Találatok a következő kifejezésre: Meddig kell Mikortól (50 db)

Ha ha-s tápszert kap a baba-biztos ami biztos-azt meddig kell? mikortól kaphat simát?

Legjobb válasz: Ameddig issza és ízlik neki. Mi már elmúltunk 2 évesek és még mindig HA-s tápszert iszunk. Miért akarsz váltani?

Ameddig issza és ízlik neki. Mi már elmúltunk 2 évesek és még mindig HA-s tápszert iszunk. Miért akarsz váltani?
Nekünk a védõnõ mondta, hogy lassan kezdjük el kiváltani simával, mert 6 hótól nincs rá támogatás és a HA nagyon drága. Úgyhogy a HA mellé kaptunk simát is, és elõször csak egy étkezést váltottunk ki és figyeltük, hogy nem üti e ki a gyereket. Nem szabadott ekkor semmi újat bevezetni (új étel, kozmetikum...), hogy felismerjük ha érzékeny rá. Kb 1 hónap alatt kiváltottuk az összes étkezést, most már csak lefekvés elõtt kapja a HA-t, addig amíg még van belõle, utána elhagyjuk. 4 hósan kezdtük.

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)
használati utasításon szerepel minden
Kengut fekvõ helyzetben elvileg 0 hótól használhatod, de csak nagyon rövid idõre tedd, mert ez nem kemény, vizszintes felület, árt a hátának! A mózes nagyon jó dolog, abban órákat is sétálhattok, aludhat benne. Jobban jársz, ha abba szoktatod, nem a kenguruba, mert késõbb 7-8 kilósan nem fogod már birni órákig cipelni a kocsiban meg orditani fog hosdzabb ideig , az biztos. A hordozó rész kocsira tétele nem arra való, hogy abban sétáljatok, a felülete szintén messze van a vizszintestõl! Az akkor jó, ha kocsival mész valahova és nincs ott a mózes, akkor betolhatod mndjuk vele a boltba, vagy dokihoz menet is okés, de nem sétára, pihenésre!
Szia! Ha ilyen kengurud van akkor újszülõtt kortól lehet a babádat bele tenni, de fektetve, bár az én használati útmutatom nem mutatta, hogy kell úgy megkötni, hogy feküdjön a baba benne:(. http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&su.. Mondjuk én amikor megvettem akkor már fél éves volt a kislányom! Boldog babázást kíván egy éves anyuka!

Meddig kell sterilizálni a babák dogait (cumisüveg, cumi stb. )? Mikortol adtatok a babátoknak glutént tartalmazo ételeket (babakeksz, kekszes papik, babapiskota, stb. ), és a turot, joghurtot tartalmazo babakajákat?

Legjobb válasz: Szió, én 6 hónapos koráig sterilizáltam minden használat után a dolgait (cumiüveg, cumi, ...), de utána már csak naponta egyszer. S ez így van a mai napig is. Babakekszet és ilyan hasonló ételeket 6-8 hónapos kora között kapott elõszor, de a bbiételes üvegeken rá van írva, hogy mikortól ajánlott. Túrót, joghurtot (ami kifejezettem babáknak van), azokat 8 hónapos kor után ajánlott. Én is akkor adtam elõször, de tetszett neki, szereti. Egy éves kislány édesanyja

Szió, én 6 hónapos koráig sterilizáltam minden használat után a dolgait (cumiüveg, cumi, ...), de utána már csak naponta egyszer. S ez így van a mai napig is. Babakekszet és ilyan hasonló ételeket 6-8 hónapos kora között kapott elõszor, de a bbiételes üvegeken rá van írva, hogy mikortól ajánlott. Túrót, joghurtot (ami kifejezettem babáknak van), azokat 8 hónapos kor után ajánlott. Én is akkor adtam elõször, de tetszett neki, szereti. Egy éves kislány édesanyja
Sterilizálni én nem sterilizáltam semmit. Jól elmosogattam. Fél éves kor után kezdtek a mi kajánkból enni (a szopi mellett) elõször csak zöldséget, húst, levest, majd nem sokára mindent. Csak összetörve. Fél éves kor után én már adtam nekik kiflicsücsköt, túrórudi belsejét.... Több mint 1 évig szoptak mellette.
Én csak egy néhány hétig sterilizáltam.

Hogy és mikortól meddig kell inni a cickafark teát?

Legjobb válasz: Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.

Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Meddig kell beveztgetni a dolgokat? Mikortól "engedhetem el magam"?

Most lesz 7 hónapos, 5 hónapos kora után lecsökkent az anyatejem, ezért elkezdtünk eszegetni. Már sokfélét eszik, krumpli, keksz, alma, barack, sütõtök, olaj, répa, rizs, gabonás pép, csirkehús, ilyesmik. Minden héten 2 új dolgot eszik. Meddig figyelgessem még ezt? Vannak persze fontos dolgok, mint a tej, mogyoró stb. De ezeken kívül, mikor mondhatom azt, hogy most már nem figyelem, hol tartunk, eszi amit mi eszünk, csak apróra vágva, pépesítve? Vagy még fél évig irogassam, mi volt már, mi még nem?

Legjobb válasz: Annyira figyelhetsz, hogy egyszerre csak egyféle újat adj neki neki. Ha fáj a pocakja vagy a bõrén valami jelentkezik, stb, akkor tudd, hogy mi lehet az oka, nem kell újra kísérletezned vele.

Annyira figyelhetsz, hogy egyszerre csak egyféle újat adj neki neki. Ha fáj a pocakja vagy a bõrén valami jelentkezik, stb, akkor tudd, hogy mi lehet az oka, nem kell újra kísérletezned vele.

A méhszájra tapadt méhlepénynek meddig kell elmozdulnia, és mikortól kell feküdni vele ha nem mozdul sehová? 21h km Tornázni szabad-e ilyenkor?

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi vagyok, mert nekem elõl mélyen fekvõ, közel van a méhszájhoz. 18 hkm

Erre én is kiváncsi vagyok, mert nekem elõl mélyen fekvõ, közel van a méhszájhoz. 18 hkm
Tornázni biztos nem érdemes! Nem mondta a doki? Nekem külön szóltak, hogy kíméljem magam. Feküdnöm nem kellett miatta, de pl nem emelhettem és csak félgõzzel csinálhattam mindent. Egyébként a helyzete folyamatosan változik, még jó helyre kerülhet.
Nekem is ilyen gondom van. Nekem volt sajnos vérzésem is, amiatt szigorúan feküdnöm kellett. Épp ezért kell kímélned magad, mert ugye közel van a lepény a kijárathoz, és valakinél már kis megerõltetés is vérzést okozhat emiatt. De azt én is szeretném tudni, hogy most hogy már egyáltalán nincs vérzésem, így meddig kell feküdni... Én biztosan nem tornázgatok, örülök ha eljutok majd oda, hogy sétákat engedélyez a dokim :) 16 hkm
Tornázni szigorúan tilos!!!! Amúgy folyamatosan mozdul, ahogy nõ a méh is, nekem 26 hetesen mondták, hogy most már jó helyen van. Vigyázz magadra, és pihenj sokat, jó babavárást!
4-es vagyok, amíg veszélyeztetve voltam, addig se torna, se házasélet, sok fekvés, de most hogy a 26. héten "felcsúszott" a lepény, azt mondta az orvos, normál terhességgel folytathatom tovább, könnyû sétákat javasol inkább csak, és módjával már lehet házaséletet élni. Én ennyit tudok.
A szülésig kell, hogy elmozduljon a méhszájról, ha nem megy onnan, akkor sajnos császár! a tornát szerintem is mellõzd, kíméld magad!

A lues- és a széklet vizsgálat eredménye meddig érvényes, mikortól kell újítani?

Kórházi nyári gyakorlathoz kell, ezért lenne fontos tudnom.

Legjobb válasz: Nekem is gyakorlathoz kell most csináltatni (csütörtökön), mert azt mondta a dokim, hogy egy évig érvényes az új protokoll szerint. Mivel az emésztõrendszerbe igen sok a baci, de akár egy strand vagy bármi alkalmával elkaphatsz pl. rotavírust és ezt muszáj ellenõrizni évente, mivel csak egészségügyi dolgozók leszünk

Nekem is gyakorlathoz kell most csináltatni (csütörtökön), mert azt mondta a dokim, hogy egy évig érvényes az új protokoll szerint. Mivel az emésztõrendszerbe igen sok a baci, de akár egy strand vagy bármi alkalmával elkaphatsz pl. rotavírust és ezt muszáj ellenõrizni évente, mivel csak egészségügyi dolgozók leszünk

Koraszülött babánál meddig kell betartani a naponta 8-szori étkezést? Mikortól nem kell kötelezően 3 óránként etetni a picit?

Ez súlytól, vagy kortól függ? Mikor lehet azt csinálni, hogy nem kötelez?en etetni, hanem amikor jelzi, hogy éhes?

Legjobb válasz: http://www.lll.hu/szfuzet/koraszulott http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_problema2 Két cikk a témában. Én nem értek a koraszülöttekhez, de a napi 8x-i szoptatást kevésnek tartom. A második cikk az egyenletes súlygyarapodást említi, mint "fordulópontot". Szerintem nem az egyenletes etetésen van a hangsúly, hanem hogy legalább 3 óránként kapjon enni. Szóval szerintem inkább súlyfüggõ, de mindenképp megkeresnék a helyedben egy szoptatási tanácsadót, aki személyre szabottan tud segíteni.

http://www.lll.hu/szfuzet/koraszulott http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_problema2 Két cikk a témában. Én nem értek a koraszülöttekhez, de a napi 8x-i szoptatást kevésnek tartom. A második cikk az egyenletes súlygyarapodást említi, mint "fordulópontot". Szerintem nem az egyenletes etetésen van a hangsúly, hanem hogy legalább 3 óránként kapjon enni. Szóval szerintem inkább súlyfüggõ, de mindenképp megkeresnék a helyedben egy szoptatási tanácsadót, aki személyre szabottan tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: A koraszülött osztályon is napi 8-szori étkezés volt, 3 óránként! Sajnos tápszeresek vagyunk, cumisüvegezünk, és gyakrabban nem adhatok neki, mert vissza jön belõle!

A Diane-35 mikortól véd? (Ha előtte nem szedtem fogamzásgátlót) Meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?

A betegtájékoztatón nem találtam rajta...

Legjobb válasz: "Ha a ciklus 2-5. napján kezdi szedni, akkor 7 napon keresztül kiegészítõ védekezést kell alkalmaznia" Én is Diane-t szedek, és érdekes módon ezt találtam a tájékoztatóban, akkor a tiéd másmilyen?

"Ha a ciklus 2-5. napján kezdi szedni, akkor 7 napon keresztül kiegészítõ védekezést kell alkalmaznia" Én is Diane-t szedek, és érdekes módon ezt találtam a tájékoztatóban, akkor a tiéd másmilyen?
akkor véd?? tök jó...én azt hittem véletlen hogy nem estem teherbe, mert csomo helyen azt terjesztik, hogy , , csak mellékhatás " De ez nem olyan mellékhatás véleményem szerint, ami néha következik be, hanem ez egy alapfunckója. Szerintem ezen kívûl az esik teherbe fogamzásgátló mellett, aki nem szedte be rendesen....
Elsõ vagyok. A Diane nincs bejegyezve fogamzásgátlóként, és valóban a mellékhatása. Én sem a védekezésre kaptam, hanem hormonproblémákra, szedik PCO-ra is. De véd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, átolvastam még egyszer a betegtájékoztatót és megtaláltam...
ha a 2.-5. napon kezdi el 7 nap.. de ha a menses elsõ napján kezdi akkor nem írja mikortól véd.. szóval nem csoda ha nem találta meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!