Találatok a következő kifejezésre: Meddig fáj szex szülés után (6 db)

Meddig fáj a szex szülés után?

Legjobb válasz: Én születtem simán is ,meg császáral is.A császár után nem fájt,kise vártuk a hat hetet,két hét után csináltuk.A sima szülés után nagyonrossz volt, de csak az elsö,utána márt nem.

Én születtem simán is , meg császáral is.A császár után nem fájt, kise vártuk a hat hetet, két hét után csináltuk.A sima szülés után nagyonrossz volt, de csak az elsö, utána márt nem.
az atól is függ könnyü szülésed volt vagy neheéz?én nagyon nehezen szültem és iszonyú volt utána a szex a falat tudtam volna lekaparni ugy fájt...
Az elsö szülésem után eltelt több, mint 3 honap mire rendessen tudtuk "csinálni". A második szülés után már pár hét után simán ment minden.
Az elsõ alkalommal úgy fájt, h azt hittem elsirom magam, a 2.sem volt még jó, de aztán helyrerázódtam, mi kivártuk a 6 hetet.
Nekem nagyon nehéz szülésem volt! Vágtak de szakadtam és repedtem is 4, 20 kg kisbabám lett! :) Szóval kb 2, 5 hétig lábra sem tudtam szinte állni. Ám mégis mivel imádjuk egymást, 5 hét után próba-cseresznye kipróbáltuk mi a helyzet. Hát kegyetlenül fájt és egy picit megis repedtem. De szép lassan síkosító segítségével belejöttünk újra, és most eszméletlen jó. 5 hós a pici, de kb 2, 5 hó telt el mire rendben ment minden. Bár most szûkebb vagyok még mindig az elején, de ez szerintem és a párom szerint méginkább, csak jó!

Mi történik a szülés után? Hány hétig vérzik a nő? Meddig fáj? Nagyon ki van tágulva? Érez úgy szex közbe mint szülés elött? A gátrésznél mi a helyzet?

Legjobb válasz: Szia, hát ez sok kérdés. Én csak a saját tapasztalataimat tudom, de mindenki másképp éli meg. Én nagy babát szültem (53 cm, 4350 gramm), és sajnos nem voltam még teljesen kitágulva, így hiába volt viszonylag nagy metszésem, belül is szakadtam elég rendesen. A doki 1,5 órán keresztül varrt össze. A varratokat 6 nap múlva szedték ki. Az elsõ 3 nap nagyon fájt, nem bírtam ülni, de egy kör alakú ülõpárna vagy úszógumi sokat segít. Azután elkezdtek a varratok húzódni és viszketni, tehát a varratszedés kész megkönnyebülés volt. Nekem a gyermekágyi vérzés 6 hétig tartott, és pechemre rá 4 hétre már meg is jött, pedig szoptatok :(. Én a szexet kicsit elkapkodtam szerintem, mert szülés után 8 héttel próbáltuk elõször. A seb kívülrõl nem fájt, de behatolásnál nagyon. Ekkor szüneteltettük egy kicsit :), és kb. három hét múlva próbálkoztunk megint. Akkor már semmi gond nem volt :). A szex ugyolyan jó, minr terhesség elõtt, és a férjem szerint a doki jó munkát végzett, mert szerinte is ugyanolyan minden. A hegek szépen elhalványultak, alig látszódnak, tehát még az sem igaz, hogy a hegektõl olyan csúnya lesz minden. Tehát saját tapasztalatból mondom, 3 hónap kell a gyógyulsához természetes szülés után, de aztán mindent bele!

Szia, hát ez sok kérdés. Én csak a saját tapasztalataimat tudom, de mindenki másképp éli meg. Én nagy babát szültem (53 cm, 4350 gramm), és sajnos nem voltam még teljesen kitágulva, így hiába volt viszonylag nagy metszésem, belül is szakadtam elég rendesen. A doki 1, 5 órán keresztül varrt össze. A varratokat 6 nap múlva szedték ki. Az elsõ 3 nap nagyon fájt, nem bírtam ülni, de egy kör alakú ülõpárna vagy úszógumi sokat segít. Azután elkezdtek a varratok húzódni és viszketni, tehát a varratszedés kész megkönnyebülés volt. Nekem a gyermekágyi vérzés 6 hétig tartott, és pechemre rá 4 hétre már meg is jött, pedig szoptatok :(. Én a szexet kicsit elkapkodtam szerintem, mert szülés után 8 héttel próbáltuk elõször. A seb kívülrõl nem fájt, de behatolásnál nagyon. Ekkor szüneteltettük egy kicsit :) , és kb. három hét múlva próbálkoztunk megint. Akkor már semmi gond nem volt :) . A szex ugyolyan jó, minr terhesség elõtt, és a férjem szerint a doki jó munkát végzett, mert szerinte is ugyanolyan minden. A hegek szépen elhalványultak, alig látszódnak, tehát még az sem igaz, hogy a hegektõl olyan csúnya lesz minden. Tehát saját tapasztalatból mondom, 3 hónap kell a gyógyulsához természetes szülés után, de aztán mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy mindent leírtál, és kicsit megnyugtattál. Azt hittem hogy sokkal rosszabb válaszokat kapok. Mégegyszer köszi.

Meddig fáj szülés után a szex?

3,5 hónapja vacuumos szülésem volt így elégé szétszakadtam kívül belül.

Legjobb válasz: Én is hüvelyi úton szültem,már másnap tudtam ülni,guggolni és mégis 6 hónapos a kisfiam és még mindig fáj a szex.Már néha én is azt hiszem hogy soha nem lesz a régi:(

Én is hüvelyi úton szültem, már másnap tudtam ülni, guggolni és mégis 6 hónapos a kisfiam és még mindig fáj a szex.Már néha én is azt hiszem hogy soha nem lesz a régi:(
Nekem a 4. héten nem fájt már. Én is hüvelyi úton szültem, de én nem repedtem.
5 honapja szultem es meg mindig faj egy kicsit, de lehet azert mert mindig bevagyok elotte gorcsolve, hogy fajni fog.
Nekem is hüvelyi szülésem volt, szakadtam kívül belül, durva roncsolódások stb... 8 hónapig fájt a sex. Most 11 hónapos a babám és még mindíg van olyan eset, hogy fáj persze már nem annyira de óvatosak vagyunk. Mielõbbi gyógyulást és sok türelmet nektek.
Én gátvédelemmel szültem, négy hét után voltam kontrollon és mivel minden rendben volt, vérzésem sem volt már így zöld utat kaptunk. Igazából nekem már az elsõ alkalom sem fájt, inkább csak furcsa volt, nem tudtam elengedni magam, mert közben folyamatosan arra gondoltam, hogy mi van, ha kitágultam és nem lesz már soha rendben a szexuális életünk. De nem volt semmi gond és azóta sincs. Állítólag a legtöbb esetben gátmetszéses, vagy durvább szülés esetén nem konkrétan a vágás, repedés helye tehet a fájdalomról, hanem egyrészt az, hogy az ember görcsöl miatta, másrészt az, hogy szoptatás miatt gyakori a hüvelyszárazság az izgalom hatására, mert elvileg a vágás, illetve a szülés után keletkezett horzsolások (ha nincs további probléma) akkor két hónapon belül teljesen begyógyulnak. Síkosítót próbáltatok már használni?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek akkor egy kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül. Használunk sikósítót de egy ponton akkor is fáj.
Szia! Nekem majd 5 hónap kellett, mire nagyjából olyan volt a szex mint régen, de néha még mindig jól jön a sikosító (8 hós a fiam)

Szülés után a szex meddig fáj?

2 hónapja szültem,próbáltunk párommal többször együtt lenni,de nagyon fáj.Olyan mintha a szüzességemet vennék el.Meddig fog még fájni?Vagy próbálkozzunk egyszer csak el múlik?

Legjobb válasz: Nekem 3 hét után sem fájt. Persze a férjem gyangéd volt és kíméletesn csináltuk. Szerintem beszéld meg orvossal.

Nekem 3 hét után sem fájt. Persze a férjem gyangéd volt és kíméletesn csináltuk. Szerintem beszéld meg orvossal.
Menj el az orvosodhoz, és mondd el, hoyg mi bajod van - ugyanis erre van megfelelö krém, amivel nem fog fájni. Egyébként a gátmetszés helye érzékeny és feszül, ezért fáj, pár hónap is beletelik, amig magától rendbejön.
A kérdező hozzászólása: Nem a metszés fáj, hanem belül az izmok.Az orvos elmondása szerint jó szülés volt, nem sérült semmim.Párom nagyon óvatos hagyja, hogy én irányítsak.
Akkor is jó, ha az orvoshoz fordulsz, mert neki van ilyen téren tapasztalata.
Furcsa, Nekem sosem fájt szülés után a szex (igaz, nem volt gátmetszésem). Szerintem menj másik nõgyógyászhoz, mert nem tartom normális dolognak azt amit leírsz.
Nem lehet, hogy azért fáj, mert félsz, hogy fáji fog? Az elsõ nekem is fájt, nagyon, de a másiknál próbáltam ellazulni, jobb volt. Utána már semmi bajt nem okozott. használjatok sikosítót és akkor történjen a behatolás, ha már nagyon be vagy indulva.
Nekem csak az elsõ 2 fájt, az is csak rövid ideig, ahogy egyre jobban "belemelegedtem", már nem fájdalmat éreztem... Itt lehet a gond, félsz, nem lazulsz el, nem élvezed. Síkosítót szoktak még ajánlani, de szerintem fejben van a gond inkább. És ha a behatolással várnátok? rengeteg petting, orgazmus után könnyebb lenne.

Milyen a szex természetes szülés után kb 2 hónappal? Még fáj? Meddig?

Legjobb válasz: Ez változó.Nekem nyolc hónapig fájt,pedig nem repedtem nagyon szét.

Ez változó.Nekem nyolc hónapig fájt, pedig nem repedtem nagyon szét.
A kérdező hozzászólása: köszi!
nekem kb. 3-4 hónapig volt kellemetlen érzés, de csak a bahatolás. amúgy nem fájt. Olyan érzésem volt, mintha szûkebbre varrt volna össze a doki.
Nekem nem fájt, csak furcsa volt nagyon, mert nehéz volt elhessegetni a gondolatot, hogy ott nem rég valami nagyon más dolog történt. De sikerült :) ))
A kérdező hozzászólása: belül fáj a hüvelyfal, olyan szúró érzés...
elsõ vagyok, próbálj síkosítót használni, az segíthet.
Nekem is szúrós "fájdalom" volt, és olyan érzés, mintha nagyon tág lennél... A férjem szerint is más, mint elõtte, de semmi gáz... Viszont azóta nem tudok tampont használni:( én pl. ha a wc-n ülök és jobban "szétnyílok" ott lent, még mindig érzékeny, mintha vmi szét akarna szakadni.
nekem is fájt meg jo sokáig, talán 4 honapig , nem tudom miért, mondjuk volt 5 varratom.mi nem tettünk ellene semmit , szenvedtem aztán elmult
Nekem az elsõ pár alkalommal fájt csak, tényleg olyan volt, mintha szûkebb lettem volna, még mondta is a dokim, hogy 18 évesre varr össze, azt hittem viccel.:-)

Meddig fájt szülés után a szex Neked?

Én 5 hónapja szültem meg az els? babámat természetes úton. Nagy baba volt, 3900 gramm, és még nem az igazi az együttlét. Nem fáj már annyira, mint az elején, de még elég érzékeny vagyok... más hogy van ezzel?

Legjobb válasz: én semmi fájdalmat nem éreztem,enyém is 4 kg volt.

én semmi fájdalmat nem éreztem, enyém is 4 kg volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, szoptatok. Miért? A sikosítót próbáltuk, de nem használom, mert a nedvesedéssel nincs probléma, de mégis fáj kicsit. De ahogy az elõzõk közül valaki írta, nem minden pózban. Én remélem, hogy lassan elmúlik...
Az elsõ szülésem után egyáltalán nem fájt , viszont most igen! 10 hetes a fiam, kb 3 hete kezdtük ismét a házaséletet, de némely pozitúrában nagyon fájdalmas!Viszont mikor ne fáj, akkor sokkal jobban élvezem, mint szülésem elõtt!
A síkosítót próbáltátok már? Szoptatsz még?
10 honapig, ebbol az elso 8 honapban tuti nem is volt ott luk :-S
Csak elsõ pár alkalommal fájt, utána olyan volt mint régen!
Nekem is nagy baba volt, fél évig fájt, aztán már ugyan fájni nem fájt, de nem is volt valami haj de jó:( Végül 8 hónappal a szülés után helyrejött minden, azóta jobb, mint volt:)
nem tudok heteket , hónapokat mondani, inkább úgy mondom hogy az elsõ 10-15 együttlét borzalmas volt, aztán egyre jobb lett, ma már élvezni tudom ismét :) 6 hónapja szültem.
Mai napig. Borzalmasan tud húzódni a bejáratnál és mellette a bõr. Utána napig érzem. 2 éve szültem.
4, 5 kilós baba után (természetes szülés gátmetszés nélkül) az elsõ alkalom fájt egy picit, de csak amikor elkezdtük... Azóta semmi fájdalom. Jobb, mint valaha :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!