Találatok a következő kifejezésre: Meddig bírja pasi, (15 db)

A pasik meddig bírják ki szex nélkül? Van olyan aki akár 1 évig is kibírja, ha nincs rá mód pl:kint dolgozik külföldön. Pasik írjatok ki meddig bírja ki?

Létezik olyan hogy minél kevesebbszer van szex annál ritkábban kívánja?Vagy ez a pasikra nem jellemz??

Legjobb válasz: ne akarak elkeseríteni,de sztem nem birja ki.mégha próbálná is,egy ideig húzná,de ha esetleg egy kis ribi rámászik,és már x ideje nem volt veled,nem hinném,h nemet mond!ne haragudj,h ezt iram,de sajnos ilyenek a pasik.

ne akarak elkeseríteni, de sztem nem birja ki.mégha próbálná is, egy ideig húzná, de ha esetleg egy kis ribi rámászik, és már x ideje nem volt veled, nem hinném, h nemet mond!ne haragudj, h ezt iram, de sajnos ilyenek a pasik.
Ideig-óráig kibírják, de hosszabb ideig biztos nem. Márcsak azért sem, mert te azt ugyan honnan tudnád meg, hogy odakint mit csinál? Mondok egy példát: egyik ismerõsöm kint dolgozik küldföldön, nem évente, hanem 6 hetente járnak haza. Itthon család várja (feleség, 2 gyerek). Odakint együtt él egy másik nõvel (jó, a nõ is elítélendõ, hogy tudja, itthon családja van a pasinak, de ez itt most nem téma). A nõnek is jó így, mert 6 hétig vele van a pasi, és csak 1 hétig a feleségével, így ha kiszámolod, hogy egy évben kivel van többet... És ez már így megy 3 éve, a feleség nem tud semmit. Nah, mindegy! Ezt csak azért írtam le, mert a pasik nem megbízhatóak ilyen téren.
Van ismerosom akire a baratja 3 evet vart!!! Es abban van vmi igazsag hogy ha kevesebbszer csinalja akkor nem kivanja annyira... pusz`
A katolikus papokra nem is gondolsz? Õk (jó esetben) életük végéig :)
ha még nem kostolt bele a málnásba akkor sokáig.. magyarul ha dugot már akkor nem fogja kibirni 1 évig, meg persze ha jól is nézz ki akkor több mint valószinû, hogy nem.. külföldön néhány országba a nõk könnyebben oda adják magukat 1 éjszakára
A kérdező hozzászólása: Mi nem éltünk olyan nagy szexuális életet azelõtt se mielõtt kiment /havi 1-2/és mindig én kezdeményeztem.Most már kint van 10-hónapja, persze azóta volt itthon csak a helyzet nem alkalmas arra, h legyen valami.Anyuéknál lakunk a gyerekkel, átjárnak a mi szobánkon keresztül szóval egy nyugodt percünk sincs.
Tesóm egy lánnyal volt egész életében, szakítottak (ennek már több mint 2 éve), és azóta nem szexelt senkivel, mondjuk alkalma sem lett volna rá. Egy barátom már több mint egy éve nem volt lánnyal, alkalma lett volna rá, de nem volt szerelmes senkibe, így annak ellenére, hogy 27 éves, már egy éve nem szeretkezett. De ez ember függõ. Az egyik exem két hónapig nem szexelt (mert én nem adtam oda magam), és már ezen ment a hiszti, hogy õ ezt nem bírja, õ férfiból van, és õ neki ez egy kínszenvedés. Szóval ez függ az illetõ vérmérsékletétõl. Ha a te párod azt mondja, hogy nem csalt meg, mert szeret, akkor én nem kételkednék benne. De azért könyörgöm, ha legközelebb itthon lesz, akármennyibe is kerül, hozzatok össze már egy szép éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Én is azon vagyok ha hazajön mindenképpen sort akarok rá keríteni.Remélem tényleg összejön!Valakinek ezt elmondanám, hogy mi a helyzet nálunk nem hinné el hogy ilyen is létezik és még hülyének is nézne. Itt legalább leírhattam mi a bajom! Köszönöm nektek a válaszokat!!
szerintem ki bírhatja ha (márpedig biztos) maszturbál
ki lehet birni én 6 éve nem szexeltem(csak kézimunka) pedig nagyon szexcentrikus vagyok.41f
azért még vannak pasik akik kibírnák.. pl ha az én uram kimenne külföldre melózni 1 évre, nyugodt szívvel maradnék itthon, mert 1000 %-osan biztos vagyok benne, hogy kibírná szex nélkül! még akkor is ha 20 félmeztelen cicamica vetné rá magát minden este... ;)
Nem kell megcsalni valakit azért mert nincs lehetõség a szexre. Van olyan is hogy saját magán könnyít. Nem elítélendõ.
Az én volt pasim is kiment külföldre (fél évre) és 4 hónap után becsajozott, persze én minderrõl nem tudtam, egyszerûen nem telefonált, nem sms-ezett és a haverja hívott fel, hogy ha unatkoznék itthon, nyugodtan pasizzak. Gondolom tudott valamit:) ))) Ja és 8 éves kapcsolatról beszélünk. Úgyhogy vannak kivételek persze, de azért ne álltasd magad sokáig. Azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Csak jó lett volna elhinni, hogy nem hazudik!:(:(:(
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ne legyek ennyire marha, hogy ha én kibírom õ is kibírja!!!!
A kérdező hozzászólása: A pasim a 30-as éveiben jár, tehát tudja mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Jó a papokon kívül kérdezem!Létezhet vagy én vagyok ennyire naiv?
Én 3-4 hónapot lazán gond nélkül kibirok , 4 hónap után kezdõdnek a gondok . 5-6 hónap után kezdek ingerült , szomorú , feszült lenni , 7 - 8 hónap után kezdõdik a bekattanás . Nekem 8 hónap volt a maximum , utána k*rváztam . Azóta is ha nincs pont partnerem , akkor ha a szükség nagy úr , ahogy van egy kis pénzem prostizok .

Meddig bírja egy pasi? [többi lent]

Én nem arra vagyok kíváncsi hogy egy pasi meddig bírja a szexben. Inkább arra h például adott egy 18 éves férfi és egy szexi csaj. Vagy ha egy pasi el?tt rázza magát egy csajszika és h ezt a pasi meddig bírja még nem mozdul rá?Mármint meddig nem fantáziál róla?!:) Nah ezt elég hüllyén írtam le de remélem értitek a lényegét. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szerintem a pasik ha meglátnak 1 szép nõt egybõl fantáziálni kezdenek róla, pláne ha rég szexeltek és/vagy maszturbáltak...:) az, hogy meddig bírja, hogy "nem mozdul rá" sztem attól függ, hogy a csávó mennyire merész, mert a félénkebbek lehet nem is mernek próbálkozni.

szerintem a pasik ha meglátnak 1 szép nõt egybõl fantáziálni kezdenek róla, pláne ha rég szexeltek és/vagy maszturbáltak...:) az, hogy meddig bírja, hogy "nem mozdul rá" sztem attól függ, hogy a csávó mennyire merész, mert a félénkebbek lehet nem is mernek próbálkozni.
Nem értem XD Hogy érted a rámozdult? Hogy nekiesik a pajszerel? 18/f
A kérdező hozzászólása: is..vagyhát koncerten odaáll mögé és háát nincs csak pár centi köztk, vagy ilyenre gondolok..meg félreérthetõ mondatokat mond, meg nézi a fenekét..meg hasonlók..nem vokm pasi, szal nem teljesen értem h mivan ilyenkor..ezért kérdeztem:)
A kérdező hozzászólása: sztem egy pasi legyen optimálisan merész..nah jó ez másik téma, köszönöm a választ:)
Jaaaa már értem :D (Elsõ vok)!! Hát tudod ez egyszerü kérdés. Egy vicc szerint ha levágják az ember tökét akkor az agy veszi át az irányítást ^^. Úgyhogy a fantáziánk azonnal el kezd pörögni :D. Rámozdulni már csak a bátrabbak mernek :D 18/f
elég ha annyit biztosan tudsz h egy pasi azonnal képes fantáziálni, és személytõl, valamint akaraterõtõl is függ minden... mindenesetre ha a faszához dörzsölöd a segged, és jól is nézel ki, akk biztos lesz valami, nincs az a pasi aki megállná...
Ez 1 értelmû! A pasik mindig megnézik a lányokat! A pasikat nem is annyira de a lányokat/nõket mindig! Hidd el! Hiába csúnya/szép az illetõ..Az meg már csak percek kérdése mikor mozdul rá..Hamár tetszik neki.És a lány is kihívóan viselkedik.Ot már lesz valami.. 21/L
Mivan? A szexi is relatív, és én [email protected]áig birom, ha a csaj primitív buta...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Szexnél meddig birja az átlagos pasi?

szóval kb hány percig tart még elmegy ?mennyi a természetes és az átlagos?

Legjobb válasz: ez teljesen változó. Ha mondjuk már 2 hete nem volt szex akkor bírja kb fél percig. Viszont ha ügyes, akkor akár 1 órát is bírja.

ez teljesen változó. Ha mondjuk már 2 hete nem volt szex akkor bírja kb fél percig. Viszont ha ügyes, akkor akár 1 órát is bírja.
Az elsõ szeretkezésnél kb. 5 perc, a máasodiknál pedig fél óra vagy több.Az átlagos pasit nemtudom, de nekem még eddig a pasik akikkel voltam elég hamar elmentek az elsõnél, amit én szeretek!Számomra már unalmas, ha az elsõ 1 óráig tart, akkor már másra gondolnék szerintem, nem tudnék addig koncentrálni és élvezni...de mindenkinél más és más
Igen ez egyénenként változó lehet!Az én barátoma mikor elvesztettük akkor olyan kb.9 percig bírta, ma már (lassan 1 éve hogy megtörtént az elsõ)1-1, 5 órán át is bírja ha idõnként(30 min.kb)megállunk
Hû én szerencsés vagyok:) . Én nem tudom hogy de az enyém 4 perc után elmegy de ugyanugy folytatja és ugyanugy birja :)
Azon lehet változtatni, hogy meddig bírja... de ez nem lóverseny, kérem. Ha túl hamar eljut a csúcsra (bármelyikük) - akkor illik kézzel folytatni, amíg a másik is eljut oda.
A kérdező hozzászólása: értem!köszönöm!
a 4. valaszolonak uzenem, hogy ilyen teren en is szerencses vagyok...az en parom is birja kb 5 percig, utanna elmegy es folytatjuk tovabb., ....de van olyan is hogy 5 percig birja, es utanna kidol :DDDD mikor, hogy.....
az enyém 10 másodperc és 2 óra között bármeddig
40-60 perc
Hát tényleg van sok ffi, aki remekül tud dugni 1 órán át, aztán kis pihenõ és még 1 óra, és közben a csaj sokszor elélvez. sokszor voltam fültanuja ennek. Mecsoda mázlisták. Persze sokan meg azt hiszik hogy egy óráig dugtak, és közben a percmutató meg se mozdult, ha nézték volna az órát.
40-60 perc átlagban, de van hogy 3óra... Általában 38-59 percet kell "könyörögni" neki, hogy felálljon, de van, hogy csak 3 óra után kezd keményedni. De aztán beindul! A punciban egy max két perc alatt "teljesíti" a "küldetést". Valószínûleg a többiek is így értették, de én úgy gondolom, hogy ha becsapom magamat, akkor sem lesz jobb a helyzet. Ez az igazság.
Na igen, én is azt mondom, hogy pár perctõl a nem is sikerül elélvezni ideig bármennyi :D Amúgy lehet ezt gyakorolni..... Vagy részegen kell elkezdeni :D:D:D
én sem kummantok a 40-60 perccel. mi értelme lenne? ne legyetek gyökerek.
10 perctõl 8 óráig már minden volt...
hülye:D
a válaszom óta azért nem jött több 40-60 as:) remek. kedves kérdezõ, beszéljünk meg holnap egy idõpontot amikor is tedd fel ugyanezt a kérdést én elsõként beírom hogy 30-40 és lássuk a válaszokat:) vicces lenne szerintem:)
Ez partnerfüggõ. És alkalomfüggõ is.
hát akkor én nem kummantok, hogy törjem a vonalat. van, hogy 3-5 perc, de ilyenkor nyilván megszakítjuk, hogy ugyan még se legyen ilyen rövid. tehát mondjuk kijön 25perc szex, 4-5"megszakítással" (csók, és egyebek, nem sakkozás és tv) van hogy egy huzamban, 15-20. (ilyenkor elõtte segítettem magamon, vagy vmien más külsõ tényezõ miatt bírom elsõ szusszra ennyire. és nagy ritkán 30+ ez is több megszakítással, esetleg közben 1-1 élvezéssel. volt h élvezés után azonnal tudtuk folytatni. volt h kellett egy kis csók ez+az és utána folytattuk. de ha csak fogom, szétdobom a csaj lábát és elkezdem reszelni akkor 3-5p is bõven elég.
Kedves #6 válaszoló: Vagy csak talán tényleg ennyi az átlag :) ) Amúgy én egyáltalán nem vettem alapul senkit. Névtelenül értelmetlen lenne nagyzolnom.
Nem olvastam válaszokat. Érdekes, mindig van valaki, aki azt hiszi, hogy egy névtelen fórumon érdemes hazudni...
ja 40-60 ig bírom és is se kevesebb se több...XD
Érdekesnek tartom hogy az elsõ válaszoló mintájára hasonlóak jöttek nehogy valaki elmaradjon:) :)
40-60 perc legtöbbször. Ha rossz passzban vagyok 15-20. A rekordom le se írom, mert sose hiszik el. :D
Hát átlagosan olyan 40-50 percig szoktunk. De volt már 20 perces is, meg 1, 5 órás is :D (igen... kíváncsiságtól már néhányszor megnéztem az órát :P )
olyan 40 perc az átlag de volt már 2 órás, meg 10 perces is
40p eddigi rekordom
#18 Bárcsak igazad lenne. :-) #17-es voltam. :-)

Meddig bírja egy pasi? és hányszor?

Legjobb válasz: én pl napi 5x kibírom :D 17/F

én pl napi 5x kibírom :D 17/F
Én egy nap 3-5-ször, és volt már hogy egy órát is bírtam. 35 F
Változó, akár egy szûk fél napig is, és többször...
Változó, van hogy egy is elég és fél óra alatt kielégülök, van, hogy három is kevés, és órákig bírom. Sok mindentõl függ. 27/F
10-90 perc között és 5-6x ... bár azért hosszú távon ez a mennyiség nem tartható esetemben már :-( Ha rendszeresen napi szinten megvan, akkor 2-3x elég. 38/F
Egy-másfél órát bírom, de csak napi maximum kétszer. Akkor is úgy, hogy reggel és este. A menet után eléggé fáj a farkam ingerlésre, ezért nem megy a két menet. 27 F

Meddig bírja egy pasi szex nélkül?

1 hónapja ismerkedtem meg egy sráccal. Most még csak randizgatunk, 3 alkalommal találkoztunk (heti 1 alkalom, 1 délután) de gyakran sms-ezünk, chatelünk stb. Meddig lehet így "húzni" a dolgot? Már az is eszembe jutott, hogy nehogy összejöjjön amíg velem randizgat egy másik lánnyal, csak a szex miatt. Mert így velem nehezebben tud kialakítani kapcsolatot ha ritkán találkozunk. Szóval hiányzik-e már neki a szex.

Legjobb válasz: Szeretne több idõt veled lenni csak ha heti 1 alkalommal taliztok akkor nincs esélye rá amugy szerintem nagyon akarja.. talizzatok gyakrabban.. napi 1-2x és egybõl rádtapad..

Szeretne több idõt veled lenni csak ha heti 1 alkalommal taliztok akkor nincs esélye rá amugy szerintem nagyon akarja.. talizzatok gyakrabban.. napi 1-2x és egybõl rádtapad..
A kérdező hozzászólása: Nem rajtam múlik hogy találkozzunk, õ mondja hogy nincs ideje + másik városban lakunk. Esténként meg nem jó, így csak a szombat marad, mert van hogy vasárnap meg én dolgozom... Mondogatja is hogy "Ha lehetne minden nap találkoznék veled" mondjuk én is, de nem tudunk sajna :( Csak így meg sokkal nehezebb elõre haladni. Mert heti 1 találka alatt alig lehet elõrébb lépni.
28 éve bírom! köszönöm jól megvagyok!
Évekig!

Egy normális pasi meddig birja szex nélkul?

Legjobb válasz: akármeddig.párom elöttem 2évig nem volt senkivel a sok csalodás miatt...

akármeddig.párom elöttem 2évig nem volt senkivel a sok csalodás miatt...
bármeddig :D a jobbkéz meg mindig kéznél van
2 éve bírom ...
NORMÁLIS pasikat kérdezett! XDDD
masztiba tolom naponta, ha nincs nõm éppen, mint most ha van az más tészta... de nekem jó nagy libidóm van sajnos, bár külsõre lennék fele annyira nagy...
én 15 évig:D
Aki egyszer megtapasztalja az szerintem 1-2 hónap után sóvárog utána tuti. A jobb meg balkéz noha ottvan azért nem ugyanaz mondjuk ég és föld. 18/F
2 nap.22/F
5-6 órát simán kibírok szex nélkül.
29 vagyok, de még kitartok (sose voltam nõvel).
4 percig hétvégén 3
Akármeddig ki lehet bírni. A papok sem dugnak (hivatalosan) és mégis elvileg normális férfiak. Szerencsére a szex nem egy olyan dolog, amit ha nem mûvel huzamosabb ideig az ember, belehal.

Meddig birja a pasitok az ágyban? Mi a gond a pasimmal?

Nemrég össze jöttem egy sráccal (21). Miden rendbe van, nagyon szeretjük egymást. Nagyon jó az ágyban is, de valamiért elég gyorsan elélvez. A volt barátommal lényegesen tovább tartott egy egy aktus. Vele pedig max 4-5perc és kész.

Legjobb válasz: Kenje be õ is lidokain krémmel a brét.

Kenje be õ is lidokain krémmel a brét.
Próbáljátok azt meg hogy éppen mielõtt elmenne hagyjátok abba vegye ki (nem lesz könnyû) és várjatok egy 10 mp-et aztán folytassátok, majd megint. Ha eleget csináljátok így elõbb utóbb akár 2 órán át is bírni fogja (tapasztalat). :D Ha viszont nem akartok csak úgy számolni 10-ig akkor mikor megálltatok izgasson téged kézzel, szájjal ami tetszik. :D
Elsõ XD meghaltam
Na, nem csak én szocializálódtam itt Prosecturán. XD
lehet, hogy csak az újdonság hatása miatt megy el hamar. persze attól függ, hogy hányszor feküdtetek le? mert ha még csak párszor akkor ez betudható a túlzott izgalomnak.
Szia. lovagló póz ott te írányítasz. amikor érzi a párod hogy mindjárt elélvez akkor szól te megálsz pár másodpercre és utána fojtatjátok másik pózba is lehet így
Rakj az ágyra egy papírt, amin differenciál-egyenletek vannak és mondd neki, hogy közben kezdje el fejben megoldani.
az én párom is korán megy el, ennél is kevesebb idõbe telik neki. múltkor, csak kíváncsiságból, direkt erre a célra készített óvszerrel csináltuk (Durax, asszem szürke, de rá is van írva, hogy a hosszabb élvezetért), hát kb. 20 perc volt, ami nagy szó:-) bár engem nem zavar, az óvszert se kimondottan ezért vettük. de neked megoldás lehet.
durex, bocsi
Második orgazmusig nehezebb eljutni. Mi lenne, ha egy után nem hagynátok abba, vagy ha az elõjáték során már elvinnéd a csúcsra? Különben ha a srác nem arra koncentrál, hogy mennyire jó neki, akkor azzal tudja nyújtani az aktus hosszát. Meg azért lehet azt érezni ha már majdnem a csúcson van az ember és olyankor lehet lassítani... esetleg teljesen megállni.. pózt váltani
Orvos írjon fel neki SSRI-t, attól tuti bírni fogja legalább 15 percig.
Az már már nevetségesen rövidnek hangzik. Az egyik lehet, az, hogy le sem [email protected], hogy neked milyen. A másik az, hogy nem bírja. Harmadik az a másodikból továbblépve az, hogy annyira jó nõ vagy, hogy nem bírja.
Nálunk is ez van, sõt, ennyi sem. Amúgy a lidokain nem jó, mert miel nem érez semmit, nem is áll neki :S
Én akár fél tizig is bírom az ágyban, de általában fél hatkor megúnom.
22:12 Az rég rossz, ha így nem áll. Csak mert ha te vagy álmai nõje, akkor egy csóktól, esetleg néhány érintéstõl is állnia kellene. Már ne haragudj a kötözködésért.
Ezt tisztázzátok le az elején, mert nekünk is nagyon sok baj volt ezzel a barátommal. Mostmár a második, harmadik után nincs baj, de volt hogy nálunk is a csúcs 5 perc volt, én meg akkor vettem észre, hogy van valami, amikor õ már rég elment. Ebbõl lehetnek konfliktusok, jobb, ha még most tisztázzátok. BESZÉLJ VELE!!!
A kérdező hozzászólása: Mit kérdezzek?
Szegény ember Biztos Kézzel Nõz.... http://www.youtube.com/watch?v=h_D4BgA-RC4&feature=related
Nem tudja késleltetni? próbáljátok ki párszor úgy, hogy mikor már menne el akkor kiveszi, de attól veled foglalkozhat. a párom bírná órákig is, de inkább hozzám igazítunk.
ha körül van metélve akkor nincs mit tenni mindig hamar fog elélvezni..

Meddig bírja 1 pasi magömlés nélkül? (se maszturbálás, se szex)

Szóval meddig bírja ki a szervezete, hogy ne legyen magömlése?

Legjobb válasz: amíg fel nem borul a kombájnnal

amíg fel nem borul a kombájnnal
A szervezete sokáig, de az agya nem biztos. Idegbeteg állat lesz
Azám idegbeteg állat lesz! xD Meg fog sunázni mindent ami mozog.
ha 40 napig bírja akkor tovább ne kínozd szegényt és add meg amire vágyik;)
Biológi 8.-ik osztály idióták!!!! Orgazmus nélkül kibirod vmeddig embertõl függ hogy meddig! De a sperma az távozik a szervezetbõl mert az folyamatosan termelõdik és nincs senkinek akkora ondóhólyagja mint a húgyhólyagja szal nem tudja raktározni! Ezért kb olyan 3-4 naponta orgazmus nélkül éjszaka megtörténék a kibocsájtás!
"komolyan ilyen hülye vagy? " csak azt tudom mondatni amiot az elöttem hozzészóló
1 napig sem.
Heló! Halottam biológia tanáromtól hogy pár száz évvel ezelõtt sötét börtönökbe zárták a gyilkosokat(férfiak) . És amiért nem kaptak fényt nem kanosodtak be..csökkent azt hiszem a hormon termelõdés és a hormont kiváltó nem tudom mi :)
Miért kérdezel ilyet? Ha akarom, úgyis találok alkalmat rá, hogy kiverjem magamnak valahol ahol biztos nem látnak meg.
A herédnek nem lesz semmi baja, a prosztatád viszont valóban megnõ, ha nincs sokáig magömlés. Egyébként testileg lehet bírni akármeddig (azaz addig, amíg spontán el nem élvezel egyszer, jellemzõen éjszaka), viszont pszichikailag nem tesz jót, és nem is egészséges...
huha.... ez jo kérdés..... ezt most én meg nem mondom.... :) http://sexyandfunny.blog.hu/
32 evig 85/F
30 napig mert utána magátul kigyün az olyan mint a nõknél , itt is 28 napos cikklus van me , ha nem vered ki olyan nagy lesz a heréd , hogy magátol kifolyik
fél napig:D
de van olyan eset mikor pl pornófüggõ valaki az más kategória
szerintem sokáig nem úgy hogy nem is masztizik
komolyan ilyen hülye vagy? De am nekem 13 évig biztos. Mert egyszer már kibirtam addig
A kérdező hozzászólása: jó sok nyomi van itt ugy látom, 2 hétig tuti bírja a szervezet, mert nekem annyi idõ volt eddig a leghosszab. és nem orgazmust írtam te igen hülye..

Meddig bír állni a pasik pénisze?

Ma 1 órát szeretkeztünk a barátommal, és el?tte fél óra el?játék szóval már akkor is állt neki. Szerinte ez nagyon sok id?. De hallottam olyan ismer?st?l hogy 3 óra hosszáig csak a el?játék volt és úgy is bírta. Szóval tényleg nagy teljesítmény ez az egy óra?

Legjobb válasz: Gondolj bele, hogy 1 órán keresztül a szív jóval nagyobb intenzitással dolgozik, mint normális esetben. Ez olyan mint ha te 1 órát folyamatosan futnál és nem csak kocognál. Persze, hogy eléggé jó teljesítmény. üdv

Gondolj bele, hogy 1 órán keresztül a szív jóval nagyobb intenzitással dolgozik, mint normális esetben. Ez olyan mint ha te 1 órát folyamatosan futnál és nem csak kocognál. Persze, hogy eléggé jó teljesítmény. üdv
3-4 óra már nagyon komoly. Viagránál pl azt mondják ha 4 órát áll akkor forduljon orvoshoz...gondolom ez áll a normális használatra is :D
nekem is volt már olyan h egy órán át állt. asszem pont matek óra volt
Amíg el nem esik.
Én úgy gondolom, hogy 3 óra elõjáték az túlzás. Az miaz? Már elõre is elnézést. Nem mondom hogy nem lehetetlen, mert ha izgatva van a pénisz az áll, de 3 óra abba beleun mindenki. Vagy annak akkor már koncepciója van, akár tantraszex, vagy valamiféle jógaszex. Nem ítélem el mert sokmindent nem ismerek azért még sem a világból, de normál esetben nem tudank 3 óráig kényeztetni senkit sem. Neked jól esne ha 3 óráig kényeztetne a barátod folyamatosan pihenõ nélkül? Az aktus 1 óra az úgy gondolom teljesen normális. Nem kevés, de egy jól alakult közösülés simán eltarthat addig. Szóval hogy nem illik ilyennel kérkedni. Habár ha te kevesled az 1 órát... Nálunk már volt nem egyszer, hogy nem én nem akartam folytatni az aktust hanem a barátõm kérte, hogy tartsunk egy kis pihenõt (a jól megérdemelt orgazmusom után). 23/F
Sok mindentõl függ: mennyire kívánom a partnerem, mennyire vagyok fáradt vagy éppen részeg. Szilveszterkor például vagy 2 órán át reszeltem egy csajt, mert formában voltam. De volt olyan is, hogy letudtam 15-20 perc alatt a dolgot, aztán viszlát.
Ez mindenkinél változó. Van akinél órákig, de van akinél csak pár percig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem akartam én "kérkedni" meg nem is az hogy nem elég, csak kíváncsi voltam, mert hogy az a 3 órás történet. Bár nem tudom elképzelni hogy hogy lehetne úgy, hogy csak elõjáték annyi. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!