Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell a légzésfigyelőt Még (2 db)

1 éves koráig fennáll a veszélye.
Sokan akkor hagyják abba a használatát ha már intenzíven mozog(mászik) a baba.
Mért akarod abba hagyni?Ha lehetõséged van , minnél tovább használd.Én is úgy tudom 1éves korig fennáll, de én tutu tovább fogom használni..mondjuk nekünk saját van.Ja és a fiuknál még gyakoribb...
Szia! Én egy kicsit tovább mint 1 évig használtam. Van az ismerõsi körömben, akinek 6 hós kislánya halt meg a délutáni alvása közben:((( Én ezért is féltem nagyon, mindig bekapcsoltam ha aludt a baba.
Szia.Lehet hogy túlzásnak hangzik, de az én lányom ameddig a kiságyban aludt nem vettük ki a légzésfigyelõt.Ez 2 éves koráig volt.Nem vesztettünk semmit, és még biztonságérzetet is adott.
Egy éves korig szokták ajanlani. Ha van lehetõséged sajátot vásárolni, akkor akár egy éves kora után is használhatod, ha az megnyugtat. Azért szeretném kiemelni, hogy nem elég megvenni a légzésfigyelõt, hanem mindenképpen tájékozódni kell, hogy mit kell tenni, ha beriaszt. Mit ér a riasztás, ha a babátokon nem tudtok majd segíteni???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Saját légzésfigyelõnk van és nem szeretném még abba hagyni a használatát, csak nem voltam tisztában vele, hogy meddig szükséges használni.Mégegyszer köszönöm Mindenkinek!:)
sziasztok! itt utána olvashattok az említett témának, s azt is leírja mi az azonnali teendõ ebben a sajnálatos esetben! http://www.babanet.hu/publ/sids.htm
A kérdező hozzászólása: kérdés storno, most olvasom, h mozgás közben nem jó..
A kérdező hozzászólása: most meg azt irják h bárhol jó.. úgyhogy mégis kérek infót aki használja!!!!!!
nekünk snuza van, szeretjük. én nem a pelusra csiptetem, hanem a badyra adok egy kisnadrágot vagy harisnyát és arra, ugyanúgy érzékel. Babakocsiban nem jó, mert ahogy zötyög a kocsi azt is érzékeli, de autóban nekünk bevált. Ha ráfekszik nem zavarja.
Szia! Mi is sokat utazunk (havonta legalább egy hetet a férjem munkája miatt), ezért vettem egyet. Nem bántam meg. Ha nem itthon alszunk, akkor használjuk, itthon megy az angelcare. 10 hónapos a kisfiam, egy hete még használtuk, semmi gondom vele. Eddig egyszer riasztott csak, akkor lecsúszott a pelusról (valószínûleg elfelejtettem visszahajtani a pelust, amikor felcsiptettem), de szerintem ez ennyi idõ alatt jó arány. Ráfekszik, de nem nyomja meg, soha nem zavarta az alvásban. Mi csak ágyban/utazóágyban használtuk eddig, így nem tudom, hogy pl babakocsiban megbízható-e mozgás közben.
A kérdező hozzászólása: hú köszi!!! végülis babakocsiban én is tudom figyelgetni, de az autóban nehezebb. hoszzú utakra nem megyünk csak sokszor lesz-heti 1x biztos- 1-2 órás útunk majd.- nagyokkal angelcare-t használtam, de macerás volt ha mentünk valahová vinni, ezért gondoltam a picinek ezt. köszönöm mégegyszer!!!!!!
Mi is csiptetõst használunk, respiense-t. Eddig jó. Van rajta felhelyezés visszajelzõ, ez visszajelzi hogy jól vane apeluson, így állítólag nem lesz téves riasztás.Mi normál érzékenységgel használjuk, lehet állítólag erõsíteni is, majd ha szükség lesz rá. Mi azért választottuk, mert napközbe sokszor lent van velem, és ott utazóágyat használunk, abban meg a pados nem mûködne.
mármit kocsiban akarod használni? Hallottunk mi is ilyet, hogy autoban lett a baj. Állítólag csak a nagyon durva mozgást tudja átvenni, legalábbis mi így tudjuk, normál babakocsirázkódást nem. Terepre meg nem megyünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!