Találatok a következő kifejezésre: Meddig fognak fájni a (58 db)

Egy szűz lánynál meddig fog fájni a szex? Azt mondják ez mindenkinél más. Csak mert 1ső együtt létnél nem annyira fájt, a 2iknál jobban és egyáltalán nem vérzett. Függ attól is, hogy mennyire lazul el? ! 3ik is fájni fog?

Legjobb válasz: Nekem sehanyadik se fájt. Ha el vagy lazulva, nedves vagy (nagyon), akkor nem fog fájni. Egyszerûen csak izgulsz, hogy fájni fog. Nyugi! Engedd el magad!

Nekem sehanyadik se fájt. Ha el vagy lazulva, nedves vagy (nagyon), akkor nem fog fájni. Egyszerûen csak izgulsz, hogy fájni fog. Nyugi! Engedd el magad!
Igen, minél többször csinálod, annál jobban fáj.
A 4.-nél a legdurvább, akkor felrobban a puncid!
Biztos azért van mert terhes vagy!
nekem az elsõ kettõ nagyon fájt, a harmadik egyáltalán nem, a negyedik megint igen a többi meg nem :) 16L
Amíg abba nem hagyja.
Ha normálisan felizgatna a pasid, akkor nem fájna!
Ha azt mondják, h mindenkinél más, akkor mért kérdezed meg, h a 3. is fájni fog-e? Honnan tudjuk? Nekem egyik sem fájt, mert a párom normálisan csinálta és IGEN, mert el voltam lazulva.Szóval függ tõle, de sztem itt senki nem jós, h megmondja, h nálatok mi lesz. Türelem, nyugalom, ügyes fiú, laza lány -> ez a recept
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Az egész csak ellazulás kérdése.Nem szabad görcsölni, hogy fájni fog, csak el kell lazulni, és nem lesz semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: hülye válasz nem kell!!! okés? köszii ::)
nekem is epp igy volt h az elso kevesbe fajt mint a masodik.es en sem vereztem.hat ugy az elso 4-5 alkalom fajt(pedig rendesen benedvesedtem meg ellazultam, csak hat akkor is nagy volt a penisze en meg szuk) de ki lehetett birni, azert nem sikitoztam :) de ne aggodj a tovabbiak karpotolni fognak erte, hajra gyakorolj :)

Meddig fog fájni a lábfejem rándulás után?

Két és fél hete kiibicsaklott a lábam és a lábfejem megrándult (a szélén, a kisujj és a boka között, a széls? lábközépcsontnál, ami alámfordult). Elmentem orvoshoz, megröntgenezték, és mivel nincs törés, nem foglalkoztak velem tovább. De járás közben továbbra is kellemetlenül fáj, kicsit dagadt és nyomásérzékeny. Ma hajnalban is felébredtem rá, hogy fáj.

Legjobb válasz: Borogatni, reuma vagy ficam kenõccsel kenni. Jó az innoreuma, a feketenadálytõ és a pihentetés. Nyugi, még sokáig fog fájni.

Borogatni, reuma vagy ficam kenõccsel kenni. Jó az innoreuma, a feketenadálytõ és a pihentetés. Nyugi, még sokáig fog fájni.
A fájdalom, duzzanat minden bizonnyal eltart még egy darabig. Nappal fáslizd be! Ne túl szorosan, de azért tartson erõsen. A lábujjaid mögötti részen kezd feltekerni, haladj a sarkad felé, a sarkad is tekerd be rendesen, haladj felfelé, a boka felett pedig ragaszd le. Éjszakára feltétlenül vedd le! Üdv, HajDoktor

Meddig fognak fájni a fogaim a fogszabályzótól?

Legjobb válasz: Nekem 4 napja tették fel,és nagyon fáj.De én különben is nagyon érzékeny vagyok a fogaimra.De bekapok naponta pár fájdalomcsillapitót,és kész.Még mindig tejbegrizen,meg ilyesmin élek.De már egy hét múlva visszatérhetek az eredeti étrendemhez.

Nekem 4 napja tették fel, és nagyon fáj.De én különben is nagyon érzékeny vagyok a fogaimra.De bekapok naponta pár fájdalomcsillapitót, és kész.Még mindig tejbegrizen, meg ilyesmin élek.De már egy hét múlva visszatérhetek az eredeti étrendemhez.
Nekem 3 napja tették fel. Semmi gondom nem lenne, feltalálom magam milyen kajákat tudok enni. De egy nagy problémám az van: A szájpadlásomon is van egy fém áthidaló, ami iszonyatosan vágja a nyelvem minden nyelésnél! Tud nekem ebben valaki segíteni, hogy ezt meg lehet e szokni, és ha igen mennyi idõ?
nekem kedden rakták..de egyáltalán nem fáj.persze feszítõ érzés, de nem fájdalom.rágni természetesen nem tudok..nekem azt mondta az orvos, hogy 10 nap múlva fog visszatérni a rágókészségem, akkor már rendesen ehetek és sztem a fájdalom is szûnni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) jaj nekem kikezdte a drót a számat meg egész fogszorom feszül :S joghurton élek :D
én már 3. nap tudtam rendesen enni
Nekem amikor feltették a félsõt, akkor napokig fájt (nyár elõtt). Most feltették az alsót, ugyanúgy fáj, csak most lett tõle két aftám is szóval... az egyik olyan helyen van, hogy alig tudom kinyitni a számat (tehát még puding félét is alig tudok enni). Plusz a fogaim is nagyon érzékenyek.
nekem múlt pénteken tették fel:( De én egy hétig nem tudtam rendesen enni csak pépeseket de ma már rendesen tudtam enni :)
én már annyi mindent átéltem a fogaimon hogy egyáltalán nem fájt mikor feltették. amikor ívet cseréltek 1-2 napig fájt. ismerõsömnek pedig ugy fájt hogy 10 kilót le is dobott :D:D

Meddig fog fájni a fogam?

Ma fogszabályzáson az orvos gumikat rakott a fogszabályzómba és nagyon fáj a fogsorom. Mit csináljak? Már vettem be fájdalomcsillapítót de csak egy kicsit enyhítette a fájdalmat? Meddig fog ez tartani? Holnap megyünk nyaralni, nem akarom hogy tönkretegye a nyaralást.

Legjobb válasz: Midenkinél változó, meg persze attól is függ, hogy mennyire húzták meg, de általában pár napon belül enyhül a fájdalom. Egy fogászati asszisztens

Midenkinél változó, meg persze attól is függ, hogy mennyire húzták meg, de általában pár napon belül enyhül a fájdalom. Egy fogászati asszisztens

A fogszabályzó "híd" leszedése utána meddig fog fájni a fogam?

Ma szedték le az alsó fogam mögül az úgynevezett hidat(egy fémdrót) amit egy évig hordtam a fogszabályzóm leszedése után. Most nagyon fájnak a fogaim, feszítenek, most mi fog történni? Olyan mintha nem férnének el, és előre akarnának jönni. Meddig fog ez fájni?

A tömés után még meddig fog fájni a fogam?

délután 2 körül tömte be a fogorvos. Akkor nem is fájt, csak most elkezdett, és nagyon erősen bele nyilal, elég sűrűn.

Legjobb válasz: Menj vissza holnap az orvoshoz,hogy nézze meg.Az is lehet hogy nem pucolta ki rendesen vagy ki kell ölje az ideget.Azt ajánlom,hogy menj vissza. :)

Menj vissza holnap az orvoshoz, hogy nézze meg.Az is lehet hogy nem pucolta ki rendesen vagy ki kell ölje az ideget.Azt ajánlom, hogy menj vissza. :)

Meddig fog fájni a szex? 3 hónapja szültem.

Császárral született a pici. Annyira fáj a szex-mintha csípne is belül. Mitől van? Semmi kedvem nics már hozzá úgy fáj. Mivel lehet könnyebbé tenni, hogy ne fájjon? És mikor fog visszaállni a terhesség előtti szex?

Legjobb válasz: Én simán sültem,nekem 1 év után lett jobb! Sok-sok síkosító!

Én simán sültem, nekem 1 év után lett jobb! Sok-sok síkosító!
Bocs, szültem!
Én is spontán szültem 5 hónapja, de nekem is fájt sokáig. mi is síkosítóval oldottuk meg :)
5 hónap? 1 év? Jaj.. Nekem még a hasamban van, de reménykedem a legjobbakban! :)
Nyugi utolsó, nekem pl egyáltalán nem fájt utána.Lehet azért mert én is sikosítót használtam...

Kb meddig fog fájni a szex? Hány percig vagy alkalom függő?

Szűz lány vagyok, kicsit izgulok is most fekszek le a barátommal majd, próbálok ellazulni ahogy csak tudok, bizok a pasimba télleg olyan aranyos volt elmondta rengetegszer hogy ugy csinálja hogy a legjobb legyen nekem és odafigyel végig:) de még is izgulok és tartok tőle:( Melyik pozzel kezdjük petting után? tapasztalatok?:)

Legjobb válasz: Csináljátok a Magyar nyelvtan könyvön. Hátha jobb lesz.

Csináljátok a Magyar nyelvtan könyvön. Hátha jobb lesz.
Mindenkinek más, ezer dologtól függ, hogy mennyire fáj. Ne izgulj, mindenki kibírta, te sem fogsz belehalni.
Szerintem a legegyszerûbbel missziónáriussal kezdetnek az a legjobb
Mosszionariussal kezdjetek:) es ha elotte hosszu az elojatek akk nem fog annyirq fajni de ember fuggo:) nekem kicsit feszitet. Ne parazz ra:)
Egy pillanat vagy annyi se valaki meg se érzi (jó persze ha a barátod egy kigyúrt izom ni gger akinek 60cm félbehajtva akkor más a szitu)
mindneképp misszionáriusban. AMi angyon fontos hogy angyon fel elgyél izgulva. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban vagy már és akkor próbálkoztok, próbáld meg nagyon ellazitani magadat. védekezésrõl ne feledkezzetek meg.

Meddig fog fájni a bimbóm amikor bekapja a babám? Mikor nem fog már feszülni a cicim?

2 hetes a kislányom és mikor szopinál el?ször ráharap a bimbómra, csillagokat látok. Nem sebes a bimbóm, de érzékeny nagyon. Alig bírom törülköz?vel megtörölni. mikor lesz már jobb? És mikor nem lesz már az a szétdurran érzés etetés elött? És meddig fog folyni a másik cicimb?l a tej, ha az egyiket szopizza? Vagy az végig így lesz?

Legjobb válasz: Szia, 2 hetes korában még nekem is fájt. Ma 6 hetes és már semmi fájdalmat nem érzek... most már nagyon csodás a szoptatás, kifejezetten élmény :) Bár minden ember más...én mindig utáltam ha valaki hozzáért a bimbómhoz, de most már nem zavar és nem is fáj. A bepanten kenõcs csodákra képek, szoptatás után kend be vékonyan, nem kell lemosni, szoptathatsz vele. Nekem nagyon bevált... Ja, a tej mai napig folyik a másik cicibõl :) azt nem tudom mikor múlik el :) A szétdurran érzés pedig nekem már olyan 4.hete nincs.... laza a cici, már nem lövell be a tej.

Szia, 2 hetes korában még nekem is fájt. Ma 6 hetes és már semmi fájdalmat nem érzek... most már nagyon csodás a szoptatás, kifejezetten élmény :) Bár minden ember más...én mindig utáltam ha valaki hozzáért a bimbómhoz, de most már nem zavar és nem is fáj. A bepanten kenõcs csodákra képek, szoptatás után kend be vékonyan, nem kell lemosni, szoptathatsz vele. Nekem nagyon bevált... Ja, a tej mai napig folyik a másik cicibõl :) azt nem tudom mikor múlik el :) A szétdurran érzés pedig nekem már olyan 4.hete nincs.... laza a cici, már nem lövell be a tej.
detto ugyanez volt nálam is, a csillagokat láttam mikor elkezdett szopizni a kisfiam, markoltam a takarot a könnyem is kicsordult...de 3-4hét után mintha elvágták volna, s onnantól lett élmény a szoptatás, a csoda amirõl mindenki beszélt. már nincs sok hátra ebbõl a fájdalmas idõszakból!kitartás
Úgyszintén, mintha én írtam volna a kérdést, a törölközés egy katasztrófa volt... Nekem is 3-4 hetes korára múlt el, a szétdurranás meg kb. 3 hónapos korra. Mondjuk én 20 kilót híztam a terhességgel, 3 hónapos koráig lement 17 kg, én ezzel is összefüggésbe hoztam, hogy már nem feszül annyira, de lehet, hogy ez hülyeség. És szerencsés vagyok, mert rengeteg tejem volt/van, de sohasem folyt, nem tudom miért.
3, 5 hós a fiam, de még mindig folyik a tej. Onnan is lehet tudni, hogy nagyon szívja a másikat.
Nekem 2 hónapos volt és még mindig sírógörcsöt kaptam, annyira fájt.Akkor mondtam, hogy nem bírom tovább.Bármennyire akartam szoptatni iszonyatosan fájt.tejem is volt.Ekkor kezdtem el használni bimbóvédõt.1-2 hét alatt csökkent a fájdalom, kb. 1 hónap után teljesen megszûnt és azóta már védõ nélkül tudok szoptatni.

Meddig fog fájni a lefagyasztott szemölcs?

A talpamon voltak a szemölcsök. A bal oldalon 3 a jobbon 1 volt... alig tudtam ráállni, nagyon éget? az érzés.

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha nem sikerül a fagyasztás akkor kend be foghagymával naponta kétszer jó pár hétig.

Nem tudom, de ha nem sikerül a fagyasztás akkor kend be foghagymával naponta kétszer jó pár hétig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de egyenlõre az a cél, hogy meggyógyuljon és ne fájjon ennyire!!!
A kérdező hozzászólása: 1 hétig fájt. A 8-dik napon már egy kicsit és a 9-diken tudtam rendesen járni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!