Találatok a következő kifejezésre: Meddig illik lagziban maradni (2 db)

15 éve nem voltam esküvőn/lagziban. Miben illik megjelenni? Meddig illik maradni?

Augusztusban eskür?re megyek mit vegyek föl? Szoknyát? Vagy elég a nadrág is? Nagyon ki kell öltözni? És meddig illik maradni?

Legjobb válasz: szia. igazából azt veszel fel,amit akarsz,csak csinos legyél,egy fekete nadrág szép felsõvel vagy blúzzal is megteszi,attól függ,mennyire közeli a barát.én pl. barátnõm szombati lagzijára koktélruhát vettem, a párom meg öltönyben lesz. hogy meddig "illik" maradni,azt meg mindenki maga dönti el. de ha én magamból indulok ki,mi reggelig ropni fogjuk :)

szia. igazából azt veszel fel, amit akarsz, csak csinos legyél, egy fekete nadrág szép felsõvel vagy blúzzal is megteszi, attól függ, mennyire közeli a barát.én pl. barátnõm szombati lagzijára koktélruhát vettem, a párom meg öltönyben lesz. hogy meddig "illik" maradni, azt meg mindenki maga dönti el. de ha én magamból indulok ki, mi reggelig ropni fogjuk :)
Az ilyen NAGY alkalmakra mindenki kiöltözik az alkalom meg is követeli.De mindenképp olyan ruhát válassz amiben jól érzed magad, ami abszolút nem a te stílusod ne erõltesd magadra.Ez lehet egy csinos kosztüm, egy egész alkalmi ruha hosszú vagy rövid, vagy alkami szoknya, illetve nadrág valamilyen csinos felsõvel.A lényeg hogy farmer nem szokás.
Szia! A Ruáhról nem írok, mert az elõttem szóló szépen elmondta. Meddig illik maradni egy lagziban? Elsõsorban addig míg jól érzed magad. Ha közeli a barátság akkor nem baj ha megvárjátok a menyasszonytáncot. De ha messze utaztok akkor sem fog megsértõdni senki ha mondjuk vacsi végeztével egy két tánc után elköszöntök. Ha van kísérõd arra ügylejetek, hogy egyikõtök se öltözze túl a másikat. Mondjuk te kisestélyit veszel fel a párod meg ingben és szövetnadrágban lesz. Így ne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat. Akkor marad a tavasz kosztüm naci valami csinosabb felsõvel.

Meddig illik a lagziban maradni?

Koszorúslány leszek és a barátom másnap dolgozni megy(nem tudja megoldani).Elmehetünk még éjfél el?tt, vagy nekem mindenképp maradnom kell?

Legjobb válasz: Bizony! A koszorúslánysággal együtt jár, hogy végig ki kell tartania. Viszont a koszorúslány egészen biztos, hogy menyasszony legjobb barátnõje. (Ezért kérte fel éppen õt.) Két barátnõ között szerintem nyugodtan megbeszélhetõ a helyzet. Ha azt érzed, hogy bántaná, ha a legjobb barátnõje ne lenne vele az egész lagzin, akkor maradj, ha megérti a helyzetet (hiszen nyilván õ is a te legjobb barátnõid egyike lehet, hiszen különben nem vállaltad volna el a felkérését), nyugodtan hagyd ott az eseényekt, amikor a barátodnak mennie kell.

Bizony! A koszorúslánysággal együtt jár, hogy végig ki kell tartania. Viszont a koszorúslány egészen biztos, hogy menyasszony legjobb barátnõje. (Ezért kérte fel éppen õt.) Két barátnõ között szerintem nyugodtan megbeszélhetõ a helyzet. Ha azt érzed, hogy bántaná, ha a legjobb barátnõje ne lenne vele az egész lagzin, akkor maradj, ha megérti a helyzetet (hiszen nyilván õ is a te legjobb barátnõid egyike lehet, hiszen különben nem vállaltad volna el a felkérését), nyugodtan hagyd ott az eseényekt, amikor a barátodnak mennie kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) Megpróbálok beszélni vele, remélem sikerül kompromisszumot kötni valahogy:)
Az nem megoldás, hogy a barátod hazamegy, amikor úgy gondolja, és téged meg haza visz valaki a lagzi után?
A kérdező hozzászólása: nem abban a városban lesz az esküvõ, ahol lakunk és a násznépbõl csak a menyasszonyt és a võlegényt ismerem.Ezért nem szeretnék igazán egyedül ott maradni.
Nálunk ugy szokás, hogy a koszorúslány éjfél után öltözik át akkor amikor a menyasszony is.Elöbb illetlenség lenne.Beszélj a barátoddal, hogy másnapra próbálja elintézni a szabadnapot, és igy mindkettõtöknek jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!