2 alkalommal naponta. De te érzed, ha feszül, csomós fejni kell, mert begyullad.
Én sosem fejek. Sosem tud a mell kiürülni, ugyanis szopi és fejés közben termelõdik a tej. Ha nem akarod eladni és nincs begyulladva, fesleges.
Szia.Én 6 hónapig fejtem, (nem volt begyulladva) nem csak azt a cicit amelyikbõl szopizott, hanem mind a 2 -t.2 évig szopiztattam, és mikor leszokott, utána is fejnem kellett.Minél többet fejsz, annál tovább szopiztatsz.Ez csak néhány perc, és csak hasznodra válhat.Nem kell teljesen üresre, csak ne legyen feszes, és te is érzed mikor már kevés van benne.
Annál több tejed lesz, minnél jobban ki van ürítve a melled.
Milyen célból fejsz? Ha azért, hogy több legyen, akkor addig fejjed, amíg jön, vagy 20 percig. Ha azért, mert sok van és sok marad, akkor csak annyit, hogy ne feszüljön, különben még több lesz és még több és még több... Ha egyik sem, akkor pedig nem kell fejni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatás alatt menszi kérdés. Akinek beállt a havivérzése, volt olyan, hogy egy idomulva késett vagy hamarabb jött?

7

Kolosztrum lehet vagy mi?

4 hónapja nem szoptatok. Amikor megnyomom a cicim, akkor sárgás, nagyon sűrű és zsíros tej jön belőle. Ez most megint kolosztrum vagy ez azért van, mert apad el? Illetve mikor fog teljesen elapadni a tejem?

2

Két napja megharapott a babám. Egyre jobban fáj, mit lehet tenni?

8

úgy ennék diós rétest? Szabad? Nem okoz hasfájást? 7 hetes a manom

2

Akik nem szoptattak: milyen tejapasztó gyógyszert kaptatok a dokitól? Mennyi idő alatt hatott? Volt valamilyen mellékhatása?

1

Mikortól ülhet a baba sport vagy esernyőre csukható babakocsiba ami nem teljesen függőleges?

3

Befelé forduló mellbimbók, esélytelen a szoptatás természetes úton. Milyen mellszívót próbáljak hogy legalább üvegből tudjon anyatejet enni?

7

Urticát és görögszéna kapszulát lehet együtt szedni tejnöveléshez?

2

Ki hány dl teát iszik meg? (mely fajta szoptatos teát? ) és hány filterrel késziti el,

3

Elapadt a tejem. Rossz anya vagyok?

2. hónap után egyszerűen elapadt. Addig is nagyon rossz volt, gyakran nem volt elég, de utána egyszerűen elapadt. Próbáltam sok mindent, állandóan ittam laktoherb teát, próbáltam azt, hogy akkor csak cicire teszem a babát, hátha megindul az, de sajnos nem (kitartóan próbálkoztam). Elmentem orvoshoz, de mint kiderült, lelki okai vannak. Most tápszeres a babám, de állandó jelleggel megkapom idegen emberektől, hogy biztos az én hibámból apadt el, miféle anya vagyok én. Miért miféle vagyok? Nem érzem magam hibásnak, nem tehetek róla.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!