Találatok a következő kifejezésre: Meddig bírja aggressive görkori (1 db)

Meddig bírja egy aggressive görkori?

Szeretnék elkezdeni agresszív korizni. Ma megyek korikat nézni, de arra lennék kíváncsi, hogyha kezd?ként úgy alapszinten slideolgatok, meg trükközök, akkor meddig bírja egy kori? Nem komoly korira gondoltam, de úgy általánosítsuk. Tehát fél (max 1) éven belül akarok majd venni egy jobbat terveim szerint.

Legjobb válasz: Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. www.vatera.hu

Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. http://www.vatera.hu
Hello én már 8 éve inline ozok szoval elégé tudom eddig volt Kizer , Ufs, Usd , és most K2 es korim amivel nagyon megvagyok elégedve ezek viszonylag olcsóbbak 30-40 körül ( agresziv koriban ez igen olcsónak számít) és igen sokáig birják nagyon erõsek csuszkálhatsz vele amennyit akarsz max a kerekek kopnak gyorsan de azt meg kicseréled hamar ha már teljesen elkopott sok sikert
Egy kezdõ lábán gyorsabban kopik a kori! Ezt vedd számításba. Én kezdõként egy Razors Genesys 8-at vettem, és hát már bánom, hogy nem kezdtem egy olcsóbbal, mert kezdetben szépen összevertem ittis-ottis, de egyébként ezek csak külsõségek! Az agresszív korik folyamatos felújításra szorulnak, csapágyak-kerekek, és évente-kétévente a plateket sem árt cserélni! Kopástól függõen persze! Amúgy azt ajánlom, hogy kezdetnek vegyél egy olcsóbbat, esetleg kérj kölcsön valakitõl!
Hidd el nem lesz gáz. A sin egy idõ után elkopik. Ha télleg NAGYON aktívan használod..akkor mondjuk azt h 2 évet bír. De veszel hozzá új sint, vagy slidekockát és nem lesz gáz. Én is azt hittem h elkezdem h elkezdem és minden pénzem felemészti, de nem igy van :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 hétig heti 4-5 órát mozogva mennyit fogyhatok?

Ne értsétek félre,nem nyárig akarok lefogyni.:)
Karatézom és táncolok,és mindkettőből lesz edzőtábor,közvetlenül egymás után,tehát a karate júl. 8-án ér véget,és még aznap kezdődik a tánc.Mindkét táborban napi 4-5 óra mozgás van minimum.A karatéban van erősítő is,de a nagyrész,valamint a tánc az színtiszta kardió.
Szerintetek ennyi mozgástól mennyit fogok fogyni? Õszintén szólva,kb. semennyit sem akarok,és attól félek,hogy izmot is fogok veszíteni.Szerintetek igyak extra fehérjét vagy szedjek BCAA-t,hogy ezt elkerülhessem?
A kaja ilyen átlagos tábori kaja lesz,tehát nem kevés,de nem is túl bőséges.
16/F

0

Szeretnék reggel munka előtt ketlebell-ezni, és este pedig gyúrni, A reggeli edzés, persze kaja előtt, mennyi ideig tartson 45perc elég?

Szeretnék kicsit fogyni azért választottam ezt, meg persze erőnlétfejlesztésben se utolsó, tudtok gyakorlatokat mondani?És egy héten kétszer van thai-box edzésem is,ezekkel és persze a jó kajálással remélem sikerül elérnem a célomat 22fiú,a chbevitelemen nem akarok változtatni csak a fehérjét megemelni,jó ötlet?

8

Székesfehérváron van valaki, aki parkour-ozik v freerun-ozik? Szeretném elkezdeni, de kéne segítség.14/f

6

Hogy számolják a magasságot?

Mármint az angolok , mert kiírják egyéb internetes oldalakra meg tv-ben is hogy Height ( ugye a magasság ) és 6'3 meg 7'0 és valahol magyarul leírja az mekkora, tehát itt mennyi a váltó szám vagy van?

3

Mit tegyek? Hogyan érhetem el, hogy hajlékony legyek?

Szeretnék táncolni. Nagyon. De nem tudom hogyan kezdjek bele. 14 éves lány vagyok, vékony, hajlékony ha kell. Viszont ezt a hajlékonyságot nem tudom hogyan érhetném el. Segítsetek, mit tegyek! Köszönöm.

3

Mit gondoltok, vehetnék powerisert? (bővebben lent)

14 és fél éves lány vagyok, mindig érdekeltek az extrém sportok, bár még nem próbáltam ki egyiket sem. Vaciálok, mert nem láttam még lányon -.-

1

Egy airsoft fegyver mennyire bírja a vizet?

Lehet esőben játszani? Esetleg a tisztítás is megoldható úgy, hogy belemártom vízbe?

2

Egy profi bokszoló mennyit üt, egy perc alatt? Vagy mennyi a rekord?

0

A Danabol mellé milyen tömegnövelőt ajánlotok?

12

Roller vagy BMX?

13 vagyok 62 kg
Rollerezte egy ideig be tudok pár trükköt de már eladtam más okok miatt.
És most nem tudom hogy folytassam-e a rollert vagy átváltsak-e bmx-re?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!