Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell a Belara fogamzásgátló (2 db)

Meddig kell szednem a Belara fogamzásgátló tablettát, hogy gumi nélkül is lefeküdhessek a barátommal?

Legjobb válasz: Ha elõzõleg (utolsó havi cikusban) nem szedtél semmiféle hormonális fogamzásgátlót: A fogamzógátlás kifejlõdéséhez legalább 1 heti folyamatos alkalmazás szükséges és ez a hatás a 7 napos gyógyszermentes idõszakban is fennáll. További info a betegtájékoztatón: http://www.pharmindex.hu/gyogyszer-betegtajekoztato.xhtml?ti..

Ha elõzõleg (utolsó havi cikusban) nem szedtél semmiféle hormonális fogamzásgátlót: A fogamzógátlás kifejlõdéséhez legalább 1 heti folyamatos alkalmazás szükséges és ez a hatás a 7 napos gyógyszermentes idõszakban is fennáll. További info a betegtájékoztatón: http://www.pharmindex.hu/gyogyszer-betegtajekoztato.xhtml?ti..
Nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy az elsõ levél beszedése után már védettséget nyújt a tabletta.
Megerõsítem: 1 hét
nézd meg a tájékoztatot, biztos rajta van, de ha jol tudom 5 honap!
Szerintem várj 1 hónapot! Addigra biztos, hogy kialakul a védetség.
A védettség. Bocsi.
Én is olyat szedek és egy hétre van szükség.
ciklusban :)
Ha a ciklus 1. napján kezdted szedni, akkor 1 hét után védett vagy, ha viszont utána, akkor 1 honapig ajánlott a más védekezés is.

Augmentint írt fel az orvos (napi 3x1 szem 1 hétig). Este 8kor szoktam bevenni a fogamzásgátlót (Belara). Mennyire csökkenti a hatását az antibiotikum és meddig kell kiegészítő védekezés?

Tudom, hogy sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban, de szeretnék a sajátomra választ kapni! :)

Legjobb válasz: Az Augmentin csökkenti a fogamzásgátló hatását. És ez nincs órához kötve, hanem a fehérjekötõdéshez van köze. Egyszer megkérdeztem a háziorvosomat õ mondta. Az Augmentin szedése alatt és még 7 napig kiegészítõ védekezés kell

Az Augmentin csökkenti a fogamzásgátló hatását. És ez nincs órához kötve, hanem a fehérjekötõdéshez van köze. Egyszer megkérdeztem a háziorvosomat õ mondta. Az Augmentin szedése alatt és még 7 napig kiegészítõ védekezés kell
Én a következõ levél fogamzásgátló szedéséig alkalmaznék kiegészítést. Én Amoxicillint szedek most a fogamra, mi is fogunk máshogy is védekezni, mert én is gyógyszert szedek.
A kúra után is min. 1 hét egyéb védekezés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!