Találatok a következő kifejezésre: Meddig jó sex a (2 db)

Meddig jó a sex a babámnak?

19hetes vok!a párommal intenzíven szeretkezünk eléggé feltolja!ez baj lehet?meddig lehet szeretkezni?

Legjobb válasz: Addig, amíg neked nem okoz problémát, a babákat is jól érzéssel tölti el, ha a mamájuknak is jó.Mi 37 hetes korig szeretkeztünk, utána már nagyon nagy volt a pocim még aludni, állni és ülni is nagyon rossz volt.Boldog babvárást!

Addig, amíg neked nem okoz problémát, a babákat is jól érzéssel tölti el, ha a mamájuknak is jó.Mi 37 hetes korig szeretkeztünk, utána már nagyon nagy volt a pocim még aludni, állni és ülni is nagyon rossz volt.Boldog babvárást!
Érdemes egy kicsit visszavenni a tempót várandósan, de ha nem érzel kellemetlenséget, akkor valószínûleg a babának sem rossz. Az én picurom minden szeretkezés után nagyon aktív lesz, nem tudom, ilyenkor vajon folytatni szeretné? Valószínû, hogy igen, mert a bennem felszabaduló endorfinokból õ is kap.:-) Szóval ami jól esik nektek, az valószínûleg nem is árt, de esetleg próbáljatok kicsit belassulni, akkor biztosan nem okoz gondot. Boldog babavárást! 31 hetes pocakos
Ha nem vérzel, vagy nincs rózsaszín folyásod utána, akkor nem árt a babának, sõt pozitív hatása van Rád és így õrá is. Az utolsó hónapban nem szokták javasolni, mert az orgazmustól felszabaduló hormon méhösszehúzódásokat okoz, ami akár koraszüléshez is vezethet, de 19 héttel ez a probléma még tuti nem áll fenn:) Ha viszont nem akar jönni a baba és már idõ van, kifejezetten javallják amiatt amit írtam. Jó babavárást és közben sok-sok boldog percet a pároddal;)

Félig-meddig részeg csaj kívánja a sexet. Ha közben nyög, akkor ez azt jelenti, hogy jó neki?

kérdéseket olvasva, így kiváncsiságból.

Legjobb válasz: a fájdalomtól is nyöghet, úgyhogy vigyázz.

a fájdalomtól is nyöghet, úgyhogy vigyázz.
Jah. De attól még lehet, hogy másnap nem emlékszik rá, és/vagy megbánja.
Ha nyög akkor még életben van
Lehet, hogy csak hányingere volt a piától.
lehet meglátta a lompost és jött a róka :D
A kérdező hozzászólása: poéngyárak :DD
Remélem nem volt semmi, ugyanis a törvény szemében ez szexuális erõszaknak minõsül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!