Találatok a következő kifejezésre: Meddig fog tartani Két hete (4 db)

Meddig fog tartani? A majdnem 2 éves kislányom 1 hete jött ki a kórházból, 2 éjszakát aludt bent egyedül, nem maradhattam bent vele a látogatási tilalom miatt és nem is látogathattuk abban a két napban.

Azóta nem tudom egyedül hagyni egy percre sem, mert teljesen megrémül, hogy ott hagyom megint, aludni sem mer, nehogy eltűnjek. Egész nap az ölemben akar lenni. Annyira rossz anyának tartom magam, hogy ott hagytam a kórházban, de nem volt más választásom! Mikorra nyugszik meg?

Legjobb válasz: A mikort nehéz megmondani, de szerintem most nincs más dolgod, mint szeretni nagyon, és türelemmel kivárni. Közben mindig mond el nyugodt hangon neki az igazat, hogy ott kellett maradnia, hogy meggyógyítsák, de Te nagyon szereted és vigyázol rá, és itt vagy mindig. Nem baj, ha nem érti, de a nyugodtság rá is át fog ragadni. Neked is meg kell hozzá nyugodni, és elhinni, hogy jót tettél, hiszen sajnos nem volt más választás, ilyen esetben a jobbik rosszat kell választani és az egészséget kell fontosabbnak tartani. Kitartás!

A mikort nehéz megmondani, de szerintem most nincs más dolgod, mint szeretni nagyon, és türelemmel kivárni. Közben mindig mond el nyugodt hangon neki az igazat, hogy ott kellett maradnia, hogy meggyógyítsák, de Te nagyon szereted és vigyázol rá, és itt vagy mindig. Nem baj, ha nem érti, de a nyugodtság rá is át fog ragadni. Neked is meg kell hozzá nyugodni, és elhinni, hogy jót tettél, hiszen sajnos nem volt más választás, ilyen esetben a jobbik rosszat kell választani és az egészséget kell fontosabbnak tartani. Kitartás!
Igen, de ha minden ok volt nem értem miért vették fel. Szerencsére, hogy nem volt gond. De legalább tudod, hogy legközelebb mit csinálj. Gondolom elsõ gyermeked lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon bánom már, hogy nem vittem másik kórházba. Csak sajnos ha tényleg gond lett volna, akkor amíg elérek egy másik kórházba, az az életébe került volna (koponyatörés, bevérzés, vérrög). Szóval, mérlegeltünk a férjemmel. Azért nem vagyok még megnyugodva, mert a kicsikémet influenzásan hoztam haza a kórházból. Akkor minek a karantén? Hozzáteszem, hogy amíg vizsgálták, röntgenezték, addig végig az osztályon voltunk a férjemmel együtt, majd elaltattam, a férjem behozta a szobába a ruhákat, és utána zavartak ki. Azt gondolták az ott dolgozók, hogy abban a közel 4 órában nem vettünk levegõt? Annyi idõ alatt az egész kórházat megfertõztem volna, ha beteg vagyok.
Én vagyok aki nem engedte a gyerekét egyedül hagyni. Simán elmondtam volna, ha nincs életveszélyben akkor saját felelõsségemre elviszem a gyereket és másik helyre vittem volna ha indokolt lett volna a kórházi ellátás. 2 éves gyerek mellé kell az anya ennyi. De akkor miért vették föl, ha tünet mentes volt?
Az elsõ válaszoló vagyok. Hát Tatabánya? Én is odavalósi vagyok, menekülök is a kórháztól messzire. Egyszer elcsíptem egy anyuka telefonját, aki jött ki az orvostól (gyerek uh), sírva hívta a férjét. Az volt a baj, hogy fájt a gyerek hasa, de nem csináltak neki ultrahangot, mert "nincs idõpontja és nincs hely". Csak akkor csinálták volna meg, ha egy napra az anyja nélkül befektetik a kislányt. Az anyuka hozta is el a gyerekét, mentek fel a Heim Pálba. Szánalmas ez a kórház és embertelen.
Pont, mintha a bölcsikezdõs kisfiamról írtál volna... :( Szeretgesd sokat, játssz vele nagyon sokat!! Tudatosítani kell benne, hogy biztonságban van. Max. 1-2 hét alatt lezajlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Leesett az ágyról, elveszítette az eszméletét, azért vittük be. Teljesen tünetmentes volt, nem volt életveszélyben, ezért nem maradhattam bent vele. A tatabányai kórházban voltunk. Akkor maradhattam volna, ha be vagyok oltva influenza ellen, és ezt igazolni is tudom. Nem értem az egészet, mert ha be lettem volna oltva, akkor is tudom hordozni a vírust. Azt hozzáteszem, hogy elkapta az influenzát a kórházban, sõt egy hasmenõs hányós vírust is. Lehet, hogy még ez a betegség is rátetõz erre a szorongására.
Én nem hagytam ott megmondtam az osztályon lévõ orvosnak, hogy nem akarom egyedül hagyni és kész. Azért egy két évesnek kell az anyukája. Miért voltatok kórházban? Mond meg neki hogy mennyire szereted és ölelgesd puszild annyiszor amennyiszer tudod és legyél ott vel. Azért ez szégyen, hogy két éves gyerek mellett nem lehet ott az egyik szülõje. Én terhesen széken aludtam mert nem volt ágy amire én aludhattam volna. Nem téged akartalak megbántani kérdezõ csak felháborít, hogy haza küldtek a gyereked mellõl. Melyik kórházban voltatok?
2. vagyok, megtaláltam az említett cikket: http://babafalva.hu/gyermek-a-korhazban-szulo-a-korhazban/
Nagyon sajnálom és borzasztó nehéz lehet! Biztosan hatalmas trauma volt ez a gyermekednek és sok idõbe telik még visszanyered a bizalmát. Magadat ne hibáztasd, de felháborító, hogy nem lehettél vele, ilyet egyetlen kórház sem tilthat meg, látogatási tilalom alatt sem, erre törvények kötelezik õket. Olvastam errõl korábban egy cikket, ha megtalálom, belinkelem Neked. Kitartás, és nem vagy rossz anya!!
A kérdező hozzászólása: Azért vették fel az osztályra, mert az esés után elveszítette az eszméletét. Ilyenkor 24 órás megfigyelésre bent kell tartani. Azért volt bent 2 napot, mert este vittük be, hivatalosan este 9-kor kezdõdött el a 24 óra, másnap este 9-kor meg már nem hozhattuk haza. A belinkelt kérdésben is leírták, hogy Tatabányán nagyon szigorúan veszik a látogatási tilalmat.

Meddig fog ez tartani? Két hete minden nap rosszul vagyok.

Két hete egész álló nap rosszul vagyok, mindent?l hányingerem van, már nem tudom mit egyek, igyak, mert semmi nem esik jól. Én már teljesen ki vagyok. Meddig fog ez tartani? Még csak 8 hetes vagyok. Szedem a magne b6-ot de az is csak kicsit segít. Egyszer?en nem érzem jól magam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálam kb. a 12-13. hétig tartott. Volt, hogy napokig fel sem tudtam kelni. Kitartás!

Nálam kb. a 12-13. hétig tartott. Volt, hogy napokig fel sem tudtam kelni. Kitartás!
Szia! Kortyonként igyál hideg vizet, és sokszor egyél keveset!!, ha kell kétóránként rágcsálj el egy kekszet, vagy bármit, ami leköti a savadat!! Én is nagyon rosszul voltam, volt hogy napokig csak feküdtem, de mikor elkezdtem odafigyelni ezekre, sokkal jobb lett!! Mielõtt felkeltem elmajszoltam 1-2 kekszet, és napközben is sûrûn ettem keveset!! nekem a 11. hétig tartott!! Vigyázz magadra, és boldog babavárást neked 14 hetes kismami
Szia! en mar a 17. hètben vagyok, de mèg mindig hanyingerem van. Nekem a 6. hèten kezdodott a hanyinger, a 7. hèttol elkezdtem hanyni de nagyon durvan, minden nap tobbszor is egèsz kb a 12.-13. hètig ès azota is tart a hanyinger csak mar ritkabban hanyok, kb minden masnap-harmadnap 1x. remelem te szerencsesebb leszel
Hát nálam addig tartott az állandó rosszullét, és mindennapos hányás, míg a babám megmozdult. Ez a 16.héten történt, utána mint ha kicseréltek volna, minden tökjó lett.Nekem addig nem használt semmi.Ami jól esett az az üres kifli, és a banán volt.Kitartás!!! 30 hetes kismama
Szia! Nálam kb a 7. héten kezdõdött az iszonyú, szinte egész napos hányinger, és kb 2 hétig nagyom rossz volt. Most a 13. hétben vagyok, és nagyon jelentõsen mérséklõdött. Én a magne B6 vitamit reggelente szedem+folsavat és vasat. Amikor napközben érzem, hogy kezdõdik a hányinger, beveszek egy sima B6 és egy gyömbér tablettát, kb 2-5 perc múlva már múlik is a rosszullét. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Arra már rájöttem, hogy a meleg ételek nem esnek jól. Most a szinte fagyos gyümölcslevet akarom kipróbálni kortyonként, mert azt hallottam hogy az nyugtatja a gyomrot. Remélem segít, mert már kikészülök a sok fekvésbe. Kekszeket mostanában szoktam eszegetni, meg joghurtot. Nektek jó babavárást! Ja, még annyit, hogy ma azt mondta a doki, hogy 8 helyett csak 7 hetes nagyságú a baba, de szívverése van. Az jó, ugye?

Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt petefészek eltávolításom, mindkettőt ki kellet venni és azóta minden éjjel izzadok, csupa víz vagyok, de csak éjjel jelentkezik. Szeretném megkérdezni, hogy normális ez ebben az esetben és meddig fog tartani? Köszönettel:

Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt petefészek eltávolításom, mindkettőt ki kellet venni és azóta minden éjjel izzadok, csupa víz vagyok, de csak éjjel jelentkezik. Szeretném megkérdezni, hogy normális ez ebben az esetben és meddig fog tartani?Köszönettel: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolítása hormonhiányos állapotot eredményez, ez hozza létre a kellemetlen panaszokat. Természetesen erre is van megoldás, de javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, aki a megfelelő kezelést elrendelheti. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolítása hormonhiányos állapotot eredményez, ez hozza létre a kellemetlen panaszokat. Természetesen erre is van megoldás, de javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, aki a megfelelő kezelést elrendelheti. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt petefészek eltávolításom, mindkettőt ki kellet venni és azóta minden éjjel izzadok, csupa víz vagyok, de csak éjjel jelentkezik. Szeretném megkérdezni, hogy normális ez ebben az esetben és meddig fog tartani? Köszönettel:

Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt petefészek eltávolításom, mindkettőt ki kellet venni és azóta minden éjjel izzadok, csupa víz vagyok, de csak éjjel jelentkezik. Szeretném megkérdezni, hogy normális ez ebben az esetben és meddig fog tartani?Köszönettel: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolítása hormonhiányos állapotot eredményez, ez hozza létre a kellemetlen panaszokat. Természetesen erre is van megoldás, de javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, aki a megfelelő kezelést elrendelheti. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolítása hormonhiányos állapotot eredményez, ez hozza létre a kellemetlen panaszokat. Természetesen erre is van megoldás, de javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, aki a megfelelő kezelést elrendelheti. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!