Találatok a következő kifejezésre: Meddig bírja aggressive görkori (1 db)

Meddig bírja egy aggressive görkori?

Szeretnék elkezdeni agresszív korizni. Ma megyek korikat nézni, de arra lennék kíváncsi, hogyha kezd?ként úgy alapszinten slideolgatok, meg trükközök, akkor meddig bírja egy kori? Nem komoly korira gondoltam, de úgy általánosítsuk. Tehát fél (max 1) éven belül akarok majd venni egy jobbat terveim szerint.

Legjobb válasz: Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. www.vatera.hu

Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. http://www.vatera.hu
Hello én már 8 éve inline ozok szoval elégé tudom eddig volt Kizer , Ufs, Usd , és most K2 es korim amivel nagyon megvagyok elégedve ezek viszonylag olcsóbbak 30-40 körül ( agresziv koriban ez igen olcsónak számít) és igen sokáig birják nagyon erõsek csuszkálhatsz vele amennyit akarsz max a kerekek kopnak gyorsan de azt meg kicseréled hamar ha már teljesen elkopott sok sikert
Egy kezdõ lábán gyorsabban kopik a kori! Ezt vedd számításba. Én kezdõként egy Razors Genesys 8-at vettem, és hát már bánom, hogy nem kezdtem egy olcsóbbal, mert kezdetben szépen összevertem ittis-ottis, de egyébként ezek csak külsõségek! Az agresszív korik folyamatos felújításra szorulnak, csapágyak-kerekek, és évente-kétévente a plateket sem árt cserélni! Kopástól függõen persze! Amúgy azt ajánlom, hogy kezdetnek vegyél egy olcsóbbat, esetleg kérj kölcsön valakitõl!
Hidd el nem lesz gáz. A sin egy idõ után elkopik. Ha télleg NAGYON aktívan használod..akkor mondjuk azt h 2 évet bír. De veszel hozzá új sint, vagy slidekockát és nem lesz gáz. Én is azt hittem h elkezdem h elkezdem és minden pénzem felemészti, de nem igy van :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek késő lenne 18-20 évesen nekiállni valamilyen harcművészetnek?

10

Parkourhoz kene valaki aki segit az elejen Váci parkourosok?

0

Hogyan tudnám eltávolítani a felnimről a krómózást? (Már pár helyen levan pattogzva) Elég rossz állapotban van.

2

A Véleményetekre lennék kiváncsi.21 éves vagyok, 58kg, 165cm. Nagyon szimpatizálok a thai box-al azért kezdeném el, mert szeretnék egy kis önvédelmet tanulni. Szerintetek megpróbáljam?

6

Szerintetek erdemes megvenni az mgp vx3 team edition extrem rollert?

A penz kerdese nem szamit.
Eltortem az elozo freestyle rolleremet:D

13

Hogy kell bmx-el flair-ezni?

0

13 éves fiú vagyok, nagyon meg akarnák tanulni gördeszkezni de nem bírom megtanulni a trükköket. Ti meg tudnátok tanítani vagy ismertek valakit vagy egy gördeszkasulit Nyíregyházán?

Nem ismertek Nyíregyházán egy gördeszkasulit, vagy esetleg valaki nem adna meg egy helyszínt és egy amikor eljönne és elmondaná mit csinálok rosszul és segítene? Aszt nagyon megköszönném.

8

Mennyire nehéz bunny hop-ot, tailwhip-et csinálni?

(rollerrel)

2

Hol vegyek és milyen gördeszkát ajánlotok elsöre?

Lany vagyok, inkabb a dragabb kategoriabol valasztanek,vagyis a jobb minosegbol. , jobb egy olyanon tanulni szerintem.

2

MMA-sok! (akik űzik is, nem csak nézik) Mit szerettek az MMA-ban?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!